- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
selam kızlar rabbim bu süreçte hepimeze sabır versin çok zormuş meğerse böyle beklemek.inş en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz.benim eşimde varikosel var yedi ay önce ameliyat oldu ben de pcoluyum maalesef iki yıldır uğraşıyoruz daha yeni pco teşhisi koydular.bu ay aşılama yaptıracağız tabiki yumurta oluşursa bu süreçte birbirimize dualarla destek verelim
ALLAH yardımcın olsun canım zor zamanlarmış valla psikoloji kalmıyo bazen hele hele insanların laf sokması tuzla biber oluyo sıkıntımıza.
o laf sokanlara allah sorsun...çıkarıcaksın hayatından o tarz ınsanları ben öyle yaptım..
bende öyle yapmak istiyorum ama sonrada başka şeyler de derler diye çıkartamıyorum hayatın gerçekleri( insanlar fena
valla süper rahat oluyosun...ben o kadar cok ınsanı tanıdım kı bu zamanlarımda ıyıkı bı acıdan yasamısım dıyorum yoksa yuzlerını goremezdım
arkadaşlar bu alıntıya cevap nasıl yapılıyo bi türlü başaramadm.Öncelikle cok sağolun ben şimdilik eşime keçiboynuzu kürü bol fındık ceviz ve polen yediriyorum yaklaşık 2 ay oldu en büyük umudum o. gercekten cevre baskısı cok fazlabiz daha hiç üroloji uzmanına gitmedik ama benim doktorum kötü değil falan dedi sanırım umudumuzu kırmamak için çok araştırdım hiçte iyi olmadığı kanısına vardım
sonuç bizim için hayırlı olsun canım ya ALLAH büyük. işte aşılama zaman kaybı gibi geliyo(( hemde maddi sıkıntı önce aşılama sonra tüp bebek bizi aşar offf çok kararsızım ve doktorun tüp bebek demesini daha çok istiyorum.hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa o olsun canım.
selam kızlar rabbim bu süreçte hepimeze sabır versin çok zormuş meğerse böyle beklemek.inş en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz.benim eşimde varikosel var yedi ay önce ameliyat oldu ben de pcoluyum maalesef iki yıldır uğraşıyoruz daha yeni pco teşhisi koydular.bu ay aşılama yaptıracağız tabiki yumurta oluşursa bu süreçte birbirimize dualarla destek verelim
arkadaşlar bu alıntıya cevap nasıl yapılıyo bi türlü başaramadm.Öncelikle cok sağolun ben şimdilik eşime keçiboynuzu kürü bol fındık ceviz ve polen yediriyorum yaklaşık 2 ay oldu en büyük umudum o. gercekten cevre baskısı cok fazlabiz daha hiç üroloji uzmanına gitmedik ama benim doktorum kötü değil falan dedi sanırım umudumuzu kırmamak için çok araştırdım hiçte iyi olmadığı kanısına vardım
çevredeki insanlar için yaşıyoruz sanki dimi..bizim içimizi hiç sormuyolar sanki istemiyomuşuz gibi davranıyolar..insanlar için konuşmak çok kolay tabi seni anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorumdoktorun açık sözlü olması gerekiyo cnm umudunuzu kırmamak için konuşmuyosa o kötü ona göre tedavi olurdunuz..sen umudunu sakın yitirme o yaptıkların keçiboynuzu fındık falan iyi gelir emin ol..
canım sağ alt tarafta ''alıntı ile cevapla'' diye bir kutucuk var istediğin kişinin yazısının altındaki o kutucuğa bas hemen zaten diğer sayfa ekrana düşecektir.şayet 1den fazla kişinin yazdıklarını cevaplamak istersende hani demin dediğim ''alıntılı ile cevapla'' nın sağ tarafında bir işaret var ona basman istediğin kişilerin yazılarını seçmen gerekiyor sonrada aşağıda sol tarafta ''konuya cevap ver'' tıklarsan tamamdır canım
tek 1 tane alıntı için kişinin yazının sağ alt taraftaki alıntı ile cevapya tıkla o kafi :)
doktorum kötüyse kesinlikle 1 dk bile durma benim eşimin ameliyatını yapan doktor hidrosel olmasına sebeptir
malesef doktora çok para harcadık canm özele gidiyordum çünkü başladık sonu gelmedi harcadığımız paralarla tüp bebek bile olurdu ama bıraktım şimdi eşim için gidicez bakalım ne diycekler inşallah Rabbim bize o duyguyu hayırlısıyla tattırır çevredekiler dediğimde eşimin ailesi.... bazen avazım cıktığı kadar bağırmak istiyorum sırf eşime olan sevgimden susuyorum
cnm yaa seni çok iyi anlıyorum benimde eşimin ailesi akrabaları susmak bilmiyo bide görümcem benden sonra evlendi hamile kaldı millet bana soruyo şimdi bak senden sonra evlendi hamile diye..kendi ailem olsa sustururum ama olay eşimin tarafı olunca mecuren ses çıkartamıyosun..allah hepimize en kısa zamanda bebek versinde sussunlar utansınlar inşallahh..
kızlar ya boş verin takmayın kafaya.herkes kendi dediğinden utansın.bu arada eşin ailesini susturmalı.zaten sizin için yeterince zor bir durum bi de onlar huzurunuzu bozmasın.
evet cnm maddi anlamdada zor dediğin gibi..biz hiç beklemeden tüp bebek olsun istiyoruz ama doktorlar ne derse o oluyo malesef..hayırlısı inşallahh..sen ne zaman doktora gidecektin
Merhaba Kızlar,
Benim de çocuğum zor oldu. İnanın o kalabalıkların içinde nefesim daralır bana bebek sorusu sormasınlar diye dua ederdim. Birsüre sonra insanlar benim gerildiğini anlayıp hiç sormamaya başladılar ama o aşama bile canımı acıtıyordu ,eksikleniyordum sanki. Bir bebek muhabbeti çıksa , ne yapacağımı şaşırıyordum tarifsiz çok tuhaf bir duygu. Birde cahil kadınların hadi sende amma tembel çıktın tembel seniiii falan gibi basit basit laflarına da maruz kalıyordum tabi. Sanki keyiften hamile kalmıyormuşum gibi. Neyse çok şükür ama şunu unutmayın insanlar hep soracak birşey buluyorlar şimdi bana da ikinci çocuk ne zaman yok mu ikinci çocuk diye başladılar. Maalesef toplumsallık hep birileri için yaşamak anlamına geliyor. Hayat böyle birşey.
canım zor tabi reglimin 2 yada 3 günü gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?