- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
kanda farketmiyor hiçbir şekilde fakat çoğu idrar testinin arkasında sabah ilk idrarla yapılan testin daha güvenilir sonuç vereceği yazıyor.umarım işine yarar.
teşekkür ederim. dr. çarşamba gel tahlil yapalım demişti. çok merak etmeme rağmen hala gitmedim.yarın sabah kendim yapacağım yada cumartesi gideceğim dr.da1 şubatta yapılmıştı aşılamam.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
teşekkür ederim. dr. çarşamba gel tahlil yapalım demişti. çok merak etmeme rağmen hala gitmedim.yarın sabah kendim yapacağım yada cumartesi gideceğim dr.da1 şubatta yapılmıştı aşılamam.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Okyanusruya nın sonucu gelmediÇok merak ediyorum. İnşallah sevinçten unutmuştur bizleri. Şimdi eşiyle paylaşıyodur...
Benim ağrılarım da arttı iyice. Doktorla tekrar konuştum 14-16. günler regl normalmiş. Yani bugünün 14. gün olması birşey ifaade etmiyor. Cumartesi test yap dedi yani 16. gün ve zzaman geçmiyor
selamlar
bende ilk kez bu ay kısmetse 27 Şubat'ta ilk aşılamamı yaptırıcam şuan yumurtam için ilaç içiyorum :) çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider
herkese bol şans
cumartesi saat 9:00 da gidicez hastaneye 10:30 gibi yaparlar aşılamayı çok heyecanlıyım şimdiden yapıldıktan sonra 15 gün sonunda hamişşşş oluruz inşallahhh :)))))
selamlar
bende ilk kez bu ay kısmetse 27 Şubat'ta ilk aşılamamı yaptırıcam şuan yumurtam için ilaç içiyorum :) çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider
herkese bol şans
Ben de aynı meraktayım ve aşılamam 2 şubatta yapıldı. Bugün senin 15. gün. Belirtileri var mı? Ağrın, sızın ya da herhangi birşey... Varsa paylaşır mısın bizimle Serpilcim?
Daha 2 hafta olmus topıc acılalı...
bizde sabah 8:30 -9:00 gibi hastanede olacaz...2 3 saat surse islemden gecmesi ben 12 hatta saat 1i bulur diyorum :)yarın sabah 6:30da ignemi olcam :))) allahım dualarımızı kabul etsinn herkesin gonlune gore versin insallahhh:)
belirtilerimiz o kadar aynı ki... ben de pazardan beri sancı çekiyorum. ama ben test için yarını da atlatmak istiyorum. yarın sonucu bizimle paylaşmayı unutma olur mu, merakla bekliyorum. İnşallah olumlu sonuşla gelirsin. 4 ten sonra gözüm burda olacak senin için. İnşallah Allah dileğini geri çevirmez :)
kızlar maalesef sonuç negatif demekki nasip değilmiş diyorum bir süre ara vericem artık((
kızlar maalesef sonuç negatif demekki nasip değilmiş diyorum bir süre ara vericem artık((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?