slm cnm internette o kadar güzel şeyler var ki hiç dert etme bende öyleydim ankaraya gidince aldım acil ihtiyaçlarını ama netten o kadar güzel şeyler görüyorumki almamak için kendimi zor tutuyorum...hatta bazen keşke netten alsaydım diyorum...hatta geçen annemede dedim hiç bişi alma netten alırız hoşumuza giden şeyleri çok güzel şeyler var diye. hiç sıkıntı yapma unnado butikbebe limango markafoni vipdükkan trendyol buraları takip et hiç kendini üzme valla yol hiç çekilmiyor bizde gittik izne ama çok zorlandık 2 gün arabayla yol gittik 2 günde dönüş 4 gün yol sürdü...
sağolasın kader arkadaşım, ikimizde aynı durumdayız.. netten hep takip ediyorum ama ne bileyim dokunmadan olmuyor.. özellikle mobilyayı görmeden alamam. sabredicez başka çaemiz yokseninde ayrıntılı ultrasona girememene üzüldüm. ama bende burdaki tek kadın doğumcuda girdim mecburen başka seçeneğim yoktu. adam herşey normal dedi ama burdaki arkadaşların gibi tek tek herşeyi söylemedi, bilemiyorum. Allaha emanetiz bizim sınavımızda bu yönde.
bu arada kızlar bugün dr.a gittim..sonunda kendime bir dr. buldum umarım bunuda kaybetmem...kızımız iyi çok şükürtsh değerimde sorun vardı o da normal çıktı detaylı burada hiçbiryerde yok en yakın diyarbakırda. orada çok uzak geliyor ve yollardaki tehlikelerden dolayı giremicem ona kızlar bana bu dr. o kadar çok ilaç verdiki kafam çok karıştı hepsini kullanmak konusunda...şimdiye kadar sadece ferrrum fort kullandım 3 ay sonrasında..bugün ferrum fort+magnezyum+calsiyum+elevit verdi elevit içinde cal ve mag zaten var ama ayrıyettende verdi içinizde varmı bu kadar çok ilaç kullanan
Canım ben bunu alacağım.Bu ay çok heveslenmiştim ama kasım ayına kaldı:
Büyüyebilen Bebek Odası 930 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça) (Lale Devri Bebek Odası)
Çevrede deneyimli olan kişiler çoğunlukla bebeklerin büyüdüklerinde sıkıldığını farklı oda istediklerini söylüyorlar,park yatak öneriliyor ilk zamanlar. Ama ilk bebeğim napiyim heves ediyorum işte3 sene bile kullansa yeter
kızlar yardımınıza ihtiyacım var ogluma bebek odası yapıcagım ama bi türlü karar veremedim litte colorstan evante bebek odası alayım dedim ama okulda ki hocalar 3 yasından sonra sıkılacak biz boşuna almısız genc odası aldık dediler vazgectim sonra park yatak alayım eşimin mavi dolap ve yatagı vardı evlerinde odasına, yeni daha onu getireyim dedim oda içime sinmedi park yatak cok sevemedim en sonunda ikea hensvik dolap ve karyola alıyım dedim karar verdim odada kendi tek kişilik bazamda var ama bologlarda 2 yasına kadar anca yatar diyolar sizce napayım ünlülerin evinde bile ikea yatak var herkes kullanıyo benmi cok inceliyorum yatak 60&120 cm miş küçükmü sizce kullanananız varmı ? zaten benim için 3 yıl kullanması yeterli şimdilik hem işimi görsün hem şık ve sade olsun istiyorum fikirlerinizi bekliyorum
Sevndim canım doktor bulmana,inş. devamlı olur zor oluyor içinin sindiği birini bulamamak. Ben Ferrum fort-Elevit içiyorum. Bacağıma ara sıra kramp girdiği için bir sonraki muayenemde magnezyum da yazacağını söylemişti doktorum. Kalsiyum olarak bilgim yok cnm.
Bende ikea dan alacağım ,3 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyorum.Sonrası Allah kerim :)
pofya okadar yazdım yazdım sonra siteye giriş yapın diyo
azcık geç kalmışım yorumu atmaya galiba
herkes iyidir inş görüşmeyeli,ben epeydir giremedim buraya
biz çok şükür iyiyiz herşey yolunda
oğlum 17 cm 461 grve 22 haftalığız bugün
tetanoz aşımızı olduk 20. haftada
bayram arefesindede şeker yüklemememiz var
eşyalara gelince bebek arabası,anadizi,dönence,oyun halısı,
bjkli hastane çıkışı ve küvetimizi aldık
patikli altlar üstler takımlar tulumlar tam gaz almaya devam
kocamı durduramıyorum
anneannemizde bebek odasını aldı bide mickeyli hastane çıkışı aldı
kvalidede güya hastane çıkışı alıcak
bu aylık limiti doldurduk,kart dönsün nevresim battaniye yastık yorgan biberon filan alıcam
kardşmde ufak tefek bişiler alırım haberim olsun bişi alırken dedi,öğrenci haliyle saolsun
bizden haberler böyle,sizlerde durumlar nasıl
çok yazmışsınız okuyamıyorum hepsini :26: bi gözatıcam yinede
buraya uğramamışsın ama boşta durmamışsınpofya okadar yazdım yazdım sonra siteye giriş yapın diyo
azcık geç kalmışım yorumu atmaya galiba
herkes iyidir inş görüşmeyeli,ben epeydir giremedim buraya
biz çok şükür iyiyiz herşey yolunda
oğlum 17 cm 461 grve 22 haftalığız bugün
tetanoz aşımızı olduk 20. haftada
bayram arefesindede şeker yüklemememiz var
eşyalara gelince bebek arabası,anadizi,dönence,oyun halısı,
bjkli hastane çıkışı ve küvetimizi aldık
patikli altlar üstler takımlar tulumlar tam gaz almaya devam
kocamı durduramıyorum
anneannemizde bebek odasını aldı bide mickeyli hastane çıkışı aldı
kvalidede güya hastane çıkışı alıcak
bu aylık limiti doldurduk,kart dönsün nevresim battaniye yastık yorgan biberon filan alıcam
kardşmde ufak tefek bişiler alırım haberim olsun bişi alırken dedi,öğrenci haliyle saolsun
bizden haberler böyle,sizlerde durumlar nasıl
çok yazmışsınız okuyamıyorum hepsini :26: bi gözatıcam yinede
Anam herkes alışverişlerini yapıyor ne güzel, biz daha hiç başlamadık desem abartmış olmam. Neyse ki bu hafta anneannemiz ve büyükbabamız gelecek, odayı kız tarafı yaparmış diye pek hevesliler. Yatağı bulduk komuşudan krem rengi çilek mobilya, hiç kullanamamış. Şimdi rengine uygun genişçe bir dolap yaptıralım diyoruz, kullanışlı. Açıkçası mobilyanın renkli desenli olmasından yana değilim, aksesuarlar yeterince renklendirecek zaten. Duvarlar da geçen yıl boyanmıştı, yapıştırmalarla süslemeyi düşünüyorum, çok şeker şeyler var
Kılık kıyafette daha erken gibi geliyor ne bileyim, şimdi kilolu bebek falan olursa diyorum, sıkıntı olur mu???
Güle güle kullanın canım. ne güzel aşı işini kıyafet,eşya vs herşeyini halletmişsin çok sevindim. Darısı bana inş.:)
Canım tam bir ay sonrası yapılabiliyor, mesela benim eylülün 15 indeydi, ekimin 15 inden ekim sonuna kadar yaptırmam gerekiyormuş.Kizlar bisey sorcam.
Tetanoz Asisi olanlar, bu 1. dozla 2. doz arasinda ki süre ne kadar oluyor?
Canım ben bir kitap okuyorum bebek bakımı ile ilgili, yeni doğduğu zaman ıslak pamukla silmek gerektiğini yazıyordu. Tabi 3 ay bunu yapmak zor ama yeni doğan mendillerinden de kullansak gün içinde arada sadece su ile yıkamak lazım. Bazıları var bir gün boyunca aynı bezi kullanıyor bebeğe bence zararlıdır bunlar, biz öyle mi büyüdük.kızlar bişey sorucam . bebiş doğduktan sonra altını temizlerken ilk aylarda 0-3 ay pamukla sileyim istiyorum. doğar doğmaz tenine kolanyalı mendil değdirmek istemiyordum. fakat ablam dün nivea nın çok güzel bebekler için alkolsüz alt temizleme mendillerinin old. söyledi. hatta kremli falanmış. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? mendilmi ,pamukmu ?
ferrum forte tan memnun musun, enerji veriyor mu? Ben gyno ferro sanol diye bir demir ilacı kullanıyorum, içinde demir+folik asit+b12 var. Sanırım ferrum fortta folik asit yok, o yüzden bence eleviti de kullanman iyi olur, onun içinde folik asit te var. Eğer çok fazla geliyorsa eleviti 2-3 günde bir içebilirsin. Calsiyumu eğer süt, yoğurt gibi kalsiyum içeren gıdaları çok tüketmiyorsan mutlaka kullan. Hem senin hem bebeğin kemik sağlığı için çok önemli. Ama keşke sütü yoğurdu çok yiyip içsek te ek takviye almasak. Magnezyumu ben kullanmıyorum doktorum vermedi şuana kadar kramp falan yaşamadım. Ben bunların dışında bir de balık yağı hapı kullanıyorum, içinde omega 3 varmış ve bebeğin zeka gelişimi için gerekliymiş.bu arada kızlar bugün dr.a gittim..sonunda kendime bir dr. buldum umarım bunuda kaybetmem...kızımız iyi çok şükürtsh değerimde sorun vardı o da normal çıktı detaylı burada hiçbiryerde yok en yakın diyarbakırda. orada çok uzak geliyor ve yollardaki tehlikelerden dolayı giremicem ona kızlar bana bu dr. o kadar çok ilaç verdiki kafam çok karıştı hepsini kullanmak konusunda...şimdiye kadar sadece ferrrum fort kullandım 3 ay sonrasında..bugün ferrum fort+magnezyum+calsiyum+elevit verdi elevit içinde cal ve mag zaten var ama ayrıyettende verdi içinizde varmı bu kadar çok ilaç kullanan
Aaa niye öle baktılar acaba. Ben daha gitmedim gerçi ama farklı bakıldığını düşünüyordum.Detaylı olarak anlattı mı, sağlığıyla ilgili filan
buraya uğramamışsın ama boşta durmamışsıngüle güle giysin bebişin cicilerini sağlıcakla...
cnm bende onu düşünerek frenliyorum kendimi bi doğsunlar alınır herşeyi kilosuna göre yada son aylarda az çok doğacağı kilo belli olur o zman almak daha mantıklı...benim arkadaşın kızı baya iri 2 aylık şuan ama 6-9 ay kıyafetleri giyiyor...bende onu gördükçe kendimi frenliyorum beklemekte fayda var..
bu arada kızlar bugün dr.a gittim..sonunda kendime bir dr. buldum umarım bunuda kaybetmem...kızımız iyi çok şükürtsh değerimde sorun vardı o da normal çıktı detaylı burada hiçbiryerde yok en yakın diyarbakırda. orada çok uzak geliyor ve yollardaki tehlikelerden dolayı giremicem ona kızlar bana bu dr. o kadar çok ilaç verdiki kafam çok karıştı hepsini kullanmak konusunda...şimdiye kadar sadece ferrrum fort kullandım 3 ay sonrasında..bugün ferrum fort+magnezyum+calsiyum+elevit verdi elevit içinde cal ve mag zaten var ama ayrıyettende verdi içinizde varmı bu kadar çok ilaç kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?