Geçtiğimiz gün oğluşum olucağını öğrendim muhtemel doğum tarihi bazen 14.02.2013 bazende 17 si olarak görülüo e değişmesi çok normal bence..tek dileğim sağlıkla kucağıma almak ama öyle çok sabırsızlanıyorum ki:) bu siteye yeni üye oldum şu anda forumlarda geziniorum tanımaya çalışıorum ama tam bana göre yani benmle birlikte aynı duyguları yaşayan aynı telaşları hisseden kişilerle tanışmak çok güsel olucak:)..
Ben şimdiden oğluşum için ufak tefek şeyler almaya başladım bile yok zıbındı yok biberondu fln.inanılmaz keyifli bişey:) doğduktan sonrasını düşünemiyorum bile:) bebeğim şu anda tam olarak 17 hafta 5 günlük bazen kıpırtılarını hissediyorum çok nadir olsada..
sevgili azul,biliyorsun pekmezi demir için tüketiyoruz ancak peynir,yoğurt,süt,çay gibi gıdalarla birlikte tüketmek demir emilimini azaltıyor veya engelliyor o nedenle bu gıdalarla arasında yaklaşık 1 saat süre bulunması gerekiyor bu noktaya demir ilacı alırken de dikkat etmemiz gerekiyor hatırlatayım dedim
Geçtiğimiz gün oğluşum olucağını öğrendim muhtemel doğum tarihi bazen 14.02.2013 bazende 17 si olarak görülüo e değişmesi çok normal bence..tek dileğim sağlıkla kucağıma almak ama öyle çok sabırsızlanıyorum ki:) bu siteye yeni üye oldum şu anda forumlarda geziniorum tanımaya çalışıorum ama tam bana göre yani benmle birlikte aynı duyguları yaşayan aynı telaşları hisseden kişilerle tanışmak çok güsel olucak:)..
Ben şimdiden oğluşum için ufak tefek şeyler almaya başladım bile yok zıbındı yok biberondu fln.inanılmaz keyifli bişey:) doğduktan sonrasını düşünemiyorum bile:) bebeğim şu anda tam olarak 17 hafta 5 günlük bazen kıpırtılarını hissediyorum çok nadir olsada..
Nasıl yani, doktora gittinmi canım peki? Koyu renkli kuru kayısılar oluyor ya onlar da yarar belki. Ama wc olayı bence doktora gitmeyi gerektiren bir durum diye düşünüyorum
slm mehtappathem:) aynı aydayıs ikimizde erkek beklioruz ne güsel:) benm bu ilk bebeğim ilk heyecanım anlatılamaz bi duygu gerçekten:)..çok sevindim seninle tanıştığımıza hemen hemen aynı şeyleri yaşıoruzdur şu anda eminim..benm hiç miğde bulantım aşermem fln olmadı aslında bakarsan maşallah diyim ama çok kolay geçio diyebilirim:)senin nasıl geçiyo peki?
Benim de genel olarak güzel geçiyor çok şükür:))) Benim de ilk bebeğim çok heyecanlıyım. Bebişimin hareketlerini belirgin hissedeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada nerede oturuyorsun?Hangi hastaneye gidiyorsun canım?
İsim dusundunuz mu erken ama??
slm mehtappathem:) aynı aydayıs ikimizde erkek beklioruz ne güsel:) benm bu ilk bebeğim ilk heyecanım anlatılamaz bi duygu gerçekten:)..çok sevindim seninle tanıştığımıza hemen hemen aynı şeyleri yaşıoruzdur şu anda eminim..benm hiç miğde bulantım aşermem fln olmadı aslında bakarsan maşallah diyim ama çok kolay geçio diyebilirim:)senin nasıl geçiyo peki?
selam arkadaşlar bende katıldım aranıza..
20 haftalık hamileyim :)
bebeğimin cinsiyetini tam olarak bilmiyorum ama en son kontrolde bacakları sımsıkı kapalıydı. doktor birdahaki kontrolde öğreniriz dedi. 3-4 boyutlu ultrasona gircem inşş ama onun içinde 22 haftayı geçince daha iyi sonuç alınıyomuş hem bebegimin yüzünü daha net görürüm diye bekliyorum..
Hoşgeldin hayırlı olsun :) Bebiş baya nazlıymış senin vay be yerim ben onu:) Tetanoz için aşı oldun mu,ultrason için nereyi düşünüyosun canım?
benim baya baya karnım belli oluo hatta git gide şişiyo diyebilirim..ama one dogru ilerlio benmkide hamile kaldığımda 53 kiloydum şu anda 57 kilo oldum! ben bile inanamıorum bu halime aslına bakarsan:) 11.7 cm sanırım yada ultrason çıkışlarında öyle yazıo..en son iki gün önce gittim doktora yani benimki 17 hafta 2 günlüktü galiba..ama doktor boyunun kilosun normla oldugunu söylemişti bi sorun yok dedi.:)kilosu hakkında şu anda hiç bi bilgim yok..ben genelde doktora gittikten sonra kilosu ve boyunu okudugum kitaptakiyle karşılaştırorum(hafta hafta hamileliğiniz) bana çok yararı oldu açıkcası..
eet düşündüm mehtapcım egemen olucak inşallah..:)ama ben onu ege diye çağırıcam :d
fulyada oturorum ben hatta gittiğim hastanede evimin tam yanında.. avrupa florance hastanesine gidiorum dogumuda orda yapmak istiroum hatta normal doğum olsun istiorum ben ama bakalım zaman ne göstericek?
sen nerede oturuosun? isim düşündünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?