Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mr istenmesinin sebebi rahim filmini görünce ameliyaat dediler ama mr dede bakalım dediler zaten onun sunucundan sonra vazgectiler yani rahim filminin sonucundan sonra istediler zaten ordadad perde yok yazıyormuş laparoskopi yapmadılar önce aşılamama yapalım dedi aşılamam bi daha tutmazsa yapcaklarmış sende perde vardı da onun ameliyatını oldun dimi? evet bende neden laparoskopi yapmadıklarını anlamadımm??

Tekrar merhaba arkadaşlar, birkaç gündür gelemedim, bu arada yeni arkadaşlar gelmiş :) Hoşgelmiş:)
Benim yeni durumum dün belli oldu. Geçen ayki aşılama tutmayınca hastalığımın 3. günü iğneye başladım, yumurta yine tek olursa aşılama demişti ama dün itibariyle 2 yumurta büyümüş, 3. de büyüyebilir dedi. Ve tüp bebek deneyelim bu ay dedi. Yarın sabah (pazar) yumurta toplama işlemi var, sanırım genel anestezi olacak. Eğer döllenmede sorun olmazsa salı günü de transfer.
Bugün annemle eyüp sultana gittik dua ettik. İnşallah 3 yumurta olu en az 2 si döllenir. Bana dua edin arkadaşlar...
Bu arada eskilerden çok az kişi kalmış. son tabloyu göremedim. tablonun yeni halini atar mısınız, kimler neler yaptı merak ediyorum...

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:

10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11-damla beyza:ikinci aşılama 22.02.2012 SONUÇ:

12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik

14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:

15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik

16-Aysemeng77:3.aşılama 24.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:

19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:

18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:

21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

]22-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:

23-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

24-doa82:18.02.2012 SONUÇ:

25-usaği34:15.02.2012 SONUÇ:

26-bebesko:18.02.2012 SONUÇ

27-olimbera:18.02.2012 SONUÇ:

28-melisamira:19-21.02.2012 SONUÇ:

29-yuksel_89_85 SONUÇ:

30-seroş51 SONUÇ:

31-gulsum38:24.02.2012 SONUÇ:

32-cansu123:15.02.2012 SONUÇ:

Akreb 18.02.2012 SONUÇ:

almina82 15.02.2012 SONUÇ:

Canım oldu mu:):):):)

Son düzenleme:
Liste simdi daha iyi ve belirgin oldu değil mi arkadaslar.Bu arada sonucu belli olan arkadaslar sonuçlarınızı söylerseniz ekleriz.Umarım artık pozitif hamileeeeeeeeeeeeeeeee diye yazarız hepinizi:):)

hoşgeldin canım inşallah tüp bebek hayırlı olur ve hamile kalırsın dualarımız seninle bizi haberdar et olanlardan..

selam kızlar bugün sabah adet oldum..beklenen hastalanma gerçekleşti yani forumdan çok araştırdım bizim gibi olan pcolu arkadaşlar soğan kürünü ilk defa denedikten sonra ertesi ay hemen hamile kalmışlar..bende karar verdim adetin 7.günü içmeye başlıcam..daha önce denemeye çalışmıştım ama tadı kötü gelmişti bırakmıştım..ama artık bebek için bu kürü midem bulana bulana içicem..hakkımda hayırlısı inşallah bu 1 aylık dinlenme döneminde hamile kalırım..

olsun canım uzulme durmk yok yola devam sen sogan kurünü neden içiyosun bu ayda aşılama olmuycakmısın tatlım

Merhaba ben bugün çatlatma iğnemi olucam gece 23:00 da salı günüde aşılama olucak sabah erken saatlerde.Biz en son eeşimle bir hafta önce ilişkide bunlunmuştuk.Şimdi aşılama gününe kadar beklesek sperm kalitesi düşük olur.Sizce bu gece ilişkide bulunsak ve salı günü aşılama yapılsa perhiz için yeterli süre olmuş olurmu:44:

bugün kesinlikle ilişkiye girin derim hemde erkenden ...10 gün den sonra ölü spermden başka bişi kalmaz geriye...2-3 günlük perhiz aşılamada kafi
bolşans rabbim yardımcımız olsun....

kızlar 2011 aralıkta aşılama yaptıranlardanım ve ilk aşılamamda şükürler olsunki tuttu.aşılamaya 20 gün kala filan arı polenine başlamıştım kızlar ben etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü iş arkadaşımızın hanımıda polen kullandığı ay hamile kaldı.benim hamile kalmam çok zordu çünkü iki yumurtalıktada çikolata kisti vardı.doktor bile aşılamayla hamile kalman zor diyordu kızlar.sabah ve akşam bir çay kaşığıyla yutup üzerine su için ama sakın bir çay kaşığından fazla yutmayın.allah sizlerede hamile kalmayı nasip eder inşallah.

ellerine sağlık canım çok güzel ve okunaklı olmuş :)

senin adına çok sevindim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah..darısı tüm bekleyen arkadaşşarımın ve benim başıma herşeyin bi zamanı var bence rabbim o gün gelince veriyo bizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah aminnn

eşim saraçoğluyla telefonda konuşmuş soğan kürü yapsın adetine on beş gün kala bırakmasın demiş.geçen ay 12 gün kullandım erken adet oldum bıraktım adetimin 7. günü şimdi aşılama yapılacak çarşamba yumurta takibine gitcem klomen kullanıyorum ama kızlar siz 7. gün soğan suyu daha çok geliştirir diyosnuz ben de başlasammı bugün küre faydası olur mu yumurtalara ya da zararı?sonuçta saraçoğlu on beş gün kala demiş ne dersiniz

arkadaşlar Çarşamba kan tahlilimi verecegım ve cok heycanlıyım inş. tutmuştur
Aşılamam dua edinnn ne ollluuuurrr duramıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…