- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
hoşbuldum canım.ben daha regli olmadım olsam hemen 2.günü gidicem doktora sen olmuşsun ilaçlara bile başlanmış hadi hayırlısı olsun ALLAH emeklerinizin karşılığını verir inşallah bu ay sana.ewet aşılama tüp bebek arasında bende bu aralar gidip geliyorum ama işte gittiğimizde doktora sorcam sperm sayısı ileri hızı aşılamaya karşılık verdirttirirmi dicem.ewet fiyat konusuda var tabiki.
canım sizin problem neydi?
inşallah canım bi hamile kalayım bütün topiklere yazarım herhalde hamileyim diye.sonucum 6 şubatta belli olacak.nolur sizlerde dua edin.
yok artık ya.kızlar ne kadar pahalı söylemişler.millet 3500-4000 tl ye tüp bebek yapıyor.benim ilaçlar hariç 500 tl ye yapıldı aşılamam.ilaçlarımda öyle çok tutmadı elimde olan iğnelerden vurundum üç tane .onun haricindede toplam 100 tl ye iki tane iğne aldım.biri yumurtaların erken çatlamasını önleyen iğne.diğeride çatlatma iğnesi.
sen nerde yaptırdın aşılamanı cnm özel hastanede mi ssk damı fiyatları çok iyiymiş çünkü
özel hastanede hemde ülke çapındaki en kaliteli en bilindik özel hastanelerden birinde yaptırdım.inanılmazda memnunum
amin cnm başladık bakalım ilaçlara inşallah tutar aşılama..sperm sayısı ileriyse çok iyiymiş normal yollardan hamile kalamadınmı..bizdeki problem benim pcolu olmam o yüzden olmadı aşılama dedi doktor..
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım benimde eşimde sperm azlığı var yaklaşık 1.5 seneden beri çocuk istiyoruz.Doktor çatlatma iğnesi verdi ama malesef olumsuz acaba bizde hiç uğraşmadan aşılamaya mı geçsek çünkü inanılmaz üzülüyorum
12 milyon ileri hızlı%10 ileri yavaş%20
hadi hayırlısı olsun arkadaşım ya inşallah tutar inşallahh.bizim sperm sayımız 70milyon ama ileri hızlı %20 iken %15e indi geçen sene ameliyat olduktan sonraki en son yaptırdığımız testin sonucudur bu ,ameliyattan önce böyle değildi.yok canım olmuyo normal yolla keşke olsa ameliyat olalı 1 seneyi çoktan geçti.bakalım bizde gideceğiz doktora bize aşılamamı tüp bebekmi ne diyecek çok merak ediyorum.aslında içimden tüp bebek daha çok geçiyor ALLAHIM verir inşallah.
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım benimde eşimde sperm azlığı var yaklaşık 1.5 seneden beri çocuk istiyoruz.Doktor çatlatma iğnesi verdi ama malesef olumsuz acaba bizde hiç uğraşmadan aşılamaya mı geçsek çünkü inanılmaz üzülüyorum
Ben 7 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.
Sebepsiz infertilite teşhisi koyuldu.
Yapılan tüm testler normal
Yumurtlama yumurtanın çatlaması normal adetlerim düzenli.
Spermlerde hareket yada sayıda sorun yok
Hormon tahlilleri smear normal
Rahim filmi çekildi tüpler açık
Daha aklıma gelmeyen bir sürü test herşey normal yani.
6 ay yumurta takibi yapıldı her ay 2-3 yumurta gelişti fakat bir sonuç alamadık.
Şimdi şubat ayında kısmet olursa aşılama yapılacak.Tüm aşılama yapılacak olan arkaşadaşlarım inşlalah hepinmizin ikseferde tutar.Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim beklenen adet günüm 13 şubat ve o zamn gidicem dr. aşılama için iğnelere başlanacak.Ayrıntıları sizlerle paylaşırım.
hadi yaa çok iyiymiş valla inşallah olumlu sonuçlanır
amin canım inşallah
6 ay yumurta takibi yapıldı her ay 2-3 yumurta gelişti fakat bir sonuç alamadık.
Şimdi şubat ayında kısmet olursa aşılama yapılacak.Tüm aşılama yapılacak olan arkaşadaşlarım inşlalah hepinmizin ikseferde tutar.Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim beklenen adet günüm 13 şubat ve o zamn gidicem dr. aşılama için iğnelere başlanacak.Ayrıntıları sizlerle paylaşırım.
muhtemelen aşılama der cnm çünkü anladığım kadarıyla kocanın durumu o kadar kötü değil aşılama denersiniz olmuyosa tüp bebeğe çevirir heralde çünkü doktorlar önce aşılama diyolar..hayırlısı cnm inşallah gönlümüze göre olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?