Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aranıza yeni katıldım 24 şubatta ilk aşılamamı oldum herhangi bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum ocak 2011 de 5 haftalık düşük yaptıktan sonra tekrar hamiş kalamadım rabbim inşallah nasip eder dualarınızda benide unutmayın

Canııımm ben seni coookk cok anlıyorum ve ne hıssettiğini anlıyabiliyorum....
bende bu ayın15.de aşılama yaptırdım ve bugun 11. günüm çarşamba günü kan verecegımcok cok heycanlıyım inş. Tutar seninkide benimkide tüüüüümm İsteyenlere RABBİMM nasip etsin inş.
içini ferah tut banada dua etmeyi unutma ....

Ben de tam soracaktım ki hala adet olmadın mı diye yazını okudum.Bu arada sen kan testini kaçıncı gün yaptırmıştın.

yok bitanem bu ay olmucam doktor ara verelim vücudun dinlensin ve moralin düzelsin dedi bekliyorum bu ay onun için soğan kürünü yapıcam..

cnm ya bu sogan kürünü bendemi yapsam fsh biraz yüksek 9 cıkıo yani ama 2 ay önce öyleydi şimdi aşılama oluyor bana bu ay yine bu gün igneye başlayalı 2. günüm ikisi bi arada olurmu ki hem kür hem igne yapmayım dimi bide fazla yumurta gelişir ne bilem kararsız kaldım eşiminde morfoloji 0 yada 1 cıkıyor cok düşük ona ne yapsam ki aşılamaya kadar bi bilgin varsa paylaşırsan cok sevinirim arkadaşımmm...

canım bence ikisini aynı anda yapma iğne vuruluyosun zaten bide bu kürü 15 gün yapman lazım o zamana kadar aşılaman olur boşuna yapmış olursun yarıda kesmemek lazımmış çünkü..ama eşine keçiboynuzu yap mutlaka o çok iyi geliyo sayısı ve morfolojsi yükselir..benim eşimin herşeyi iyi ama ben yinede yapıyorum sayısı morfolojisi dahada iyi olsun diye..gerçi keşke daha önceden başlasaydın keçiboynuzuna ama olsun yap kesinlikle..başka sorun varsa seve seve yanıtlarım canım..

Son düzenleme:
kızlar bugün aşılamamın 13. günü dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım ama sonuç 0.466 çıktı yani negatif.doktorumu aradım daha erken yaptırmak için dedi bide progestan kullanıyorum 4 tane kaldı bitmesine artık kafayı yiyecem aceba bu değer artar mı 1 haftaya yoksa progestan bitince mi adet olacam doktorum hapın bitsin hasta olmassan tekrar test yaptır dedi.

cnm doktorun sana aşılamadan sonra şu tarihte kan testi yaptır dedimi peki sana sen yaptırdın?değerin artacağını pek sanmıyorum cnm ama inşallah artada hamilesindir..ilacın bitmesini bekle bence ona göre hareket edersin..

doktorum hapın bitince oda 17.güne denk geliyor o zaman yaptır demişti ben de dayanamayıp erken yaptırdım ama yıkıldım resmen

canım merhaba.sen bana ısrarla hamilesin diyosun ama ben hasta olmak üzereyim karnım kasıklarım feci ağrıyor :))) aynı her ayki adet belirtilerim yani.ben bundan sonra başka aşılama yaptırmayacağım.nisanda tüp bebeğe geçiyorum canım.bizim sorunumuz sperm,yani aşılamayla çözemeyeceğiz anlaşıldı :)) güzel haberleriniz,i bekliyorum hepiniziiin.

Benim fikrime görede yapılacak olan kürler tek başına yapılmalı bence.İlaç kullanırken bir kür yaptırdığımızı düşünürsek bir taraftan hormon,diğer taraftan bitkisel baskı fazlasıyla yorar bünyeyi.

dualarım seninle ve bizimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımıza

Akreb 18.02.2012 SONUÇ:

SONUNDAAAA[/QUOTE]

listeye eklenmeyi rica etmistim fakat gerek kalmadi....tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…