Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar anlamadım ben bu iğne işini ben çatlatma iğnemi gece vurunucam doktorumuda aradım kalçadan dedi bana bu işin neden standartı yok acaba neye göre farklı oluyor acaba.
canım hangi iğneydi?prengly iğne kalçadan ovitrelle koldan yada göbekten bildiğim kadarıyla.
keşke bu dediğini uygulayabilsem ama imkansız canım bana saat 18,00 de yapacaksın iğneleri dediler ve ben o saatte işte oluyorum yani bayılsamda kendim yapıcam

canım çok kolay.göbek deliğinin dört parmak sağına yada soluna iğneyi sonuna kadar batırıyorsun.bitti.....
iğne kıl gibi hissetmessin.

keşke bu dediğini uygulayabilsem ama imkansız canım bana saat 18,00 de yapacaksın iğneleri dediler ve ben o saatte işte oluyorum yani bayılsamda kendim yapıcam

Benim iğnem saatli değildi.Yumurtalarıma baktığı gün gayet güzel şu iğneyi al hemen yaptır dedi .Hemen ertesi günde aşılamamı oldum.12 güne denk geliyordu.Öyle 14-15 gün beklemedik.Ama tabi yumurtalar belli bir seviyede ise beklemiyorlar.

Bu arada iğne gerçekten çok küçük birşey endişelenme...

canım çok kolay.göbek deliğinin dört parmak sağına yada soluna iğneyi sonuna kadar batırıyorsun.bitti.....
iğne kıl gibi hissetmessin.[/QUOTE]

ayyy inşallah canım ya inşallahhhh yarın akşam başlıyorum gelip söylicem acıyıp acımadığını
peki hızlımı saplıyosunuz yoksa yavaşmı batırıyosunuz ,ay allahım kendi kendimizi deşer olduk sen gör halimizi

kızlar anlamadım ben bu iğne işini ben çatlatma iğnemi gece vurunucam doktorumuda aradım kalçadan dedi bana bu işin neden standartı yok acaba neye göre farklı oluyor acaba.

Yaa bana öyle saat falan vermedi.Gündüz gözüyle doktorun yanından çıktım indim acile alın şu iğneyi yapın dedim.Tabii sabah 10 civarı.Ertesi günde 12 gibi aşılamam oldu.Burada amaç eğer yumurtaları kaçırmamaksa zaten yumurtları büyüten ve de çatlatan doktor değil mi. :44:

benım doktorum sureklı kontrol edıyordu ama benım duydugum herkesı ıgneden sonrakı gun cagırıp yapıyorlarmıs yanı catlamasına bakmıyorlar.ama benım doktorum en azından bır yumurtan catlasaydı daha ıyı olurdu dedı bılmıyorum doktordan doktora degısıyor

kızlar sonucum o.1 çıkmış. bugün aşılamanın 13. günü sizce erkenmi yaptırdım.. değerim yükselirmi.. adetim 2 gün gecikti.. çok mutsuzumm..

ayyy inşallah canım ya inşallahhhh yarın akşam başlıyorum gelip söylicem acıyıp acımadığını
peki hızlımı saplıyosunuz yoksa yavaşmı batırıyosunuz ,ay allahım kendi kendimizi deşer olduk sen gör halimizi[/QUOTE]

canını acıtacak kadar hızlı batırma normal batır.incecik diyorum ya.benimde ağrı eşiğim düşüktür ama canım hiç yanmıyor.

5 defa çatlatma iğnesi oldum hepsinde 36 saat sonra çatladı/ateş ölçtüğüm için biliyorum ) 2 defada aşılama oldum onlardada bakılmadı herşeyin hayırlısı ....
karnımdaki şişlik belimdeki ağrı ayakklarımın üşümesi başladı ama umudmu kaybetmiyorum herşeyin hayırlısı olsun

herkese mrhb arkadaşlar...yine ellerim boş kaldı :2: ,artık rüyalrım bile bomboş ...bu sefer daha çok yıkıldım artık...ben nasıl kalkıcam yeniden...eşim çok ümitliydi ...ne bilim bu sefer bana iş güç flan yaptırtmadı yattım hep ...bu beni daha çok yıktı ...sabır diliyorum Rabbimden ne gelirse senden hayırla gelsin Allahım ,,,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminnn...

peki hızlımı saplıyosunuz yoksa yavaşmı batırıyosunuz ,ay allahım kendi kendimizi deşer olduk sen gör halimizi[/QUOTE]

cnm, 4 parmak gececekmi vururken. yoksa 4 parmağı geçmeyecek şekildemi vuruyoruz

banada doktor bugün beş altı gibi çatlatıcı iğneyi yap dedi yarın akşamdan itibarende gün aşırı dedi.

bende yıkıldım cnm... işin garibi ağlayamıyorumm.. allah bizleri böyle imtihan ediyo biliyorum ama canım cok yanıyo....

bende yıkıldım cnm... işin garibi ağlayamıyorumm.. allah bizleri böyle imtihan ediyo biliyorum ama canım cok yanıyo....

canım bende 13. gün yaptırmıştım benimde öyle bişe çıkmıştı ve tutmadı doktorumda tutmamış o zaman dedi ama yinede adetini bekle biliyosun adet kesin belirti

ben zaten çalışıyorum muhasevbeciyim allahtan işim bilgisayar başında oturduğum yerde ben sadece ilk aşılama günü yattım canım.bendede 5 gündür aşırı gögüs şişligi var bide 2 gündür karnım ağrıyo ama benim adetim her ayın 4-5 saat gibi adet olurkende hiç karnım belim ağrımaz :) sadeec günümden bilirim adet olcamı hep dua ediyorum hepimiz için cuma günü görcez sonuçları inşallah hepimizde hamileyizzzzzzzzzzzzz diye yazarız allahın izni ile sebde bol bol dua et canım

selam kızlar benı listeden çıkartabılırsınız adet sancılarım başladı ateşimde düştü kısmet değilmış hayırlısı olsun

adet sancısı çekipte hamile olan arkadaşım var benim canım kesin konuşma test yaptır muhakkak inşllah gebesindir aminn

bende çok merak ettim şimdi aslında hep aklıma takılıyodu bu ben perşembe günü gece 23:00 da göbekten çatlatma iğnemi kendim yaptım cumartesi günü 11 dede aşımamamı yaptılar hiç bişe demedi çatlamış veya çatlamamış diye direk aşıladı.çatlayıp çatlamadığna nasıl bakıyo canım ulatrasyonlamı çok merak ettim şimdi valla belki biizmkileri çatlamadan yaptı aşılamayı

selam kızlar, kaç günden beri giremiyordum. bu gün kontolüm vardı. 18mm bir yumurtam var. bu akşam çatlatma iğnesini yapacğm, çarşamba da aşılama olacak inş. bu son aşılamambu da olmazsa tüp bebek sürecine başlamamız gerekecek. o kadar çok istiyorum ki tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…