Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

musemma aramıza hoşgeldin.inşallah bir an evvel bebeğine kavuşursun

mcan84

canim bence doktorunu ara ona gore bir igne ismi filan al, kendi kafana gore birsey alma ne olur ne olmaz.

yok canım bişey aldığım yok merak etme.prengly olsa bile kaç ml olacak bilmeden alamam ki.dur bakalım bi mart gelsin doktora gideyimde işlem gününe kadar bişeyler ayarlamaya çalışırım.

4 saattlik bir aramanın ardından inanki bende senin gibi keske daha onceden aldıgımda 2 kutu degıl 4 kutu alsaymısım dıye dusundum!!
nerden bıleyım bukadar bulunmazz hınt kuması oldugunu ...hehehehheheh ama yok ben ınat ettim suan tam 33 yeri aradım devam ediyorum ... bakalım nolcak :)

demin aradıgım eczacı kadın dedilki; siz talep etmezzseniz firmaya bukadar sıkıntı cekmezzsiniz dedi.. haklı olabilir demi..NEDEN PREGLN BULAMIYORUM NEDEN ACABA?

Son düzenleme:

sana eczane adı vereyım ıstersen gıt orada oluyor..ben ıkı kutu aldım gecenlerde..olmasa bıle bır gun ıcınde getırıyorlar...hangı sehırdesın bılmıyorum ama

şimdi aradım senın ıcın eczaneyı depolarda kalmamıs onların getırttıgı yerdede bıtmıs..

ciddimisin feray.olamaz ya.bende 10 dk dolmasını bekliyodum ikinci özel mesaj için.sen genede bana bi ara eczanenin adını ve telefon numarasını yazarmısın bi ara lütfen

merhba arkadaşlar bende fostimon adlı iğneye başladım bugün göbekten yada koldan yapacaz hergün
doktorum yumurtalara göre bu ay aşılama yapacağını söyledi bu süreç nasıl olcak beni bilgilendirir misiniz ilaç bittikten sonra ne olcak pazartesi tekrar kontrolüm var

şimdi aradım senın ıcın eczaneyı depolarda kalmamıs onların getırttıgı yerdede bıtmıs..

tesekkur ederım feraycım ama sans ıste ben pes edıyorum 38.aramadan sonra bulamadım pregln .. vardır bundada bir hayır... ovitrelle alıcam artıkkk ...insallah ise yarar AALLAHIMMMMM ...cok dua ediyorum anne olmak istiyorum benımde kucagım dolsun bende uykusuz kalayım... :) benımde cocugum ateslendıgınde anlatcak bırseylerım olsun arkadaslarımın arasında... bende alayım bebegımı hadi dedeye annaneye gidiyoruz diyimmm.. bugunleri gormek istiyorum hemde cokk

benım 9.günde 13 mm de yavas buyuyor dedı cuma gunu karar verıcek

canım bu ay benimde aşılamamı iptal edecekti drum ama son anda atakta bulundu yumoşum 10uncu günde 11mm olduğu için dewam dedi sonra daha çabuk büyür dedi bana.hayırlısı inşallah seninkilerde büyümeye başlar...

birde bu çatlatma iğnesi hakkında : benim drum kendi reçete veriyo bana bende orada yaptırıyorum hastaneden veriyo.dikkat ettim bi 70 küsür ödüyorum bi 25 küsür ödüyorum ama fark etmemiştim isimlerini bakmıyodum hangisini verdi diye.ama bana geçen ay o ucuz olanını verdi 2 doz ama tutmadı aşılamam. sanki geç etki etti gibi geldi bana.aşılama yapıldıktan 12 saat sonra başladı bende çatlatmanın belirtileri.bu sefer overilete isticem çünkü onunla hamiş kalmıştım.demekki bünyeye göre değişiyor

gercekten m i ???ovitrellenin etkili olacagını dusunmemıstım suan benı sevındırdın acıckası ...bende 3 kez preglnle hamıle kalmıstım..hakkımızda hayırlısı senınde yumosun gelısır ınsallahhh

Merhaba arkadaslar, 2. asilamam az once yapildi! sanirim hepimiz icin en zor kismi 2 haftalik sonucu bekleme sureci!Ilk asilamam oldugunda cok fazla dinlenmedim doktoruma gorede normal hayatima donebiliyorum fakat bazi doktorlar en azindan bir kac gun yer cekimini dikkate alarak yatilmasi gerektigini soyluyor. Bu kez yatmayi deneyecegim!Insallah hepimizin asilamalari tutar ve saglikli hayirli bebislerimiz olur!

senin bünyenede preglne ii gelmiştir canım ama diğeride fena değil bence.amin canım inşallah

ağır kaldırmak yok ağır iş yapmak yok böle dio bana drum bende düşünüyorum süpürge yapmak ağır bişi mi acaba yapmıorum dolaptan tabak almak ağır bişimi acaba almıorum

bu arada tv gördüm kadın hamile kalmış düşük tehliken var demiş dr. o da 3 aydan sonra 45 derece eğik(ayaklar yukarı gelecek şekilde) yatakta hep yatmış doğurana kadar sadece wc için kalkmış

HAYIRLI OLSUN insallahhh darısı cumartesi basıma insallahhh:) cumartesiye kadar cok dua edicem ..dualarımda bu forumdaki tanıdıgım tanımadıgım herkesin gebe kalmasını dilicem :))))) meryem suresini cok okuyorum

evet agir is kavrami farkli olsa gerek herkese gore:) biz dikkat edelimde elimizden geldigi kadar:)

HAYIRLI OLSUN insallahhh darısı cumartesi basıma insallahhh:) cumartesiye kadar cok dua edicem ..dualarımda bu forumdaki tanıdıgım tanımadıgım herkesin gebe kalmasını dilicem :))))) meryem suresini cok okuyorum

cok tesekkur ederim bende isteyen herkese dua ediyorum. annemde az once meryem suresi okumam gerektigini soylemisti mutlaka oluyordur faydasi. her gun yasin okuyorum ben. birde Allahin isimlerinden el-varis okumak gerekiyormus. Insallah senin asilamanda rahatlikla gecer. asilaman olduktan sonra heyecanla sonuclarimizi bekleriz artik:)

Arkadaşlar bugün yarın öbürgün aşılama sonrası 14. gün olan, yani test yapmayı bekleyen kimse var mı ebnim dışımda?

Ben varım Sudem:) Benim aşılamanın 13. günüydü bugun.Cuma günü kan testi yaptıracağım.Ama regl belirtileri yaşıyorum bir kaç gündür.Belki cumaya bile kalmaz reglim.Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Kocaman bir tek çizgi.Zaten o çift çizgiyi hiç göremeyeceğim gibi geliyor.Moralim bozuldu yine.Umarım seninki tutmuştur.Olumlu ya da olumsuz sonuç belli olunca yazıcam burdan.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…