Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Insallah hayirlisi olur kanda cikmasi lazim bence bekle ben gecen sefer kan testi yaptirdim sevincten uctuk gittik raporu aldik sevincten araya iki gun girdi adet oldum doktora ofkeyle gittim hani hamileydim ya canim dedi demekki aldigin ilaclarin etkisi o yuzden en iyisi bekle rabbim insallah sevincli haberleri alirsin

canım ya testi tekrarlamadınmı sen.benim testten iki gün sonra yeniden bakıldı kanıma.doktorum garantiye alalım dedi.git mutlaka bi tahlil daha yaptır.

canım ya testi tekrarlamadınmı sen.benim testten iki gün sonra yeniden bakıldı kanıma.doktorum garantiye alalım dedi.git mutlaka bi tahlil daha yaptır.

yok canım tekrarlamadım hemşire testi tekrarlayalım demedi salı günü yaptırmıştım 0.0 çıktı acaip karnım ağrıyodu sanki adet olcam gibiydi ama olmadı şimdi hiç ağrımda kalmadı yarın eczaneden alıp yapsam acaba kullandığımız progestan jel gecikme yaparmı

hemşireyi boşversene sen.direk doktorunla görüşseydin keşke.bence tekrar doktoruna gitmek istemiyorsan sağlık ocağında kan testi yaptır.

ay ne kadar kötü bir durum olduğunu düşünemiyorum bile.çok geçmiş olsun.

arkadaşlar adet oldumm...şaşkınım..üzgünüm...bi sonraki ay ne yaparım bilmiyorum

canım benim çok üzüldüm çok umutluydum sanki senden güzel haberi alıcaktık..üzülme diyecem ama insanın elinde değil allah yardımcın olsun umudumuz gelecek aya kaldı pes etme sakın anne oluncaya kadar devam..

arkadaslar yarın sabah ignemi vurulcam catlatma ignem ovitrelle bu sefer... nerden vurulcak bu ??????
pregln kalcadan dı ama ovitrelle bir yerde okudum kol dıyo ,, karın dıyoo.... sız nasıl vuruldunuzz ?

bende şaşkınım cnm bugün 27. günümdü adetimin...hep az leke olucak gecicek belkide diye bekledim ama olmadı...kafam çok karışık doktorun %86 en hızlı en hareketlileri yolladık diyişi kulağımda çınlıoo...böle olmayan nasıl normal yollarla olur anlamadım

arkadaşlar adet oldumm...şaşkınım..üzgünüm...bi sonraki ay ne yaparım bilmiyorum

Çok üzüldüm bebisho.Bugün aldığım tüm haberler olumsuzdu.Ve herkes için çok çok çok üzüldüm.Böylesi hayırlıymış demekten başka birşey gelmiyor elden.Benimde yarın test günüm çok korkuyorum...

doğru söylüyosun doktorlara inanıyoruz ama hatamı yapıyoruz bu kadar güvenmekle..normal yollarla dediğin gibi nasıl oluyor..aşılamada iyice temizleniyo spermler ama işte..off benimde kadarm karıştı..haftaya perşembe bende test yaptırcam şimdiden tasalar tuttu beni..listeyide bana bıraktın nasıl yazıcam şimdi bu durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…