- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
sudemsudem bugün 14.gününmüşya ..peki aynı zamanda geçen ay 16 sındamı adet oldun yani tam 1 ay dolmuşmu oluyo... ben 21 de oldumm zaten beklemiyorum artık lekeler artmaya başladı...
bebisho kesinmi seninkide. test yapmadınmı .of ya liste negatifle doldu.
@bebisho canım benim seni cok iyi anlıyorum ; ama sen nasıl guclu durursan esininde morali yuksek olur:) bebek magazaları beni bebegimi kaybettigim donemlerde cok uzuyordu .. onunden gecmek ... bakmayı ıstemekk ama ıcerı gırememek...
bi yerde okumustum mevlananın bi sozu; bu aralar hep bunu dıyıp duruyorum kendime... moral oluyor bana inanki :)
"istedigin birsey olmuyorsa sakın uzulme; ya daha iyisi olacagı icindir...ya da suan olması sana hayır getirmeyecegi icindir..."boyle bırseydi ....
canım ben bir şubatta yaptırdım aşılamamı yarın belli olacak rabbim dilerim bebişlerimizi bize bağışlamıştır allahım lütfen sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı
dün akşam başladı lekelr bugünde davam ediyo hep böle hastalanırım zaten..hafif karın ağrılarımda var....çok üzülüyorum ya..akşam iş çıkışıı yeni bi bebek mağazası açılmış tutamadım kendimi girdim içeri öle güsel şeer vardıki hep hayal ettimm.. tezgahtarlar gelip ne alacaksınız diye sormasınlar diye oayana buyana kaçışıp çıktım sonunda...eşimde üzüldüğümün farkında teselli etmeye çalışıyoo...aslında bende ona bu fırsatı veremediğim için ben ona üzülüyorum....çok ta ümitliydim aslında ama dün-bu gün bu lekeler beni kahretti..
arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam.merak ediyorum ağrılı bi işlem mi acaba?çok korkuyorum da..
dün akşam başladı lekelr bugünde davam ediyo hep böle hastalanırım zaten..hafif karın ağrılarımda var....çok üzülüyorum ya..akşam iş çıkışıı yeni bi bebek mağazası açılmış tutamadım kendimi girdim içeri öle güsel şeer vardıki hep hayal ettimm.. tezgahtarlar gelip ne alacaksınız diye sormasınlar diye oayana buyana kaçışıp çıktım sonunda...eşimde üzüldüğümün farkında teselli etmeye çalışıyoo...aslında bende ona bu fırsatı veremediğim için ben ona üzülüyorum....çok ta ümitliydim aslında ama dün-bu gün bu lekeler beni kahretti..
inan bana normal muayeneden bile daha kısa ve acısız bir işlem.hiç korkma canım[/QU
sağol canım yaa.yani rahim filmi çektirdim defalarca vajival ultrasona girdim yaramı yaktırdım.bu kadar şeye dayandım ona da dayanırım heralde diyodum ama yinede korkuyodum.rahatladım valla.
inan bana normal muayeneden bile daha kısa ve acısız bir işlem.hiç korkma canım[/QU
sağol canım yaa.yani rahim filmi çektirdim defalarca vajival ultrasona girdim yaramı yaktırdım.bu kadar şeye dayandım ona da dayanırım heralde diyodum ama yinede korkuyodum.rahatladım valla.
ooooo onların yanında bu hiçbir şey değil.çok rahat atlatırsın hiç merak etme canım.toplamda 2-3 dk bile sürmüyor ve daha ne olduğunu anlamadan bitiyor.
slm bayanlar bende bugün doktoruma gittim ve iğnelerimi verdi akşam iğnelere başlıyorum hayılısıyla
bazen çok olumlu şeyler geliyo aklıma.belki de aşılama derdime derman olaacak diyorum.bu yolla kavuşucam bebeğime diyorum.ama 5 dk olumlu düşünüyosam hemen bi yandan olumsuz düşünceler sarıyo beynimi.dış gebelik geçirdin tüpünün biri yok eşin varikosel ameliyatı geçirdi.hiçbişeyi olmayanların bile tutmuyo bazen senin mi tutacak diye.offff acayip gelgitler yaşıyorum.hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu tahmin edemezdim.bu da bizlerin imtihanı işte
cnm eşin perhizli olucak en az 3 gün buarada doktor banada progesteron hapı verdi düşük tehlikesine karşı tutunsun diyeymiş sanki hamileyimde13.gunumdu dun ve 18.mm di.ve doktorum E2 testi istedi ona gore catlatma ignemi vurulcagımı soyledi;
E2= 108 sizce bu deger iyi mi? doktorum cumaya kadar yukselir dedi ;catlatma ignemide cuma olcam sabah 7de!
ayrıca asılamadan once progestoron sanırım;bunun ignesisini veya hapını icen varmı ? ve ne ise yarıyor ? demin forumda gezerken
bunlar ilgili bazı seyler okudum tam net anlayamadım :) ve progestoron testide mi ne varmıs sanırım ???
son sorum ;asılama oncesi iliski durumunuz nasıldı yanı asılamadan once 3-4 gun beklesek iyi gelirmi sperm verme gunu;kalite acısından felan ...
ne bilim ben ...ilk olcak ya bunun bi heyecanı var uzerimde hala ... allah sevincimi yarıda kesmesin insallahhh:)
bende muayeneden korkan biri olarak çok tırsıyordum hatta 2 kez rahim filmi çektirdim cnm çıkmıştı ama bunda hiç acımadı hemen bitti kendini kasma yeterarkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam.merak ediyorum ağrılı bi işlem mi acaba?çok korkuyorum da..
cnm eşin perhizli olucak en az 3 gün buarada doktor banada progesteron hapı verdi düşük tehlikesine karşı tutunsun diyeymiş sanki hamileyimdedoktor sana gerek duymamıştır belki bende sorun görmüştür o yüzden vermiştir
bende muayeneden korkan biri olarak çok tırsıyordum hatta 2 kez rahim filmi çektirdim cnm çıkmıştı ama bunda hiç acımadı hemen bitti kendini kasma yeter
kızlar bgn aşılamamın 4.günü arada karnımın altı ağrıyor sanki adet sancısı gibi normalmı sızce ay korkuyorum erkenden adet olcam diye
slm bayanlar bende bugün doktoruma gittim ve iğnelerimi verdi akşam iğnelere başlıyorum hayılısıyla
haftayada 6 gün devam edeceğim 7 yada 8. gün aşılama yapılacak bu sefer olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?