- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.801
BUGÜN benim doğum günüm keşke bebiş haberiyle kutlayabilseydim
Su perisi sen nasılsın nasıl oldun, toparlanabildinmi biraz ?
seneye doğum günü pastanın mumlarını kucağında bebeğinle üflersin inşallah canım
simdi nasıl bebesko:)
Ya benim bi sorum olucak ben ovitrelle vurulmuştum bir doz siz kendiniz mi vurdunuz ve nerden vuluyor bu iğne hemşire de bana sormuştu da???
iğneyi ben kendim vurdum doktorum göbeğinden vurcaksın demişti öyle yaptım..
inşallah artık umudum marttaki aşılamam da rabbim isteyen herkeze versin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar hatta çifter çifter versin inş
inşallah mart ayı hepimizide umut olur benimde martta ikinci aşılamam olacak.
Ya benim bi sorum olucak ben ovitrelle vurulmuştum bir doz siz kendiniz mi vurdunuz ve nerden vuluyor bu iğne hemşire de bana sormuştu da???
yaaaaaaaa benim iğneden mi senin kide benim doktorum bişe demedi kol kasımdan vurdular benim yanlışlık mı oldu acaba ondan mı tutmadı_?
Günaydın kızlarrrr ;
Nasılsınız ?
Yarın test yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin benden. Bu arada listede 12, ve 13 olanlar var onların sonucunun belli olmuş olması lazım. Haberiniz varmı ?
evet benim iğnemde ovitrelle doktor göbeğimden demişti ama farketmiyo sanırım kol veya göbek..göbekten vurulduğunda tutsaydı benimki tutardı öyle düşünme..
ovitrelleyi ben kendim göbekten vurdum canım.aşılamadan 36 saat önce yapılıyor.
oda doğru ama nie herkez farklı vurulmuş acaba doktoruma sorayım yinede ben
vardır doktorlarında bir bildikleri ondan farklı demişlerdir..hepimizin sorunu farklıdır belki ondan..
ben kendime vuramam heralde ya bana koldan vurdularr
canım banada hemşire göbeğinden gece 23:00 da yapcan dedi kendim yaptım ama 3-4 damla boşa aktı ilk başta iğneyi batırdım sanmıştım bi sıktım boşa gitti 3-4 damlaçok üzüldüm hemen batırdım hiç canım yanmadı ucu çok ince zaten sabah olur olmz hemşireyi aradım 3-4 damla boşa gitti dedim bişe olmaz dedi
hadi hayırlısı.bende çarşamba çatlatma iğnesi vurunacam.canım sen de yumurta sayısı kaç?tavuklara döndük iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?