Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ben de bunun aynısını butikbebeden aldım
sen kaça aldın canım
ben 16.90 tl ye aldım
benim tulum çizgili badi desenli

cnm hatırlamıyorum tek fiyatını. ondan 2 tane aldım ben bir arkadaşa bir bana kargo bi de taksit için fark koydu o yüzden hesaplayamadım ama benimde o civar bişiydi 16 yada 18de olabilir daha fazla diildi ama...birinide senin dediğinden tam tersi desenli olandan aldım hangisi hoşuma daha çok giderse onu kendime alacam diğerini arkadaşa verecem:)) güle güle giysin bebeğin

Son düzenleme:
kızlar kakao yağı alacak eşim ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Kullanan kişiler yazabilir mi acaba kuruluk var bikaç gündür karnımda hiç bişe fayda etmedi belki o yarar.

cnm benim bizim eş meslekleride aynıymış valla en iyi seni yine ben anlarım artık o kadar bunaldımki burada hiçbi zaman yansıtmamaya çalıştım ama sen yazınca dayanamadım valla...benim eşim gece çalışıyodu o daha zor genelde gece saldırılar oluyo burada. ben evde tek başıma aklım hep eşimde Allah'ım hepsini esirgesin..çok zor cidden burada yaşam daha dün burada 8 okul yaktılar haberlere çıktı dün akşam...neymiş aponun Suriyeden çıkarılışın yıl dönümünü protesto ediyorlarmış bütün kepenkler kapalıydı o kadar çok mağdur oluyoruz ki...apo altına s.çtı diye kepenk kapatacaklar nerdeyse..düşün ben dr.a bile gidemiyorum teröristler yol kestiği için...dışarıdan gözükenle burada yaşamak çok farklı.Allah doğudaki bütün vatana hizmet edenlerin yardımcısı olsun ve korusun...

Son düzenleme:
Unnado ve butikbebeden çok alışveriş yaptım kızlar.
Ürünlerin kalitesinde sıkıntı yok.Gayet güzeller ve fiyatlarının uygun olması cazip geliyor zaten.
Unnado gecikme yapabiliyor sadece.Benim ilk alışverişim 1 hafta gecikmişti.
Butikbebede hiç gecikme yaşamadım.Aksine ptesi aldım bugün elimdeydi çok şaşırdım.

Tüm minik melekler güzel günlerde giysinler sağlıkla inşallah

sağol canım
güle güle giysinler

unnado bana daha pahalı geliyor
inşallah benım de hemen elimde olur

canım lite way 'in önünde bebek koruması yok dikkat et.. ben sana ondansa ct 02 travel sistemi öderirim..
pusetiyle beraber

Bu arada kizlar daha önce belirtmistim ama yine yazmak istiyorum. Bunlar pek dikkat edilmiyor ama chicco little way dediginiz modelin ön tekerlekleri birer tane. Bunlarda sikinti oldugunu duydum. Cift olmasina dikkat edin derim ben, bu yüzden bende ct 02 modelini aldim. Cok tipine degilde, kullanisligina bakin, ask degil, mantik alisverisi yapin :)

Allah tüm askerimizi ,polisimizi ,vatandaşımızı korusun
diyecek söz kalmadı artık terör için tıkanıyorum ben de
Allah vatanımızı korusun neliklerle kazanıldı korundu bu topraklar

kızlar kakao yağı alacak eşim ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Kullanan kişiler yazabilir mi acaba kuruluk var bikaç gündür karnımda hiç bişe fayda etmedi belki o yarar.

Canim bende gecen hafta kakoa yagi ve tatli badem yagi aldim. Tatli madem yagi gayet bildigim gibi yag Ama kakao yagi bildigimiz tereyagi gibi yine sisenin icinde ama sert. Ilk basta bozuk mu acaba dedim, internette arastirdim. Meyer öyleymis. Ben sahsen kürdanla sisen kazip öyle sürüyorum karnima. Zaten sürdükce eriyor. Aksamdan aksama sürüyorum. Bazen üstünede badem yagi sürüyorum.

canım ben kakaolu vazelin,tatlı badem ve kakao yağı kullanıyorum dönüşümlüolarak .hepsini günde 1 bazende çok gergin hissedersem 2 defa sürüyorum.kakao yağını ben direk kullandım ve ne bir kızarıklık nede bir tahriş yaptı.sadece çok yoğun bir kokusu var.

ya kızlar bu badem yağları falan çok pahalı
minnacık şişe 6 lira bir kez aldım hemen bitti zaten
kakao yağı falan nasıl büyük şişede mi fiyatları ne

Epeydir yoktun canim hosgeldin gozunuz aydin olsun insallah saglikla gelsin kuzun

amin hepmizinkini insallah. ceyz gecmis olsun Allah kimseye yasatmasin boyle seyleri sukur ki sonunda birsey cikmamis. doguda gorev yapan arkadaslarinda Allah yardimcisi olsun. hayat herkezi bir taraftan zorluyor sikiyor dert sikinti cekmeden atlatiriz hepimiz insallah

ben yokken ne çok sayfa ilerlemişsiniz hepsini tek tek okudum Ceyz güzel haberler almana çok sevindim Rabbim melek kızını sana bağışlasın hiç kimseyi de evladıyla sınamasın... kızlar cicilerinizi de güle güle kullansın bebişleriniz...

biz kraft twist travel sistem aldık beğenerek aldık tavsiye ederim..

ben çatlak yağı kullanıyorum akzer marka, aktardan almıştım, içinde kakao yağı badem yağı ve çeşitli bitkisel yağlar var henüz çatlamadım 2 gün sonra bile nemli kalabiliyor göbeğim...

amin canım amin.. çok haklısın yüreğimiz nane çöpüne döndü iyice. hö deseler ağlıycam. ve tüm bu duygu seli içinde eşimize hiçbirşey belli etmemeye çalışmak var. malum onun psikolojiside çok çok normal olamıyor... bırak hamileliğimi yaşamayı. normal tepki bile veremiyorum eşime.. ona o kadar acıyorumki hiç naz niyaz yapamıyorum.. herşeyi olgunlukla karşılıyorum, karşılamak zorundayım.. o yokken ağlıyorum. tek başıma... malum gurbetteyiz anamız, babamız, kardeşimiz, dostumuz..... da yok

doğuda görev yapan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun oralarda yaşamayan çekilen sıkıntıları anlayamazlar, ben öğretmen olarak bile ne kadar zorlanmışken güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun... kimse yanlış anlamasın doğuyu eleştirmek değil niyetim ama batıdan gidip oralara uyum sağlayabilmek gerçekten çok zor hele de bu dönemde...

keşke seninle aynı şehirde olsaydık.. tanışır, dertleşirdik bol bol

valla cnm aynı durum bişi belli etmemeye çalışıyorum kendi kendime içim içimi yiyo tabi eşlede bitmiyo...ana baba kardeş can dostların hepsi tedirgin onlarada durumu olanları yansıtmamak zorundasın...hamilelik psikolojisiyle daha da zorluyor bunlar...bende öle o kadar yanlız hissediyorum ki kendimi bayram geliyo ama benim neyime...geçsede bitse biran önce diyorum aileden uzak olunca...neyse gözlerim doldu bak yine...keşke aynı şehirde olsaydık cnm ya kafa dengi birini bulmakta o kadar zor ki burada meslektaş eşleri birbirine destek olması gerekirken yanlış tavırlar davranışlar içine girebiliyorlar...bu sefer kendini çekiyosun ve yanlız kalıyosun...bunu buradaki psikolojiye bağlıyorum gerçi insanlar sıkıntıdan böyle davranıyor diye düşünüyorum neyse cnm az kaldı diyip yazı iple çekecez hayırlısıyla sağlıkla hayırlısıyla kurtulacaz

evet canım meslektaş eşlerinden pek hayır olmuyor cidden. lojmanlardayım ama doğru dürüst arkadaşım yok. millet birbirinin dedikodusunu yapıyor, eşimle elele görünmem bile göze batıyor.. neyseki işyerimde konuşabildiğim kişiler var çok şükür. öğretmenler bu konuda daha iyi sanırım. onlarla dertleşiyorum biraz. aynen yazı iple çekiyorum. inş hayırlısıyla kurtuluruz ve daha mutlu olabileceğimiz yerde yaşarız.. iyiki hamileyim. onu düşünmekle günler akıp geçiyor. geçen seneler daha zordu benim için.. Allahım seninde gönlüne göre versin, en mutlu olacağın en istediğin şehir nasip olsun inş, hayırlısıyla

selam kizlar ayrintili ultrason icin 250 demislerdi. cok gelmisti bana ama ortalama fiyatlar boyle galiba
bakalim haftaya benimde hayirlisiyla

banada dr cal-95 diye bi ilac yazdi ben sut icemiyorum migde rahatsizligimdan dolayi yani icince rahatsiz oluyorum ben istedim calsiyum ilacini ama gebelik kategorisi c imis benimde kafam bulandi bide tr yok o ilac eczaci tanidiklarima sorayim desem. tr de drlar da veriyorlar ve onlarinda kategorileri ya b ya c aceba icmelimi icmemelimi kararsiz kaldim ben de dislerim hasaslasti dislerim cok kiymetlidir benim dikkat ederim rutin kontrollerime giderim dis agrisi cekmeden onlemini almisimdir hep. bebek sonuzta bizden aliyor calsiyumu eksikligini biz cekecegiz o kadar kararsiz kaldim ki icmekle icmemek arasinda sizin drlariniz ne oneriyor merak ettim.

Selam kızlar bugün doktorumuza gittik çok şükür 21 +5 440 gr 24 cm Allahımıza şükürler olsun detaylıyı sordum doktora beni kalp için bir doktora yönlendircem dıyordu meğer o detaylı ultrason içinmiş BAKIRKÖYde bir yer 250 TL bilginize 22 + 6 da haftaya randevumu aldım hayırlısı inşallah.

Bu arada bugün doktordan sonra havuzlu hana eminönüne gittim epey şey aldım çok tatlılar en çok dokunanda 65 TL olan bir hastane çıkışı 60 ' a almıştım Bakırköy'den 40 TL ye veriyorlar orda :)))) çok cici şeyler aldık ya Allah'ım bebişlerimizin üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah :) chiconun bebe şampuan seti çanta hediyeli 40-45 civarı aldım gayet güzel.

Bol zıbın aldım tulumlar battaniye pijama takımları mevlüt takımları mevlüt yatağı eldivenler zıbınlar battaniyeler çoraplar göğüs pedi emzirme südyeni lohusa geceliği aldımki süper arkadaşlar havuzlu hanın en alt katından aldım sabahlıklı normalde 145 tl lik takım 106 imiş 95 e geldi ama harika şık bişey ayakkabılar patikler biberon emzikler mont hastane takım aldım vs. vs.. beşikler bile uygun

eşimle açarken bile heycanla baktık evde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…