Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin cnm başladık bakalım ilaçlara inşallah tutar aşılama..sperm sayısı ileriyse çok iyiymiş normal yollardan hamile kalamadınmı..bizdeki problem benim pcolu olmam o yüzden olmadı aşılama dedi doktor..

sen nerde yaptırdın aşılamanı cnm özel hastanede mi ssk damı fiyatları çok iyiymiş çünkü

hadi hayırlısı olsun arkadaşım ya inşallah tutar inşallahh.bizim sperm sayımız 70milyon ama ileri hızlı %20 iken %15e indi geçen sene ameliyat olduktan sonraki en son yaptırdığımız testin sonucudur bu ,ameliyattan önce böyle değildi.yok canım olmuyo normal yolla keşke olsa ameliyat olalı 1 seneyi çoktan geçti.bakalım bizde gideceğiz doktora bize aşılamamı tüp bebekmi ne diyecek çok merak ediyorum.aslında içimden tüp bebek daha çok geçiyor ALLAHIM verir inşallah.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım benimde eşimde sperm azlığı var yaklaşık 1.5 seneden beri çocuk istiyoruz.Doktor çatlatma iğnesi verdi ama malesef olumsuz acaba bizde hiç uğraşmadan aşılamaya mı geçsek çünkü inanılmaz üzülüyorum

merhaba canımm sayısı kaç eşinin

12 milyon ileri hızlı%10 ileri yavaş%20

bence aşılamaya geçin daha fazla normal yolla olurmu diye bekleme 1.5senedir olmuyormuş bizimde öyle olmuyor bizde bu ay aşılama yaptırcaz belkide tüp bebek onu doktora sorcam zaman kaybetmek istemiyorsan git direk tüp bebek yaptır derim ben şuan çok kararsızım ve heyecanlıyım.sayı az olduğunda aşılamanın tutmama ihtimali yüksekmiş birde bu var .ALLAH yardımcın olsun tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.

Ben 7 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.
Sebepsiz infertilite teşhisi koyuldu.
Yapılan tüm testler normal
Yumurtlama yumurtanın çatlaması normal adetlerim düzenli.
Spermlerde hareket yada sayıda sorun yok
Hormon tahlilleri smear normal
Rahim filmi çekildi tüpler açık
Daha aklıma gelmeyen bir sürü test herşey normal yani.
6 ay yumurta takibi yapıldı her ay 2-3 yumurta gelişti fakat bir sonuç alamadık.
Şimdi şubat ayında kısmet olursa aşılama yapılacak.Tüm aşılama yapılacak olan arkaşadaşlarım inşlalah hepinmizin ikseferde tutar.Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim beklenen adet günüm 13 şubat ve o zamn gidicem dr. aşılama için iğnelere başlanacak.Ayrıntıları sizlerle paylaşırım.

Son düzenleme:

muhtemelen aşılama der cnm çünkü anladığım kadarıyla kocanın durumu o kadar kötü değil aşılama denersiniz olmuyosa tüp bebeğe çevirir heralde çünkü doktorlar önce aşılama diyolar..hayırlısı cnm inşallah gönlümüze göre olur herşey

cnm hoşgeldin öncelikle..doktorun ne diyo bu durum için tedaviye devam mı diyo.benim fikrimi sorarsan aşılama yaptırın beklemeye gerek yok bekledikçe morallar daha çok bozuluyo çünkü..

aramıza hoşgeldin cnm..senin durumun bize göre daha iyi yazdıklarına bakılırsa..hiçbir sorun yoksa eğer olmaması ilginçmiş..bebek düşünerekmi ilişkiye giriyosunuz çünkü ona odaklanınca olmuyo ben abimlerden biliyorum..hiçbişeyleri yokken uğraştılar olmadı bebek düşünerek ona odaklanarak ilişkiye girince tutmuyo doktorlarda diyo odaklanmayın ilişki sırasında diye..onlarda olmuyo diye borcun altına girip araba aldılar onu ödeme derdine düştüklerindeki ilk ay hamile olduğunu öğrendi..nasip tabi bu işler bi yandanda..
hakkında hayırlısı cnm nerde yaptırcan aşılamanı konuştunmu doktorla?

3 yıldır beklemen buyuk bır sabır tebrık edıyorum..bence hıc beklemeden aşılamaya gecıp aşılamada sonuc alamazsan tup bebek denemenı tavsıye ederım..bu sekılde beklemek daha cok yoruyor ınsanı

canım merhaba bu sana 2 merhabam olacak daha öncede başka bir topikte yazmıştım ama sen görmedin:)) canım ben doktorların aşılama ve tüp bebek hakkındaki videolarını izlerken sebepsiz infertiliteyede değinmişlerdi ozaman duymuştum diyorlarki sebepsiz infertilitede biz baktığımızda incelediğimizde hiç bir sorun yok olduğunu görüyoruz ama uzun zaman bebek olmuyorsa bizim göremediğimiz bir yerde bir sorun var ama biz göremiyoruz diyorlar yani kadının herşeyine erkeğin herşeyine bakıldığında herşey normal görünüyor ama doktorların bulamadıkları bir yerlerde sorun oluyor gibisinden bişeyler dinlemiştim sebepsiz infertilidede sorun yok değil bir sorun var ama sorunun kaynağını bulamadıklarından dolayı bu oluyormuş.
yani demem oki fazla zaman kaybetme aşılama yada tüp bebekle şansını dene eğer yaşında ileriyse hiç hiç hiç bekleme derim ama ha aşılama ha cinsel ilişki ikiside aynı ondada olmama ihtimali yüksek dersen tüp bebek en iyisi.

Son düzenleme:

sonuç bizim için hayırlı olsun canım ya ALLAH büyük. işte aşılama zaman kaybı gibi geliyo (( hemde maddi sıkıntı önce aşılama sonra tüp bebek bizi aşar offf çok kararsızım ve doktorun tüp bebek demesini daha çok istiyorum.hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa o olsun canım.

selam kızlar rabbim bu süreçte hepimeze sabır versin çok zormuş meğerse böyle beklemek.inş en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz.benim eşimde varikosel var yedi ay önce ameliyat oldu ben de pcoluyum maalesef iki yıldır uğraşıyoruz daha yeni pco teşhisi koydular.bu ay aşılama yaptıracağız tabiki yumurta oluşursa bu süreçte birbirimize dualarla destek verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…