Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

saymayınca daha çabuk geçtiğini anladım günlerin ... //

hyr cnm daha belli olmadı eedd bizim 30gün jandarma benim sevdiceğim ustada soför olacak cnm

canım benimkide jandarma ulaştırma..orda da soför eğitimi veriliyor yani.55 gün acemiliği..bakalım nereye verecekler?ikimiz için de hayırlı bi yer olur inşallah canım.:Saruboceq:

canım benimkide jandarma ulaştırma..orda da soför eğitimi veriliyor yani.55 gün acemiliği..bakalım nereye verecekler?ikimiz için de hayırlı bi yer olur inşallah canım.:Saruboceq:

Amin, cümlemiz için inşAllah =)

tavsiyem saymamanızdan yana
saymayın akışına bırakın
daha çabuk geçer
geçmiyo ki hiç hala 400 küsür :çok üzgünüm:

duygucum böle sayma senn için daha zor olur bak sölim bnde ilk başlarda böleydim ama baktım olucak gibi deil bnde öle deilde normla bişeklide saymaya başladım sende öle yaparsan senin için daha i olur
hiç saymasam daha iyi gibi sonra tümden düşerim ama burda sizi görünce de merak ediyorum :1hug:

teşekkür ederim kızlar Allah hepimizin askerlerini çabucak kavuştursun inşallah :Saruboceq:

inşallah canım :Saruboceq:

Bazen duyarsan sitemli sözlerimi, bağışla çünkü ÇOK ÖZLÜYORUM SENı ... !!

şafak:402 çok özledim :gitme: inş. bu hafta komutanları çarşılarını kilitlemezde çarşıya çıkabilirler geçen hafta 3 saat çıkmıştı bu hafta çıkarsa 7 saat çıkıcakmış :Saruboceq:

kızlar aşkım pazar günü yanımda..
ama hala yeri belli olmadı yaa..eyvahedigeldismile
kendimi kasmaktan bi hal oldum valla..
bi belli olsada rahatlasam bende..

aşkımla şafağımız 401 bu gece son kurtuluyorum 400lerden şükürler olsun rabbime yaaa :Saruboceq:

mehtabaaa 24 kaldı alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…