Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Su perisi sen nasılsın nasıl oldun, toparlanabildinmi biraz ?

iyiyim canım cumartesi çok kötüydüm çok ağladım eşimle tartıştım sinirlerim bozuk olduğu için..ama artık toparladım daha iyiyim düşünmüyorum..geçen hafta hem bana hem eşime çok kötü geçti onun işlerlede sıkıntıları vardı..ama çok şükür daha iyiyim ve herşey çok güzel olucak :)

yaaaaaaaa benim iğneden mi senin kide benim doktorum bişe demedi kol kasımdan vurdular benim yanlışlık mı oldu acaba ondan mı tutmadı_?

evet benim iğnemde ovitrelle doktor göbeğimden demişti ama farketmiyo sanırım kol veya göbek..göbekten vurulduğunda tutsaydı benimki tutardı öyle düşünme..

yaa ben birşey daha sormak istiyorum acaba hamile olabilir miyim?? geçen ay doktor kist oluşmuş ilacın etkisi halaa sürüyor kendiliğinden kalabilirsin demişti acaba olabilirmi adetime 3 gün kaldı psikolojik mi bilmiiyorum bazen sancı gibi agrı oluyor ama olabilir mi ki??

ben kendime vuramam heralde ya bana koldan vurdularr

canım banada hemşire göbeğinden gece 23:00 da yapcan dedi kendim yaptım ama 3-4 damla boşa aktı ilk başta iğneyi batırdım sanmıştım bi sıktım boşa gitti 3-4 damla çok üzüldüm hemen batırdım hiç canım yanmadı ucu çok ince zaten sabah olur olmz hemşireyi aradım 3-4 damla boşa gitti dedim bişe olmaz dedi

valla benim kolumda bile acıdı:) zaten heyecandan tirtir titriyodum eşimin yardımıyla ayakta durabiliyordum ya

DARISI BİZLERİN BAŞINA YARABBİM SEN OL DE YETERKİ AMİNNN

7. (Allah şöyle dedi:) "Ey Zekeriyya! Haberin olsun ki biz sana Yahya adlı bir oğul müjdeliyoruz. Daha önce onun adını kimseye vermedik."

8. Zekeriyya, "Rabbim!" "Hanımım kısır ve ben de ihtiyarlığın son noktasına ulaşmış iken, benim nasıl çocuğum olur?"

9. (Vahiy meleği) dedi ki: "Evet, öyle. (Ancak) Rabbin diyor ki: "Bu bana göre kolaydır. Nitekim daha önce, hiçbir şey değil iken seni de yarattım."

hadi hayırlısı.bende çarşamba çatlatma iğnesi vurunacam.canım sen de yumurta sayısı kaç?tavuklara döndük iyice

Canım kaçtane olduğu konusunda konuşmadık iyi büyümüş dedi 19 muş cm olmuyo dimi Çok heycanlıyım çarşambadan sonra izinliyim artık pazartesi dönüşte hissetiklerimizi yazarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…