Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimki tutmadı ama inşallah seninki tutucak cnm dualarımız kabul olucak inşallahh

Peki arkadaşlar benim 2 yumurtam vardı.Biri 18 diğeri 22 mm.Bu yumurtalar şayet aşılama tutarsa çoğul gebelik yapar mı.... ??? Bu yumurtalarla hamilelik oluşur mu?

Bu arada hepinizin yazdıklarını dikkatle okuyorum ve çok dua ediyorum.Gözerim bozuldu okumaktan...

33-Nükhet575 : 26.02.2012

18 mm lik yumurta boyut olarak en güzeli demişti doktorum 20 mm üzerindekileri ise bu işimize yaramaz diye yorumlamıştı...
tek yumurta ikizi olursa neden olmasınki çoğul gebelik...

18 mm lik yumurta boyut olarak en güzeli demişti doktorum 20 mm üzerindekileri ise bu işimize yaramaz diye yorumlamıştı...
tek yumurta ikizi olursa neden olmasınki çoğul gebelik...

Öylemiii... :44: Bunu duymamıştım. Teşekkür ederim Olimbera.

Zaten bu çocuk işine giriştiğimden beri neler neler öğrendim.Bir tıp doktoru kadar bilgi sahibi olma yolunda ilerliyorum. Her ne kadar teorik olarak birşey yapmasamda...

inan biçoğumuz aynı durumdayız sperm sonuçlarını kan tahlillerini yorumluyoruz.hangi ilaç ne işe yarar biliyoruz...ne yesek ne içsek ne yapsak herşeyden haberimiz var...
keşke bunların hiç birini bilmeseydim o bilmeyenler gibi olsaydım bende ..şimdi 9 çocuk doğurmuş bi kadına gitsem desemki senin bi yumurtan oluşuyor ömrü ortalama 24 saat ve sperm onu dölledikten sonra ortalama 4 gün lük bi yoldan sonra rahme geliyor v.s v.s diye anlatsam ne hissederdi acaba

cnm ınşallah seninki tutar doktor banada aşılamanız cok güzel gecti dedi ama olmadı hem aşılamam adet sonrası 12 . Gün oldu ama adetime 5 gün kala adet oldum ilkler tutmuyo pek demiştin bak dogru cıktı canım bi cok arkadaşı daha duydum üzüldüm hadi bakalım sıra sende güzel hbrlerini bekliyoruz ama sen hamilesin sanırım bu arada bende doktora gidicem yarın sabah bakalım ikinci aşılamayı yapıcakmı...

selam arkadaşlar
Bugün aşılamam yapıldı Umarım hayırlı sonuçlar alırız biraz stres yapmıştım aşılama öncesi ama yine kolay gerçekleşti asıl süreç bundan sonra sanırım herkese rabbim yardım etsin dileklerimize en kısa sürede kavuştursun

canım hayırlı olsun inş.tutar kacıncı aşılaman en az 3 gün yat dinlen iş falan yapma bu arada calışmıyosan tabi...

bu benim ilk aşılamam canım rabbim hayırlısını versin tutmasada yılmak yok allahın izni ile 2.yaptırıcam hemen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…