- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
ben de bunun aynısını butikbebeden aldım
sen kaça aldın canım
ben 16.90 tl ye aldım
benim tulum çizgili badi desenli
ceyz canım yaşadıklarına çok üzüldüm.. ama sonucun sevindirici. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor bişey.. biliyorsunuz ben doğudayım ve eşim polis.. burda yakın zamanda birçok polis şehit edilmişti o şehitlerden bir tanesinin eşi benim arkadaşımdı.. bugün mevlüt verdi ona katıldım yeni geldim. içim çıktı ağlamaktan. inanın kızlar herşey o kadar boşki... bir anda sadece bir kaç saniyede herşeyimiz altüst olabilir ve tüm hayallerimiz, planlarımız çöpe gidebilir..... o şehitler verdiğimiz olay yerinde benim eşimde vardı.. o araçta değilde şans eseri bir öndeki araçtaydı eşim.. düşünün sadece 3 saniye ile kurtardı.. eşimin ve benim psikolojimi düşünün.. günlerdir yaşadıklarımı Allah biliyor.. lütfen biz doğudakilere dua edin kızlar, her an diken üstündeyiz. hergün eşim işten gelene kadar bana rahat yok, hergün işe matemle gönderiyorum... gezme tozma haram oldu zaten bize. burda hem gezecek yer yok hemde güvenlik korkusu var. burda kimin ne olduğunu asla anlayamıyorsunuz.. şuan bunları bile yazarken gözlerim doldu, boğazım düğümlendi.... batıdaki beni o kadar özlüyorumki... hayatı umruna takmayan, deli dolu, nerde akşam orda sabah beni.... burdaki dördüncü ve inş. son senem...
sağol canımcnm hatırlamıyorum tek fiyatını. ondan 2 tane aldım ben bir arkadaşa bir bana kargo bi de taksit için fark koydu o yüzden hesaplayamadım ama benimde o civar bişiydi 16 yada 18de olabilir daha fazla diildi ama...birinide senin dediğinden tam tersi desenli olandan aldım hangisi hoşuma daha çok giderse onu kendime alacam diğerini arkadaşa verecem:)) güle güle giysin bebeğin
unnado bana daha pahalı geliyorUnnado ve butikbebeden çok alışveriş yaptım kızlar.
Ürünlerin kalitesinde sıkıntı yok.Gayet güzeller ve fiyatlarının uygun olması cazip geliyor zaten.
Unnado gecikme yapabiliyor sadece.Benim ilk alışverişim 1 hafta gecikmişti.
Butikbebede hiç gecikme yaşamadım.Aksine ptesi aldım bugün elimdeydi çok şaşırdım.
Tüm minik melekler güzel günlerde giysinler sağlıkla inşallah
canım lite way 'in önünde bebek koruması yok dikkat et.. ben sana ondansa ct 02 travel sistemi öderirim..
pusetiyle beraber
ceyz canım yaşadıklarına çok üzüldüm.. ama sonucun sevindirici. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor bişey.. biliyorsunuz ben doğudayım ve eşim polis.. burda yakın zamanda birçok polis şehit edilmişti o şehitlerden bir tanesinin eşi benim arkadaşımdı.. bugün mevlüt verdi ona katıldım yeni geldim. içim çıktı ağlamaktan. inanın kızlar herşey o kadar boşki... bir anda sadece bir kaç saniyede herşeyimiz altüst olabilir ve tüm hayallerimiz, planlarımız çöpe gidebilir..... o şehitler verdiğimiz olay yerinde benim eşimde vardı.. o araçta değilde şans eseri bir öndeki araçtaydı eşim.. düşünün sadece 3 saniye ile kurtardı.. eşimin ve benim psikolojimi düşünün.. günlerdir yaşadıklarımı Allah biliyor.. lütfen biz doğudakilere dua edin kızlar, her an diken üstündeyiz. hergün eşim işten gelene kadar bana rahat yok, hergün işe matemle gönderiyorum... gezme tozma haram oldu zaten bize. burda hem gezecek yer yok hemde güvenlik korkusu var. burda kimin ne olduğunu asla anlayamıyorsunuz.. şuan bunları bile yazarken gözlerim doldu, boğazım düğümlendi.... batıdaki beni o kadar özlüyorumki... hayatı umruna takmayan, deli dolu, nerde akşam orda sabah beni.... burdaki dördüncü ve inş. son senem...
kızlar kakao yağı alacak eşim ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Kullanan kişiler yazabilir mi acabakuruluk var bikaç gündür karnımda hiç bişe fayda etmedi belki o yarar.
kızlar kakao yağı alacak eşim ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Kullanan kişiler yazabilir mi acabakuruluk var bikaç gündür karnımda hiç bişe fayda etmedi belki o yarar.
Epeydir yoktun canim hosgeldingozunuz aydin olsun insallah saglikla gelsin kuzun
cnm benim bizim eş meslekleride aynıymış valla en iyi seni yine ben anlarım artık o kadar bunaldımki burada hiçbi zaman yansıtmamaya çalıştım ama sen yazınca dayanamadım valla...benim eşim gece çalışıyodu o daha zor genelde gece saldırılar oluyo burada. ben evde tek başıma aklım hep eşimde Allah'ım hepsini esirgesin..çok zor cidden burada yaşam daha dün burada 8 okul yaktılar haberlere çıktı dün akşam...neymiş aponun Suriyeden çıkarılışın yıl dönümünü protesto ediyorlarmış bütün kepenkler kapalıydı o kadar çok mağdur oluyoruz ki...apo altına s.çtı diye kepenk kapatacaklar nerdeyse..düşün ben dr.a bile gidemiyorum teröristler yol kestiği için...dışarıdan gözükenle burada yaşamak çok farklı.Allah doğudaki bütün vatana hizmet edenlerin yardımcısı olsun ve korusun...
amin canım amin.. çok haklısın yüreğimiz nane çöpüne döndü iyice. hö deseler ağlıycam. ve tüm bu duygu seli içinde eşimize hiçbirşey belli etmemeye çalışmak var. malum onun psikolojiside çok çok normal olamıyor... bırak hamileliğimi yaşamayı. normal tepki bile veremiyorum eşime.. ona o kadar acıyorumki hiç naz niyaz yapamıyorum.. herşeyi olgunlukla karşılıyorum, karşılamak zorundayım.. o yokken ağlıyorum. tek başıma... malum gurbetteyiz anamız, babamız, kardeşimiz, dostumuz..... da yok
keşke seninle aynı şehirde olsaydık.. tanışır, dertleşirdik bol bol
valla cnm aynı durum bişi belli etmemeye çalışıyorum kendi kendime içim içimi yiyo tabi eşlede bitmiyo...ana baba kardeş can dostların hepsi tedirgin onlarada durumu olanları yansıtmamak zorundasın...hamilelik psikolojisiyle daha da zorluyor bunlar...bende öle o kadar yanlız hissediyorum ki kendimi bayram geliyo ama benim neyime...geçsede bitse biran önce diyorum aileden uzak olunca...neyse gözlerim doldu bak yine...keşke aynı şehirde olsaydık cnm ya kafa dengi birini bulmakta o kadar zor ki burada meslektaş eşleri birbirine destek olması gerekirken yanlış tavırlar davranışlar içine girebiliyorlar...bu sefer kendini çekiyosun ve yanlız kalıyosun...bunu buradaki psikolojiye bağlıyorum gerçi insanlar sıkıntıdan böyle davranıyor diye düşünüyorum neyse cnm az kaldı diyip yazı iple çekecez hayırlısıyla sağlıkla hayırlısıyla kurtulacaz
kızlar 6 gündür cals d3 diye bir kalsiyum ilacı kullanıyorum doktorum vermişti. 2 gündür fena şekilde ishal oldum acaba bir alakası var mıdır diye internetten bakıyordum şöyle yazıyor:
Hamilelik ve emzirme döneminde kullanım:
Gebelik kategorisi:B
Yüksek miktarda vitamin D içerdiğinden, Cals-D3 hamilelik ve laktasyon dönemlerinde kullanılmamalıdır.
1. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü, üreme ile ilgili etkisinin olduğunu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü inceleme yoktur .
2. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fötus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır.
Gebelik ve laktasyonda kullanım
Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği taktirde günde 1 efervesan tablet bir bardak (150 ml) suda eritilerek içilir.
kullanan var mı aranızda. aklım karıştı şimdi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?