- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 3 yıllık evliyim ilk günden hamilelik yaşadım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı o günden beridirde korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı en sonunda aşılamaya karar verdik bizde şubat 8 de yaptırdık aşılamayı ayın 22 test yaptıracağız inşallah hayırlısı olur. Bende de bel ağrısı ve kasık ağrı var göğüslerimde de hassaslık var dua ediyorum inşallah hamileyimdir..herkese nasip eder inşallah
kizlar ya bu pregnyl ignesini herkes kafasina gore eczaneden alabiliyor mu? doktor recetesi gerekmiyor mu?
mesela adet olmadan once alinsa igne o zaman son anda boyle skntilar olusmaz.
zamaninda alip buzdolabinda saklarsin ve emin olursun. diger turlu buldum bulamadim cok stres.
mcan84
canim bence doktorunu ara ona gore bir igne ismi filan al, kendi kafana gore birsey alma ne olur ne olmaz.
herkese selamm;
arkadaslar o gun nıhayet geldi ... Doktordan geldim biraz gerginlik biraz heyecanla doktorun agzından cıkacakları dinlerken; bi baktımki doktorumun yüzü guluyor.. ıste ozaman icime su serpildi:)hersey cok guzel digerlerine gore bu en saglıklı buyuyen dedi..ve yumosum 18mm mis ablalarıı :)))) ostrojene bakcaz dedi kan tahlili istedi ne zaman catlatma ignesi vurulcam yada asılama ne zaman olacak diyeymis.. Ilkkez duydum acıkcası...
Ama bunlar guzel gelismeler. Gel gelelimm 4 saatttirr bu soguk havada cektigim eziyete bakın... Preglyn ignesi yok hic biryerde!!! Tam olarak 23 eczane gezdim farklı bolgelerde .... Sanki tum ezcacılar agız birligi etmis gibi .. Sansınız cok zor ... Aylardır bizde yok... Digeri en sonuncusunu 10 gun once birine verdim... Allahım cıldırdım ya resmen..inat ettim her yere gittim ... Onume cıkan her yere bi umuttur gireyim dedim... Ama hıc bır yerde pregln yok( kutusu 10 tl olmasının yanında diger marka ovittreelle sanırım bunu hıc kullanmadım .. Daha oncekılerde hep pregln kullanmıstım ve sonuc olumlu olmustu..
Kızlar sanki icimde bi his var pregln bulamadım diye olmıcakmıs gibi geliyo??? Aranızda ovittrelle kullanıp gebe asılaması tutan varmı ?yada duydunuzmu ? Mutlaka vardır ama ben ilk asılamam olsun ve 2. Ye gerek kalmasın diye dua ediyorum ...girdigim bi ezcanede kadın dedıki "sakına digerinin ucreti pahalı diyip daha kaliteli oldugunu sanma dedi ... Pregln piyasaya cok az sunuluyor o yuzden hıc bıryerde yok varsa bıle tanıdıgı doktorların hastalarına verıyolarmıs... " bunlar yuzunden biraz moralim bozuldu ..
Yorumlarınızı bekliyorumm ..
demin aradıgım eczacı kadın dedilki; siz talep etmezzseniz firmaya bukadar sıkıntı cekmezzsiniz dedi.. Haklı olabilir demi..neden pregln bulamıyorum neden acaba?
şimdi aradım senın ıcın eczaneyı depolarda kalmamıs onların getırttıgı yerdede bıtmıs..
şimdi aradım senın ıcın eczaneyı depolarda kalmamıs onların getırttıgı yerdede bıtmıs..
benım 9.günde 13 mm de yavas buyuyor dedı cuma gunu karar verıcek
canım bu ay benimde aşılamamı iptal edecekti drum ama son anda atakta bulundu yumoşum 10uncu günde 11mm olduğu için dewam dedi sonra daha çabuk büyür dedi bana.hayırlısı inşallah seninkilerde büyümeye başlar...
birde bu çatlatma iğnesi hakkında : benim drum kendi reçete veriyo bana bende orada yaptırıyorum hastaneden veriyo.dikkat ettim bi 70 küsür ödüyorum bi 25 küsür ödüyorum ama fark etmemiştim isimlerini bakmıyodum hangisini verdi diye.ama bana geçen ay o ucuz olanını verdi 2 doz ama tutmadı aşılamam. sanki geç etki etti gibi geldi bana.aşılama yapıldıktan 12 saat sonra başladı bende çatlatmanın belirtileri.bu sefer overilete isticem çünkü onunla hamiş kalmıştım.demekki bünyeye göre değişiyor
gercekten m i ???ovitrellenin etkili olacagını dusunmemıstım suan benı sevındırdın acıckası ...bende 3 kez preglnle hamıle kalmıstım..hakkımızda hayırlısı senınde yumosun gelısır ınsallahhh
Merhaba arkadaslar, 2. asilamam az once yapildi! sanirim hepimiz icin en zor kismi 2 haftalik sonucu bekleme sureci!Ilk asilamam oldugunda cok fazla dinlenmedim doktoruma gorede normal hayatima donebiliyorum fakat bazi doktorlar en azindan bir kac gun yer cekimini dikkate alarak yatilmasi gerektigini soyluyor. Bu kez yatmayi deneyecegim!Insallah hepimizin asilamalari tutar ve saglikli hayirli bebislerimiz olur!
Merhaba arkadaslar, 2. asilamam az once yapildi! sanirim hepimiz icin en zor kismi 2 haftalik sonucu bekleme sureci!Ilk asilamam oldugunda cok fazla dinlenmedim doktoruma gorede normal hayatima donebiliyorum fakat bazi doktorlar en azindan bir kac gun yer cekimini dikkate alarak yatilmasi gerektigini soyluyor. Bu kez yatmayi deneyecegim!Insallah hepimizin asilamalari tutar ve saglikli hayirli bebislerimiz olur!
senin bünyenede preglne ii gelmiştir canım ama diğeride fena değil bence.amin canım inşallah
ağır kaldırmak yok ağır iş yapmak yok böle dio bana drum bende düşünüyorum süpürge yapmak ağır bişi mi acaba yapmıorum dolaptan tabak almak ağır bişimi acaba almıorum
bu arada tv gördüm kadın hamile kalmış düşük tehliken var demiş dr. o da 3 aydan sonra 45 derece eğik(ayaklar yukarı gelecek şekilde) yatakta hep yatmış doğurana kadar sadece wc için kalkmış
HAYIRLI OLSUN insallahhh darısı cumartesi basıma insallahhh:) cumartesiye kadar cok dua edicem ..dualarımda bu forumdaki tanıdıgım tanımadıgım herkesin gebe kalmasını dilicem :))))) meryem suresini cok okuyorum
Arkadaşlar bugün yarın öbürgün aşılama sonrası 14. gün olan, yani test yapmayı bekleyen kimse var mı ebnim dışımda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?