Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar kakao yağı alacak eşim ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Kullanan kişiler yazabilir mi acaba kuruluk var bikaç gündür karnımda hiç bişe fayda etmedi belki o yarar.

Kakao yağının bir açık rengi bir de koyu rengi varmış. Koyu renk olanı teni boyuyormuş. Ben açık renk olanı aldım, küçük şişede sıvı. Banyodan sonra sürüyorum karnıma bacaklarımın üst kısmına. Önceleri bebek yağı kullanıyordum ama kakao yağı daha güzel nemlendiriyor. Zaten doktorum tavsiye etti.

canımmmm benimmmmm ♥ bir ara , bu iğrenç kötü insanlarla dolu dünyaya neden bir melek getiriyorum ki neden hayatını zindana çevireyim ki amma bencil bir insanım diye kafayı yemek üzere olduğum bi dönem geçirdim.. hayat bomboş gibi gelmişti.. ama birsüre sonra öyle umut doluyor ki için ..
tüm olumsuzluklara rağmen bebeğini düşün o senin umudun. birilerinden yaşam gidiyor evet ve sana bir yaşam bahşediliyor. bu öyle güzel bir nimet ki.başka hiçbirşeyi düşünüp boğulmamaya çalış
rahat gezemiyorsun, doğum hazırlığını rahat yapamıyorsun ama tüm bu olumsuzluklara rağmen sıkı sıkı kucakla göbüşünü. o kötülüklerin ortasında bir melek veriyor Allah sana. Nasıl ki eşini bağışladı sana , meleğini de bağışlayacak inşallah ve kazasız belasız memleketinize döneceksiniz.

hepsi geçecek inşallah herşey düzelecek..

canlarım dün akşam hala oynamıyodu kızım,babası geldi dur ben konuşturucam onu dedi.ben küstüm ona kıpırdamıyo diye ağlamaya başladım.yattım o karnımı öptü,Alya kızım anneni niye üzdün,benim kızım üzmez,seni çok seviyorum falan dedi.bi başladı kıpırdamaya anlamış gibi,1 gün oynatamadım karnımı dürttüğüm halde o oynattı:)şimdiden babacı olcağı belli oldu kızımın:)

Biz de benzer bir durum yaşadık canım, babacı bunlar babacıDD

Günaydın güzel annişlerrr:)
Keyifler ve minikleriniz iyidir umarım.
Koca ayaklı kızımla biz çok iyiyiz :))

Kızlar bu arada dün kremlenirken aklıma şu geldi. Kremlenirken sırtınızı göbeğinizin arkasını unutmayın sakın.O bölgede çatlayabiliyor.
Yeni doğum yapan arkadaşım söylemişti.Ben göğüslerden itibaren diz kapaklarına kadar arkalı-önlü kremleniyorum :)) Aklınızda olsun

Maşallah kuzuna canım benimm, yeni cicilerinide sağlıkla kullansın inşallah

Okurken içim ürperdi canımKızlar babacıdır derler.Bizimkinde henüz babaya düşkünlük yok ama kesin baba aşığı olacaktır diye düşünüyorum.
Maşallah kuzucuğuna

Maşallah kocaman olmuş annesi.Cicilerini güle güle giysin.

Gunaydın kızlar,

Bugun annemlerle havuzluhana gıdecegız, oglusuma cıcıler alacagızDD

İnş. içinize sinen uygun fiyatlı kıyafetler alırsın canım, benim de oraya gitmek aklımda ama izin almam lazım. Ve netteki fiyatlardan daha uygun mu ve kaliteli mi diye de merak ediyorum. Döndüğünde muhakkak düşüncelerini bekliyoruz:)

Kızlar bir de anladığım kadarıyla kakao yağı açık renk olacak ve krem gibi süreceğiz.Eritemeye vs gerek yok değil mi. Yanıtlarınıza teşekkürler, okudum hepsini:)
Doğuda olan arkadaşlarımız,dualarımız sizinle. İnş. Allah kötülere vatanı bu hale getirenlere fırsat vermesin. Ben de doğuluyum annem Elazığ babam Bingöllü. Batıda doğup büyüyen biri için ayak uydurmak çok zor sizi çok iyi anlıyorum. Hele ki can güvenliğimiz yoksa. Allah hepinizin yardımcısı olsun,melekleriniz evinizi aydınlatsın inş.

Ne farkı oluyor acaba canım ya,benım cevremde kulalnan bıkac kısı var cok memnun kaldılar,bırde on korumayı extra alıp takabılıyorsunuz aklınızda bulunsun,dediğin sisteme de bakacagım:)

Ne farkı oluyor acaba canım ya,benım cevremde kulalnan bıkac kısı var cok memnun kaldılar,bırde on korumayı extra alıp takabılıyorsunuz aklınızda bulunsun,dediğin sisteme de bakacagım:)

bende cıkamadım su bebek arabası işinin içinden valla

netten yorumlarıda ıncelıyorumda tek teker olması baya faydalıymıs yon vermede dıye duydum deneyıp gorecegız:)

kızlar merhaba doğuda görev yapan arkadaşlara allah kolaylık versin bizimde doğuda bir askerimiz var allah korusun hepsini
kızlar birde bacaklarını benim gibi kütük gibi hisseden var mı ve akşama doğru göbüşü iyice şişen varmı acaba

kızlar merhaba doğuda görev yapan arkadaşlara allah kolaylık versin bizimde doğuda bir askerimiz var allah korusun hepsini
kızlar birde bacaklarını benim gibi kütük gibi hisseden var mı ve akşama doğru göbüşü iyice şişen varmı acaba

günaydın kızlar herkes iyidir umarım...
güle güle kullanın pedagog...evet çift teker olayını bende duydum eşimde zaten çirf tekerlekli olsun daha sağlam oluyormuş dedi...kaldırım falan çıkarken tek tekerler iyi diilmiş...bende baby2go marvel düşünüyorum hem çift yönlü ama kullanıcı yorumlarını falan daha incelemedim daha vaktim var diye...
aynen aynen cnm kardeşim kadar sevdiğim bir arkadaşımda tuncelide kkarı koca polisler o da dertli aynı konuda demekki herkes aynı sorunu yaşıyor...burada lojmanda yok doğru düzgün ben lojmanda değilim o yüzden.evet burada bir arkadaşta öğretmenlik yapıyo genelde öğretmenlerle görüşüyo o da..ben mutlu olacağım şehire gidiyorum cnmankaraya çıktı aslında bizim tayin ama durdurma verdik 1 sene. 2. şark durumundan dolayı...eşimin burada 4. benim 2. senem.2. şarkımızı yapmış oluyoruz böylece...1. derece terör bölgesinde olanlar ilk tercihlerine gidebiliyor haberin olsun...burada herkes istediği yere gitti...inş sizinde istediğiniz yer olur...

bebe yağı kullanıp gerilme kuruluk sorunu yaşayan arkadaşlar

ben babydream diye bi hamile yağı kullanıyorum bulunduğunuz şehirde rossman mağazası varsa oradan bulabiliyorsunuz sanırım sadece...şimdilik bir gerilme kuruluk durumum yok memnunum yani. bi de vaseline sürüyorum onunda normalini kullanıyorum elimde o vardı ama bitince kakaolu olanını almayı düşünüyorum. bi de ceyzinde dediği gibi bel kısımlarınızada sürün ben hep sürüyorum...ama göğüse sadece duştan sonra sürüyorum...

canım bende geçen hafta detaylıya girdim kalbi için ama hiç bi sorun çıkmadı neyseki:) sanırım bakırköydeki radyomar a gidiceksin sende..bende oraya gitmiştim ve çokda memnun kaldım.çıkışta sana çerçeveli bebeğinin fotografını veriolar 2 tanede extradan fotografını veriolar:) aynı şekilde bakırköyde bizde bi pasaja girdik kuzuma bi sürü ciciler almıştık..benm geçirdiğim güne benzer bi gün yaşamışsın :)

ya kızlar benim oğluşum hareket ettiği zaman dışardan belli olmuyo..babası oğluum egemeen napıosuun diyo ama yok, bizimki iplemiıyo babasını:) elini koydugu zaman hissedemiyo henüz sizinkini hissedebiliyolarmıki?

benimki de babayı hiç iplemiyo valla :)) anneci olucak sanırım bana tepki verioda babaya pek tepki yok elini koyunca da bikez hissedebildi daha...

Biz de benzer bir durum yaşadık canım, babacı bunlar babacıDD

Kızlar benim oğluşumda baba geldiği anda duruyor beni kıskanıyor herhalde babsından :))

Ceyz canım çok teşekkür ederim sende bizi korkuttun inşallah hayırlı haberlerinin devamını alacağız üzülme kıyafetdir ıvır zıvırdır alınır. Bak sana bişey anlatayım, biz eşimle 2 sene önce gittik tahtakaleye birsürü bebek şeyleri aldık bornoz takımı - altaçma hastane çıkışı battaniye vs. vs. satıcı kız dediki cinsiyeti bellimi ne cinsiyeti dedik bebeğin dedi :) bizde dedik ne bebeği daha ortada bişey yok. Kız ağzı açık nasıl yani niye alışveriş yapıyorsunuz? ee dedim birkaç ay sonra düşünüyoruz. Doğmamış çocuğa don biçme diye boşuna dememişler. 2 sene çocuğum olmadı. Annemde dediki zaten siz o kıyafetleri alınca ben kötü oldum önce olsaydı sonra alsaydınız. Sonra ben kıyafetleri aldıklarımızı hediyelik götürelim diye düşünüyordum ki
eşim hiç istemedi biz onları bebişimizi hayal ederek aldık dedi bende istemiyordum ama çocuk yapmaktan vazgeçmiştik ben tüpten korkuyordum eşimde senden bunu istemeye hakkım yok dedi. Ama allah birgün bana o cesareti verdi ve şükürler olsun 5 aylık olduk. Annem sakın alışveriş yapmayın diyordu anca dayandım 6-7 de alayım dıyordum ama en dinç olduğumuz dönem 4-5. ay o yuzden bir hışımla gittik dün aldık. Diycem o ki sağlıkla kavuş yavrunada istersen kanepede yatır ister tülbente sar gerçekten ben 2 sene önce olsa o odaya eşyadan girilmezdi ama şimdi daha temkinliyim.

Allah hepimizin yavrularına sağlıkla sıhatle ve zamanını doldurarak kavuşmamızı nasip etsin inşallah.

Ben sana biraz tarif vereyim havuzlu handan

en alt kat ne alırsan nakitte % 10 yapıyor ama bazı şeyler çok pahalı geldi bana.

Geceliğinizi en alt kattan almanızı tavsiye ederim tek dükkan var ve uygun. İlk girişte bir dükkana sordum 80-100 tek tek elinde kalanların fiyatıydı indirim yapmıyor.

Alt katta süper pakette ve kışlık sabahlıklı gecelikler benim nakitte 95 e falan geldi dışardaki fiyatı 145 sanırım bakırköyden alsam 300 e verir onu

Baby of Baby diye hastane çıkışı bakırköyde 65 di bu handa 40 tl ye var.

En alt kattan pijama takımları aldım 13- 13 - 10 civarı nakitte % 10 indrim. Ağız mendili 12 li 14,5 du almadım 10 lusu yukarıdan 8 e aldım

6 lılar vardı 6 tl di sanırım en alt katta

chiconun çantasının yukardan 45 e aldım ama şampuan krem seti en alt katta 45 se % 10 da nakit indirimi vardı

girişin altının altındaki kattaki dükkandan tam merdivenin altı mevlüt takımı erkek 30-40 arası 40 tl ye aldım.

Mevlüt yastığı yatağı var gelinlik kumaşı gibi 25 TL idi orda gene birde tulum aldım çok şeker kadife kalın kaliteli 25 TL indirim yok kredi kartı aldım

En alt kattan avent 2 li 0-6 ay emzik aldım 24 tl % 10 indirimi var nakitte

bebedor çin malı hiçbişeyini almayın

en altta çıtçıtlı 3 lü badiler 11 TL indirimi var bu arada chicconun burun aparatı 10,5 indirimide var % 10

5 tl ye güzel 2 çıçıtlı badiler aldım yukarısındaki kattan

en büyük alışverişide en son araştırmalarım sonucu merdiven altına denk gelen tam girişin alt katındaki dükkandan aldım bebetonun bayisiyim dedi çocuk çok yardımcı oldu bayağı indirim yaptı

eldivenler 1 tl 3 lü badiler var 10 tl çıtçıtlı anne için omuz bezi var gaz çıkarırken bebek kusmasın diye 3 tanesi on alt pantolon 3 tane 10 chiconun cam biberonu genelde cam alın derler 24,5 20 ye bıraktı ağız bezi 10 dedi 8 e bıraktı yani bu çocuk % 20 yaptı genelde burda hastane çıkışı 40 tl di benim pahalı aldığım mevlüt takımları burdada 30-35 e bırakıyor erkek
kızı bilmiyorum

mont aldım 30 a bıraktı battaniye çıtçıtlı olabilen polar süper bişey 30 a bıraktı yan yatma yastığı var birde 35 den aşağı inmiyor almadım pazarda 15 tl di o ama birde düz var beyaz çok basit 10 tlye bırakıyor en altta 16 tl idi

çoraplar 3,5 - 3 lü 6 lı 8 e var bu civarlarda önlük çok güzel 4 e bıraktı 6 mı neydi fiyatı en alttan 4 tl önlük aldım 2 tane % 10 indirimi var 2 tanede 2 tl lik aldım en alttan kattan gene

bir şapkalı hastane çıkışı destek takımıymış eldiveni şapkası pantalonu üstü 20 ye aldım bir tane penye bütün tulummu denir çıtçıtlı 8 tlye aldım

içdış zıbınıı 10 tl di sanırım aykkabı aldım 4-12 ay ama muhteşem 12 tl di :)

en alttan kundak aldım 8 di sanırıım en alttan patik ayakkabı yün gibi olandan 9 tl di sanırım bir yelek aldım 5 tl % 10 indirimi, var

sallanan beşik resmi koymuştum size onlar 115 dediler ilk girişte % 10 indirimi var oyun parkları 95 civarı 180 den başlıyor park yataklar birde sallanan beşik 250 tl nakitte set halinde bunları almadım

kızlar umarım size yardımcı olmuşumdur :)

isilayy ne güzel anlatmışsın valla sayende havuzlu hanı dolaştım hayalimde:) ne zaman giderim bilmiyorum ama yazdıklarını çıktı olarak aldım, unutmamak için. Ben bi mağazadan alıp çıkarım diyodum ama bikaç yer tarif etmişsin hepsine bakacam. Bi kere daha muayene olayım da sonra alışverişe başlarım,aklım orda çünkü. Aynen dediğin gibi hayırlı haberler sağlık sıhhat olsun da kıyafet ıvır zıvır bişekilde alınır, bi günde hallederiz biz o işi.

bende cıkamadım su bebek arabası işinin içinden valla

ben 12. haftadan berı arastrıyorum, e bebek magazısının farklı magazlarına baktık( sırf satıs amaclı gereksız seyler onerıyorlar cnk:) en son travelden vazgectık hantallıgı sebebıyle chıcco lıte way de karar kıldık on tek teker olması dezavantaj gıbı gozuksede yon verrken cok kolay oluyor,kapanması tek elle yapılabılıyor ve hafıf en onemlısı buydu benım ıcın bebısıme annem bakacak cnk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…