Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu tür yazıları okudukça umudum canlanıyor yeniden.inşallah sende ikinci bebeğine kavuşursun

aminnn... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. enerjim çok yüksektir. pozitif düşünmeye ikna ettiğim çoğu arkadaşımın işleri yolunda gitmiştir :) umudunuzu hiç yitirmeden iyi şeyler düşünmeye devam edin lütfen...

dün dedimki kendi kendime rabbim herşeyin hayırlısını ver diyoruz hamile olmzsam bu ay demekki bundada var bi hayır ama pozitif düşünmeye devam cumaya kadar

[ı][/ı]bence adetini görmeden kesin konuşma belki de hamilesin...

sabah ne yazdım okudunmu patronumun kızı tüp bebek yaptırmış adetine 2 gün kala karın ve bel ağrısı başlamış adet olcam kesin demiş dr gitmiş hamileymişş hemde ikizzzzzzzzzz Darısı bizlerin başına inşallah canım rabbim isteyen herkese versin aminnn

yok canım olmadım adet tarihim bugün ama gelen giden yok..bende sabah test yaptım negatif çıktı ağladım belki bir umut çıkar diye ama yok..toparlanmaya çalışıyorum napayım canım..inşallah sizin güzel haberlerinizi alıp daha iyi olurum..

çok şükür inşallah bu sefer kucagıma almak istiyorum.düşük riskim kanama olması dediler.

yaaaaa canım benim benim adetim üç gün gecikmişti evde test yaptım negatif cıkmıştı kan tahlili yaptırsana kendini bu kadar hırpalama

yaaaaa canım benim benim adetim üç gün gecikmişti evde test yaptım negatif cıkmıştı kan tahlili yaptırsana kendini bu kadar hırpalama

2.kere kan tahlili yaptırmak istemiyorum sonuç yine negatif olcak biliyorum..napalım bu ay olmaz öteki ay inşallahh diyorum..

Son düzenleme:

inşallah diğer arkadaşların hep pozitif olur sonuçları

Son düzenleme:

Bencede hayatta herşey bizler için bazı bünyelerde bu tip hormonlar geç cevap verebiliyor.Zaten benim doktorumda bana git kan tahlili falan yaptır hiç demedi.Daha önceki aylarda da yumurtlama tedavisinde de hiç kan tahlilinden söz etmedi.Benim doktorum her zaman adeti bekler.Kesin sonuç adetin olmamasıdır der.Ve bu gecikmeyi de 1 hafta olarak uygun görür.2-3 gün geçti diye hastalarım beni arıyorlar biliyorum zor bir süreç ama insan vücudunun hala çözülememiş bir bilmece olduğunu da unutmayalım diye de ekliyor.Ben sizlerden örnek alarak cuma günü kan tahlili yaptıracağım birşey kaybetmem elbette fakat adetim benim için kesindir.Adet olmadığın sürece her zaman ümit vardır.

Belki de heyecan ve stres yaratmamak ve yıpranmamam için böyle davranıyordur.Ama şunu biliyorum literatürlerde bile gebelik belirtisinin ilk ve en önemli belirtisinin adetin olmaması olarak ele alıyorlar.

canım inşllah nyumurtan geç döllenmiştir ve hamilesindir aminnnnnnnn

insalllahhhh alllahin izniyleee 4te 4luk sonuclar alirizzzz:))))))

bugün yengemle konuşurken onların cuma günü topklantıs oluyor dini yenge ne olur dua edin benim için sonucum pozitif olsun dedim hayırlısI ise olsun dedim ODA BANA DEDİKİ RABBİMİN HAZİNESİ BOL SEN RABBİM HAYIRLISI İLE BANA BİR ÇOCUK VER DİYE DUA ET RABBİM KABUL EDER İNŞLLAH DEDİ.ESKİDEN HEP HAYIRLISI İSE OLSUN DİYODUM BUGÜN HEP RABBİM HAYIRLISI İLE BANA Bİ ÇOCUK VER DİYORUM HEMDE İKİZZ VERSİN İNŞALLAH BEN DAHİL İSTEYEN HERKESE

kızlar biraz bakındımda kk da aşılama ile ilgili konulara her 5 pozitif aşılamanın 3 ü ikiz diyebilirimm....

ben aranıza yeni katıldım kızlar.adetimin altıncı günündeyim klomen kullanıyorum.ilk kez aşılama yaptırıcam bu ay çok heyecanlı ve ürkeğim.hiç bilgim de yok sürece dair.çarşamba doktora yumurta takibine gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…