Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun inşallah aşılaman hayırlısıyla tutar..bugün bütün gün dinlen yat sakın ağır bişey yapma hep olumlu düşün kötü düşünme..

canım bundan sonra listeyi sen takip et sen düzenle olurmu ben yazarken moralim daha çok bozuluyo daha çok üzülüyorum..sana devrettim artık

bilmiyorum burda konuşmalarınız umut oluyor bana adet olunca doktora gidicem yinede bakalım o ne dicek kesin yapalım dicek tabi kist patladıysa

hayırlısı olsun inşallah aşılaman hayırlısıyla tutar..bugün bütün gün dinlen yat sakın ağır bişey yapma hep olumlu düşün kötü düşünme..

Sagolasın canım valla yatıyorum dinleniyorum iş yok güç yok stres yok şimdilik daha yeni inşallah hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle olur

gecmis olsun oncelikle. bende de cift rahim sorunu vardi daha dogrusu septum vardi biliyorsun bu rahatsizlik iki tip oluyor cok sukur bendeki kolaylikla halledilebildi ameliyatla. 1.5 sene once ameliyat oldum. bebek dusuncesine basladigimda tetkiklerim yapilirken ortaya cikti ve doktorum bu problemi olan kadinlarin hamile kalmasinda sorun yok fakat hamile kaldiktan sonra 85% oraninda dusuge neden oldugu icin sen hamile kalmadan ameliyat edelim dedi. ben amerikada yasiyorum burdaki sistem daha farkli ameliyat icin turkiyeye gittim ve turkiyede cift rahim ameliyatini 3 dusukten sonra yaptiklarini soylediler ama benimkini elimde doktor raporumda olunca yaptilar. senin hic dusuk problemin oldu mu?ben hic hamile kalmadim simdiye kadar bu yuzden sasirmislardi Turkiyede. sana bunlarla ilgili birsey soylendi mi peki?

pazartesi cok erken degil mi?? ilk asilamamda 14. gun test yaptim zaten belirtilerim vardi testte negative i gordukten bir kac saat sonra hasta oldum ben bekle derim ama sen bilirsin yinede

]bende ocakta yapmıstım ilk aşılama,1 ay bekledim şimdi yine yatırıcam ama gecen ay 22sinde regl olmustum şimdi daha olmadım ki sürecim başlasınnn.[/B]

Merhaba bayanlar, bende yeni takipçilerdenim :)

uzun senelerdir pko hastasıyım.eşimde de sperm haraketlerinde sorun var.
2006 senesinde üst üste 3 aşılama denemem oldu. ilk ikisinde tutmayınca üçüncüyü yaptırmak istemedim.
tüp bebek denemek istiyordum.doktorumun ısrarıyla üçüncüyü yaptırdım ve rabbime bin şükür şuan yavrum
4,5 yaşında:) ve artık aklı eriyor ısrarla aylardır kardeş istiyor.
kasım ayında tedaviye başladık. sat ım 6 ocaktı yaklaşık 1 ay menegon kullandım ancak 1 yumurtam gelişti.
6 şubatta ilk aşılamam yapıldı 21 şubatta hcg 0.100 çıktı.zaten 22 şubatta regl oldum.
tekrar deniycez ve bugün gonal f yapmaya başladım.artık gerisi Allah'a kalmış.

sakın umutsuzluğa kapılıp vazgeçmeyin, inancınızı yitirmeyin.Rabbim cümlemize tez zamanda mutluluk yaşatsın...

merhaba hamilelik sürecinde sıkıntın oldumu.

Allahıma şükürler olsun maşallah diyeyim :) hiç bir sıkıntı yaşamadım. çok güzel bi hamilelik geçirdim. 8 kiloyla tamamladım hamileliğimi.normal doğum yaptım 11 kilo gitmişti :) rabbim herkese bukadar güzel hamilelik yaşatsın inşallah.benim de 2.olursa inşallah aynı şekilde geçer :)

maşallah benimki çok sıkıntılı geciyo düşük tehlikesi yüzünden yatıyorum 10 haftalık gebeyim

maşallah benimki çok sıkıntılı geciyo düşük tehlikesi yüzünden yatıyorum 10 haftalık gebeyim

Allah yardımcın olsun. hiç moralini bozma kafana takma.herşey çok güzel olacak inşallah.hiç kötü birşey getirmemiştim aklıma.testler yapıldığı zamanlarda bile.eşim benim yerime bol bol stres yapmıştı zaten :) neden düşük riskin var? bildiğim kadarıyla ilk 3 ay zaten herkes için riskli.az kalmış seninde sabır.

teşekkür ederim evet cok degişik versiyonları varmış çift rahimin:) benim ki biraz uzun ama kısaca şyle normal kontrolde rahimde degişiklik oldugu anlaşıldı fakat önemli olmadığı sylendi fakat korunmayı bıraksam ii olur dendi 1 sene olmazsa rahim filmi dediler neyse sonuç olarak bir sene dolmadan yani 8 ay snra tüüüüm ankaradaki doktorları gezdim hepsi hamile kalmak için sorun degil dediler sonunda rahim filminide cektirdim doktor görünce ameliyat dedi sonra emar istedi onun sonucundan sonra vazgeçti arada perde yok yazıyormuş raporda sonra o doktoru degiştirdim şimdiki doktorum aşılama dedi çift rahim birleştirme ameliyatı bi işe yaramazmış bende yani onunla bi alakası yokmuş vee artık türkiyede yapılmamaya başlanıyormuş yani artık tedavi yöntemi degilmiş aşılamam tutmadı vee hiç hamile kalmadım ama doktor sebebsiz diyor yani çift rahim oldugundan degilmiş! haa düşük olabilcegini syledi ama sadece normal oranın %15 gibi bi oranmış öle dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…