- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.841
canım hangi iğneydi?prengly iğne kalçadan ovitrelle koldan yada göbekten bildiğim kadarıyla.kızlar anlamadım ben bu iğne işini ben çatlatma iğnemi gece vurunucam doktorumuda aradım kalçadan dedi bana bu işin neden standartı yok acaba neye göre farklı oluyor acaba.
keşke bu dediğini uygulayabilsem ama imkansız canım bana saat 18,00 de yapacaksın iğneleri dediler ve ben o saatte işte oluyorum yani bayılsamda kendim yapıcam
keşke bu dediğini uygulayabilsem ama imkansız canım bana saat 18,00 de yapacaksın iğneleri dediler ve ben o saatte işte oluyorum yani bayılsamda kendim yapıcam
kızlar anlamadım ben bu iğne işini ben çatlatma iğnemi gece vurunucam doktorumuda aradım kalçadan dedi bana bu işin neden standartı yok acaba neye göre farklı oluyor acaba.
canım çok kolay.göbek deliğinin dört parmak sağına yada soluna iğneyi sonuna kadar batırıyorsun.bitti.....
iğne kıl gibi hissetmessin.
canım çok kolay.göbek deliğinin dört parmak sağına yada soluna iğneyi sonuna kadar batırıyorsun.bitti.....
iğne kıl gibi hissetmessin.
kızlar sonucum o.1 çıkmış.bugün aşılamanın 13. günü sizce erkenmi yaptırdım.. değerim yükselirmi.. adetim 2 gün gecikti.. çok mutsuzumm..
5 defa çatlatma iğnesi oldum hepsinde 36 saat sonra çatladı/ateş ölçtüğüm için biliyorum ) 2 defada aşılama oldum onlardada bakılmadı herşeyin hayırlısı ....
karnımdaki şişlik belimdeki ağrı ayakklarımın üşümesi başladı ama umudmu kaybetmiyorum herşeyin hayırlısı olsun
herkese mrhb arkadaşlar...yine ellerim boş kaldı :2: ,artık rüyalrım bile bomboş ...bu sefer daha çok yıkıldım artık...ben nasıl kalkıcam yeniden...eşim çok ümitliydi ...ne bilim bu sefer bana iş güç flan yaptırtmadı yattım hep ...bu beni daha çok yıktı ...sabır diliyorum Rabbimden ne gelirse senden hayırla gelsin Allahım ,,,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminnn...
herkese mrhb arkadaşlar...yine ellerim boş kaldı :2: ,artık rüyalrım bile bomboş ...bu sefer daha çok yıkıldım artık...ben nasıl kalkıcam yeniden...eşim çok ümitliydi ...ne bilim bu sefer bana iş güç flan yaptırtmadı yattım hep ...bu beni daha çok yıktı ...sabır diliyorum Rabbimden ne gelirse senden hayırla gelsin Allahım ,,,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminnn...
canim insalllahhh mayis ayindaki annneler gununu kutlarlar insallahhh:)))))
acikcasi bikac gundur ates basiyoo oyle bi ateski acayip bunaltiyo beni,
37,5 tu ates geldiginde kontrol ediyorumm,normalken 36 aslinda,kendimce bi yorum yaptim?
Yumurta gelistikce sanirim oluyo diye deger 2ye katliyor ya :))) emin degilim ama canim
bunun disinda is yapmadan duramiyorum otur otur nereye kadar demi?
Sende varmi degisik seyler ben cuma baktircam 14.gun tam
hakkimizda hayirlisi..aslinda endiseliyimde ben biraz ..birimizden birimizin tutmadiginda coook uzulurum
bunu nasil asicam bilmiyorum ayni gun yaptiran 5kisiyiz sanirim
selam kızlar benı listeden çıkartabılırsınız adet sancılarım başladı ateşimde düştü kısmet değilmış hayırlısı olsun
slm kızlar benide listeye eklermisiniz 6 martta sonuç belli olacak.nedense pek bir canım sıkkın sanki tutmiycak gibi hissediyorum.ilk denemem hayırlısı olsun artık.çatlatma iğnesinden ne kadar sonra asılama oldunuz.ben 46 saat sonra gittim doktora henüz catlamamıstı yumurtalarım ama doktor yınede sansımızı deneyelım hayırlısı dedı.48. Saatte oldu asılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?