Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hepimiz aynı durumdayız doacım. Benimde durumum aynı.Herşeyi araştırıyorum kendi durumumla başkalarınınkini kıyaslıyorum :) Kafayı yiycem...

sen şimdilik devam et cnmm kendimi toparlayınca sana yardımcı olmaya çalışırım benim durumumu sen yazzz... ii geceler su pericim

:)) ne fark olcakki sonuçta kandan karışıyodur yumoşları çatlatmak için yolunu buluyodur..merak etme içini ferah tut sen

canım inşallah senden güzel haberi alırız yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bize..

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:
22-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:
23-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:
24-doa82:18.02.2012 SONUÇ:
25-usaği34:15.02.2012 SONUÇ:
26-bebesko:18.02.2012 SONUÇ:

diğer arkadaşaların aşılamaları tutar inşallah hayırlısıyla

HZ. MEVLANA
"cok istedigin bir sey olmuyorsa, ya daha iyisi olacagı icindir yada suan olmaması gerektıgı ıcındır..."

bunu dusunuppp yatıcam ..
ALLAHIM HERKESIN DUALARINI KABUL ETSIN INSALLAHH

Bebisho inan çok üzüldüm Ben de pzt'den beri pek uğramıyorum foruma. Ama senden iyi bi haber almak için bakıyordum. Senden , diğer arkadaşlardan iyi sonuçları alıp, mutlu olucam diye düşündüm hep... Umarım diğer arkadaşların tutar..

aminnnnn inşallahhh

cok tesekkur ederim insallah hepimizin asilamalari tutar

gerçekten çok güzel ve doğru söylemiş mevlana zaten her sözünü takdir ediyorum tam bir psikolojik sorunlara destek olacak sözler söylüyor bu söylediği sözüde düşününce biz şimdi Allahtan sürekli bebeğimiz olsun diye istiyoruz dua ediyoruz ama Mevlana böyle bir duayı çok kısa bir sözle bize doğru bir düşünceyi düşünmemizi sağlamıştır. Allah aşkı ile yanıp tutuşan insan ne güzel bir insan...

saol cnm kısmet yapacak bişi yok inşşş diğer arkadaşlarınn tutar

üzüldüm canım ya rabbim hakkında hayırlısını eylesin.şimdi tekrar başlayamam tedaviye diyosundur ama koskoca mart ayını boş geçirme tekrar dene belki tutar.hem üst üste denersen tutma ihtimali dahada artıyo.

Arkadaşlar ben 16 şubatta aşılama olurum diye bekliyordum ama yumurtalar hala istenilen düzeye gelmedi merional iğne kullandım 950 ml kadar (6 gün 2 toz bir su vuruldum) dün adetimin 12. günü idi sadece 11.mm kadar büyümüşler. 600 ml daha kullancam pazartesiye kadar tabii pazartesi adetimin 16. günü olacak eğer hala gelişme olmazsa bu ay ki aşılamam iptal olacak bilmiyorum ki aşılama olmam mı hakkımda daha hayırlı yoksa olmamam mı çünkü aşılama olupta tutmazsa ona da ayrı üzülcem diğer yandan yumurta bu ay gelişmedi onu düşüncem kafam karıştı valla kadın olmak ne zor bir iş miş Aslında ben klomen kullandığımda adetimin 11. günü yumurtalar aşılamaya uygun hale gelirdi ben 6-7 ay kullandım yumurta gelişimi hiç değişmezdi hep 3- 4 tane erkenden olurdu şimdi niye böyle oldu iğnelerle anlamadım vardır bir sebebi yaa bilmiyorum
Aşılaması tutmayanları okuyunca içimde hiç istek kalmadı rabbim hayırlısını düşünür bilir bizi de böyle imtihan ediyor demekki
sabırlı olmamız gerekiyor

uykummm geldiii kızlarrr :)))) sabah cok erken kalkmam lazım.. cevap yazarmısınız...

senle benim aşılma günümüz aynı yani yarın :)))) ben iğnemi dün gece 23:00 da gebeğimden yaptım ama yaparken tam batırmmaışım 3-4 damla boşa aktı ( çok üüzldüm sabah hemen hemşireyi aradım bişe olmaz dedi ama içimde bi sıkıntı oldu rabbim inşallah emeklerimiz boşa çıkarmaz şubat ayında hamile kalırız :)))

kızalar ben sabah test yaptım.malesef negatifti.heralde hamile olsam çıkardı şimdiye kadar ama adet olmadım.bugün aşılama olalı 17. gün 1.inde olmuştum olsaydı belli olurdu.yarında bi kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…