Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dur bakalım ne bu karamsarlık böyle. belki ikizin olur iremin ve umudun aynı anda gelirler.
çok iste Allahdan .iteyince herşeyi veriyor yüce Rabbim:Saruboceq:

slm kızlar ben geldim:) geçmişi okudum bana 200 düşmüş sanırım rahatlıkla ve seve seve okicam...kızkardeşimde söyledi gerçi..bu ay sanırım başka hamiş hbr i yok durumlarda degişiklikde yok..buarada bu ay herşei denicem demiştim ya..denesen de denemesende olmayınca olmuyor..şuan yumurtlama haftasındayım..ama bilin bakalım ne oldu..kocişim kör kütük gripohaoldumsmile gülsem mi aglasam mı şaşırdımlülülülülülü

dur bakalım ne bu karamsarlık böyle. belki ikizin olur iremin ve umudun aynı anda gelirler.
çok iste Allahdan .iteyince herşeyi veriyor yüce Rabbim:Saruboceq:

çok teşekürler amam ben 4 yüz istedim olmadı sonra 3 yüzü istedim oda olması sonra 2 yiz istedim olmadı şimdi bir tane istiyorum oda olmuyor canım benim baram yok ki aşılama yapayım ekonomik olarak çok zor durumdayız biz ailemlede paylaşmıyorum bu durumu kimsenin canı sıkılmasın diye çok mutsuzum ölmeyi bile denemek isityorum

aman ALLAHIM neler okuyorum..hiç yakıştıramadım canım sana..sorun tam olarak nedir??2 veya tek ALLAHTAN önce herşeyin hayırlısını iste..eşinde mi sorun..bnmde öyle..aynen bizde kimsyly paylaşmıyoruz..yaşadıgımz sıkıntılar ortak emin ol..kiminin kendinde kiminin eşinde kiminin belli bile diil ama kimse aslaaaaa demiyor..dememeliyizde..ALLAH bilir ve bilirsin o ol dedimi herşey anında olur..

eşime bir bebek veremedim mutlulugumuzun meyvesini veremedim işte 3 yıldır çekmedigim kalmadı

3 yıldır tedavimi oldun..bunu yıllarca 10sene 20 sene deneyenler var..daha yolun çok başındayız..sorunu tam olarak yazarsan belki bitkisel bişeylerde tavsiye edebiliriz sana..

eşime bir bebek veremedim mutlulugumuzun meyvesini veremedim işte 3 yıldır çekmedigim kalmadı

sen daha 3 yıllık evliymişsin ben ne yapayım koca 10 yıl ama hiç umutsuzluğa kapılmadım ve problem yok diyorlar doktorlar yoksa neden olmuyor demekki vardır bir zamanı eşim hep derki kainatta her şey bir hesapla oluyor bekliyoruz.eşinle paylaş herşeyini canım

mutluluğu sadece çocuğa bağlamak hata canım. Allah önce sana ve kocana sağlık sıhhat versin. en azındab burada yazan doğal kürleri falan uygulamaya çalış. devlet hastanesine gidip yumurta takibi falan yaptırabilirsin. aşılamada orada yaptırabilirsin. zaten rapor alınca tüp bebeğede çok para ödemiyorsun herhalde.
ama önce moralini düzeltmeye bak. kendine başka bir meşgale falan bul. ve belkide çocuk olayına biraz ara ver. kafan dağılırsa daha rahat düşünür daha doğru kararlar verebilirsina.s.

kızlar bende dün hayıt tohumu içmeye başladım..tadı değilde ne iğrenç bir kokusu var onun yaaa..içen var mı aranızda..

ben hayıt tohumunu, tarçını ve çörek otunu aktarda öğütüp pekmeze karıştırıp yemiştim. kokuyodu ama iğrenç gelmedi :)))) şifa olcak ya hayırlısı inşallah

kızlar yumurtlama gününe kadar yapın b,ç,t nı . ayrıca o güne kadar günde 1 - 2 fincanda ada çayı için. ama yumurtlama gününden sonra herikisinide kesin.

kıslar ben gidiyom..halama..şimdi sorcaklar daa bişe yokmu diye..valla böle geriliyorum ki...millete neyse..hadi bn çıkim yavaş yavaş..öpüyorum hepinizi..200 tane okunmus bilin..h.içi girerim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…