Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba bugün doktordan gittim solda en büyük yumurtalık 12mm birkaçtane daha var ama onlar 9 ve 10 perşembe yine gidecem sizce aşılama için bu boyutlar bugün için iyimi adetin 12, günüm bugün

elineeee saglikkkk sekerrrr:)

canım bende senin gibiyim.benimde malesef kapalı tarafta gelişmiş.doktorum seninki gibi yapmak istedi yinede.
ama ben şans çok düşük olucağı için istemedim.bugün çatlatıcı iğneyi olucam.dogal yollardan deniycez artık.
doktorum bu şekilde aşılama yaptırıp pozitif sonuç alanda oldu diyor.ama %10 gibi birşans.hayırlısı olsun artık

kızlar merhaba bugün doktordan gittim solda en büyük yumurtalık 12mm birkaçtane daha var ama onlar 9 ve 10 perşembe yine gidecem sizce aşılama için bu boyutlar bugün için iyimi adetin 12, günüm bugün

kızlar dün aşılamamın 13. günü dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım ama sonuç 0.466 çıktı yani negatif.doktorumu aradım daha erken yaptırmak için dedi bide progestan kullanıyorum 4 tane kaldı bitmesine artık kafayı yiyecem aceba bu değer artar mı 1 haftaya yoksa progestan bitince mi adet olacam doktorum hapın bitsin hasta olmassan tekrar test yaptır dedi. bu arada bugün adet günüm olmadım hala

Ayça sıralamayı aşılama tarihine göre sıraladım bilmem işine yarar mı?

varmı bi değişiklik sende adetin ayın kaçında oluyo normalde senin canım

acikcasi bikac gundur ates basiyoo oyle bi ateski acayip bunaltiyo beni,
37,5 tu ates geldiginde kontrol ediyorumm,normalken 36 aslinda,kendimce bi yorum yaptim?

Yumurta gelistikce sanirim oluyo diye deger 2ye katliyor ya :))) emin degilim ama canim
bunun disinda is yapmadan duramiyorum otur otur nereye kadar demi?

Sende varmi degisik seyler ben cuma baktircam 14.gun tam
hakkimizda hayirlisi..aslinda endiseliyimde ben biraz ..birimizden birimizin tutmadiginda coook uzulurum
bunu nasil asicam bilmiyorum ayni gun yaptiran 5kisiyiz sanirim

selam kızlar benı listeden çıkartabılırsınız adet sancılarım başladı ateşimde düştü kısmet değilmış hayırlısı olsun

Son düzenleme:
merhaba kızlar, uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak katılmak bugüne kısmetmiş (
benimde bu sabah sürecim başladı, bugün adetin 4.günü ve sağda iki tane 7mm lik yumurtam varmış ,iğnelere yarın başlıyacağım 75 ml gonal f verdiler bana.
şimdi ben ilk kez yapacağım için çok acemiyim ve tırsıyorum
bu iğnenin tamamını mı batırıyorsunuz karnınıza ? vede geri kalan ilacı nerde saklıyorsunuz buzdolabındamı olmalı

Canım kendin yapıp hiç zahmete girme doktorunun bulunduğu hastanenin hemen karşısındaki eczaneye git ki mutlaka etrafında eczane vardır.Oradan iğneni al.Sonra o doktorunun bulunduğu hastaneye geri dön.Ve doğru acil sevise git çooook cüzi bir miktara iğnen yapılır.Hiç sıkıntıya gerek yok.

kızlar anlamadım ben bu iğne işini ben çatlatma iğnemi gece vurunucam doktorumuda aradım kalçadan dedi bana bu işin neden standartı yok acaba neye göre farklı oluyor acaba.

keşke bu dediğini uygulayabilsem ama imkansız canım bana saat 18,00 de yapacaksın iğneleri dediler ve ben o saatte işte oluyorum yani bayılsamda kendim yapıcam

slm kızlar benide listeye eklermisiniz 6 martta sonuç belli olacak.nedense pek bir canım sıkkın sanki tutmiycak gibi hissediyorum.ilk denemem hayırlısı olsun artık.çatlatma iğnesinden ne kadar sonra asılama oldunuz.ben 46 saat sonra gittim doktora henüz catlamamıstı yumurtalarım ama doktor yınede sansımızı deneyelım hayırlısı dedı.48. saatte oldu asılama

mrb arkadaşlar ben de geçen hafta aşılama oldum,acısız dediler ama çok ağrılıydı Allah tan 10 dak kadar sürdü,sonraki 2 gün de kanama oldu az miktartda inşallah olağan bir durumdur,Rabbim bizleri daha fazla çocuksuzlukla imtihan etmesin,en kısa zamanda kucağımız dolsun inşallah...

cnm senin yumurtaların çatlayıo çatlamadığına baktı mı doktor,benim doktor bana iğneni ol 2 gün sonra gel aşılama yapalım dedi ve çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşıladı beni...şlimdi kafama takıldı bak acaba çatlamadan yaptıysa aşılmayı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…