Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canım genelde bu haftalarda tüm doktorlar öneriyorlar, riskli ya da risksiz olmasından dolayı değil de organlarda problem var mıdır diye önlem amaçlı bakılıyor. Bence yaptırmalısın, ultrasonda herşey görülemeyebiliyor bazen

Süper, 3 kisi olduk bile lütfen herkes kirmizi karanfil taksin, öyle taniyalim birbirimizi

anladım canım,teşekkür ederim ilgine.
yaptırıcam zaten ama birden öyle okuyunca panik yaptım.
ama bir şey olsa doktorum bilgi verirdi diye düşünüyorum.
tekrar teşekkür ederim.

Sedamu hic panik olma canim benim iyi arkadasim jinekolog her durumda girmem gerektigini soledi hic bi problem olmamasina ragmen icini ferah tut detayli ultrason organ olcumu icin gerekli rahatlasin icin

Sedamu hic panik olma canim benim iyi arkadasim jinekolog her durumda girmem gerektigini soledi hic bi problem olmamasina ragmen icini ferah tut detayli ultrason organ olcumu icin gerekli rahatlasin icin

çok teşekkür ederim,gerçekten rahatlattınız beni.

Canım çok yakında sende hissediceksin,belki hissediyorsun ama farkında değilsin. ablam 6.ayda bak gör nasıl değişicek,sert tekmeler gelicek dedi. hatta kafasını vede topuğun yerini görebilicekmişiz. inan bende heyecanla o günleri bekliyorum :)))

valla istanbulda oturursam,koşa koşa yogaya giderim. izmirdeyim malesef (( hiç yok ya bizim buralarda böyle şeyler.. deli olucamm

canım öncelikle bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim. benim bebeişimde tüp bebek. allah isteyen herkese versin. benim bebişimde maşallah sağlıklı ama yinede detaylı ultrosana giricem. bence sende gir. hem içinde rahat eder..

Aslinda gelebilirim, dur orayada kayit olayim AMa hayatimda hic yoga yapmadim, ay tuaf oldum birden

Doğuma çok faydası varmış , bende yoga hiç yapmadım :)
Ctesi görüşüyoruz o halde süpersiniz kizlar cok sevindim

kızlar tüm hamileler yazsın lütfen 19+4 oldum oranın genitalin yani kemikleri ağrıyor sizlerde ağrısı olan varmı direk kemikler ağrıyor

Aslında hamile yogasına ben de katılmak istiyorum, ucret hakkında fikrin var mı? Hangi memorial da kurs?

kızlar tüm hamileler yazsın lütfen 19+4 oldum oranın genitalin yani kemikleri ağrıyor sizlerde ağrısı olan varmı direk kemikler ağrıyor

canım aynen benim de öyle oluyo,genelde ağrılı geçiyo.hatta bazen yürürken içi dolu bi basınçtan yürürken ağrı çekiyorum.

Günaydın kızlar ve onların melekleri:))

günaydın anneler dün gece bacağıma acayip bi kramo girdi neden acaba

Canım bikaç kez yaşadım ben de gece wcye giderken filan ve çok korkmuştum. Doktor magnezyuma başlayacağımızı söyledi.Sen de bir danış istersen.

Ağrı çok oluyor hem de, hamişiz o yüzden:) Normal yani kendini üzme canım. Dr gülmüştü bana, sorduğum da:)

Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları :)

Bazı günlerde oluyor bende de, çok şiddetliyse doktoruna danış tatlım.

Aslında hamile yogasına ben de katılmak istiyorum, ucret hakkında fikrin var mı? Hangi memorial da kurs?

Kurs ücretsiz fakat kontenjanı dolmuş Ben bu hafta gittiğim de soracağım tekrar belki gelmeyenler olur diye.
MEmorial Ataşehir de

günaydın kızlar dün akşam bende açık pembe sulu akıntı geldi ilk haftalarda normal ama bu haftalarda yaşayan oldumu içinizde...çok korktum dr.da olmadığı için acile falan gidemedim anlamıyacaklar çünkü...şimdi fazla hareket etmiyorum dinleniyorum cuma günü başka bir şehire gidecem dr.a o zmana kadar beklemedeyim kızım hareket ediyor ama ters bişi olabilir mi diye korkuyorum...

günaydın anneler dün gece bacağıma acayip bi kramo girdi neden acaba
magnezyum eksikliğinden cnm çok normal dr.una söylersen ilaç verir...

benim kemik ağrısı değilde kasıklarıma arada giriyor sancı ama normaldir bence herkesin vücut yapısı farklı olduğundan şiddeti de değişiklik gösterebilir...çok rahatsız oluyorsan dr.una sor ama...

Çok geçmiş olsun canım, inş. kötü bişe yoktur kötü şeyler düşünme. Akıntı normal ama rengi çok mu farklıydı? Dr.a telefonda da sorabilirsin aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…