Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anladım cnm dediğin gibi mümkün olduğunca kalkma yerinden ve ağır dosya falan kaldırmamaya çalış..lekelenme oluyo genelde bişey yoktur..

bankada bir arkadaşım 4 kez yaptırdı aşılama... bol bol ananas ye dedi.. bebeğin tutunması için çok etkiliymiş.. ben aşılama olmadan önce başladım.. akşamları 1 er dilim yiyorum..

valla canım binem de ilk olocak aşılama.bende acamiyim yani.benim tek tüp ameliyatla alındı diğeri açık.ama heralde tüp olmayan yerdeki yumurta gelişirse yapmaz yani çok anlamsız olur

bazen kapalı tarfta yumurta gelişirse bir ihtimal açık olan tüp
kapalı taraftaki yumurtayı çekebiliyormuş.tabi şan çok çok düşük.
tabi ben bu işlerin nasip kısmet olduğunada inanıyorum.
bizde duruma göre karar vericez artık.hayırlısı olsun

bankada bir arkadaşım 4 kez yaptırdı aşılama... bol bol ananas ye dedi.. bebeğin tutunması için çok etkiliymiş.. ben aşılama olmadan önce başladım.. akşamları 1 er dilim yiyorum..

öylemi ilk defa duyuyorum ananası..ben geç kaldım bunu öğrenmekte malum yarın sonucumu öğrencem :) ama aklımda bulunsun..

ne güzel peki arka arkaya mı yaptırdı .
yoksa aralıklarla mı

onlar beklemedi... 1 tanesini özel de yaptırdıklarından devlet sisteminde görünmemiş.. tüp bebek e geçeceklerdi artık. sırf görünsün diye 4. yaptırdılar.. ve kız aşılamadan sonra çalıştı hemen nasılsa tutmicak diye.. hamile kaldı. :)

bence de beklemeden arka arkaya yapılırsa(tabi bir sorun oluşmassa kist gibi...)
şans dahada artıyor gibi geliyor.
bende geçen sene mayıs ayında yaptımıştım tutmadı.
benimle aynı gün yaptıran arkadaşında tutmadı.ama o beklemden ikinciyi yaptırdı.
ve şimdi ikizlerine hamile...doğum yapmak üzere...
darısı bizlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…