Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saat 12 de aşılamam oldu 15 dakka yatıp kalktım gerisi Allaha kaldı artık :26:

cnm olacaksa hiç yatmasanda olur sonuçta yumurtalıklara yakın bırakıılıyor...normal ilikişkide bile hmn kalkıp duş alıp gebe kalanlar var içini rahat tut dua et sonucu güzel olsun inşallah...

geçmiş olsun olimberacım demekki daha zamanı değilmiş inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..

rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah demekki daha zamanı varmış canım.bende bugün 2.aşılama için menopur a başladım dün ben dr iken bi kadın geldi kan sonucu 97.00 çıkmış :) 2.aşılamasıymış o bana ümit oldu desem inan :) rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bizede anne olma duygusunu yaşatsın canım aminnn

evet cnm herşeyin hayırlısı ...rabbim yazdıktan sonra 1. dede 2. deede hatta 6. aşılamadada tutan vaar ...rabbim umutlarımızı tüketmesin isyana düşürmesinde gerisi boş bekleriz çabalayarak...

kızlar idrar testi negatif dünya başıma yıkıldı sankiii 2 gün kaldı kan testi yapılmasınaa

idrar testlerini hiç güvenmiyorum ben ... google yaz idrar testi negatif olup hamile olanlar diye okadar çok kişi varki seni umutlandırmak istemem ama kan testinden baka hiçbirşeyi gebelik var ölçüsü olarak alma bence...

cnm olacaksa hiç yatmasanda olur sonuçta yumurtalıklara yakın bırakıılıyor...normal ilikişkide bile hmn kalkıp duş alıp gebe kalanlar var içini rahat tut dua et sonucu güzel olsun inşallah...

sağol canım yaaa rahatım gibi şu an inşallah böylede devam ederim, dedin gibi olucağı varsa olmuştur bile zaten

GULSUM38 kullanıcısından alıntı
canım slm ya ben cevap vermediğimden değilde sanırım kullanmayı beceremiyorum ... benim cumartesi belli olacak o zamana kadar birşey olmazsa eğer moral bozukluğu yaşıyorum dünden beri benimde karnım şişti adet sancısı ağrısı gibi şeyler başladı oda haliyle karamsarlık yaptı moral olarak pek iyi sayılmam perşembe günü haber vermeyi unutma inşallah dileğin gerçekleşir.

Gülsüm hocam ben aşılamanın 10. gününde hastalandım inşallah seninki tutmuştur benim de karında şişlik ve bel ağrısı olunca ben hemen anladım ki adet olacağım ve oldum perşembeye kadar bekleyemeden. ama ben adetin 20. günü aşılama oldum 14. günü falan değil 30 gün dolunca hemen adet gelir bende ve öylede oldu. yani aşılamadan sonra 14 gün saymam yanlışmış. Benim adet tarihim hiç şaşmaz saati saatine gelir sağolsun Ben sanırım alıştım bu duruma sabır diyorum geçiyorum. Hayırlı haberlerini senin duyarız inşallah

canım benim moralini bozma demek saçma olacak ama denecekde fazla bieşyyok bir dahaki sefere inşallah bende de ağrı ve sancılar devam ediyor bende beklemiyorum olumlu bişey ama bakalım hayırlısı olsun cumartesi dokor gel dedi ama gitmeyeceğim (ozamana kadar adet olmazsam eğer) pazartesini beklemeye karar verdim ...

kızlarr HAMİİİLEEYYİİMMMMMMM...dün öğrendimm ikiz olabilir dedi dr haftaya kalp atışlarınıduycam inşallah.bide tekmi çiftmi diye..allahım hepinize bu duyguyu yaşatsınnn inşallah...

tebrik ederim darısı bize inşallah aşılama ile gebe kalmak çok uzak bir ihtimal gibi gelmişti bana hep demekki olacaksa oluyor.benim 12. günüm ama pek ümidim yok hayırlısı olsun ..... Allah bizlerede anne olmayı nasip etsin

kızlarr HAMİİİLEEYYİİMMMMMMM...dün öğrendimm ikiz olabilir dedi dr haftaya kalp atışlarınıduycam inşallah.bide tekmi çiftmi diye..allahım hepinize bu duyguyu yaşatsınnn inşallah...

Tabrik ederim :) Allah tamamına erdirsin,kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

inşallah dediğiniz gibi olur kanda pozitifi görürüm normalde cuma günü gidip kan testi yaptırıcam ama pazartesini bekliyeceğim hakkımızda hayırlısı olur inşallah

kızlar idrar testi negatif dünya başıma yıkıldı sankiii 2 gün kaldı kan testi yapılmasınaa

sonuca 2 gün kala kan testi için bile erken olabilir demişti doktorum bana.idrar testine hiç güvenme bu yüzden.hem geç döllenme ihtimalinden dolayı test gününden 2 gün sonra bile kan testi yineleniyor.umudunu kaybetme

evet canım aynı zamana gelicek ama inşallah ikimizde bu ay hamile kalırız bide bak ne diycem ben bu ay meryem süresine başladım 41 gün boyunca okuyacaksın hamilelik için niyet et emi bak bunu yap canım bana 3 ay önce söylediler yapmadım bu ay başladım... eger adet te olursan snin yerine başkasıda okuyabilir yakın buldugun birine söyle olmadı ben bile adetli olmasam devam ederim bitin ce geri alırsın ... cok güzel ve cocuk isteyenler için yapılıp denenmiş ve okunan bi süre oku emi canım öptüm görüşürüz...

canım ben meryem suresini bulamadım bana yazarsan sevinirim bende okumaya başlarım..allaha inanıp dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok zaten..inşallah allah dualarımızı kabul eder canım bende öpüyorum seni..

Evet kızlar ben de adet oldum hem de tam günümde aşılamadan sonra saat gibi şaşmadı mübarek... Bu ay dinlenmedeyim. Önümüzdeki ay için tekrar bir değerlendirme yaparım.Fakat bu arada hergün buradan sizleri takip edeceğim dualarım sizlerle güzel haberlerinizi bekliyorum.Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler...

Ve şunu unutmayalım ki ''Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.'' (hadisi şerif)

Ben ki 31 haftalık erken doğum yapmış biri olarak hastane köşelerinde yoğun bakım kapılarında geçirdiğim o 3 ayın acısının sıkıntısının yanında inanın bu hiçbirşeymiş.Allahım sizlere vakitli,saatli,sıhhatli en önemlisi de hayırlı evlatlar versin.

evet meryem suresini bende duymuştum
müsait oldukça bende okuyorum özellikle perşembeleri
önce türkçesini okuyorum sonra internetten arapça okutuyorum evimin her yanı duysun diye
sonra yasin suresini aynı şekilde yapıyorum
hem içime huzur doluyor hemde yakarışımı yapıyorum
arkadaşlar inanın meryem suresini okurken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız
bizim gibileri anlatıyor ve mucizelerini
yüce rabbim bizimde sesimizi duyar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…