Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
aynen öyle
sence öğretmenler birbirne destek olsa öğretmenlik bu kadar ayaklar altında olurmuydu
çok üzülüyorum çok Atamızın mesleğini ne hale getirdiler

tabi ki olmazdık ögretmenligi bu hale getirenlere canak tutuluyor resmen bende cok üzülüyorum... ne zaman birlik olursak ancak ozaman kazanmayı basarıcaz biz ögretmenler olarak yoksa Atamın kemikleri maalesef sızlıyor...

hiç sorma canım bizlere büyük görev düşüyor
hepinize iyi akşamlar kızlar
iyi bakın minişlere ve kendinize
portakallar çıkıyor artık suyunu da sıkın için

Memurlar nete sık takılırım, zira orada editörlük te yapıyorum 3 senedir. Dediğiniz başlığı okudum, hiç bir erkek anneliği anlayamaz bebeklerin babaları da dahil, canınızı sıkmayın. Başlığı kapatsam diye düşünmedim değil ama açanın ne suçu var canım :)

Dediğim gibi sorun paylaşılacaksa sadece anlayanlarla paylaşılmalı, anlaması kıt olanlarla değil, boş verin..

bir şikayetim yok cnm ferrum forttan ama memnun muyum? bir fark göremedim enerji açısından falan ama tabiki faydası çoktur bana da bebeğede.ferrrumda şimdi baktım0.350 mg folik asit içerir diyo.ama b12 vit. yok cnm. birden bir sürü ilaç verince bi de ilk kez gittiğim bir dr olduğu için kafam karıştı...eczacıda hepsinin çok önemli olduğunu ve hepsini kullanmamı söyledi.başladım bugün bakalım
Eki Görüntüle 522497

beğendiğim beşik bu arkadaşlar.
bende bunları çok beğeniyorum almayıda düşündüm ama şuan vazgeçtim.çünkü çok kısa bir süre kullanılacak bişey sonrasında yer işgali...
Kizlar simdi Saglik Ocagindan geliyorum.
Doktorum 20. ve 24. haftada tetanoz asisini ol dedi ama Saglik Ocagi 24. ve 28. haftada yapiliyor dedi.
Kararsiz kaldim, hepiniz 20. haftada mi oldunuz ilk asiniz?:26:
banada sağlık ocağındaki dr 24-28 dedi cnm
bebeğinle ve ailenle nice mutlu senelere pitircik...bende bugün evimde biber gazına maruz kaldım çok fenaydı. zaten burnumun içi yara üstüne biber gazı yiyince ölüyodum resmen.geçmiş olsun...
bazı erkekleri anlamak zor cnm benim başka bir meslek grubundan arkadaşımda öleydi kadınların çalışmalarına neden bu kadar karşı ve çekemez davranıyorlar anlamıyorum...ama kendi çocukları olunca anlarlar ve biz vakti zmanında böyle konuştuk diye utanırlar inş

Doktorum 20. ve 24. haftada tetanoz asisini ol dedi ama Saglik Ocagi 24. ve 28. haftada yapiliyor dedi.

ya varya bu yüzden bende kararsız kaldım olup olmamakta 20. haftadayım şu an biri yazmıştı 22den önce yapmıyormuş sağlık ocağı düşük olabiliyormuş diyee benim sağlık ocağı yapıyorda ben 22 de yaptırayım diyorum.

Kararsiz kaldim, hepiniz 20. haftada mi oldunuz ilk asiniz?:26:[/QUmesaj tekr.

Son düzenleme:

Tesekkur ederim tatlimmmm. Aminnn insallah :)) aynenn öncelik minik meleklerimizde

Saolll canimm :)) sana da gecmis olsun aman dikkat.. Buarada benim de burnum ara ara kaniyo ama normalmis :44:

anım benım sağlık ocağı da 22den önce yapmadı
22yi tamamlamamı istedi

Selam PitiRrRciK naber nasılsınız bakalım. Geç olmuş biraz ama iyiki doğmuşsun nice senelere. Ben 1 aylık hamileyken doğum günüm olmuştu ozaman bile bana değil de bebişe hediye gelmişti. İnsan daha çok mutlu oluyor öle olunca:)koku faciasından da çok şükür iyi atlatmışsınız Allah korumuş cnm inş. hiçbirimiz yaşamayız.

Ben yorumları görmemiştim, şuan çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca. İnsan nasıl bu kadar merhametsiz olabilir ki annelik kadar kutsal ve zorlu bişey var mı hayatta. Evet bebeklerimiz kıymetliler ama asla bedavacılıkla bencillikle alakası yok bunun,bize muhtaçlar onlar.Ne yazıkki zavallı beyinleri ne annelerini ne eşlerini ne de evlatları olunca babalık duygusunu yaşamaya yetmemiş ve yetmeyecek.Allaha havale ediyorum hepsini

anım benım sağlık ocağı da 22den önce yapmadı
22yi tamamlamamı istedi

Kızlar ben de 22.haftadan sonra gideceğim sağlık ocağı öle demişti, doktorum da belli bi haftası olmadığını bu ay içinde gidebileceğimi söylemişti.

Ben de bu cuma gidecektim saglık ocagına acaba yapmazlar mı ki aşı, sanki 20. hafta demişlerdi diye hatırlıyorum ama...

Ben de bu cuma gidecektim saglık ocagına acaba yapmazlar mı ki aşı, sanki 20. hafta demişlerdi diye hatırlıyorum ama...

sağlık ocağını ara bi istersen canım. 20.hafta derlerse gidersin ama 22.haftadan sonra derse yapmazlar cuma günü.

İstedikleri kadar karşı çıksınlar o yasa çıkacaktır, moralinizi bozmayın bu yüzden bazı erkekler kadınların da onlar gibi okuyup mezun olup çalışmasını kaldıramıyor. Bir gün 30 yaşına kadar hiç çalışmamış serserilik etmiş ilk okulu zor bitirmiş biri bana erkekler kadınların çalışması yüzünden işsiz kalıyor demişti, sanki ben işi bıraksam o alıncak çalıştığım yere. Herkes hakettiğini elde eder.

Şimdi benim de aklımı karıştırdınız ben 18. haftada aşı oldum. 4. ayın içindeyken ilk doz yapılıyor diye biliyorum. ikinci doz da ilk aşıdan en az 4 hafta sonra. Ama erken yapılmıyorsa neden bana yaptılar

Öncelikle geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun canım. Bebeğin de cicilerini güzel günlerde güle güle kullansın.

Ya ben bunu hiç düşünmemiştim, geçen gün öğlen yakınında bir okul olan bir yere gittik yemeğe, okul saatiydi galiba çocuklar koşuyorlar ordan oraya birbirlerini kovalıyorlar ben de korktum gelip bana çarparlar diye. Eşime dikkat et bana çarpmasınlar dedim önümden yürüdü beni korumak için. Hamile öğretmenlerin işi zor bu konuda bence onlara nöbet tutturulmaması lazım, bunu da diğer öğretmenlerin düşünerek yapması gerek ama erkekler çok anlayışsız kızlar eşi hamile olan bile anlamıyor inanın.

Bana o zaman erken yaptılar 18. haftada düşük tehlisi doğru mu korktum şimdi.

Merhaba arkadaşlar, dün detaylı ultrasonu yaptırdık, hamdolsun hiçbir sıkıntı yok ama öyle heyecanlı bişeyki kalbim yerinden çıkıcaktı sanki, nefesim daraldı resmen. Her yerine baktı, her baktığı yerde 'normal' kelimesini söylemesini beklemek bile heyecanlı... sadece bende bebeğe giden kanda sol uterde biraz daralma varmış, tansiyon yükselmesi olabilirmiş ilerde, fazla tuzlu yeme, fazla da kilo almamaya çalış dedi. takip edilecekmiş. Oğlumun keyfi yerindeydi, bi eli çenesinin altında bi eli kafasında yan gelip yatıyordu 23 cm buyu 416 gr olmuş kuzum benim.3 hafta sonrası içinde şeker yüklemesi verdi, inşallah ondada bişey çıkmazda güzel güzel geçiririz kalan 4 ayımızı. İnşallah hepinizin herşeyi iyi çıkar kızlar, bizden şimdilik bu kadar.

Son düzenleme:
Detaylı ultrasonunun güzel çıkmasına çok sevindim canım, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.

Çok sevindim canım güzel çıkmasına, darısı başıma 2 hafta sonra da benim ayrıntılı ultrasonum var.:))

Ne güzel cnm çok sevindim.Haftaya da benm var detaylı ultrasonum, böbrekteki soru işaretinden dolayı kafam rahat gidemeycem çok korkuyorum. İnş. herşeyi normal der bana da dr.um

bana 21. hafta içinde söyledi doktor detaylıyı haftaya çarşamba gidicem ama çoğu 22. haftada olmuş.bide alışveriş yapıyomusunuz internetten ne aldınız memnunmusunuz hangi markalar

Ne güzel cnm çok sevindim.Haftaya da benm var detaylı ultrasonum, böbrekteki soru işaretinden dolayı kafam rahat gidemeycem çok korkuyorum. İnş. herşeyi normal der bana da dr.um

sen detaylıya girmemişmiydin Ceyz? benim kendi doktorum gördü detaylı ultrason sonuçlarını şimdilik bir sorun yok dedi.takip edilecek böbrekleri.Umarım sorun çıkmaz sonuna kadar sağlıkla büyürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…