Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kanda farketmiyor hiçbir şekilde fakat çoğu idrar testinin arkasında sabah ilk idrarla yapılan testin daha güvenilir sonuç vereceği yazıyor.umarım işine yarar.

teşekkür ederim. dr. çarşamba gel tahlil yapalım demişti. çok merak etmeme rağmen hala gitmedim.yarın sabah kendim yapacağım yada cumartesi gideceğim dr.da1 şubatta yapılmıştı aşılamam.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Okyanusruya nın sonucu gelmedi Çok merak ediyorum. İnşallah sevinçten unutmuştur bizleri. Şimdi eşiyle paylaşıyodur...
Benim ağrılarım da arttı iyice. Doktorla tekrar konuştum 14-16. günler regl normalmiş. Yani bugünün 14. gün olması birşey ifaade etmiyor. Cumartesi test yap dedi yani 16. gün ve zzaman geçmiyor

Ben de aynı meraktayım ve aşılamam 2 şubatta yapıldı. Bugün senin 15. gün. Belirtileri var mı? Ağrın, sızın ya da herhangi birşey... Varsa paylaşır mısın bizimle Serpilcim?

inşallah hamilesindir canım.sonucunu öğrenince mutlaka yaz olur mu

yarın git sağlık ocağında baktır az çok belli olmuştur.idrar testleri çok güvenilir değil zaten özellikle bizim durumumuzdakiler için.

selamlar
bende ilk kez bu ay kısmetse 27 Şubat'ta ilk aşılamamı yaptırıcam şuan yumurtam için ilaç içiyorum :) çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider
herkese bol şans

selamlar
bende ilk kez bu ay kısmetse 27 Şubat'ta ilk aşılamamı yaptırıcam şuan yumurtam için ilaç içiyorum :) çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider
herkese bol şans

hoşgeldin pelinus.sanada bol şanslar umarım ilk ve son aşılaman olur

cumartesi saat 9:00 da gidicez hastaneye 10:30 gibi yaparlar aşılamayı çok heyecanlıyım şimdiden yapıldıktan sonra 15 gün sonunda hamişşşş oluruz inşallahhh :)))))

bizde sabah 8:30 -9:00 gibi hastanede olacaz...2 3 saat surse islemden gecmesi ben 12 hatta saat 1i bulur diyorum :)yarın sabah 6:30da ignemi olcam :))) allahım dualarımızı kabul etsinn herkesin gonlune gore versin insallahhh:)

selamlar
herkese bol şans

hayırlı olsun insallahh...subat ayında bayaaa bi kisi oldu asılama yaptıracaklar :)))))))))

Ben de aynı meraktayım ve aşılamam 2 şubatta yapıldı. Bugün senin 15. gün. Belirtileri var mı? Ağrın, sızın ya da herhangi birşey... Varsa paylaşır mısın bizimle Serpilcim?

inşallah hepimiz hamileyizdir kızlar. benim aşılamadan beri kasıklarımda ağrılar vardı şimdide ara ara bazen sağ bazen sol kasığımda bir batma oluyor bilemiyorum neye yoracağımı.heyecanla bekliyorum umutlanmakta umutsuzluğa kapılmakta istemiyorum. sonucu paylaşırım tabiki.

bizde sabah 8:30 -9:00 gibi hastanede olacaz...2 3 saat surse islemden gecmesi ben 12 hatta saat 1i bulur diyorum :)yarın sabah 6:30da ignemi olcam :))) allahım dualarımızı kabul etsinn herkesin gonlune gore versin insallahhh:)

canım ben bir yerde duymustum, yikanmıs spermeri en çok 90 dk içinde yerlestirmeleri gerekiyormus.

ay canım topik açılalı 2 hafta oldu ama bebek uğraşları yıllardır sürüyo.tabi başımızdan geçenleri anlatmaya başlayınca da sayfalar doluyo öylece.şimdiden 100 sayfayı buldu.

kızlar maalesef sonuç negatif demekki nasip değilmiş diyorum bir süre ara vericem artık ((

arkadaşlar benim aşılama negatifti 2 gün oldu test yaptıralı ancak daha adet olmadım normalde hiç gecikmezdi sizce neden kaynaklanır fikri olan varmı beta hcg yanlış olamaz heralde normalde adet olmadım diye sevinmem lazımmı ama kafam karıştı iyice

kızlar maalesef sonuç negatif demekki nasip değilmiş diyorum bir süre ara vericem artık ((

Canim benim uzulme Allahin gucune gitmesin verende o alanda o her ay ayni 14 gunu heyecanla bekle zaman gecmez umutlarimiz kirilir cokuntu haline geliriz ikinci asilama basladimi yine ayni gecmeyen koskoca 14 gun yine ayni sey doktoruma oyle dedim ne siz biktiniz benden nede ben biktim sizden ha biride tutsun beklemekten kurtulayim hormon alacam diye yakinda ayi yavrusuna donecem yinede netice sifir Rabbim Hepimizin yuzune baksin insallah bundan sonra nasip eder hepimizede(((((((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…