- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.401
saat 12 de aşılamam oldu 15 dakka yatıp kalktım gerisi Allaha kaldı artık :26:
saat 12 de aşılamam oldu 15 dakka yatıp kalktım gerisi Allaha kaldı artık :26:
geçmiş olsun olimberacım demekki daha zamanı değilmiş inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..
kızlarr HAMİİİLEEYYİİMMMMMMM...dün öğrendimm ikiz olabilir dedi dr haftaya kalp atışlarınıduycam inşallah.bide tekmi çiftmi diye..allahım hepinize bu duyguyu yaşatsınnn inşallah...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah demekki daha zamanı varmış canım.bende bugün 2.aşılama için menopur a başladım dün ben dr iken bi kadın geldi kan sonucu 97.00 çıkmış :) 2.aşılamasıymış o bana ümit oldu desem inan :) rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bizede anne olma duygusunu yaşatsın canım aminnn
kızlar idrar testi negatif dünya başıma yıkıldı sankiii 2 gün kaldı kan testi yapılmasınaa
kızlar idrar testi negatif dünya başıma yıkıldı sankiii 2 gün kaldı kan testi yapılmasınaa
cnm olacaksa hiç yatmasanda olur sonuçta yumurtalıklara yakın bırakıılıyor...normal ilikişkide bile hmn kalkıp duş alıp gebe kalanlar var içini rahat tut dua et sonucu güzel olsun inşallah...
Gülsüm hocam ben aşılamanın 10. gününde hastalandım inşallah seninki tutmuştur benim de karında şişlik ve bel ağrısı olunca ben hemen anladım ki adet olacağım ve oldum perşembeye kadar bekleyemeden. ama ben adetin 20. günü aşılama oldum 14. günü falan değil 30 gün dolunca hemen adet gelir bende ve öylede oldu. yani aşılamadan sonra 14 gün saymam yanlışmış. Benim adet tarihim hiç şaşmaz saati saatine gelir sağolsunBen sanırım alıştım bu duruma sabır diyorum geçiyorum. Hayırlı haberlerini senin duyarız inşallah
kızlarr HAMİİİLEEYYİİMMMMMMM...dün öğrendimm ikiz olabilir dedi dr haftaya kalp atışlarınıduycam inşallah.bide tekmi çiftmi diye..allahım hepinize bu duyguyu yaşatsınnn inşallah...
canım benim aranızın düzelmesine sevindim allah bidaha yaşatmasın o durumu size..sen doğru olanı yapmışsın dediğin gibi yumoşlar büyüseydide yapamasaydın o moralle..belkide böylesi daha iyi bu boş ayda kendiliğinden hamile kalırsınvalla hep biz çekiyoz herşeyi onlar rahat onlara bişey olduğu yok veriyolar spermleri o kadar..herşeyde bir hayır vardır canım bide böyle düşün..ben iyiyim bu ay ara verdik ay sonunda hastalandığımda tekrar tedaviye başlıcaz ama inşallah kendiliğimden hamile kalırımda aşılamaya gerek kalmaz..olursa aşılamalarımız aynı zamana gelcek galiba
evet canım aynı zamana gelicek ama inşallah ikimizde bu ay hamile kalırız bide bak ne diycem ben bu ay meryem süresine başladım 41 gün boyunca okuyacaksın hamilelik için niyet et emi bak bunu yap canım bana 3 ay önce söylediler yapmadım bu ay başladım... eger adet te olursan snin yerine başkasıda okuyabilir yakın buldugun birine söyle olmadı ben bile adetli olmasam devam ederim bitin ce geri alırsın ... cok güzel ve cocuk isteyenler için yapılıp denenmiş ve okunan bi süre oku emi canım öptüm görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?