Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sudemsudem bugün 14.gününmüşya ..peki aynı zamanda geçen ay 16 sındamı adet oldun yani tam 1 ay dolmuşmu oluyo... ben 21 de oldumm zaten beklemiyorum artık lekeler artmaya başladı...

bebisho kesinmi seninkide. test yapmadınmı .of ya liste negatifle doldu.

bebisho kesinmi seninkide. test yapmadınmı .of ya liste negatifle doldu.

dün akşam başladı lekelr bugünde davam ediyo hep böle hastalanırım zaten..hafif karın ağrılarımda var....çok üzülüyorum ya..akşam iş çıkışıı yeni bi bebek mağazası açılmış tutamadım kendimi girdim içeri öle güsel şeer vardıki hep hayal ettimm.. tezgahtarlar gelip ne alacaksınız diye sormasınlar diye oayana buyana kaçışıp çıktım sonunda...eşimde üzüldüğümün farkında teselli etmeye çalışıyoo...aslında bende ona bu fırsatı veremediğim için ben ona üzülüyorum....çok ta ümitliydim aslında ama dün-bu gün bu lekeler beni kahretti..

@bebisho canım benim seni cok iyi anlıyorum ; ama sen nasıl guclu durursan esininde morali yuksek olur:) bebek magazaları beni bebegimi kaybettigim donemlerde cok uzuyordu .. onunden gecmek ... bakmayı ıstemekk ama ıcerı gırememek...

bi yerde okumustum mevlananın bi sozu; bu aralar hep bunu dıyıp duruyorum kendime... moral oluyor bana inanki :)
"istedigin birsey olmuyorsa sakın uzulme; ya daha iyisi olacagı icindir...ya da suan olması sana hayır getirmeyecegi icindir..."boyle bırseydi ....

Son düzenleme:

saol cnmm hiç anlamaıyorum kendimi önceki gün çok gergindim...dünn kendimi harika hissettim...akşam lekeyi gördümden beri kasılıyorum allah yardımcımız olsunn...en doğru zamanı o bilir elbette...sadece bu denli emek vermek bu kadar çok isteyippte sahip olamamak insanı yoruyo ...

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:
22-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:
23-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:
24-doa82:18.02.2012 SONUÇ:

canım sen şimdi kesin hastalandınmı yani..lekelenmeler belkide tutunduğu içindir..birkaç kişide duymuştur lekelenmeleri vardı ve hamileydiler..test yaptırsan daha iyi anlaşılmazmı..bak hem daha hastalanmamışsın

of ya ne desemki bebisho inan çok üzüldüm.ben mümkün mertebe bebek eşyalarını görmemeye çalışıyorum.ama eşim geçen gün arabayı öyle bir parketti ki on on beş dakika boyunca hemen önümde onlarca beşik izleye izleye oturdum.sonradan anladı ama iş işten geçti.aynı duyguları bende yaşıyorum insan suçluluk hissediyor değil mi.hatta kaç kere ayrılmayı bile teklif ettim ben.neyse umarım birgün bizlerde bebek sahibi olabiliriz

bazen çok olumlu şeyler geliyo aklıma.belki de aşılama derdime derman olaacak diyorum.bu yolla kavuşucam bebeğime diyorum.ama 5 dk olumlu düşünüyosam hemen bi yandan olumsuz düşünceler sarıyo beynimi.dış gebelik geçirdin tüpünün biri yok eşin varikosel ameliyatı geçirdi.hiçbişeyi olmayanların bile tutmuyo bazen senin mi tutacak diye.offff acayip gelgitler yaşıyorum.hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu tahmin edemezdim.bu da bizlerin imtihanı işte

o gelgitleri bende yaşıyorum herkes yaşıyor bir hafta sonra aşılama yaptıracağım bu kez son olacak inş. derken bir yandanda 2 kez tüp bebek yaptırdın oldumu şimdi aşılamaya umut bağlıyorsun diyorum kendime ama ALLAH büyük olumlu düşünelim olumlu olsun

cnm eşin perhizli olucak en az 3 gün buarada doktor banada progesteron hapı verdi düşük tehlikesine karşı tutunsun diyeymiş sanki hamileyimde doktor sana gerek duymamıştır belki bende sorun görmüştür o yüzden vermiştir

arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam.merak ediyorum ağrılı bi işlem mi acaba?çok korkuyorum da..
bende muayeneden korkan biri olarak çok tırsıyordum hatta 2 kez rahim filmi çektirdim cnm çıkmıştı ama bunda hiç acımadı hemen bitti kendini kasma yeter
kızlar bgn aşılamamın 4.günü arada karnımın altı ağrıyor sanki adet sancısı gibi normalmı sızce ay korkuyorum erkenden adet olcam diye

Son düzenleme:

ağrının olması normal genelde herkeste oluyo merak etme adet olmazsın :) dinlenme fırsatın varsa dinlen ağır iş yapma..beklemek zor dimi geçmiyo zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…