- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
bu arada kızlar bugün dr.a gittim..sonunda kendime bir dr. buldum umarım bunuda kaybetmem...kızımız iyi çok şükürtsh değerimde sorun vardı o da normal çıktı detaylı burada hiçbiryerde yok en yakın diyarbakırda. orada çok uzak geliyor ve yollardaki tehlikelerden dolayı giremicem ona kızlar bana bu dr. o kadar çok ilaç verdiki kafam çok karıştı hepsini kullanmak konusunda...şimdiye kadar sadece ferrrum fort kullandım 3 ay sonrasında..bugün ferrum fort+magnezyum+calsiyum+elevit verdi elevit içinde cal ve mag zaten var ama ayrıyettende verdi içinizde varmı bu kadar çok ilaç kullanan
Çok tatlıymış canım..:))
Ben de dogumdan sonra bizle mi yatmalı ayrı mı bilemedim yaaa(
Çok tatlıymış canım..:))
Ben de dogumdan sonra bizle mi yatmalı ayrı mı bilemedim yaaa(
selam kızlar bende dün ayrıntılı ultrasona girdfim..
ama ben ayrıntılı ultrasonu aynı ultrason cihazlarıyla baktılar..
ultrasonda ultrason doktoru baktı sanırım. vede aynı normal doktordaki cihazdandı farklı bir görüntü yoktu 3 boyutlu gibi
sinir oldum.. baktı ama ötylwe kulak dudak baktımı bilmiyom..
acaba dışarıdan ayrı mı gitsem :2:
ya arkadaslar cok moralım bozuldu ozellıkle çalışanlar daha cok ılgılenırler dıye dusunuyorum. memurlar net te özluk hakları bolumunde dogum ıznıyle alakalı bır baslık acılmıs baslıgın anasayfaya tasınması meclıste acıldıgı ıcın bır an once sut ıznının 6 aya cıkmasının yasalasması ıcın. ama malesef bazı erkek meslektaslarımız o kadar ıgrenc yorumlar yazmıslar kı dogururken bıze mı sordunuz, bedavacılar, çocugunuz cok kıymetlıyse ucretlı ızne ayrılın , bencıller vs. gıbı seyler soylemısler. İnsanlar ne kadar duyarsızlar ıkı aylık bır bebegı evde bırakıp ıse gtmek zorunda kalmanınhem anne hem bebek ıcın ne kadar saglıksız ve zor olabılecegını nasıl dusunemezler!!!! hamıleyken her gun merdıven ınıp cıkıp, 45 dk. derste ayakta dolanmanın , sabah 5:30 da kalkmanın, her gun merdıvenlerde dusme tehlıkesı, öğrencıye nıye gec kaldın yavrum dedıgınde bıle tehdıt alamanın ne oldugunu bılemıyor galıba bu arkadaslar!!!!! sabırsızlıkla yasanın cıkmasını beklıyorum donem sonuna kadar dayanamıcam 32 den sonra calısmak zorunda kalırsam korıdorlarda dogurcam bebegımı galıba((
ya arkadaslar cok moralım bozuldu ozellıkle çalışanlar daha cok ılgılenırler dıye dusunuyorum. memurlar net te özluk hakları bolumunde dogum ıznıyle alakalı bır baslık acılmıs baslıgın anasayfaya tasınması meclıste acıldıgı ıcın bır an once sut ıznının 6 aya cıkmasının yasalasması ıcın. ama malesef bazı erkek meslektaslarımız o kadar ıgrenc yorumlar yazmıslar kı dogururken bıze mı sordunuz, bedavacılar, çocugunuz cok kıymetlıyse ucretlı ızne ayrılın , bencıller vs. gıbı seyler soylemısler. İnsanlar ne kadar duyarsızlar ıkı aylık bır bebegı evde bırakıp ıse gtmek zorunda kalmanınhem anne hem bebek ıcın ne kadar saglıksız ve zor olabılecegını nasıl dusunemezler!!!! hamıleyken her gun merdıven ınıp cıkıp, 45 dk. derste ayakta dolanmanın , sabah 5:30 da kalkmanın, her gun merdıvenlerde dusme tehlıkesı, öğrencıye nıye gec kaldın yavrum dedıgınde bıle tehdıt alamanın ne oldugunu bılemıyor galıba bu arkadaslar!!!!! sabırsızlıkla yasanın cıkmasını beklıyorum donem sonuna kadar dayanamıcam 32 den sonra calısmak zorunda kalırsam korıdorlarda dogurcam bebegımı galıba((
Kizlar simdi Saglik Ocagindan geliyorum.
Doktorum 20. ve 24. haftada tetanoz asisini ol dedi ama Saglik Ocagi 24. ve 28. haftada yapiliyor dedi.
Kararsiz kaldim, hepiniz 20. haftada mi oldunuz ilk asiniz?:26:
Guzel anneler ve melekleri selamlarrrruzun suredir bizde yazamadik cok yogunduk buara dugunler kinalar nisanlar filan kosturduk epeyce tatli tatli masallah keyifler yerinde alisverisler tamgaz devam ediyo bi yandan da dr.kontrolleri masallah hepimize Allah bebislerimizin saglikli dogmalarini ve cicilerini guzel saglikli gunlerde kullanmalarini nasip etsin insallah aminnnn
Biliyo musunuz teyzeleriiii bizim pasamiz dun annesinin dogum gununu kutladi kipirtilariyla cok sukur masallahhdogum gunumuzde de hediyelerin cogu kucuk yakisiklima geldi
Buarada bugun cok ciddi bisi atlattik kizlar, cayci abimiz kazani temizlicem diye porcoz ve camasirsuyunu boca edince kokudan duramadik icerdebeni hemen disari cikarttilar tam ogle saatiydi yemekten dindum ki arkadaslarin genizleri yanmis zehirlenmisler bayaaa... Hemen yogurt yemisler Allahtan.. Ben de dr.umu aradim cok sukur icimi rahatlatti ama odum koptu... Allah yavrucuklarimizi her turlu fenaliktan korusun saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah aminnnn
sen hic canını sıkma canım yaa onlar cok biliyorlar hiç umursama bosver agzı olan konusuyor bizim durumumuzu ancak biz anlarız... biz 6 ay izin için tüm kalbimizle isteyelim dualarımızı edelim hamile duası kabul olur derler onlar kalplerinin ekmegini yerler sen bosver yanlış iş bagdattan döner canım inşallah olucak bu iş ben inanıyorum :)
canım benim hemşirem ısrarla 22.haftanın dolmasını söyledi ki etkisi devam etin diyeKizlar simdi Saglik Ocagindan geliyorum.
Doktorum 20. ve 24. haftada tetanoz asisini ol dedi ama Saglik Ocagi 24. ve 28. haftada yapiliyor dedi.
Kararsiz kaldim, hepiniz 20. haftada mi oldunuz ilk asiniz?:26:
canım ben de öğretmenim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim
kimisi belki kızar bana ama öğretmenler kadar birbirine düşen bir meslek gurubu daha yok
destek olamıyoruz birbirimize 1 saatlık ücret için birbirimizi kırarız
bunu yazan erkekler henüz olgunlaşmamış insanlar
eşleri zaten yok belli ki
hiç sinirini bozma
ama şu konuda haklısın öğrenciden geç kağıdı istediğmizde bile bıçaklanıp öldürülme tehlikesiyle karşı karşıyayız
ben nöbetlerde resmen korkuyorum aman kavga etmesinler de müdahale etmek zorunda kalamayım
biri koşarken bana çarpmasın vs diyee
ne diyim ki bunu yazanları da ALlah'a havale ediyorum
aslında sevinsinler biz izinli olunca ek ders alırlar işte aptallar
okadar dogru sölemissin ki aynen öle birbirinin arkasından bu kadar kuyu kazan baska bi meslek grubu daha yok yazık cok yazık birbirimize destek olacagımıza hep problem pesindeyiz Allah cok buyuk onların da basına gelirse gorurum ben onları keser döner sap döner gün gelir hesap döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?