- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.001
arkadaşlar benim aşılama negatifti 2 gün oldu test yaptıralı ancak daha adet olmadım normalde hiç gecikmezdi sizce neden kaynaklanır fikri olan varmı beta hcg yanlış olamaz heralde normalde adet olmadım diye sevinmem lazımmı ama kafam karıştı iyice
kızlar maalesef sonuç negatif demekki nasip değilmiş diyorum bir süre ara vericem artık((
arkadaşlar benim aşılama negatifti 2 gün oldu test yaptıralı ancak daha adet olmadım normalde hiç gecikmezdi sizce neden kaynaklanır fikri olan varmı beta hcg yanlış olamaz heralde normalde adet olmadım diye sevinmem lazımmı ama kafam karıştı iyice
canım ben bir yerde duymustum, yikanmıs spermeri en çok 90 dk içinde yerlestirmeleri gerekiyormus.
canım ya testi tekrarlamadınmı sen.benim testten iki gün sonra yeniden bakıldı kanıma.doktorum garantiye alalım dedi.git mutlaka bi tahlil daha yaptır.
yok canım tekrarlamadım hemşire testi tekrarlayalım demedi salı günü yaptırmıştım 0.0 çıktı acaip karnım ağrıyodu sanki adet olcam gibiydi ama olmadı şimdi hiç ağrımda kalmadı yarın eczaneden alıp yapsam acaba kullandığımız progestan jel gecikme yaparmı
Insallah hayirlisi olur kanda cikmasi lazim bence bekle ben gecen sefer kan testi yaptirdim sevincten uctuk gittik raporu aldik sevincten araya iki gun girdi adet oldum doktora ofkeyle gittim hani hamileydim ya canim dedi demekki aldigin ilaclarin etkisi o yuzden en iyisi bekle rabbim insallah sevincli haberleri alirsin
arkadaşlar adet oldumm...şaşkınım..üzgünüm...bi sonraki ay ne yaparım bilmiyorum
kızlar maalesef sonuç negatif demekki nasip değilmiş diyorum bir süre ara vericem artık((
arkadaslar yarın sabah ignemi vurulcam catlatma ignem ovitrelle bu sefer... nerden vurulcak bu ??????
pregln kalcadan dı ama ovitrelle bir yerde okudum kol dıyo ,, karın dıyoo.... sız nasıl vuruldunuzz ?
arkadaslar yarın sabah ignemi vurulcam catlatma ignem ovitrelle bu sefer... nerden vurulcak bu ??????
pregln kalcadan dı ama ovitrelle bir yerde okudum kol dıyo ,, karın dıyoo.... sız nasıl vuruldunuzz ?
canım benim çok üzüldüm çok umutluydum sanki senden güzel haberi alıcaktık..üzülme diyecem ama insanın elinde değil allah yardımcın olsun umudumuz gelecek aya kaldı pes etme sakın anne oluncaya kadar devam..
arkadaşlar adet oldumm...şaşkınım..üzgünüm...bi sonraki ay ne yaparım bilmiyorum
bende şaşkınım cnm bugün 27. günümdü adetimin...hep az leke olucak gecicek belkide diye bekledim ama olmadı...kafam çok karışık doktorun %86 en hızlı en hareketlileri yolladık diyişi kulağımda çınlıoo...böle olmayan nasıl normal yollarla olur anlamadım
su perisii ordamısın ?
Bana koldan yaptılar doa.Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?