- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.681
selam kızlar pazartesi adet günüm ama benim adet sancılarım erken başladı sanırım olmadı yine
bu tür yazıları okudukça umudum canlanıyor yeniden.inşallah sende ikinci bebeğine kavuşursun
aminnn... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Enerjim çok yüksektir. Pozitif düşünmeye ikna ettiğim çoğu arkadaşımın işleri yolunda gitmiştir :) umudunuzu hiç yitirmeden iyi şeyler düşünmeye devam edin lütfen...
[ı][/ı]bence adetini görmeden kesin konuşma belki de hamilesin...
2 gün önce benim patronun kızzıda tüp bebekle hamile kalmıştı şuan 4 aylık hemde ikiz :) dedimki ben aşılama yaptıralı 5 gün oldu halen belirtim yok güldü ne belirtisi bekliyorsun diye o yaptırdıktan sonra doktoru demişki sakın beni arayıpta midem bulanıyo falan deme bir yerimle gülerim sana demiş :) adet olmamam 2 gün vardı karnım ve belim çok ağrıdı kesin adet olcam demiş ama sonuç pozitif çıkmış hemde ikizzzzzzzzzzzz :)) darısı bizlein başına inşllah.bu arada sen adet oldunmu canımm
Bu arada doa82,bebesko ve olimbera aynı gün aşılama yaptırmışız.
Allah yardımcın olsun. hiç moralini bozma kafana takma.herşey çok güzel olacak inşallah.hiç kötü birşey getirmemiştim aklıma.testler yapıldığı zamanlarda bile.eşim benim yerime bol bol stres yapmıştı zaten :) neden düşük riskin var? bildiğim kadarıyla ilk 3 ay zaten herkes için riskli.az kalmış seninde sabır.
biliyormusun hamişsem bende aynı fikirdeyim ya hiç ya çift hep içime öyle doğuyor ....
yok canım olmadım adet tarihim bugün ama gelen giden yok..bende sabah test yaptım negatif çıktı ağladımbelki bir umut çıkar diye ama yok..toparlanmaya çalışıyorum napayım canım..inşallah sizin güzel haberlerinizi alıp daha iyi olurum..
yaaaaa canım benim benim adetim üç gün gecikmişti evde test yaptım negatif cıkmıştı kan tahlili yaptırsana kendini bu kadar hırpalama
1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
11-damla beyza:ikinci aşılama 22.02.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik
16-Aysemeng77:3.aşılama 24.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
22-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:
23-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
24-doa82:18.02.2012 SONUÇ:
25-usaği34:15.02.2012 SONUÇ:
26-bebesko:18.02.2012 SONUÇ
27-olimbera:18.02.2012 SONUÇ:
28-melisamira:19-21.02.2012 SONUÇ:
29-yuksel_89_85 SONUÇ:
30-seroş51 SONUÇ:
31-gulsum38:24.02.2012 SONUÇ:
32-cansu123:15.02.2012 SONUÇ:
Akreb 18.02.2012 SONUÇ:
almina82 15.02.2012 SONUÇ:
sabah ne yazdım okudunmu patronumun kızı tüp bebek yaptırmış adetine 2 gün kala karın ve bel ağrısı başlamış adet olcam kesin demiş dr gitmiş hamileymişş hemde ikizzzzzzzzzzDarısı bizlerin başına inşallah canım rabbim isteyen herkese versin aminnn
yok canım olmadım adet tarihim bugün ama gelen giden yok..bende sabah test yaptım negatif çıktı ağladımbelki bir umut çıkar diye ama yok..toparlanmaya çalışıyorum napayım canım..inşallah sizin güzel haberlerinizi alıp daha iyi olurum..
insalllahhhh alllahin izniyleee 4te 4luk sonuclar alirizzzz:))))))
gurmur hocam
bu 3. ve son aşılamam eğer olmazsa tüp bebek deneyeceğiz hayırlısı geç olsun güç olmasın biz bekleriz
Bencede hayatta herşey bizler için bazı bünyelerde bu tip hormonlar geç cevap verebiliyor.Zaten benim doktorumda bana git kan tahlili falan yaptır hiç demedi.Daha önceki aylarda da yumurtlama tedavisinde de hiç kan tahlilinden söz etmedi.Benim doktorum her zaman adeti bekler.Kesin sonuç adetin olmamasıdır der.Ve bu gecikmeyi de 1 hafta olarak uygun görür.2-3 gün geçti diye hastalarım beni arıyorlar biliyorum zor bir süreç ama insan vücudunun hala çözülememiş bir bilmece olduğunu da unutmayalım diye de ekliyor.Ben sizlerden örnek alarak cuma günü kan tahlili yaptıracağım birşey kaybetmem elbette fakat adetim benim için kesindir.Adet olmadığın sürece her zaman ümit vardır.
Belki de heyecan ve stres yaratmamak ve yıpranmamam için böyle davranıyordur.Ama şunu biliyorum literatürlerde bile gebelik belirtisinin ilk ve en önemli belirtisinin adetin olmaması olarak ele alıyorlar.
2.kere kan tahlili yaptırmak istemiyorum sonuç yine negatif olcak biliyorum..napalım bu ay olmaz öteki ay inşallahh diyorum..
kızlar biraz bakındımda kk da aşılama ile ilgili konulara her 5 pozitif aşılamanın 3 ü ikiz diyebilirimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?