- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.901
Allah vermeyİncİ olmuyormuŞ ben bunu anladım bÜtÜn bebek kıyafetlerİ sandıkta duruyor kızım İremnu olacak oglum umutcan olacaktı ama olmadı ne İremİm nede umudum gelmedİ İŞte İkİsİde benİ anne olarak İstemedİ
dur bakalım ne bu karamsarlık böyle. belki ikizin olur iremin ve umudun aynı anda gelirler.
çok iste Allahdan .iteyince herşeyi veriyor yüce Rabbim:Saruboceq:
çok teşekürler amam ben 4 yüz istedim olmadı sonra 3 yüzü istedim oda olması sonra 2 yiz istedim olmadı şimdi bir tane istiyorum oda olmuyor canım benim baram yok ki aşılama yapayım ekonomik olarak çok zor durumdayız biz ailemlede paylaşmıyorum bu durumu kimsenin canı sıkılmasın diye çok mutsuzum ölmeyi bile denemek isityorum
eşime bir bebek veremedim mutlulugumuzun meyvesini veremedim işte 3 yıldır çekmedigim kalmadı
eşime bir bebek veremedim mutlulugumuzun meyvesini veremedim işte 3 yıldır çekmedigim kalmadı
emenne senin tahlil zamanın ne zaman arkadaşım
2 hafta sonra dediler bana yani 22 mart oluyor canım
tespihlerimizde bitmiş olacak o zamana kadar,inşallah güzel heberleri almaya başlarız sizlerle beraber:Saruboceq:
emenne senin tahlil zamanın ne zaman arkadaşım
kızlar bende dün hayıt tohumu içmeye başladım..tadı değilde ne iğrenç bir kokusu var onun yaaa..içen var mı aranızda..
hadi hayırlı hbrler inş.
çok teşekkür ederim şimdi geldim evime hemen yatıcamm gerçekten hiç streslik bişi yokmuş guclubacismile yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederimm:)) ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:))[/QUOT
aşılaman hayırlı olsun canım bende 2 gün önce yaptırdım bakalım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bugün dinlen yarın normal hayatına devam edersin seninle yaklaşık aynı tarihlerde sonucumuzu öğreneceğiz şimdiden heyecanlandım bak benim dün de bu gün de kalçalarıma karnıma iğne batar gibi ağrı oluyo kullandığımız iğnelerden olabileceğini düşündüm bende hayırlısı bakalım neler olacak
kızlar insaallah hamiş kalırsınız.... hadi ilk haberler sizlerden geldin insaallah.....
kızlar yumurtlama gününe kadar yapın b,ç,t nı . ayrıca o güne kadar günde 1 - 2 fincanda ada çayı için. ama yumurtlama gününden sonra herikisinide kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?