- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.341
bir iki gün aşılamadan sonra lekelenme olması normal diyorlar.endişelenme boşuna rahat ol.
bankadan izin almak sorun malesef... çalışıyorum.. ama mümkün olduğunca kalkmıyorum yerimden..
anladım cnm dediğin gibi mümkün olduğunca kalkma yerinden ve ağır dosya falan kaldırmamaya çalış..lekelenme oluyo genelde bişey yoktur..
valla canım binem de ilk olocak aşılama.bende acamiyim yani.benim tek tüp ameliyatla alındı diğeri açık.ama heralde tüp olmayan yerdeki yumurta gelişirse yapmaz yani çok anlamsız olur
bankada bir arkadaşım 4 kez yaptırdı aşılama... bol bol ananas ye dedi.. bebeğin tutunması için çok etkiliymiş.. ben aşılama olmadan önce başladım.. akşamları 1 er dilim yiyorum..
öylemi ilk defa duyuyorum ananası..ben geç kaldım bunu öğrenmekte malum yarın sonucumu öğrencem :) ama aklımda bulunsun..
öylemi ilk defa duyuyorum ananası..ben geç kaldım bunu öğrenmekte malum yarın sonucumu öğrencem :) ama aklımda bulunsun..
sadece ananas değil.kabak çekirdeği ve ton balığıda tutunmasıda faydalı diye okumuştum.
bankada bir arkadaşım 4 kez yaptırdı aşılama... bol bol ananas ye dedi.. bebeğin tutunması için çok etkiliymiş.. ben aşılama olmadan önce başladım.. akşamları 1 er dilim yiyorum..
peki arkadaşınızın tuttu mu
evet... şimdi 2,5 yaşında bir kızı var :)
ne güzel peki arka arkaya mı yaptırdı .
yoksa aralıklarla mı
onlar beklemedi... 1 tanesini özel de yaptırdıklarından devlet sisteminde görünmemiş.. tüp bebek e geçeceklerdi artık. sırf görünsün diye 4. yaptırdılar.. ve kız aşılamadan sonra çalıştı hemen nasılsa tutmicak diye.. hamile kaldı. :)
benimde aşılamamın 5.gün bende çok heyecanlıyım 10 gün sonra sonucum çıkacak bundan sonra sonuçlar hep pozitif çıkar inşalalhh aminnn
canim benim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahimdan silerim insallah sizinkilerde en hayirlisiyla tutar dualarim sizinle
canim benim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahimdan silerim insallah sizinkilerde en hayirlisiyla tutar dualarim sizinle
Arkadaslar benim ilk dedemem di ve tutu hamileyimmmmmmmmmm insallah sizinde
hayirli haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?