Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Geçtiğimiz gün oğluşum olucağını öğrendim muhtemel doğum tarihi bazen 14.02.2013 bazende 17 si olarak görülüo e değişmesi çok normal bence..tek dileğim sağlıkla kucağıma almak ama öyle çok sabırsızlanıyorum ki:) bu siteye yeni üye oldum şu anda forumlarda geziniorum tanımaya çalışıorum ama tam bana göre yani benmle birlikte aynı duyguları yaşayan aynı telaşları hisseden kişilerle tanışmak çok güsel olucak:)..
Ben şimdiden oğluşum için ufak tefek şeyler almaya başladım bile yok zıbındı yok biberondu fln.inanılmaz keyifli bişey:) doğduktan sonrasını düşünemiyorum bile:) bebeğim şu anda tam olarak 17 hafta 5 günlük bazen kıpırtılarını hissediyorum çok nadir olsada..

Canım aramıza hoşgeldin.

Hayırlı olsun oglusun, benim de oglum olacak inşallah, ben de 17+2 yim inşallah.

CeYz aşkolsun nasıl düşündün başka topiklere kaçtığımı :)

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve önerilerini için teşekkürler. Ben en iyisi birkaç sayfa geriye gidip listeleri karıştırmaya başliim.
Bir de Kraft Twist güzel görünüyor. Graco'nun Symbio modline bakmıştım ben de, bir de Maxi Cosi Mura ama 1 yıl kullanabileceği bir arabaya çok para vermek de istemiyorum. Yeterince sağlam ve ortopedik olsun yeter. Sonra herkes gibi biz de baston pusete geçeceğiz mecbur :)

Valla açıkcası ben demir olsun diye içmiyorum pekmezi,çok şükür kanım da demirim de iyi,

Ben her zaman damak zevkim olarak yediğim için hamileyken de devam ediyorum yemeye,hiç öyle düşünmedim yani,

Bi zararı olmuyodur umarım,ama sağol uyardığın için...

Son düzenleme:

bilba aramıza hoşgeldin, Benim prenses de 19 haftalık gün olarak söyleyemiyorum çünkü sürekli değişiyor:):) Biberon olarak hangi markayı aldın cnm, dar ağızlı mı almak gerekiyor acaba geniş ağızlı mı.

slm mehtappathem:) aynı aydayıs ikimizde erkek beklioruz ne güsel:) benm bu ilk bebeğim ilk heyecanım anlatılamaz bi duygu gerçekten:)..çok sevindim seninle tanıştığımıza hemen hemen aynı şeyleri yaşıoruzdur şu anda eminim..benm hiç miğde bulantım aşermem fln olmadı aslında bakarsan maşallah diyim ama çok kolay geçio diyebilirim:)senin nasıl geçiyo peki?

slm ceyz:) prensesin hayırlı uğurlu olsun ne güsel pembiş pembiş şeyler alıyosundur sen şimdi:) ben nuk'tan aldım cam biberon ama henüz tam olarak bilgi sahibi olmadığım için heveslenip aldım:) bilinçli bi şekilde ilerleyen aylarda alıcam sanırım şuanda sevimli bulduğum için bişeyler alıorum yani:)

kızlar slm benim ikinci hamileliğim ve 18 haftalığım ama sanki bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bu normalmi acaba hissetmem gerekmiyomu tedirginim biraz ben uyurken falan mı hareket ediyo acaba hiç anlayamıyorum.benim gibi olan varmı.18 haftalık olupta bebeğininizin harektlerini normal bi şekilde hissediyomusunuz

selam arkadaşlar bende katıldım aranıza..
20 haftalık hamileyim :)
bebeğimin cinsiyetini tam olarak bilmiyorum ama en son kontrolde bacakları sımsıkı kapalıydı. doktor birdahaki kontrolde öğreniriz dedi. 3-4 boyutlu ultrasona gircem inşş ama onun içinde 22 haftayı geçince daha iyi sonuç alınıyomuş hem bebegimin yüzünü daha net görürüm diye bekliyorum..

Benim de genel olarak güzel geçiyor çok şükür:))) Benim de ilk bebeğim çok heyecanlıyım. Bebişimin hareketlerini belirgin hissedeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada nerede oturuyorsun?Hangi hastaneye gidiyorsun canım?

İsim dusundunuz mu erken ama??

ben belirgin hareketlerini 18. haftada hissetmeye başladım..
ilk gebeliğim benimde..
şuan 2 hafta oldu kıpır kıpır içimde

canım bu arada bebişinin boyu kilosu nasıl? Kaçıncı hafta gittin kontrole?? Bir de benim karnım ozellikle bu hafta büyümeye başladı bariz öne dogru gidiyor sanki, sende de oyle mi?

Hoşgeldin hayırlı olsun :) Bebiş baya nazlıymış senin vay be yerim ben onu:) Tetanoz için aşı oldun mu,ultrason için nereyi düşünüyosun canım?

benim baya baya karnım belli oluo hatta git gide şişiyo diyebilirim..ama one dogru ilerlio benmkide hamile kaldığımda 53 kiloydum şu anda 57 kilo oldum! ben bile inanamıorum bu halime aslına bakarsan:) 11.7 cm sanırım yada ultrason çıkışlarında öyle yazıo..en son iki gün önce gittim doktora yani benimki 17 hafta 2 günlüktü galiba..ama doktor boyunun kilosun normla oldugunu söylemişti bi sorun yok dedi.:)kilosu hakkında şu anda hiç bi bilgim yok..ben genelde doktora gittikten sonra kilosu ve boyunu okudugum kitaptakiyle karşılaştırorum(hafta hafta hamileliğiniz) bana çok yararı oldu açıkcası..

Hoşgeldin hayırlı olsun :) Bebiş baya nazlıymış senin vay be yerim ben onu:) Tetanoz için aşı oldun mu,ultrason için nereyi düşünüyosun canım?

yok canım olmadım kontrolum haftaya haftaya söyler herhalde doktor..
tetenoz kaçıncı haftada oluyorki..
aslında en son kontrolde doktor bahsetti ama hatırlamıyom :)
ben trabzndaym burada bi özel hastaneye gidiyorum doktor için , ultrasonuda dışarıdan gideceğim burada en iyi dr. özgür bey var.. onu düşünüyorum. inş.

16-17. haftalardan itibaren başladı benimde karnım belirginleşmeye.. şuan hiç bilmeyen biri bakında hamile oldugumu anlıyor. .baya belli oluyor.. 20. haftada aldıgım kilo 2 .

eet düşündüm mehtapcım egemen olucak inşallah..:)ama ben onu ege diye çağırıcam :d
fulyada oturorum ben hatta gittiğim hastanede evimin tam yanında.. avrupa florance hastanesine gidiorum dogumuda orda yapmak istiroum hatta normal doğum olsun istiorum ben ama bakalım zaman ne göstericek?
sen nerede oturuosun? isim düşündünmü?

bu arada arkadaşlar
şu altta hamilelik takvimi için profile bebegin muhtemel dogum tarihini yazdım.. başka yapmam gereken birşey varmı çıkmadı takvim

Biz isim konusunda kararsızız. Aslında yavuz dusunuyorduk onceden, şimdi de eşim durup durup yavuz dıyo, sonra vazgecıyor bakarız diyor. Benim son zamanlarda kagan hoşuma gidiyor. Boyle sesleniyormuşum gibi hissediyorum o isimde Bakalım belki de bambaşka bir isim olabilir, her turlu isim tavsiyelerine açıgız:)))

Ben de çamlıca çengelköyde oturuyorum, çamlıca erdem hastanesıne gıdıyorum eve 2 durak. Dogumu burada dusunuyorum insallah, normal istiyorum bakalım nasıp:))Benim de oglum bugun 17+2.

Bu arada senin tahmını dogum tarihini doktorun mu soyledı yoksa sen mı hesapladın?

Kizzlaar nasilsiniz?

Eski toprak olan kayinvalidemden ögrendim, sizinlede hemen paylasmak istedim :)

Doguma bir kac ay kala, gögüs uclarinizi kuru soganla iyice ovalayin. Kokmamasi icinde mesela dustan önce yapin ama bi kac saat bekletin. Böylece yaralara karsi daha direncli oluyormus, hatta hic yara olmuyormus diyor Kayinvalidem :) e birazcik kokucaz artik.

Bu arada bende de Demir eksikligi var, bu yüzden normalde hap kullanmam gerekiyor ama demir hapi cok kötü midemi bulandiriyor, onu aldigim gün bütün günüm cok kötü geciyor. Vitamin hapini aliyorum ama demir hapini alamiyorum. 26. haftada kontrol edicem, eyer eksik cikarsa igne vurulucaksin dedi doktor. Onuda istemiyorum, bu yüzden moralim cok bozuk.

Yavas yavas hareketlerini hissediyormus gibi oluyorum kizimin ama daha cok karin guruldamasi gibi bisey, cözemedim daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…