- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.321
kızlar benide yazın listenize bende pazartesi test yaptıracam 15. gün yani....
kızlar benide yazın listenize bende pazartesi test yaptıracam 15. gün yani....
aşılama tarihin ne zamandı ona göre yazalım
benide yazarmısınız listenize aşılama tarihim 24 şubat
aşılama tarihin ne zamandı ona göre yazalım
canım inşallah güzel haberini alacaksın ve bize umut olacaksın.
ben henüz aşılama yaptırmadım. pazartesi günü progesteron hormonuma bakılcak bakalım.
bu arada bayanlar aşılama fiyatları aşağı yukarı ne kadar oluyor?
amin canım inşallah..ben özelde yaptırdım cnm ilaçlarla beraber 1650-1700tl tuttu benimki..
günaydın kızlarrrr.dün doktora gittim.gonal f iğneleri dün itibariyle vurmaya başladım kendime.eğer yumurtalar istediğmiz boyuta gelirse haftaya perşembe yada cuma aşılamanı yaparız dedi doktor.ay çok heyecanlandım yaaaa.rabbim emeklerinin mükafatını versin inşallah.kızlar bakın ne diyorum.bi liste yapalım aşılama yapma tarihine göre herkesi bi sıraya koyarak bi dua günü yapalım.çünkü birbirimizin duasına herşeyden çok ihtiyacımız var.hiçibişey kaybetmeyiz.tam tersi kazanacağımıza inanıyorum.günde en fazla 10 dk mızı alır bi arkadaşımıza dua etmek.
merhaba, az önce kahverengi bir akıntı geldi..iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım.??
kaç gün olduki aşılama yaptıralı
pazar günü oldu bide dün oldu... iki sefer yani.
pazar günü oldu bide dün oldu... iki sefer yani.
anladım canım , bende özele gidiyorum muayane v..s için, zaten şimdiye kadar bir sürü para bayıldıktahminimden daha fazlaymış fiyatlar, neyse önemli olan tutması zaten. inşallah olumlu sonuç alacaksın.
merhaba canım.
geçmiş sayfada okuduğuım kadarıyla seninde tek tüple aşılama yapılacak.benimde öyle.
bende pazartesi başladım iğnelere.
böyle yaptırıpta hiç duydun mu pozitif olan.
aslında doğal yolla olan çok okudum.
birde sizinde kapalı tarafta gelişirse yumurtalar yinede aşılama olucak mısınız?
dinleniyomusun peki yoksa çalışıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?