Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

turkbayragi.....şafak 361.....turkbayragi
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza Şafak Sayıyorum Sana Kavu$maya ve $afak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya ...:asigim:
seni seviyorum askerimm..
turkbayragiSen Gelene Kadar Haram Bana Uykular Sensiz Yüzüm Gülmez Oldu Ne oLur Çabuk Geç Zaman..turkbayragi

bence asker yolu beklenilecekse evliyken beklenmeli
bak eşin olsaydı hep yanında olurdun
ama olsun bunada şükür dimi?

ya öyle daha zor olmuyo mu aynı yastığa baş koyup birlikte uyuyup birlikte uyandıktan sonra aynı evi paylaştıktan sonra daha zor olmuyo mu :çok üzgünüm:

tabi o yönlerden çok daha zor ev bomboş kafanı çevirip baktığın heryerde o var ama
mesela ben yemin törenine gittim 2,5 gün birlikte kaldık
sonra allahtan ablam antalyadaydı oraya geçtim o haftasonu yine ısparta, c.tesi ve pazar akşam 5e kadar yine beraberdik ve sonraki haftada

sevgili veya nişanlı olsaydım mümkün değildi bunlar
tabi, herkes bir olmuyor ama benim annem asla müsade etmezdi yemin törenine gitmeme bile
şimdi eğer dağıtımı da merkezi bir yer olursa oğlumla beraber o şehire yerleşicez inş.
bu yönlerden evli olmak daha avantajlı

tabi canım hep yanımda olamıyor ama ne yapalım ben buna da razıyım.
ama eminimki evli olsak daha zorluk çekerdik,hele bi de çocuk varsa.
Allah hepimizin sabrını arttırsın.askerlerimizi sağ salim bize kavuştursun.:Saruboceq:

evet canım eşim oğlumuza hiç dayanamıyor ama benim için çocuk olması daha iyi onunla oyalanıyorum
amin allah tüm bekleyenleri askerlerine sağ salim kavuştursun

Çok özledimmm yaa zaman durdu sanki hiç geçmiyo şafak 393 :1no2: sanki 2 ay değil de 2 yıl geçmiş gibi

Çok özledimmm yaa zaman durdu sanki hiç geçmiyo şafak 393 :1no2: sanki 2 ay değil de 2 yıl geçmiş gibi

flaş flaş flaş
eşimin usta birliği belli oldu
erzurum oltu
hem sevindim hem üzüldüm
sevindim çünkü ben aslen kars/sarıkamışlıyım ailem orda rahatça yanlşarına gidebilicem eşime de yakın diye
üzüldüm çünkü kaydırma birlikmiş yani çatışma bölgelerine kaydırılıyorla mutlaka

duygucuğum ececiğim sizinkiler de belli olmuştur hayırlı bir yerdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…