Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar 1 şubatta aşılama yaptırıpta sonucunu öğrenen varmı. birde kan tahliliyle mi yoksa idrar testiylemi baktınız

canım ben bir şubatta yaptırdım aşılamamı yarın belli olacak rabbim dilerim bebişlerimizi bize bağışlamıştır allahım lütfen sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı

Maalesef canım yurt disindayım özeller dünya bir para devlete gittik mecburen haftasonu bakmıyorlarmıs.asilama tedavisi surecindeydim 5 gün clomifen kullandım.Bu arada çatlatma iğnesi vurmayacaklarını yumurtanın çatlamasını bekleyeceklerini benim kendimin ovulasyon testi yapacağımı pozitif çikarsa ertesi gün asilama yapacaklarini söylediler ama asilamam haftasonuna denk geldiği için iptal edildi Yumurtam 23 mm olmustu ovulasyon testinin pozitif çıktığı gün ve önceki gün iliskiye girdik doktor buda asılama gibi dedi saskınım hala ama kısmet 26 subatta sonuç belli olacak hayırlısı:):)Umarım hepimiz hamile kalırız:)

Hestia, olumsuz düşünmemeye çalış. Sen 1 Şubatta yaptıysan bugün 14. günün oluyor. En tehlikeli günler 11-12 sanırım. Bir çok arkadaşın o günlerde kanaması olmuş. Ben de bugüne kadar her an regl olacakmışım gibiydi. Hatta bu siteye test yaptıktan sonra girerim kararı almıştım kendi kendime, sürekli bu konuyu konuşmamak ve unutmak için. Ama ağrım başlayınca kesin olumsuz olacak nasıl olsa diye beklemeden geldim bu foruma. Hala da farklı deyil. Zaman zaman azalsa da şişkinlik, göğüs hassasiyeti, en önemlisi kasıklarda sancı birazdan kanama olacak gibi düşündürüyor. Bu şekilde 3 gündür bekliyorum ben. Bana doktor 14. gün test yaptır demişti, Benim yarın, yarını atlatırsam testi düşüneceğim. senin 14. günün geçti. Yarın kan testi yaptır ama olumsuz düşünme. Gebelik belirtileri ile regl belirtileri aynı çünkü. İyi düşün ev mutlaka bizimle paylaş sonucu olur mu? İyi düşün ve dua et arkadaşım...

okyanusruya, bugün kan verdin sanırım. Sonucunu merakla bekliyorum. İnşallah olumlu olur.
Son 2 -3 gündür herhangi bir belirti ya da sıkıntın varmıydı? Pylaşırsan sevinirim..

canım benimde pazardan beri regl olcakmışım gibi ağrılarımda oldu göğüslerimde hassasiyet ve kasık ağrıları ama şükürler olsun herhangi bişey yok şimdiye kadar kan yarın öğlen ikide vericem 2 saat sonrada sonuçları alıcam duaa edin kızlar dilerim rabbim sevinç gözyaşları döktürür

belirtilerimiz o kadar aynı ki... ben de pazardan beri sancı çekiyorum. ama ben test için yarını da atlatmak istiyorum. yarın sonucu bizimle paylaşmayı unutma olur mu, merakla bekliyorum. İnşallah olumlu sonuşla gelirsin. 4 ten sonra gözüm burda olacak senin için. İnşallah Allah dileğini geri çevirmez :)

Kızlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

Ben bugün hastaneye gittim.Aşılama raporumu aldım.
Ve bu akşam puregon 40 uı dozla ilk iğneme başladım.pazar akşamaına kadar aynı dozla devam edicem.Pazartewsi günü kontrole gidicem.

Bu arada kafama takılan bir soru daha var.Acaba neden bu kadar düşük bir dozla başlattı dr.Benim öncesinde günde bir adet klomen kullandığımda 2-3 yumurtam oluşuyordu.İğnede daha etkili olduğu için çok fazla yumurta oluşacağını düşündüğündenmi düşük dozla başlatmıştır sizce?Bu dozla sağlıklı gelişirmi yumurtalar?

Bir listeniz varsa eğer benide eklerseniz sevinirim.Beklenen adet tarihi ile ilgili şuan bir fikrim yok.Çünkü çatlatma iğnesinin vurulduğu güne göre değişebilir.İlk aşılamam olacak.Yaş 26.

Son düzenleme:
belkide cogul gebelikten dolayi yavas yavas baslayacaktir eger yumurtaliklarin cevap vermezse dozu yukseltir insallah hayirlisi olur canim

ben de 1 şubatta yaptırmıştım bugün adetimin 27.günü normal şartalarda 28 günde bir olurdumm klomen alınca 30 günde bir...12. günde idarar testi yaptım sonuç negatifti ..dünde açık kahverengi hem leke hemde jel gibi bi akıntı geldi.. hafif karın sancılarımda var bugün yarın hasta olacağım sanıırım..pazar da olmazsam pazartesi kan tahliline gitmeyi düşünüyodum

canım benide listene eklermisin; cok sukur doktorum asılama gununu soyledi cumartesi 18.02:)
insallah hersey yolunda gidecek ...

bazı seyler sormak istiyorum bilgin varsa eger

13.gunumdu dun ve 18.mm di.ve doktorum E2 testi istedi ona gore catlatma ignemi vurulcagımı soyledi;
E2= 108 sizce bu deger iyi mi? doktorum cumaya kadar yukselir dedi ;catlatma ignemide cuma olcam sabah 7de!

ayrıca asılamadan once progestoron sanırım;bunun ignesisini veya hapını icen varmı ? ve ne ise yarıyor ? demin forumda gezerken
bunlar ilgili bazı seyler okudum tam net anlayamadım :) ve progestoron testide mi ne varmıs sanırım ???

son sorum ;asılama oncesi iliski durumunuz nasıldı yanı asılamadan once 3-4 gun beklesek iyi gelirmi sperm verme gunu;kalite acısından felan ...

ne bilim ben ...ilk olcak ya bunun bi heyecanı var uzerimde hala ... allah sevincimi yarıda kesmesin insallahhh:)

arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam.merak ediyorum ağrılı bi işlem mi acaba?çok korkuyorum da..

canım benide listene eklermisin; cok sukur doktorum asılama gununu soyledi cumartesi 18.02:)
insallah hersey yolunda gidecek ...

bazı seyler sormak istiyorum bilgin varsa eger

gnydn cnm listeyi artık su perisi taşıyoo o senin yazdını görünce ekler.... ne sormak istersen sorabilirsin

e -2 testi istemedi doktor...progestoron iğnesi dekullanmadım ..sperm vermeye eşim 4 günlük perhizle gitti 2 - 5 gün kadar olmalıymış zaten..inşşş aşılaman hayırlı gecer ..inşşş olumlu sonuç alırsın

sonucunu öğrenir öğrenmez yaz buraya.inşallah tutmuştur bebeğin sana

almina aşılaman hayırlı olsun.inşallah bu defa yüzün güler

kızlar 1 şubatta aşılama yaptırıpta sonucunu öğrenen varmı. birde kan tahliliyle mi yoksa idrar testiylemi baktınız

ben 2 şubatta yaptırdıms erpil. ama 1 şubatta yaptıran iki arkadaş var, biri bugün test olucak, diğeri de 2 gün önce israr testi olmuş negatif ama kanda bakmak gerek... senin durumun nasıl? ben de test olmalımıyım olmamalımıyım bilemiyorum henüz, belki bugünü de atlatınca olurum...

sudem aşılamdan sonraki 14.gün olduysa yaptır testini bekleme öyle.sonucunuda yaz mutlaka buraya

sudemsudem bugün 14.gününmüşya ..peki aynı zamanda geçen ay 16 sındamı adet oldun yani tam 1 ay dolmuşmu oluyo... ben 21 de oldumm zaten beklemiyorum artık lekeler artmaya başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…