- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.301
yok canım daha belli değil pazartesi belli olacak inşallah :18:
yarın yazarsın inşalalh hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye :)
su perisi inşallah yarın güzel haberleri bildirirsin :)
yok canım daha belli değil pazartesi belli olacak inşallah :18:
hayırlısı olsun canım :) hiç korkma 10dk bi işlem... 15 gün sonrasında alacağın güzel haberleri düşün :)
listeye ekledim senide aşılama tarihin belli olunca tekrar güncelleriz..
günaydın kızlar nasılsınız..yarın sonucumu öğrenmek için test yaptırcam dua edin bana inşallah hamileyimdir
ayy inşallah canım ilgin ve güzel dileklriniçin teşekkürederim ben geçen ay serophene ve çatlatma iğnesi kullanmştım malesef ne gatif bu ay aşılama dediler neden hemen aşılama demesi düşündürdü bir 3 ay önce hsg filmi çektirmiş çektirdiğim gün hemşire tüplerin açık ama süper açık değil çok innce demişti ve bu ay doktora gösterildi acaba onun etkisi için mi böyle aşılama dediler.birde filmin yanında bir kağıt var sonuç bildirme orada herşey normal yazıyor bir tıkanıklık söz konusu değil yazıyor sorun olsaydı yazmazlar mıydı ay çok soru sordum canım kusura bakma ya
allah guzel haberler duymayı nasip eder insallahhhhhhh
canım belki ince olması doktorunun aşılma yapalım demesine neden olmuştur. doğal yolla beklemeyin diye bazen aşılama diyorlar..
ben önceleri çok karşıydım ama hiçde düşündüğüm gibi değilmiş.. keşke daha önce yaptırsaydım diyorum.. boşuna beklemişiz.
sende kafan kurmamaya çalış... olumlu düşün. olumlu olsun
günaydın kızlar nasılsınız..yarın sonucumu öğrenmek için test yaptırcam dua edin bana inşallah hamileyimdir
merabalar beni neden aranıza almıyorsunuz listeyee eklenmemişim ilk defa bu ay aşılama yaptıram nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor önerilerini bekliyorum allahım inşallah çocukla sınamısın bizleri
CANIM benim inşallah pozitif çıkar.bende merakla sonucunu bekliyorum dualarım hep seninle.sonucu öğrenir öğrenmez yaz buraya
CANIM benim inşallah pozitif çıkar.bende merakla sonucunu bekliyorum dualarım hep seninle.sonucu öğrenir öğrenmez yaz buraya
su perisi... şuan yaşadığın bir belirti var mı? varsa yazar mısın?
sağol canım benim inşallah hamileyimdir..so,abah erkenden gidicem gelince yazarım hemen..dualarını eksik etme..
canım merak etme hep dua ediyorum sana.inşallah yarın bu saatlere hamile olduğunu öğreniriz.çok stres olma tamam mı.bugün biraz kafa dağıtmaya bak.
benim aşılamam yapıldığından beri hiçbir ağrı sızı çekmedim ben..sadece ilk 1-2 gün ağız tadım farklıydı ağzım kuruyodu sürekli..aralarda çok nadir kasıklarımabirsancı girip çıkıyodu o kadar..sanki hiç aşılama yapılmamış gibiyim yani..son birkaç gündür göğüs uçlarım acıyo ve uçları koyulaştı sadece o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?