- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.741
Akreb 18.02.2012 SONUÇ:
SONUNDAAAA
listeye eklenmeyi rica etmistim fakat gerek kalmadi....tesekkurler
tesekkurler ben eski listeye bakmisim...bugun asilamamin 12. gunu fakat leke gelmeye basladi...malesef tutmadi sanirim o yuzden gerek yok demistim..
HEMEN CANINI SIKMA BAZEN BEBEK TUTUNURKENDE OLUYORMUŞ KAN TESTİ YAPTIR benim 13. günde belli olmuştu idrardada cıkabiliyormuş ama inş tutmuştur
peki senin lekelenme olmus muydu? 13. gununde pozitif sonuc mu almistin? burda malesef istedigim vakitte gidip tahlil yaptiramiyorumsaglik sistemi epey farkli ama yarin evde test yapabilirim fakat tutmadi gibi sanki...
canım sen moralini bozma benim tutmamıştı ama herkez farklı olabilir evet benim normal adetimde de zaten 1-2 gün önceden leke gelir aşılamamdada öyle oldu normal adet günümdede adet oldum adetine kaç gün var senin?
benimde bir kac gun leke gelir adetten once fakat lekelenme onceden gelmez.tam periodumun oldugu gun baslar. carsamba hasta olmam gerekiyordu fakat one kaydi...cok yorgun hissediyorum kendimi artik hastaneye gitmek bile istemiyorum....
benimde bir kac gun leke gelir adetten once fakat lekelenme onceden gelmez.tam periodumun oldugu gun baslar. carsamba hasta olmam gerekiyordu fakat one kaydi...cok yorgun hissediyorum kendimi artik hastaneye gitmek bile istemiyorum....
adet tarihin neydi cnm..aynı gün aşılama olmuşuz
moral çok önemli hem üzülme ve kafanı takma mesela adet gününe kadar bi roman başla ne çok umtlu ol nede umutsuz senin bi probleminde yokmuş olur inş.
sagolasin canim bir kac gune toparlarim insallah kendimi...en cok rahatsiz eden sey herseyin mukemmel olmasi fakat hamileligin olmamasi...
Yaa bende adet olacakmışım gibi belirtilerim var.Sancılar,kasılmalar,sertlik,şişkinlik....Ama daha 10 gün var...
bugün kesinlikle ilişkiye girin derim hemde erkenden ...10 gün den sonra ölü spermden başka bişi kalmaz geriye...2-3 günlük perhiz aşılamada kafi
bolşans rabbim yardımcımız olsun....
29 subatta adet gunum olacakti. sen neden bugun adet tarihin olarak hesapladin?asilamamizin 12. gunu bugun 14. gun adet olmaliyiz normal sartlarda
daha çok erken onlar hep oluyor aşılamada bende sürekli vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?