Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
heryerde fark edıyor ama aynı yerde farklı fıyat vermelerı acaba ıgnelı degılde haplamı asılama oldu o zaman cok fıyat fark edıyo

bende şaşırdım üstüne basa basa biz telefonda sorduk bize denilen rakam bu ama başka bir hastanedede 3000tl dediler hastane farkı illa olacak.

tüp bebek merkezi değil demi özel hastane sanırım yanlış anlamamışımdır inşallah birde ilaçlar içindemi bu ücretin

ılaclar ıcınde degıl sanırım.asılama var ıcerısınde sadece asılama da yapılıcak tum ıslemler dahıl...ılacları dısarıdan alıcam ben..özel hastahane ama buyuk bır hastahane..

ılaclar ıcınde degıl sanırım.asılama var ıcerısınde sadece asılama da yapılıcak tum ıslemler dahıl...ılacları dısarıdan alıcam ben..özel hastahane ama buyuk bır hastahane..

anladım canım ALLAH gönlüne göre versin inşallah tutar aşılaman

ınsallah umıtsızlık bende cok senın regl tarıhın nedır.

arada banada geliyo o ümitsizlik ama sonrada içimde bi heyecan oluyo olur olur diyo hayırlısını versin ALLAHIM.ya benim reglime 3-4 gün falan var sanırım geçen ayki tarihi karıştırdım ben seninkine kaç gün var

bende şaşırdım üstüne basa basa biz telefonda sorduk bize denilen rakam bu ama başka bir hastanedede 3000tl dediler hastane farkı illa olacak.

yok artık ya.kızlar ne kadar pahalı söylemişler.millet 3500-4000 tl ye tüp bebek yapıyor.benim ilaçlar hariç 500 tl ye yapıldı aşılamam.ilaçlarımda öyle çok tutmadı elimde olan iğnelerden vurundum üç tane .onun haricindede toplam 100 tl ye iki tane iğne aldım.biri yumurtaların erken çatlamasını önleyen iğne.diğeride çatlatma iğnesi.

ewet ya çok pahalı söylüyorlar biz bu ay gidicezya istanbul tüp bebek merkezine bakalım kaç tl alcaklar toplamda.burda paylaşırım ne kadar cepten çıktığını.zaten 3000e aşılama yaptıracağıma gider tüp bebek yaptırırım daha iyi.

inşallah canım bi hamile kalayım bütün topiklere yazarım herhalde hamileyim diye.sonucum 6 şubatta belli olacak.nolur sizlerde dua edin.

canım sen heralde aşılama yaptırmışsın sonucunu şubat 6 alacaksın hadi inşallahhhh güzel haberlerini alırız ALLAH yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…