Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar butikbebeden bugün ve ilk kez aldıklarım
3 adet uzun kollu çıtçıtlıu badı
2 adet kısa koluu çıtçıtlı badi
2 adet iç dış zıbın
bir tane 3 lü tulum takımı
2 tane şapkalı kısa kollu şort tulum(6 aylık)
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 tane tişört (3 ve 6 aylık)
2 li alt ayaksız
1 tane yelek
1tane şapkalı ayaksız tulum

hepsi 175 tl tuttu
miniğim sağlıkla giysin inşallah
ve sorunsuz elimize ulaşsın

Son düzenleme:

canım güle güle giysin inşallah hastane çıkışını ne marka aldın

Sevgili Ceyz, yasadiklarini okudukca sanki ben yasiyormusum gibi hissetttim. Neler yasamissindir kim bilir. Ama bak sonunda iyi haberi almissin cok sükür.
Böyle sorunlar yasiyan arkadaslarimiin mesajlarini okudukca, simdiye kadar ( cok sükür ) bi problem yasamayan bizler en fazla iyi ki bizim basimiza gelmedi diyip geciyoruz,
halbuki kötü bir haber almadigim her animiz icin cok sükretmemiz lazim.
Bende daha ayrintili ultrasona felan girmedim, bilmiyorum girecekmiyim, doktorum da birsey söylemedi, zaten 3 hafta burda olmucam, sanirim döndügümde de gec olucak,
24 haftalik olucam tam döndügümde ( Almanyaya ailemin yanina gidiyorum Bayram icin ).
Ama diger arkadaslarimin da tavsiye ettigi gibi, unutmamak lazim ki, doktor ne derse desin, biz bazen doktorlarin söyledigi olucakmis gibi güveniyoruz onlara ama aslinda olay Allahta bitiyor.
Yani bol bol dua edin, dünya dua üzerine kurulmus derler ya. Biz dua ettikce, en kötü problemler bile düzelir Allahin izniyle.

Ceyz canım allahın izniyle bebişin sağlıkla doğar sen merak etmehevesini kırma ve hamişliğini güzel güzel yaşa...hamileyken birçok arkadaşıma neler söylenmedi ama şimdi sağlıklı bebişleri var.....sen dua et bizlerde dualarımızla yanındayız...bende cuma günü ayrıntılıya gircem bakalım ikizler nasılmış

canım benzer sıkıntıları bnde geçen hafta yaşadım.yanımda sürahi+bardak ikilisi her 15-20 dk taş çatlasın yarım saatte birde lavabo ziyareti sıksık yağlanıp kakaolu kremle kremleniyorum bende.inş seninde sıkıntıların çabuk geçer.

amanda aman güle güle kullansın miniğimiz inş:) ya bende bu hafta çok heyecan yapmaya başladım miniğime alışveriş diyince.içim geçiyo sanki nerdeyse akşam ekmek alıp gelen eşime neden aldın ekmek o ekmek paralarıyla ufaklığa cici alırdık diycem ekemek zararlı nasılsa
daha ben netten hiç bir cici almadım.kendime çok rahatlıkla alıyorumda sanki yavrum için önce ellemeli yumuşaklığına bakmalıyım gibi geliyor.

magnezyuma yeni başladıysan canım daha tam vücuda etki etmemiş olabilir.ama uzun zaandır içiyorsan yorgunluktandır.

Kızlar alışveriş havasına yeni girmeye başlayan biri olarak puset tavsiyelerinizi ogrenebilir miyim* Siz neler aldınız yada almayı dusunuyorsunuz. Ben travel sistem dusunuyorum ama fikirlerinizi ogrenmeyi çok isterim:)

bende travel sistem düşünüyorum arkadaşım.çünkü onlarda 0 aylıktan itibaren kullanabiliyorsun.araçta taşıma sıkıntısı yok monte ediyorsun.gerekirse evdede kullanılanilir puseti.hemde tam takım renkleri felan :)
marka model olarakta tam karar vermiş değilim daha araştırıyorum :)

ceyz canım çok geçmiş olsun Allaha şükürler olsun ki fıstık kızın bak sağlıklıymış :)

Kızlar alışveriş havasına yeni girmeye başlayan biri olarak puset tavsiyelerinizi ogrenebilir miyim* Siz neler aldınız yada almayı dusunuyorsunuz. Ben travel sistem dusunuyorum ama fikirlerinizi ogrenmeyi çok isterim:)

bende travel sistem düşünüyorum ama hala karar veremedim..

chicconun travel sistem arabasını düşünüyorum ama onunda renklerini begenmedim
benim begendiğim koyu gri- kırmızı yada koyugri-lacivert olanları eski modelmiş ve hiçbirşeyde yok

kızlar oda sipariş etmiştimyaa dün düşündüm kremden vazgeçtim
beyaza döndüm sabah aradım beyazı istedim :)

kızlar oda sipariş etmiştimyaa dün düşündüm kremden vazgeçtim
beyaza döndüm sabah aradım beyazı istedim :)

Bu tarz sıkıntılar bende yaşıyorum canım.Sanırım baskıdan ötürü oluyor.
Bol bol su içmeye ve yağlanmaya devam :))

Güzel günlerde giy oyy maşallah canım:)

Butikbebeden ptesi alışveriş yaptım ve bugün ürünler elimdeydi.
Ayrıca kalitesine de bayıldımm.

ceyz gözünüzaydın. Güzel haberlerine çok sevindim. Allah sağ salim doğmasını nasip etsin bebeklerimizin. Ben de nezleye yakalandım. Ihlamurla dinlenerek geçsin diye uğraşıyorum ama çok yorgunum ve halsizim. Başım da çok ağrıyor. Başka bir önerisi olan varsa çok sevinirim bebişe zarar vermeyecek birşeyler.

Kızlar bende sızın gıbı travel sıstem bebek arabası dusunuyordum hatta kesın kararlıydım baya bı ınceleme yaptım kraft twisti begenmıstım ama malesef kullanısına bakınca cok agır ve hantallar chıcco lıte way de karar kıldık:) bu ay gıdıp alıcam

kızlar 6 gündür cals d3 diye bir kalsiyum ilacı kullanıyorum doktorum vermişti. 2 gündür fena şekilde ishal oldum acaba bir alakası var mıdır diye internetten bakıyordum şöyle yazıyor:

Hamilelik ve emzirme döneminde kullanım:
Gebelik kategorisi:B
Yüksek miktarda vitamin D içerdiğinden, Cals-D3 hamilelik ve laktasyon dönemlerinde kullanılmamalıdır.
1. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü, üreme ile ilgili etkisinin olduğunu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü inceleme yoktur .
2. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fötus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır.

Gebelik ve laktasyonda kullanım
Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği taktirde günde 1 efervesan tablet bir bardak (150 ml) suda eritilerek içilir.

kullanan var mı aranızda. aklım karıştı şimdi yaaa

canım güle güle giysin inşallah hastane çıkışını ne marka aldın
canım çok sağol
hepsini Crayz Baby diye bir marka aldım
hastane çıkışında baktım ki iç dış zıbın atlet ve kilot var
eyvah dedim çıtçıtlı badısı var
tam o sırada annem aradı hastane çıkışında bebk çıtçıtlı giyemez göbeği düşmediği için kilot da al dıye
ay bi sevinidm
lacivert beyaz aldım tam istediğim gibi
resimlerini seçebilirsem koyayım hepsini

amin canım çok sağol
daha ıyısı sizin olsun
ben de inan daha çöp almamıştım
annemın aldıkları hariç
ama bugün dayanamdım gerçekten çok ucuz
hemen annemı aradım fiyatları ve ürünleri söyledim sakın kaçırma dedi
hastane çıkışları 10 lar çok ucuz hele 80 küsürden 50ye düşmüş
%100 pamuk yazıyor
belfu de aldım çok kalıteli demiş altta zaten

ayy ben bir kez alerji olmuştum öğrenciyken böle olmuştu yanıyordm
yine mi öyle diye korktum baya yanıyor böyle bir süre sonra geçiyor

ay belfü dayanamdım ben de bugün o kadar tatlılar ki ve fiyatlar çok uygun geldi
güle güle giysinler inşalalh

slm cnm ne güzel sonuçların güzel çıkmış...bende 16. haftada öğrenmiştim cinsiyeti sen daha geç öğreneceksin çok merak vardır şimdi sende...seninki erken hareketlenmiş maşallahh
cnm benim gözün aydın inan sabah evi toparlarken aklıma geldi acaba nasıl çıktı sonucu diye ama anca girebildim az önce okudum yazdıklarını sonra eşim aradı markete gitmemiz gerekti şimdi geldim cevaplayım hemen dedim...sen her dr.un dediğine bakma bazı dr.lar böyle çıkabiliyor malesef ve moral bozabiliyor...çevremde birçok kişide bu tarz dr sorunu yaşadı malesef...sıkıntı çekmişsin dün baya ama sonucu güzel olmuş çok şükür Allah'ıma...inş bundan sonrası için herşey hepimiz için daha güzel olur çok sevindim senin adına...bilmiyorum dr ne dedi ama amniyon sııvısı için bol bol sıvı tüketmenin çok faydası olacağını düşünüyorum belki kızında tembellikten vazgeçer o zman öpüyorum cnm hadi geçmiş olsun
cnm bende bugün 4 te uyandım ve bacağımın ağrısından uyuyamadım ama benim kalça eklem yerinin oradandı...genişlemeden kaynaklı olduğunu düşündüm ama baya kıvrandırdı beni bugün...geçmiş olsun cnm sanada
cnm benim göbek deliği çevresinde genelde. bazen sağ sol böbrek taraflarında hissediyorum...bende dışardan görebiliyorum çok güzel bir duygu Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
cnm bende girmiyorum ayrıntılıya bulunduğum şehirde yok..baya bi yol gitmem gerek şu sıralar burada güvenlik sorunu olduğu için gözüm yemiyor açıkçası Allah'a emanet yavrum sende içini ferah tut hiç bişiyi yoktur inş
ya bende bi unnado dan arkadaşa bebek görmeye gitcem diye aldım bi kendime bi arkadaşa hala gelecek çok bekletiyo unnado senin çabuk gelmiş güle güle kullanın inş
cnm parol içebilirsin başın çok ağrıyosa hamilelikte bi sakıncası yok çok kötüysen geçmiş olsun...
chicco lite way i baya beğenen duydum şimdiden güle güle kullan hafif bbir araba olması çok önemli sadece şekil olarak bakmamak gerek arabaya
cnm bende o ilaçtan kullanıyorum calciday d3 dimi tam adı...benim kabızlık sorunum vardı yeni cal+mag+elevite başladım dışkı normale döndü...elevit için kabız yapar diyorladı bende korktum hatta kullanırken belki calsiyumun ishal etkisi vardır ama elevitle dengelemiş olabilir
evet cnm çıtçıtlı giyemiyor yeni doğunca annemden öğrendim bende hatta 2 tane de ekstadan o iç zıbınlarından aldım ben...güle güle sağlıkla kullanın inş

cnm bende unnadodan aldığım şey crazybabyninmiş...şimdi baktım şiparişim yola çıkmış umarım penyesi güzeldir

Eklentiler

• $5mcurun1349787250.webp
    9 KB · Görüntüleme: 58
cnm bende unnadodan aldığım şey crazybabyninmiş...şimdi baktım şiparişim yola çıkmış umarım penyesi güzeldir

ben de bunun aynısını butikbebeden aldım
sen kaça aldın canım
ben 16.90 tl ye aldım
benim tulum çizgili badi desenli

canım lite way 'in önünde bebek koruması yok dikkat et.. ben sana ondansa ct 02 travel sistemi öderirim..
pusetiyle beraber

ceyz canım yaşadıklarına çok üzüldüm.. ama sonucun sevindirici. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor bişey.. biliyorsunuz ben doğudayım ve eşim polis.. burda yakın zamanda birçok polis şehit edilmişti o şehitlerden bir tanesinin eşi benim arkadaşımdı.. bugün mevlüt verdi ona katıldım yeni geldim. içim çıktı ağlamaktan. inanın kızlar herşey o kadar boşki... bir anda sadece bir kaç saniyede herşeyimiz altüst olabilir ve tüm hayallerimiz, planlarımız çöpe gidebilir..... o şehitler verdiğimiz olay yerinde benim eşimde vardı.. o araçta değilde şans eseri bir öndeki araçtaydı eşim.. düşünün sadece 3 saniye ile kurtardı.. eşimin ve benim psikolojimi düşünün.. günlerdir yaşadıklarımı Allah biliyor.. lütfen biz doğudakilere dua edin kızlar, her an diken üstündeyiz. hergün eşim işten gelene kadar bana rahat yok, hergün işe matemle gönderiyorum... gezme tozma haram oldu zaten bize. burda hem gezecek yer yok hemde güvenlik korkusu var. burda kimin ne olduğunu asla anlayamıyorsunuz.. şuan bunları bile yazarken gözlerim doldu, boğazım düğümlendi.... batıdaki beni o kadar özlüyorumki... hayatı umruna takmayan, deli dolu, nerde akşam orda sabah beni.... burdaki dördüncü ve inş. son senem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…