Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

17 ci haftamdayim..
sizin cinsiyet bellimi ne olcak insallah??

Canım benim prensesim geliyor:) %99 demişti doktor sonrasında da hiç gidemedim. 22 eylülde yer buldum,20 haftalık olduğumda gidicez inş. 23.haftamda da tetanoz aşısı,detaylı ultrason vs düşünüyorum

Canım benim prensesim geliyor:) %99 demişti doktor sonrasında da hiç gidemedim. 22 eylülde yer buldum,20 haftalık olduğumda gidicez inş. 23.haftamda da tetanoz aşısı,detaylı ultrason vs düşünüyorum

23 Haftada tetenos aşısı geç değilmi ? benim şu an 17 haftalık fakat pazartesi için sağlık ocağından aradılar. aşı için gidicem .

23 Haftada tetenos aşısı geç değilmi ? benim şu an 17 haftalık fakat pazartesi için sağlık ocağından aradılar. aşı için gidicem .

Canım ben hiç kayıt için filan sağlık ocağına gitmemiştim,Geçen haftalarda bağlı olduğumuz sağlık ocağını aradım 22.haftadan sonra gelebilirisiniz dediler.Şeker yüklemesi de 24.haftadan sonra yapılıyormuş

Canım, lansinoh göğüs ucu kreminde, göğüs pedi, süt depolama torbaları ve süt sağma makinasında genellikle hep tavsiye edilen markalardan. Emzirme sütyeni bilmiyorum belki memnun kalan vardır ama bence hiçç gerek yok, dediğim gibi benim olmasına rağmen ben normal sütyen gibi kullandım.

Göğüs pedi paket olarak satılıyor. Linkini gönderiyorum Lansinoh Göğüs Pedi 24`lü - e-bebek.com
Canım elektrikli süt sağma makinası daha iyidir tabiki. Onda süt sağarken sadece göğsüne tutuyorsun o kadar, daha pratik. Manuel benim işimi görmüştü geçmişte...

Mama sandalyesine hiççç gerek yok, ya hiç almayın ya da ikea'da ucuzları var.

Meraba kizlaaar bende subat annesyim :)
Cogunuzun cinsiyeti belli galiba, benimkinin hala belli degil ne yazikkiiiiiii
Canım yalnız değilsin, benimki de tam olarak belli değil. Cuma günü gideceğim bakalım ne diyecek. Son gitmem de kıza benziyor ama net birşey söyleyemem şimdilik demişti.

Merhaba...
arkadaşlar nerdeyse bir haftadır tuvaletimi yapamıyorum.Benim gibi olan varmı?

Nasıl yani, doktora gittinmi canım peki? Koyu renkli kuru kayısılar oluyor ya onlar da yarar belki. Ama wc olayı bence doktora gitmeyi gerektiren bir durum diye düşünüyorum

Kızlar tetanoz aşısı 20.hafta vuruluyor.Sağlık ocağıda 20+2de beni çağırdı kızlar.
İyice araştırın derim.

Kızlar tetanoz aşısı 20.hafta vuruluyor.Sağlık ocağıda 20+2de beni çağırdı kızlar.
İyice araştırın derim.

Sağlık ocağı 22.hafta dedi,yanlış bilgi mi verdi bana acaba? 20.haftamda dr.kontrolüm var ona sorayım erken giderim belki.

kızlar doktorum bu sefer 3 boyutlu vgöstermedi benimde hiç aklıma gelmedi heyecandan heycanla cinsiyet söylemesini bekledim adamın ağzından almak ne mümkün biz farketmeden hemşiresine işaret çakmış bir baktım odada karanlık kapalı ışıklar ekranların ışığı var hemşire bir bebek çorabı sallıyor ben ağzım açık bakakaldım mavi çorap almak istemedim :))) aldım sonraa eşime uzattım oda anlamadı renginden ne oluyor oldu bende doktora dedim hocam yaa hiçmi yanılma payı yok yok canım yok dedi :))) oğluşumuz geliyor anlayacağınız ama hala doktora ağzıyla söyletemedim yaa :)) cd verdi sonra birde 4lü test için kan verdim

Merhaba canım,

Ben de 17. haftamdayım. 16. hafta kontrolde zar zor erkek oldugunu gösterdi bizim paşa, sen ne zaman kontrole gitmiştim, ne zaman gideceksin bir dahakine?

ne güzel canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

9agustos ebe randevum vardi,
bidahaki doktor randevumda 5. ekim
ozaman cinsiyeti belli olur insallah, cok merak ediyoruz :)
almanyadayim bu arada, biraz degisik burda kontroller

allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, demek kiz :)
bende ekimin 5 inde tekrar gitcem bakalim

bu arada kizlar siz hissediyormusunuz bile bebisleri ???
ben dün bide bugun cok tuhaf seyler hissettim, göbegimin icinde güm güm biseyler oldu anliyamadim birden yaaa shok oldummm

Kizlar gogus ucu kremi icin mustela da iyiymis, bizim isyerinde yeni dogum yapan bikac arkadasda onu onerdi... Ben simdiden emzirme styeni kullanmaya basladim coik rahatmis yada balenliler cik sıktıgi icinbana oyle geliyo suan :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…