Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kizlar gogus ucu kremi icin mustela da iyiymis, bizim isyerinde yeni dogum yapan bikac arkadasda onu onerdi... Ben simdiden emzirme styeni kullanmaya basladim coik rahatmis yada balenliler cik sıktıgi icinbana oyle geliyo suan :44:

ben şimdiden çatlak kremlerinin yanına BABE aldım BABE de 3 ürün al 2 öde var çünkü iyi bir markadır Babe

Günaydın kızlar,
Haftanın bitmesine bir gün kaldı :)
Bebeğimi çok merak ediyorum ama daha çok var gitmeme
Artık minik kızım hiç durmuyor , tekmeleri oldukça arttı :)

Sağlık ocağı 22.hafta dedi,yanlış bilgi mi verdi bana acaba? 20.haftamda dr.kontrolüm var ona sorayım erken giderim belki.

Sor kesin tatlım.

Gözün aydın canım :) Sağlıkla gelsin oğluşun.Ne kadar güzel oyun etmişler :)) Doktorun eğlenceli biri demek ki :)

bu arada kizlar siz hissediyormusunuz bile bebisleri ???
ben dün bide bugun cok tuhaf seyler hissettim, göbegimin icinde güm güm biseyler oldu anliyamadim birden yaaa shok oldummm

Ohh gözün aydın tatlım.Daha da büyük tekmelerinide hissedersin inşallah.

Günaydın kızlar,

Haftasonunu bekliyorum, yarın son mesai günü ve maaş günü :)) Haftasonu da davetlere gideceğiz. Özellikle kahvaltılar benim favorim, en zevkle ve lezzetle yiyebildiğim öğünler kahvaltılar:)))

Şimdi evinde kahvaltı yapanlara afiyet olsun

Günaydın kızlar,
Haftanın bitmesine bir gün kaldı :)
Bebeğimi çok merak ediyorum ama daha çok var gitmeme
Artık minik kızım hiç durmuyor , tekmeleri oldukça arttı :)

Maşşalh bebişine benim artmadı hala aynı,20.haftadan sonra babası da hisseder inş.

Yaa şu sıkıcı iş gününde evde kahvaltı yapanlara çok özeniyorumm Allahtan hafta bitiyor dedğiniz gibi. Evde tek olsam tüm öğünlerde kahvaltı yesem bıkmam valla:)

Günaydın arkadaşlar. valla ben evde kahvaltımı yapıp geliyorum işe :)) yarım saat erken kalkıp hazırlıyorum ,haftada en az 2 kere yumurta kaynatmazsam içimde ukte oluyor. sanki bebeğimi beseleyemicekmişim gibi geliyor. süt içmediğim zamanda aynı şeyi hissediyorum. sanırım şimdiden annelik duygusu başladı. ona bişey olmasın,başka bir şey istemiyorum.

kızlar gunaydın, bu konu buraya aıt dııl belkı ama subat annelerınden fıkır almak ıstedım ben ruyamda mina ismini görmüştüm,kızım olucak almina koyalım dedık,dunde bır tanıdıgımız elmira ismini soyledı ,şafak vaktı dooğan aşk demekmıs.

sizce almina mı elmira mı?

Kızlar günaydın,
1 aydan uzun süredir giremedim. Tatil, iş, taşınma, koşturmaca derken olmuş o kadar.
Sayfalar almış başını yürümüş, hepsini okuma fırsatım olmadı; umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
Biz de bebişin cinsiyetini öğrendik; Kızımız geliyor :)
Yakın zamanda alışverişe başlamak istiyorum, 4 ay bitti neredeyse daha hiçbirşey almadım kuzuma :) Gelsin pembelerrrr! :))
Kızlar ufak tefek alışverişlerde sorun yok da, bebek arabası, oto koltuğu fln gibi pahalı şeyleri nerden alacaksınız, ne almayı düşünüyorsunuz? Daha önce konuştuysanız kusura bakmayın artık :)

bir de kraft twist bebek arabası ve dodny alayım dıyorum hem mama sandalyesı olrak kullanırım hemde 6 aya kadar sallanır ıcınde bebek, anannesı bakacagı ıcın bıraz pratık bısey olsun ıstıyorumda:)I

bence almina :)) kulağa daha hoş geliyor. hem bak mina görmüşsün rüyanda,mira değil hehehehe

Ne güzel yapıyosun canım valla,ben evde yapamıyorum kahvaltımı.Ekmek arası peynir,pekmez vs hazırlıyorum işyerinde yiyorum. Cumartesi pazar yumurta yemezsem senin gibi suçlu hissediyorum kendimi:) Hep evde olsam neler yerim neler,öğlene kadar kahvaltı yapardım heralde:):) Sütü nasıl içebilirim bilmiyorum,ayran yoğurt peynir hergün yiyorum ama sütten niye tiksindim anlamadım. Meyveli filan mı içsem acaba.Zorlayacam kendimi,artık besinler gidiyodur bebiklerimize heralde.

Biz de Mina düşünüyoruz canım %90 ama araştırmalara devam:) iki isimden de almina yı beğendim bben

Selam canım evet yoktun ne zamandır,diğer topikleri takip ettiğini düşünüyodum utandım şimdi
Taşınma mı oldu hayırlı olsun,ne güzel kızın yeni evinize geliyor:) Bu arada erkek bebişler açık ara önde farketmişsindir azcık da kız olsun yahu:)

Ben de kızım için henüz alışverişe başlamadım ama ilk alacaklarım Kraft oto koltuğu, büyüyebilen bebiş odası,Sevinin banyo malzemeleri ve Arzum ateşölçer olacak:) Kıyafet olarak da kış sezonu açılınca 6-7 ayımda almaya başlarım diye düşünüyorum.

Luffle canım,çok eskilere gitmeden önceki sayfalara bakabilirsin,gerekli olanların listelerini filan da paylaşmıştık bilgin olsun

Kakao ile içebilirsin Ceyz,ben de hiç sevmem sütü ama kakao ile bayılırım,

Hergün yoğurt ve peynir yiyorum ben,yoğurtsuz zaten hiç duramam evde kendim yapıyorum,

Pekmezi de tek içemediğim için yoğurtla karıştırıp yiyoruz biz eşimle,sağlıklı lezzetli bi atıştırmalık oluyo tavsiye ederim...

Bu arada kızlar hamile olduğunuzu unutuyo musunuz bazen,ben ara sıra işe falan öyle dalıyorum ki yorulunca Allahım ben hamileydim

de mi diyorum kendime,komik oluyo ...

Son düzenleme:

aynen canım en azından meyveli süt iç. ben ilk zamanlarda her gece meyveli süt içerdim şimdi yarım yağlı süt alıyorum. gece yatmadan büyük bardakta ılık olarak içiyorum. bi yandan dergi karıştırıp ,diğer yandan götürüyorum :))) bu arada şeker yüklemesi yapmışlardı ,allaha şükür şeker çıkmamış kanımda. doktor ne istersen yiyip içebilirsin dedi. çok korkuyordum diyet vericek diye. allaha şükür bunuda atlattık :)))

Kakao da mantıklıymış, sağol canım tavsiye için.

Valla benim hamileliğim 7/24 aklımda:) İlk zamanlar nadiren de olsa unutuyodum,hatta ağır kaldırıyodum kızıyolardı.Ama artık kendilerini belli ediyorlar afacanlar. Uzanırken otururken filan eskisi kadar rahat olamıyorum.Unutturmuyor kendini:)

Rica ederim,ben de eskisi gibi rahat oturup yatamıyorum da ayakta iş yaparken unutuyorum genelde,

Evet ben de hissediyorum artık,karnımda bişey kayıyo gibi oluyo,bazen de kalp gibi atıyo,ne kadar ilginç de mi yaa...

Canım selam,belis bebek odası var hem fıyatlar uygun hemde guzel seyler var,pendikte var nettende erol mobilya yada belis mobilya bakabılırsın araba olarak kraft twist dusunuyorum, bırde mama sandalyesı olrak dondy alıcam kraftın hem sallansın hem mama sandalyesı olsun:)

İnşallah o günlerde gelir tatlım:)

Valla şahanesin.Çok imrendim sana canım :)
Ben yumurta sadece haftasonları tüketebiliyorum.Günlük Yarım litre süt, ayran ve yoğurt aksatmıyorum.1Yeşil Elma sabit.Bunların dışında protein ağırlıklı beslenmeye gayret ediyorum.Sabahları yağsız tost , domates, salatalık ve pekmez tüketiyorum.
Peynir yemiyorum Şimdilik bi sorun yok neyseki.

Almina ismi daha hoş tatlım :) Sağlıkla gelsin miniğin

Yeni evin hayırlı olsun tatlım.Ağız tadıyla oturun inşallah.
Minik kızında kolaylıkla gelsin inşallah:)

Bebek Arabası Graco Signature Travel sistem düşünüyorum.İçinde puseti mevcut.
Ayrı ayrı monte edilebiliyor.Ağırlığı felan ideal.Mama sandalyesi pek düşünmüyorum, ihtiyaç olursa bir arkadaşımın var onu temin edebilirim.İstanbulda karşıda oyuncakçılar var.Köprü altında adını tam bilmiyorum orası oldukça uygun diye duydum.Ctesi fırsat olursa bakacağız.
Daha detaylı bilgiler 2-3 sayfa geride de mevcut canım.

Sadece akşamları hatırlıyorum desem :) Birde arada tekmelerden hatırlatıyor .

sevgili azul,biliyorsun pekmezi demir için tüketiyoruz ancak peynir,yoğurt,süt,çay gibi gıdalarla birlikte tüketmek demir emilimini azaltıyor veya engelliyor o nedenle bu gıdalarla arasında yaklaşık 1 saat süre bulunması gerekiyor bu noktaya demir ilacı alırken de dikkat etmemiz gerekiyor hatırlatayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…