Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ay inşallah :) hem doğuncada yormaz beni şaka bi yana sağlıklı olsunda isterse parende atsın içerde..seninki nası? hissediomusun?

Dün ilk defa minik minik tekmelerini hissettim:))) ama sanki benimki de sakin gibi, her zaman olmuyor. Bizim haftaya 20. hafta muayenemiz var, muayenelerde genelde hiç pozisyonunu bozmuyor, havasından geçilmiyor ama umarım mu sefer birazcık kıpır kıpr olur da daha rahat heryerini görürrüz oğluşumun:)))

Kızlar bu arada ayrıntılı ultrasonda afiyet hastanesi nasıldır biliyor musunuz? Erdem çok yogun sinir oldum , afiyeti dusunmeye basladım

rabbim hepimize bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucaklamamızı nasip eder insalah

annesi seninki çok uslu demekki bu haftalar hissedersin..
ama çok ilaç kullanıyosun. ve gyno ferro içinde folik asit de var. b 12 de... hani sadece demir olanını içsen (ferro sanol) tamam anlarımda hem gyno hemde vitaminler çok değilmi.
ama doktorunda vardır bi bildigi sanırım.

kızlar bu arada en son kontrolde doktor bana artık sırt üstü yatma sağa yada sola yat dediki bebegin ve senin kan akışın normal olsun dedi..
haberiniz olsun sizinde...

kızlar karnınız büyüdümü..
benim sadeec karnım dikine büyüyo..
erkek bebekler böyle olurmuş çocunlukla herhalde..
ama baya çıktı karnım kavun var gibi karnımda

Canım benim de karnım yok gibiydi, hopp diye birden büyümeye başladı sanki öne doğru, üst olarak kıyafetler oluyordu şimdi olmuyor artık, alışveriş yolu gözüktü:))

Canım benim de karnım yok gibiydi, hopp diye birden büyümeye başladı sanki öne doğru, üst olarak kıyafetler oluyordu şimdi olmuyor artık, alışveriş yolu gözüktü:)) Benimki de erkek, herhalde öne gitmeye devam edecek gibi

merhaba bayanlar...
arada yazıyorum ama hep okuyorum sizleri..
bebek hareketlerinden konuşmuşsunuz,benim kızım 20.haftanın sonunu bekledi..
tam 19+6 da hissettim..
birde bu ilk zamanlar çokta rutin olmuyomuş hareketleri..bütün gün hissetmedim diye kafayı yedim pazar günü..ama akşamına pıt pıt hissettirdi kuzum..
Allahım sağ sailm kavuştursun kucağımıza...

selam kızlar doktordan yeni geldik. oğluşum öyllleee uzanmışş yatıyordu. kafasını ayrı, gövdesini ayrı ,ayaklarını ayrı gördüm :))) doktor dolu dolu 20 haftalıksın dedi. 15 ekimde detaylı ultrasonumuz var. inşallah onuda sağ salim atlatırız. bebeğimin boyu 22 cm kilosu 350 gr dedi doktorumuz. bizde haberler böyle

Son düzenleme:
Ben aslında 2-3 haftadır minicik minicik seğirme gibi hareketler hissediyorum. Ama düzenli değil ve bir de o bebiş hareketi mi değil mi emin olamıyor insan. Tekmeler için çok hevesleniyorum :)
Bugün karnımın alt tarafında baya bir ağrım var, büyüyor/genişliyor bişiler sanırım :) yakındır inşallah minik kuzunun hareketlerini hissetmem :)

Canım gözün aydınnnn :) Maşallah maşallahhhhhh :)

herkese merhabaa .ne guzel subat annelerı bebıslerını hıssetmeye başlamış:) benım fındıgımda 1 haftadır hıssettırıyor kendısını .dun babasınada tekmeyı attı:)çook guzel bır duygu.fındıgımı gormeyelı 3 hafta oldu cok osledım merak edıyorum.sankı cook uzun olmus gıbı gelıyor

Maşallah oğluşuna
Detaylı da daha net göreceğiz inşallah miniklerimizi tatlım.

Kizlar merhaba,
benim de bu aksam saat 20'de randevum var. Insallah kizimi görücem yine, heyecanla saatin 8 olmasini bekliyorum

Bu arada biraz problem yasayan arkadaslarimada cok üzüldüm, Allah acil sifalar versin insallah. Nolur üzülmeyin, doktorlarin her dedigi ciksa ohooo. Hersey düzelir Allahin izniyle.

Benim kizim da genelde Aksam yemeginden 1 saat sonra tekme atmaya basliyor, aksam 10a kadar :) Saatini hic aksatmaz, ama ne zaman babasi elini karnima koysa, tekmelemiyor.
babasi elini cekiyor o yine basliyor. Daha pek yakaliyamadik, bu yüzden babasi inanmiyor, sana öyle geliyor diyor

bende 2 haftadır bebişi hissediyorum suyun içinde baloncuk çıkar gibi, karın guruldaması gibi, balığın suda kayışı gibi, her kıpırdadğında elimi kaynıma koyup salavat getirmeye çalışıyorum öyle yapmak gerekirmiş. Her geçen gün artıyor çok tatlı yerdim etkilemezdi geçen şeker yedim birkaç tane ilk defa dürtme gibi karnımda gördüm sanki şimdi sürekli bir karnımda faaliyet halinde ancak guruldama gibi olduğu için yani seni dürtmediği için çok bişey hissedemiyorsun alışıyorsun. Elimi koyduğumda yapmıyor. Eşimde; kendisi için hissettiğim zaman çok heyecanlı olacak diye sabırla bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…