- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.021
ben mi cok pinpirikliyimmmm :)) yoksa ilkkkez asılama yapan herkes mi boyle.... aksılık olmasın dıye soruyorummm yanlıs anlamayın :))
arada fark yoktur sanırım demi... bu sanki pepsi mi iyi cococola mı daha iyi gibi oldu :))
Çok üzüldüm bebisho.Bugün aldığım tüm haberler olumsuzdu.Ve herkes için çok çok çok üzüldüm.Böylesi hayırlıymış demekten başka birşey gelmiyor elden.Benimde yarın test günüm çok korkuyorum...
doğru söylüyosun doktorlara inanıyoruz ama hatamı yapıyoruz bu kadar güvenmekle..normal yollarla dediğin gibi nasıl oluyor..aşılamada iyice temizleniyo spermler ama işte..off benimde kadarm karıştı..haftaya perşembe bende test yaptırcam şimdiden tasalar tuttu beni..listeyide bana bıraktın nasıl yazıcam şimdi bu durumları
ben mi cok pinpirikliyimmmm :)) yoksa ilkkkez asılama yapan herkes mi boyle.... aksılık olmasın dıye soruyorummm yanlıs anlamayın :))
arada fark yoktur sanırım demi... bu sanki pepsi mi iyi cococola mı daha iyi gibi oldu :))
sen şimdilik devam et cnmm kendimi toparlayınca sana yardımcı olmaya çalışırım benim durumumu sen yazzz... ii geceler su pericim
Çok üzüldüm bebisho.Bugün aldığım tüm haberler olumsuzdu.Ve herkes için çok çok çok üzüldüm.Böylesi hayırlıymış demekten başka birşey gelmiyor elden.Benimde yarın test günüm çok korkuyorum...
listeye ekledigin için teşekkürler su perisi....
HZ. MEVLANA
"cok istedigin bir sey olmuyorsa, ya daha iyisi olacagı icindir yada suan olmaması gerektıgı ıcındır..."
bunu dusunuppp yatıcam ..
ALLAHIM HERKESIN DUALARINI KABUL ETSIN INSALLAHH
HZ. MEVLANA
"cok istedigin bir sey olmuyorsa, ya daha iyisi olacagı icindir yada suan olmaması gerektıgı ıcındır..."
bunu dusunuppp yatıcam ..
ALLAHIM HERKESIN DUALARINI KABUL ETSIN INSALLAHH
almina aşılaman hayırlı olsun.inşallah bu defa yüzün güler
cok tesekkur ederim insallah hepimizin asilamalari tutar
aminnnnn inşallahhh
cok tesekkur ederim insallah hepimizin asilamalari tutar
Bebisho inan çok üzüldümBen de pzt'den beri pek uğramıyorum foruma. Ama senden iyi bi haber almak için bakıyordum. Senden , diğer arkadaşlardan iyi sonuçları alıp, mutlu olucam diye düşündüm hep... Umarım diğer arkadaşların tutar..
uykummm geldiii kızlarrr :)))) sabah cok erken kalkmam lazım.. cevap yazarmısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?