Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

merhaba canım 3 aydan sonra kan ilacı + osteocare (magnezyum 2 günde 1) + elevit (başından beri) + balık yağı alıyorm bende ama benim tüp bebek canım

canım makina olarak bend e fark görmedim görüntü olarak da
ama kendi doktorumun söylediğnden çok daha fazlasını söyledi
kalp böbrek kordonbeyin ayak dudak mide vs
yani sana bunları söylemesi en azından sana söylemese bile rapor vermesi lazım
kendi doktorumuz rapor vermiyor ama bu uzmanlar rapor verip kendi doktorumuza yönlendiryor

ya arkadaslar cok moralım bozuldu ozellıkle çalışanlar daha cok ılgılenırler dıye dusunuyorum. memurlar net te özluk hakları bolumunde dogum ıznıyle alakalı bır baslık acılmıs baslıgın anasayfaya tasınması meclıste acıldıgı ıcın bır an once sut ıznının 6 aya cıkmasının yasalasması ıcın. ama malesef bazı erkek meslektaslarımız o kadar ıgrenc yorumlar yazmıslar kı dogururken bıze mı sordunuz, bedavacılar, çocugunuz cok kıymetlıyse ucretlı ızne ayrılın , bencıller vs. gıbı seyler soylemısler. İnsanlar ne kadar duyarsızlar ıkı aylık bır bebegı evde bırakıp ıse gtmek zorunda kalmanınhem anne hem bebek ıcın ne kadar saglıksız ve zor olabılecegını nasıl dusunemezler!!!! hamıleyken her gun merdıven ınıp cıkıp, 45 dk. derste ayakta dolanmanın , sabah 5:30 da kalkmanın, her gun merdıvenlerde dusme tehlıkesı, öğrencıye nıye gec kaldın yavrum dedıgınde bıle tehdıt alamanın ne oldugunu bılemıyor galıba bu arkadaslar!!!!! sabırsızlıkla yasanın cıkmasını beklıyorum donem sonuna kadar dayanamıcam 32 den sonra calısmak zorunda kalırsam korıdorlarda dogurcam bebegımı galıba((

Kizlar simdi Saglik Ocagindan geliyorum.
Doktorum 20. ve 24. haftada tetanoz asisini ol dedi ama Saglik Ocagi 24. ve 28. haftada yapiliyor dedi.
Kararsiz kaldim, hepiniz 20. haftada mi oldunuz ilk asiniz?:26:

Guzel anneler ve melekleri selamlarrrr uzun suredir bizde yazamadik cok yogunduk buara dugunler kinalar nisanlar filan kosturduk epeyce tatli tatli masallah keyifler yerinde alisverisler tamgaz devam ediyo bi yandan da dr.kontrolleri masallah hepimize Allah bebislerimizin saglikli dogmalarini ve cicilerini guzel saglikli gunlerde kullanmalarini nasip etsin insallah aminnnn
Biliyo musunuz teyzeleriiii bizim pasamiz dun annesinin dogum gununu kutladi kipirtilariyla cok sukur masallahh dogum gunumuzde de hediyelerin cogu kucuk yakisiklima geldi
Buarada bugun cok ciddi bisi atlattik kizlar, cayci abimiz kazani temizlicem diye porcoz ve camasirsuyunu boca edince kokudan duramadik icerde beni hemen disari cikarttilar tam ogle saatiydi yemekten dindum ki arkadaslarin genizleri yanmis zehirlenmisler bayaaa... Hemen yogurt yemisler Allahtan.. Ben de dr.umu aradim cok sukur icimi rahatlatti ama odum koptu... Allah yavrucuklarimizi her turlu fenaliktan korusun saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah aminnnn

evet canım o iğrenç yorumları bende gördüm. Allaha havale ediyorum onları diyecek bişey yok.. daha yasa çıkmadan kıskançlıklarından ne yapacaklarını şaşırdılar, çıksa ne olur Allah bilir... biz dua edelim o yasa onaylansın, bende şiddetli bel ağrısıyla uğraşıyorum. gittikçe okul zorlaşıyor benim için, 32. haftada izne ayrılırım böyle giderse :18:

sen hic canını sıkma canım yaa onlar cok biliyorlar hiç umursama bosver agzı olan konusuyor bizim durumumuzu ancak biz anlarız... biz 6 ay izin için tüm kalbimizle isteyelim dualarımızı edelim hamile duası kabul olur derler onlar kalplerinin ekmegini yerler sen bosver yanlış iş bagdattan döner canım inşallah olucak bu iş ben inanıyorum :)

Doktorum 20. ve 24. haftada tetanoz asisini ol dedi ama Saglik Ocagi 24. ve 28. haftada yapiliyor dedi.

ben 20+5 te oldum ılk dozu ikinci içinde 10 ekım dedıler erken geldı bana bıraz ama. bıldıgım kadarıyla 20-22. haftalar arası oluo ılk doz

dogum günün kutlu olsun canım benim nice senelere oglusunla esinle insallah :))) hediyeler ona gelmiştir tabi öncelik onlar oldu artık resmen :)
okuldaki olaylar icin de gecmiş olsun aman kendine dikkat et canım allah korusun...

canım ben de öğretmenim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim
kimisi belki kızar bana ama öğretmenler kadar birbirine düşen bir meslek gurubu daha yok
destek olamıyoruz birbirimize 1 saatlık ücret için birbirimizi kırarız
bunu yazan erkekler henüz olgunlaşmamış insanlar
eşleri zaten yok belli ki
hiç sinirini bozma
ama şu konuda haklısın öğrenciden geç kağıdı istediğmizde bile bıçaklanıp öldürülme tehlikesiyle karşı karşıyayız
ben nöbetlerde resmen korkuyorum aman kavga etmesinler de müdahale etmek zorunda kalamayım
biri koşarken bana çarpmasın vs diyee
ne diyim ki bunu yazanları da ALlah'a havale ediyorum
aslında sevinsinler biz izinli olunca ek ders alırlar işte aptallar

insallah söyledıgın gıbı olur cnm:))) boyle olumsuz seyler yazdıklarında ne gecıyor ellerıne anlamadım

canım benim hemşirem ısrarla 22.haftanın dolmasını söyledi ki etkisi devam etin diye
dün oldunm aşı
2.dozda 1 kasımda

okadar dogru sölemissin ki aynen öle birbirinin arkasından bu kadar kuyu kazan baska bi meslek grubu daha yok yazık cok yazık birbirimize destek olacagımıza hep problem pesindeyiz Allah cok buyuk onların da basına gelirse gorurum ben onları keser döner sap döner gün gelir hesap döner

aynen öyle
sence öğretmenler birbirne destek olsa öğretmenlik bu kadar ayaklar altında olurmuydu
çok üzülüyorum çok Atamızın mesleğini ne hale getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…