Selam şuan kaçıncı haftadasın cnm, ben 15te öğrenmiştim.BAzen geç de öğrenilebiliyor.
17 ci haftamdayim..
sizin cinsiyet bellimi ne olcak insallah??
17 ci haftamdayim..
sizin cinsiyet bellimi ne olcak insallah??
Canım benim prensesim geliyor:) %99 demişti doktor sonrasında da hiç gidemedim. 22 eylülde yer buldum,20 haftalık olduğumda gidicez inş. 23.haftamda da tetanoz aşısı,detaylı ultrason vs düşünüyorum
23 Haftada tetenos aşısı geç değilmi ? benim şu an 17 haftalık fakat pazartesi için sağlık ocağından aradılar. aşı için gidicem .
23 Haftada tetenos aşısı geç değilmi ? benim şu an 17 haftalık fakat pazartesi için sağlık ocağından aradılar. aşı için gidicem .
bahsettiğin markaya baktım daha önce duymamıştım belki ürünlerinin şimdiye kadar lazım olmamasından dolayıdır
emzirme sütyenini bende düşünüordum almayı ama kullanışlı değil demişsin aslında haklısın bebek ağlarken sen orda açmaya çalışacaksın tam stres olur insan
Canım iznimden sonra hemen başlarmıyım bilemiyorum ama devam edecem sanırım işe.O yüzden elektrikli alacam gibi görünüyor.Medela öneriliyor doğuma yakın alırım hatta doğumdan sonraya da bırakabilirim o alışverişimi.
Göğüs kremi kesinlikle çok önemliymiş,Garmasten ve Lansinoh öneriliyor. Göğüs pedi hakkında bilgim yok,paket olarak alıyoruz onu dimi. (Çok cahilim çook:=) ) Mama sandalyesi de almayacam sanırım.
Canım yalnız değilsin, benimki de tam olarak belli değil. Cuma günü gideceğim bakalım ne diyecek. Son gitmem de kıza benziyor ama net birşey söyleyemem şimdilik demişti.Meraba kizlaaar bende subat annesyim :)
Cogunuzun cinsiyeti belli galiba, benimkinin hala belli degil ne yazikkiiiiiii
Merhaba...
arkadaşlar nerdeyse bir haftadır tuvaletimi yapamıyorum.Benim gibi olan varmı?
Merhaba...
arkadaşlar nerdeyse bir haftadır tuvaletimi yapamıyorum.Benim gibi olan varmı?
geçmiş olsuın cnm. bende ceyz e katılıyorum. bu önemli diye düşünüyorum. bol sıvı ve sıvı gıda tüket ve kesinlikle bir doktora sor derim.
Kızlar tetanoz aşısı 20.hafta vuruluyor.Sağlık ocağıda 20+2de beni çağırdı kızlar.
İyice araştırın derim.
ya benim doktorum prof. nakitte 220 zaten bana geçen ay birdahakine ilk hediyesi cd sini vericez demişlerdi yarın kontrolum var şimdi birde ek paramı istencek acaba yaa zaten 3 boyutlu makınesi aklıma takıldı yarın öğrencem bakalım birde milletin daha sonraya gün veriyorlar bakalım yarın unutmazsam neler yaşadığımı yazarım
geçmiş olsuın cnm. bende ceyz e katılıyorum. bu önemli diye düşünüyorum. bol sıvı ve sıvı gıda tüket ve kesinlikle bir doktora sor derim.
Merhaba canım,
Ben de 17. haftamdayım. 16. hafta kontrolde zar zor erkek oldugunu gösterdi bizim paşa, sen ne zaman kontrole gitmiştim, ne zaman gideceksin bir dahakine?
Canım benim prensesim geliyor:) %99 demişti doktor sonrasında da hiç gidemedim. 22 eylülde yer buldum,20 haftalık olduğumda gidicez inş. 23.haftamda da tetanoz aşısı,detaylı ultrason vs düşünüyorum
Canım iznimden sonra hemen başlarmıyım bilemiyorum ama devam edecem sanırım işe.O yüzden elektrikli alacam gibi görünüyor.Medela öneriliyor doğuma yakın alırım hatta doğumdan sonraya da bırakabilirim o alışverişimi.
Göğüs kremi kesinlikle çok önemliymiş,Garmasten ve Lansinoh öneriliyor. Göğüs pedi hakkında bilgim yok,paket olarak alıyoruz onu dimi. (Çok cahilim çook:=) ) Mama sandalyesi de almayacam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?