- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
ay inşallah :) hem doğuncada yormaz benişaka bi yana sağlıklı olsunda isterse parende atsın içerde..seninki nası? hissediomusun?
ya kızlar bende vitaminlerden yakınıyorum..gyno ferro kullanıorum ki o dün bitti magnezyum,decavit,elevit,ferrum fort kullanıorum..çok fazla değilmi ya? sonuçta vitamin ama ne bileyim..haftaya organ ölçümü için gidicem bunuda sorucam henüz kpırdamadı benim tembelimsanırım tembel benimkide
kızlar karnınız büyüdümü..
benim sadeec karnım dikine büyüyo..
erkek bebekler böyle olurmuş çocunlukla herhalde..
ama baya çıktı karnım kavun var gibi karnımda
kızlar karnınız büyüdümü..
benim sadeec karnım dikine büyüyo..
erkek bebekler böyle olurmuş çocunlukla herhalde..
ama baya çıktı karnım kavun var gibi karnımda
selam kızlar doktordan yeni geldik. oğluşum öyllleee uzanmışş yatıyordu. kafasını ayrı, gövdesini ayrı ,ayaklarını ayrı gördüm :))) doktor dolu dolu 20 haftalıksın dedi. 15 ekimde detaylı ultrasonumuz var. inşallah onuda sağ salim atlatırız. bebeğimin boyu 22 cm kilosu 350 gr dedi doktorumuz. bizde haberler böyle
selam kızlar doktordan yeni geldik. oğluşum öyllleee uzanmışş yatıyordu. kafasını ayrı, gövdesini ayrı ,ayaklarını ayrı gördüm :))) doktor dolu dolu 20 haftalıksın dedi. 15 ekimde detaylı ultrasonumuz var. inşallah onuda sağ salim atlatırız. bebeğimin boyu 22 cm kilosu 350 gr dedi doktorumuz. bizde haberler böyle
kızlar şimdi limangoda gördüm sizinle paylaşayım dedim.Eki Görüntüle 517629
kızlar şimdi limangoda gördüm sizinle paylaşayım dedim.Eki Görüntüle 517629
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?