HAyırlara vesile olsun inş., günler azaldıkça bilinç altımıza yerleşiyor yapacak bişe yok:) Ben de genelde emzirirken vs görüyorum, ya da doktorda hastanede kötü kötü telaş içinde görüyorum kendimi:) Ahh rüyalarrrr
Canım benim mobilya almak inan daha kolay oldu biliyormusun netten İstikbal bellona çilek baktım kafanda önce ölçü ve alacağın malzemeyi belirle örneğin ben şifonyer ve beşik için yer ayırdım sonra bütçene bak ve kafanda rakam belirle baktığın sitelerde ölçülere bak genelde beşikler 70 e 130 cm oluyor bir mobilya sitesine gidebilirsin masko - modoko gibi ben netten seçtim bellonadan uyku setıne kadar sonra gittim maskoya hepsi birarada bebek mağazaları çilek - bellona -adını hatırlamadığım birkaç mağazaya baktım ama hepsinde çok güzel tasarımlar vardı hangısıne girdiysem pazarlığa oturdum yaa sonra vazgeçtim bellonadan aldım yanı gırdığın hermağazan almak ıstıyorsun çok guzel hiç kafana takma birde renk belirle kafanda takma yanı zaten kılosu haftası bellı boyunu göremedim cnm biyerde 25 cm yazıyor ama boyudur herhalde teşekkür ederim.
inşallah canım hepimiz inşallah burda bebişlerin güzel doğum haberlerini yazacağımız günlerde gelecek :)
kızlar gunaydın,
dun bebeısımızın hareketlerıne bakıoduk annemle hareket edıo dıe ,annem karnın catlamıs dedı sonra ısık altında bı baktımkı (telefonun flasıyla bakınca cok kotu gozuktu(( kırmızı catlaklar gece 1 e kadar oturup agladım cok erken degılmı daha 23 haftalıgız eşimde uzulmemı soyledı neler yaptı aglamım dıe ama yok
Canım benim mobilya almak inan daha kolay oldu biliyormusun netten İstikbal bellona çilek baktım kafanda önce ölçü ve alacağın malzemeyi belirle örneğin ben şifonyer ve beşik için yer ayırdım sonra bütçene bak ve kafanda rakam belirle baktığın sitelerde ölçülere bak genelde beşikler 70 e 130 cm oluyor bir mobilya sitesine gidebilirsin masko - modoko gibi ben netten seçtim bellonadan uyku setıne kadar sonra gittim maskoya hepsi birarada bebek mağazaları çilek - bellona -adını hatırlamadığım birkaç mağazaya baktım ama hepsinde çok güzel tasarımlar vardı hangısıne girdiysem pazarlığa oturdum yaa sonra vazgeçtim bellonadan aldım yanı gırdığın hermağazan almak ıstıyorsun çok guzel hiç kafana takma birde renk belirle kafanda takma yanı zaten kılosu haftası bellı boyunu göremedim cnm biyerde 25 cm yazıyor ama boyudur herhalde teşekkür ederim.
inşallah canım hepimiz inşallah burda bebişlerin güzel doğum haberlerini yazacağımız günlerde gelecek :)
kızlar gunaydın,
dun bebeısımızın hareketlerıne bakıoduk annemle hareket edıo dıe ,annem karnın catlamıs dedı sonra ısık altında bı baktımkı (telefonun flasıyla bakınca cok kotu gozuktu(( kırmızı catlaklar gece 1 e kadar oturup agladım cok erken degılmı daha 23 haftalıgız eşimde uzulmemı soyledı neler yaptı aglamım dıe ama yok
Canım hepimizi bunu yaşayacağız az ya da çok.
İnan okurken bebeğinle alakalı kötü birşey okucam diye korktum.
Lütfen böyle düşünme, unutma hiç birşey bebeklerimizin sağlığından önemli değil.
Çok üzdü bunu okumak beni şahsen.İnsanlar bebeklerinin onlara tutunması ve sağlıklı olması için neler yapıyorlar sen ise böyle düşünüyorsun.
Canım doğru diyorsun bence de en kolayı oda almak. Benim aşağı yukarı 3 ay oldu,alacağımız oda kafamızda belli. Alınca da 1-2 haftaya hemen gelecek ama maddi olarak planlarımız tutmuyor bu aralar,bir de araba alma telaşına da girdi eşim artık hayırlısı. Ay başında alacağız bu sefer odayı inş. :)
kececi canım üzme kendini.Bebişlerimizden gelen herşeyin başımızın üstünde yeri var napalım katlancaz:) Hem belki çatlak değildir ya ben sürekli bakıyorum damarlar filan görünüyor ama çatlayacakmı o damar olan yerler bilmiyorum,annemde çok çatlak var belki de ona çekerim:) Bol su iç cnm bir de hep nemli olsun belki kremini yağını filan da değiştirebilirsin.
Canım eminonune gidecekse havuzluhan ı tavsıye ederim, secenek çok
Selam kızlar bende birkaç gunluk yazıyı kaçırmışım biz detaylıya girdik çok şükür temz çıktı. Ancak bekleme salonunda sinir krizi geçiriyordum İstanbul Prenatal Dç. Dr. Ahmet Gül gittiğimde nerdeyse 7-8 hasta vardı 2,5 da randevumuz dedım alabılecekmısınız dedım hemşire zaten saat 2,5 diye ukala cevap verdı nadıl yanı dedım sinirli birşekilde. 2 hasta var 3 de alırız dedı tabı ne mumkun o kadar rahatlık şaşırtıcı 250 tl muayene 15,-20 dakıka bakıyorlar. 3-4 hasta aldı sanırım en son eşimi yolladım git şuna söyle diye 3,5 du bızı aldı 1 gun önce arayan hastayada 2 de randevu vermışler onlarda dedıler bız ne olcaz sız bekliyceksınız sizi araya alcaz diyor ukalaca bune saçmalık dedım ya. Doktorun yanına gırdık gergındık hıç gulmuyorum ben neyse konuştuk ağzının içinde konuşuyor 2 kere tekrar ettırdım çoğunu muayene guzeldı adam otomatıkleşmiş ona dıycek pek bışey yok. Beynine organlarına dmarlarına parmaklarına kalp kapakçıklarına annenin kan akış hızına kadar bakıldı.
Resim kısmına gelince normal hastanelerdeki gibi saçma belirsiz bir ultrason resmi o kadar.
Bu arada hamilelik takvımınde yazdığı gıbı 22+6 -550 gr bebiş boyunu söylemedi
6 kg aldım dedım dur alma artık yeter bu kadar sınırın dedı
Bunun dışında maskoda bir iki mağazaya bebiş mobilyasıbaktık ve karar verdiğimiz gibi Bellona'dan aldık çıktık.
Ay sonu şeker yüklemem var ayın 7 side doktor kotrolü var doktor konuşmak istemez ama artık dayanamayıp doğum ücretini soracağım :)
Günaydın kızlar,
Keyifler yerindedir umarım.
Bir hafta daha bitti.Haftasonu bol dinlenmeli olsun inşallah.
Bu gece gergin rüyalar gördüm. Doğramıyordum bir türlüBir de hiç birşeyin hazır olmadığını kıyafetlerinin bile yıkanmadığını gördüm Çok gergin uyandım
Günaydın şekerler gününüz güzel geçsin
kzılar istanbula gidecek ablam bebişlerime alışveriş için acaba istanbuldaki uygun yerleri outlet mağazalarının yerlerini bilen varmı?yardımcı olurmusunuz?...özellikle eminönüne ve optimuma gidecek....mothercareninde outletini bilen varsa sevinirim ahh bu kıbrısta olmak alışveriş yapamamak üzüyor ama teyzesi kreasyonumuzu hazırlıyor huda bir şans ....
kızlar gunaydın,
günaydın güzel anneler..
cnm çok şükür bebişten iyi haberler almışsınız.. bizim için özel anlar doktorlar için çok sıradan olabiliyor maalesef... bebişkonun mobilyası da hayırlı olsun güle güle kullanın:))
ben de çok değişik rüyalar görüyorum hayır olsun bebişi de hep emzirirken görüyorum...:)
eminönünde havuzluhana mutlaka uğrasın tatlım...
cnm takma bu kadar bizler kadın olarak en güzel şeyle taçlandırıldık "annelik" .... çatlasak nolcak çatlamasak nolcak... Rabbim anne olmak isteyenleri bu duygudan mahrum bırakmasın bizleri de kuzucuklarımıza kavuştursun...
belfücüm,
benım burdakı yazılarımı okuaynlar bılır benım ıcın bebegımın saglıgı herseyden daha onemlı ztn,
ama emın ol yasarken kı ınsallah yasamassın uzuluor ınsan beklemefdıgı b ı anda olunca,
ALLAHIMA sukur kızımda bende sgalıklıyız hep dua edıorum ama bu konu farklı bırsey ben kızım yuzunden dıye bırsey de solemedım ztn, kızımın bana ılk hedıyesı bu oldu dıyorum artık:) ama ılk sokla cok agladım evet,
bende onumuzdekı hafta emınonune gıdecegım,ama neler alıcam hala bılmıorum:)
neler aldınız kızlar
kızlar dün gece karnım o kadar kasıldı ki içimde resmen top gibi oldu, sertleşti, kıpırdayamadım bir süre, yaklaşık 1,5 dk falan sürdü. braxton hicks kasılmaları bu mu acaba?... çok erken değil mi ben korktum yaa(
Sanırım 24-25.haftalardan sonra başlayabiliyor canım.
nasılsınız bu sabah
Belfücüm seni gergin gördümm
bu rüyalar daha çok olacak bizde sıkma kendini
bende de yeni bir huy başladı gece uyanıyorum ve tekrar çok zor uyuyorum
ben ki her halükarde uyuyan bir insanım yanii
bu arada 2.kez şeker yüklememi yaptılar
makinada sorun olursa nolur bu kez haber verin dedim
yok çalışıyor makina dediler
p.tesi ola hayrola
kızlar utanaraktan bir şey soracağım
benım cinsel istek sıfır diplerde
yani eşim bana sarılsın öpsün koklasın ama işte ötesini istemiyorum
var mı benım gibi olan
nasılsınız bu sabah
Belfücüm seni gergin gördümm
bu rüyalar daha çok olacak bizde sıkma kendini
bende de yeni bir huy başladı gece uyanıyorum ve tekrar çok zor uyuyorum
ben ki her halükarde uyuyan bir insanım yanii
bu arada 2.kez şeker yüklememi yaptılar
makinada sorun olursa nolur bu kez haber verin dedim
yok çalışıyor makina dediler
p.tesi ola hayrola
kızlar utanaraktan bir şey soracağım
benım cinsel istek sıfır diplerde
yani eşim bana sarılsın öpsün koklasın ama işte ötesini istemiyorum
var mı benım gibi olan
normal o zaman.. ben daha erkendir diye düşünüyordum aneeeemm gün yaklaşıyor mu ne?...
benim de o taraklarda hiç bezim yok tatlım zavallı eşim idare ediyor beni ama ona da yazık :)))
normal o zaman.. ben daha erkendir diye düşünüyordum aneeeemm gün yaklaşıyor mu ne?...
benim de o taraklarda hiç bezim yok tatlım zavallı eşim idare ediyor beni ama ona da yazık :)))
ayy bir tek ben değilim yani valla sevindimEvet kuzucum rüyalar beni gerdi sanırım :))
Valla aynı şeyleri yaşıyoruz.Uyanıyorum ve ayılıyorum zor uyuyorum geri.
Yok canım daha sorun çıkmaz heralde.Güzel haberler ver bize
Benimde o işlerle aram yok.Eşimde korkuyor zaten.
Şiddetli tekmeleri hissettiğinden beri uzak duruyor adamcağız :) Bende istek olmadığı için sorun olmuyor.
Geri sayım çok yakında :) 100den sonra başlarız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?