- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.621
selam arkadaşlar
Bugün aşılamam yapıldı Umarım hayırlı sonuçlar alırız biraz stres yapmıştım aşılama öncesi ama yine kolay gerçekleşti asıl süreç bundan sonra sanırım herkese rabbim yardım etsin dileklerimize en kısa sürede kavuştursun
canım biz kaç gündür burda konusuyoruz.sperm sorunu yoksa,kadınla ilgili basit nedenlerle aşılama yapılıyorsa bence denemelisin.ilk 3 denemeyi mutlaka yapmak istiyorlar doktorlar ve sonuçlarını hep olumlu görüyoruz :)
hayırlısı olsun inşallah aşılaman hayırlısıyla tutar..bugün bütün gün dinlen yat sakın ağır bişey yapma hep olumlu düşün kötü düşünme..
canım inşallah bu defa pozitif olur.
slm kızlar ben daha öncede yazmıştım size geçen ay aşılama olmuştu ve tutmamıştıçift rahim problemim vardı ve bu ay kist olustugu için aşılama yapmadılar mart ayında gel dediler benim adetime bi kaç gün kaldı fakat o kadar kararsızım ki yaptırıp yaptırmamk konusunda sizce???
cok uzuldum caniminsallah bu kezde tutmustur ve hayirlisiysa kucagina alirsin..
Merhaba bayanlar, bende yeni takipçilerdenim :)
uzun senelerdir pko hastasıyım.eşimde de sperm haraketlerinde sorun var.
2006 senesinde üst üste 3 aşılama denemem oldu. ilk ikisinde tutmayınca üçüncüyü yaptırmak istemedim.
tüp bebek denemek istiyordum.doktorumun ısrarıyla üçüncüyü yaptırdım ve rabbime bin şükür şuan yavrum
4,5 yaşında:) ve artık aklı eriyor ısrarla aylardır kardeş istiyor.
kasım ayında tedaviye başladık. sat ım 6 ocaktı yaklaşık 1 ay menegon kullandım ancak 1 yumurtam gelişti.
6 şubatta ilk aşılamam yapıldı 21 şubatta hcg 0.100 çıktı.zaten 22 şubatta regl oldum.
tekrar deniycez ve bugün gonal f yapmaya başladım.artık gerisi Allah'a kalmış.
sakın umutsuzluğa kapılıp vazgeçmeyin, inancınızı yitirmeyin.Rabbim cümlemize tez zamanda mutluluk yaşatsın...
ilk aşılamam da 13. gün pozitif sonucu almıştım.. ama malesef düştü
Allahıma şükürler olsun maşallah diyeyim :) hiç bir sıkıntı yaşamadım. çok güzel bi hamilelik geçirdim. 8 kiloyla tamamladım hamileliğimi.normal doğum yaptım 11 kilo gitmişti :) rabbim herkese bukadar güzel hamilelik yaşatsın inşallah.benim de 2.olursa inşallah aynı şekilde geçer :)
maşallah benimki çok sıkıntılı geciyo düşük tehlikesi yüzünden yatıyorum 10 haftalık gebeyim
gecmis olsun oncelikle. bende de cift rahim sorunu vardi daha dogrusu septum vardi biliyorsun bu rahatsizlik iki tip oluyor cok sukur bendeki kolaylikla halledilebildi ameliyatla. 1.5 sene once ameliyat oldum. bebek dusuncesine basladigimda tetkiklerim yapilirken ortaya cikti ve doktorum bu problemi olan kadinlarin hamile kalmasinda sorun yok fakat hamile kaldiktan sonra 85% oraninda dusuge neden oldugu icin sen hamile kalmadan ameliyat edelim dedi. ben amerikada yasiyorum burdaki sistem daha farkli ameliyat icin turkiyeye gittim ve turkiyede cift rahim ameliyatini 3 dusukten sonra yaptiklarini soylediler ama benimkini elimde doktor raporumda olunca yaptilar. senin hic dusuk problemin oldu mu?ben hic hamile kalmadim simdiye kadar bu yuzden sasirmislardi Turkiyede. sana bunlarla ilgili birsey soylendi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?