- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
heryerde fark edıyor ama aynı yerde farklı fıyat vermelerı acaba ıgnelı degılde haplamı asılama oldu o zaman cok fıyat fark edıyo
bende şaşırdım üstüne basa basa biz telefonda sorduk bize denilen rakam bu ama başka bir hastanedede 3000tl dediler hastane farkı illa olacak.
ıgnelerde ıcınde bu rakamın dımı onlar alıp vuruyolar
senin gideceğin hastanede ücret nedir?[/QUOT
aşılama 600 tl ssklıya
tüp bebek merkezi değil demi özel hastane sanırım yanlış anlamamışımdır inşallah birde ilaçlar içindemi bu ücretin
ılaclar ıcınde degıl sanırım.asılama var ıcerısınde sadece asılama da yapılıcak tum ıslemler dahıl...ılacları dısarıdan alıcam ben..özel hastahane ama buyuk bır hastahane..
anladım canım ALLAH gönlüne göre versin inşallah tutar aşılaman
ınsallah umıtsızlık bende cok senın regl tarıhın nedır.
ferayyy tüp bebeği düşünüyormusunuz benim aklıma bazende o geliyo ama kararsızım
hayırlısı inşallah hamile kalırsın haberini bize burdan verirsin..ne zaman belli olcak sonucun
bende şaşırdım üstüne basa basa biz telefonda sorduk bize denilen rakam bu ama başka bir hastanedede 3000tl dediler hastane farkı illa olacak.
yok artık ya.kızlar ne kadar pahalı söylemişler.millet 3500-4000 tl ye tüp bebek yapıyor.benim ilaçlar hariç 500 tl ye yapıldı aşılamam.ilaçlarımda öyle çok tutmadı elimde olan iğnelerden vurundum üç tane .onun haricindede toplam 100 tl ye iki tane iğne aldım.biri yumurtaların erken çatlamasını önleyen iğne.diğeride çatlatma iğnesi.
inşallah canım bi hamile kalayım bütün topiklere yazarım herhalde hamileyim diye.sonucum 6 şubatta belli olacak.nolur sizlerde dua edin.
dusunmuyorum tup bebegı..reglıme 5 gun var benım
hemen hemen aynı zamanlarda regli olcaz hadi güzel haberleri paylaşırız burda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?