Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
superisi hayırlısı olsun... Inşallah bir dahaki sefere güzel haberlerini alırız canım.. Bu arada benimde bir tane yumurtam vardı.. ümitsizliğe kapıldım şimdi sizce tek yumurta ile zor mu?

bunun bır veya cok yumurta ıle alakası yok bence tutunca tutuyo...etrafımda ılkınde tutan ıkı kısı var zaten baska asılama yaptıran tanımıyorum.ben kan tahlılı bıle yaptırmayı dusunmuyorum tutmadıgına o kadar emınım

niye kararsızsın tutmaz diye mi korkuyosun yoksa başka bişey mi düşünüyosun?

arkadaşlar slm ben 2 ay önce çatlatma iğnesi yaptırmıştım gecen ay adetim gecikti sonra da 3 gün sürdü. 20 ocaktı. bugün 24 şubat adetim gene gecikti .bu çatlatma iğnesi daha sonrada geciktirir mi. bu ay olmadım çünkü

niye kararsızsın tutmaz diye mi korkuyosun yoksa başka bişey mi düşünüyosun?

tutmaz diye sanırım doktorum bu aşılamada olmazsa (degişik bi ismi vardı şu an hatırlamıyorum emarda iki rahim arasında perde yok görülmüş ama göbekten bakıyrlrmış ya adını unuttum işte ona bakarız dedi bende önce onamı baksalar diyorum rahim filmide cekilmiştim)

ben aşılama için vurulmuştum geçen ay yani snra aşılamm oldu ve tutmadı adetim oldu bu ay da bekliyorum ama benim hep düzenli olurum yani

daha hastalanmamışsın doktorunla bu konuyu konuş istersen ona göre aşılama yaptırırsın yada önce bu film çekilir..

canım sakın kötü düşünme hep iyi düşün umutlu ol olucak de moral en büyük şey aşılamada..bence 14. günü 2 martta git kan vermeye hem pazartesiye kadar dayanamazsın meraktan :)

CANIM ZATEN BENİM ADET DÖNEMİM HER AYIN YA 4 DE OLUR VEYA 5 DE HİÇ ŞAŞMAZ :) Bİ TARAFTANDA 5 DE GİDEYİM DİYORUM ŞİMDİDEN BİLE KAN VERİP BAKASIM VAR TUTTU İSE ÇIKAR DİYORUM ZATEN :)) BUGÜN 7.GÜN

benimde adetlerim hiç şaşmaz geçen ay aşılamamda 1 gün sonra oldu ama akıntım olmuştu yani bence bekle benim idrar testinde cıkmıştı 10.gün ama sonra fosss.... inş tutar inş

canım ben 1. inde veya 2.sinde kanda baktırcam :) yani 13. veya 14. gun oluyor... cok kisi var hatta 12 gun sonra baktıran

bence önce bu sorunu hallet sonra aşılamaya geç

bence önce bu sorunu hallet sonra aşılamaya geç

doktorlar önce aşılama diyor ama hatta önceki aşılamamın tutmadığını görünce aslında hiçbir sorun yoktu herşey çok güzeldi ama üzülme dedi yumurtlamamda ve eşimde sorun olmadığı için aşılamada tutma oranı yüksekmiş amaa geçen ay tutmayınca korkuyorum işte

canım ben senin yerinde olsam hiç ama hiç beklemezdim 10. günü gördüm mü doğru kan testine.çünkü sperminiz çok iyi,yumurtalıkların çok iyi.bekledikçe stres yapıyor insan. sperm sorunu yoksa rahatlıkla pozitif sonuçlanıyor aşılama

canım biz kaç gündür burda konusuyoruz.sperm sorunu yoksa,kadınla ilgili basit nedenlerle aşılama yapılıyorsa bence denemelisin.ilk 3 denemeyi mutlaka yapmak istiyorlar doktorlar ve sonuçlarını hep olumlu görüyoruz :)

bnm doktorum 10. gün kan testi yaptırabilirsin dedi..
bu arada bnde arkadaşlara katılıyorum sperm sorunu olmayıp kadındaki yumurtlama sorunları yani pko gibi rahatsızlıklarda aşılama güzel sonuçlar veriyor...
ben hiç ara vermeden 3. 4 kez deneycem bu 2. umarım sonuçlarımız pozitif olur arkadaşlar ve bir diğerine gerek kalmaz...

herseye hazırlıklı olmak lazım olursa olur olmazsa devamm:) nasibin onune gecilmiyor allah verecegi zamanı iyi bilir tek istedigim saglıklı uzun omurlu olması ... kucagına alamadan kaybedenler var 7 aylıkken yada dogduktan sonra yada dogum esnasında ... allahh uzakk tutsun bunlardan hepimizi ..sabırla bekliyorumm bende cuma ogrencem insallahh

ebrudur benimde yumurtalarım çok iyiydi,eşimin spermleride sayısıda çok iyiydi aşılama çok iyi geçti ama olmadı..bu iş biraz şans ve nasip..inşallah bebeskonun tutar aşılaması ama bu durumlar hiç belli olmuyo..

şu mübarek cuma gününde allahım kabul etsin duarımızı ve en kısa zamanda bebeklerimiz olsun hayırlısı ile .ebrudur cum bende fazla beklemek isteimiyom aslında en geç 12.günü gitmeyi düşünüyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah ben dahil herkese anne olmayı nasip etsin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…