Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar 21. haftadayım ve kasıklarımda bir kasma hissediyorum, sanki bisiklete ya da ata binmişim de tutulmuşum gibi. resmen hareketlerim kısıtlandı. benim gibi birşey yaşayan var mı çok merak ediyorum. doktoru arasam mı aramasam mı tereddüt içersindeyim..

ayy bir tek ben değilim yani valla sevindim
haftada 2 kez olsun diye dikkat ediyorum ama napayım adama da yazık
zaten son ay gelcek napçaz diyip duruyor
oohh be sevindimmm ayyyyyyyyyy

:):) Bizim de 2-3 değişiyor. Zaten artık eskisi gibi olmuyor ki psikolojimiz.Bi de koca göbekle rahat da olmadığım için nazlanıyorum bzaen ama isteğim azalmadı hala aynı:):)

Selam kızlar,nasılsınız bebekler nasıl?

Bi haftadır giremiyodum,herkes ayrıntılıya girmiş şeker yüklemeleri yapılmış maşallah,sonuçlar da iyi sanırım,

Aman hep böyle iyi haberler alalım,

Ben de çok şükür ayrıntılıya girdim,herşey normal çıktı bi sıkıntı yokm çok şükür,

Ali İpek'e gittik,baya 20 dk. baktı tek tek söyledi gösterdi her yerini,

Ve kesin olarak öğrendik kız olacakmış,inanın kızım diyemiyorum,çok garip geliyo yani,zamanla alışıcaz sanırım,

Ben de park beşik aldım chiccodan,kıyafetleri küveti kremleri falan hep tamam,

Bir tek kendime pijama alcam o kaldı,

Şeker yüklemesini de sanırım pazartesi yaptırıcam,

Ya kızlar sağlık ocağında yaptırsak oluyo değil mi boşuna hastaneye gitmeye gerek var mı aynı şeyi yapacaklar sanırım sonuçta...

Son düzenleme:
canım doktorunu ara danış için rahat etsin bence
:):) Bizim de 2-3 değişiyor. Zaten artık eskisi gibi olmuyor ki psikolojimiz.Bi de koca göbekle rahat da olmadığım için nazlanıyorum bzaen ama isteğim azalmadı hala aynı:):)

hay maşallah isteği azalmayanlara
ben normalde de çok böle şey değilim anla işte
ama doktor sakınca görmüyorsa olmalı tabi kii

canım sana erkek mi demişlerdi önce yoksa kıza alışacağım demişsin:26:
ben sağlık ocağında yaptırdım canım ara ya da uğra sor derim
bu arada ben de chicco dan almak istiyorum hangisini aldın kaça aldın resmi varsa yükler misin
ben bir tane beğenmiştim çikodan ama sallanma özelliği yokmuş sanırım burdan eda söylemişti:26:

Hoşgeldin Azul, herşeyin hazır ne güzel okuyunca ben kendim tamamladım gibi sevindim valla:) Güle güle kullanın. Şeker yüklemesi keşke sağlık ocağında yapılsa, bizim burda yapılmıyor. Özeller ya da devlet hast.yapıyor

ben senelerdir mide sorunu yaşayan biri olaraktan bikaç tavsiyede bulunabilirim öncelikle yediklerine çok dikkat edeceksin mesela ben senelerdir kola içmem zaten hamileliktede önermiyorum...baharatlı bol salçalı yemeklerden uzak dur.yemeğini yaparken az salça ve baharat kullan..kızartma hamur işi bunlar rahatsız eder.mandalina portakal limon özelliklede kavun rahatsızlıklara sebep plur asitli olduğu için...çok aşırı sıkıştırma mideni az az ve sık ye.belli bir saaatten sonra bişi yeme yatarken rahatsız eder..acıktıysanda bir bardak süt yanına 2 bisküvü yimeni öneririm...bunlar yanmaları ağrıları ağza acı su gelme durumlarını azaltacak önlemlerdir...eğer çok rahatsız oluyorsan dr.undan seni rahatlatacak bir ilaç önermesini isteyebilirsin...bana gavisgon verdi ama dikkat bununda 2 çeşiti var hamilelere verdikleri hafif olanı.ama ben daha bir kere bile içmedim bu saydığım şeylere dikkat ederek durumu kurtarıyorum...midesi benim kadar kötü kötü olandan yoktur burada herhalde :)) ha bide salamura besinler de dokunabilir zeytin yaprak sarması samamura peyniirler...
cnm takma rüyalarına boşver ama bazen bütün gününü etkiliyor o rüyalar..bende gece bözeklerle uğraştım hayatımda ilk defa öle böcekler gördüm rüyamda tam onlardan kaçarken eşimin kolu değdi sırtıma ve sıçrayarak uyandım ani harekettten dolayı karnıma çok fena bir ağrı girdi baya sürdü..iyiyiz ama şimdi :)
cnm dert etme cidden bende şuan bişi yok ama olsada elden bişi gelmez bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki...nemledirme konusunda çok dikkat et bence ben bazen çok üşeniyorum bi de yağ vıcık vıcık geliyo bana ama yinede kendimi zorlayıp yapıyorum
cnm o damarlar bendede var ilk baktığımda oda loştu çatlak zannettim hatta. sonra ışığı açıp dikkatli baktım damar...hatta göğüslerimde ve bacaklarımda da bir sürü...zaten benim damarlarım dışardaydı şimdi daha bir belirgin oldu...damar olan yerler çatlamaz inş çatlamayız hiç yağlanmamız işe yarar
slm cnm iyiyiz çok şükür biz
bende azalmadı hatta daha bir yoğun yaşıyorum...ama frenliyoruz kendimizi eşimde bende. bişi olacak diye korkuyoruz artık

Son düzenleme:
canım doktorunu ara danış için rahat etsin bence

hay maşallah isteği azalmayanlara
ben normalde de çok böle şey değilim anla işte
ama doktor sakınca görmüyorsa olmalı tabi kii

İlk muayenede soramamıştım utandığım için doktora:) Sonra ark.lar annem filan bana ara verin sakıncalı dedi, eşim de bu tarz konuları bir yerlerden duymuş yanıma yanaşmıyor,aklı bebekte.Cesaretimi topladım sordum mecburen. Doktor eskisi gibi devam edin hiç bir şey olmaz,sorun vs yok dedi. Tabi düşük tehlikesi olsa, ağrı vs olsa asla olmaz,aklımıza bile gelmez ama herşey normaldi çok şükür. Bir de ben önceden hep bu siteden okuyordum,çevremde de duydum son aylar normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Aaayy konuyu nerden nereye getirdim dimi:):) hiç de utanmıyorum ben yaaa ayıp bana

Canım muayenen ne zaman doktor baksın bir bence, gidene kadar dinlen bol bol. Geçmiş olsun cnm

Hoşgeldin canımm:) Bebeğinde sağlıklı şükür :) Şeker testini de atlattın mı tamamdır.
İşleri de eksikleri de kolaylamışsın daha ne olsun.Artık bebeklerimizin büyüyüp gelmesinde :)

Bize doktor ilk erkek demişti kız dediğinde sonraki kontrolde bi afallamıştık.Ama geçici bişey canım

Evet bu rüyada benim tüm günümü etkiledi sanırım.Herşey mi ters gider anlamadım :)
Neyse geçecek bugünde.
Senin rüyada fenaymış :s Kötü rüyalar artık kapamızda sanırım

Ceyzim bilmiyordum bunu, söylediğin iyi oldu.Bir de göğüsleri pek uyarmamak gerek diye okumuştum.Doğumu erkenleştiriyor diye.

ayy bizim beyde de azalmadı anacım
bir de onda azalsa en azından şu 3 ay töbee töbeeee

evet ben de aynen doğumu kolaylaştıryor diye duydum
ama ben düşünüyorum acaba çocuk içerde oan ne yapıyor sallanıyor mu vs

aa sahi mi bak bunu bilmiyordum
ama ben de gerçekten göğsüme dokunulmasında hiç ama hiç hoşlanmaz oldumm
gebelik ne değişik bir şeymiş ya

Hepinize hayırlı cumalar.Bu aralar tedirginim açıkçası,arkadaşta hamilelik şekeri çıktı sanırım diyet uygulayacak.İnşallah bende de aynı durum olmaz diye dua ediyorum.Bir de şu Kurban BAyramı geçsin öle ölçtürcem şekerimi.Etleri yemeden diyete girmek istemiyorum:)))Bu aralar gümbür gümbür bizim oğlan.Bi anda da büyüyüverdi maşallah göbiş.Ayaklarıma ulaşamıyorumSon aylar daha beter olmaz inşallah.
Hepinize yürekten sevgiler.İyi haftasonları:))

ben de geçen gün bacaklarımı alıyordum zorlandım
büyüyoruz galibaa

Evet cnm aslında haklısın bende basında bole kotu seyler okucam dıye korkuorum bazen ALLAHa sukur tek sıkıntımız bu olsun ne yapalım:) sımdı daha bı alıstım dunkü şoku atlattım

ayyy bunları almak bıle ne zevklı olucak yaaa:)

evet cnm dediğin gibi düşük kanama ağrı gibi bir durum yoksa devam etmekte hiçbir sakınca yok...hatta şunu söyleyebilirim ben daha çok zevk alıyorumsanırım bir sorun yoksada 8. aya kadar devam edilebiliyor ama emin diiliim bilgisi olan varmı bu konuda...
hahaaa alemsin hepberaber erkeklerde azalma olacağını hiç sanmıyorum ben anca frenleme söz konusu olabilir

Allah hayra cikarsin canim bu hafta sonu bizim pek bi yorucu olacak kismetse oglusumuzun odasini bosaltabilmek icin odadaki esyalari diger odaya almamiz diger odadaki bazi esyalari salona kaydirmamiz ve bebisimizin besiginin yatak odamizda mantikli bi sekilde yatagimizin yaninda durabilmesi icin yatagin yonunu degistirmemiz, antredeki kosu bandi ve bisikleti yatak odasina almamiz haa bide salondaki berjerlerden birini de yatak odasina almamiz (emzirme koltugu olarak kullanmayi dusunuyorum) gerekiyoooo anlayacagin c.tesi pazar ev savas alanina donecek axicik aaaa bide bayramdan sonra yatak odasinin petegini buyutuces bbisimiz usumedin diye bideee daha yazlik kislik olayi var onlari da halletmek lazim cok isimiz var cookkk.... Ama hic birini dert etmiyorum cunku cok heyecanli cok hayirli ve kutsal bi amac ugruna yapiliyo hepsi, hersey bisekilde hallolur Allahin izniyle yeter ki bebegimiz saglikli sihhatli olsun

Caninizi sıkmıslar bayaa, hem onca para alip hem de boyle saygisiz muamele etmeleri tatsiz olmus ama cok sukur bebisin saglikli masallah bide daha 6 kg almissin buna mi cok dedi dr hahaaa beni gorse ucar heralde zira masallahimiz var 11 kg aldik toplamda buarada mobilyaniz hayirli olsun canim kuzucugun saglikli mutlu gunlerde kullansin insallah

Mothercare kozyataginda vardi outlet ama hala duruyo mu bilmem canim.. Saskinbakkaldaki magazasinda cok cesit oluyomus bi arkadadim soylemisti ama inan henuz gidemedigim icin bilmiyorum he bide bayram sonuna kadar sanirim %50 indirim var canim

Yapmaa ama annesi prensesin de uzulur sen aglarsan Allah saglik versin tatlim

Valla canım Haftasonu işin zor görünüyor.Aman diyeyim kendini zorlama.İlk anlamazsın akşama tutulursun
Düzenleme sonrası fotoğraf paylaş canım.Hepimize fikir olur hem.
Biz oda boşaltmayı günlere yaydık.Nihayet son buldu.Şimdilik odası boyandı ama çok iş var daha parkeler ilaçlanacak her ihtimale karsı sonrada cilalanacak.
Kapısı değişecek felan.
Hepimize kolaylıklar versin.Gönlümüze göre yapalım herşeylerini inşallah

selam kızlar.aranıza yeni geldim. bir arkadaş cinsellik hakkında bişiler sormuş.benim doktorum herhangi bir sıkıntı olmadığını aynen karı kocalığınıza devam edin cinsellik serbest dedi.önce muayene ediyor çocuğa bakıyor sonra bir kısıtlama yapmanıza gerek yok önceki hayatınıza devam edin diyor. komşumun düşük riski vardı onalarada 2 ay cinselliği yasakladı ve 5.ayından sonra tamam artık sıkıntı kalmadı serbestsiniz ama genede çok yüklenmeyin tedbirli olun demiş. aynı doktora gitti onlarda. utanmayınız arkadaşlar sorun içinizde kalacağına öğrenin.doktor yolda görse sizi hatırlamıyor. binbir türlü hastaları var ve bu soruya emin olun çok alışıklar.
bu arada burada kilolarınıza da dikkat ettimd. 2 gün önce benim 23+4 iken oğlum 570gr ve 29cm idi. burada yazılanlara göre bana çok düşük geldi.biraz üzüldüm. açlık şekerim normal,1 saatlik kan şekerim 170 çıktı.doktor 1 hafta sonra gene geleceksin.hamur yasak, şekerli şeyler yasak, ancak çok zorlandığında kepek ekmeği yiyeceksin dedi. 85 kilo ile hamile kaldım boy 1,67. ilk 4 ay 2 kilo verdim ve şimdi 86 kiloyum. son 3 haftada 3 kilo aldım birden noluyo anlamadım.sizde durumlar nasıl

canım merhaba ben 20.ve 21.haftalarda dediğin tarzda kasılmalardan hissetmiştim yürürken. oturduktan sonra kalkerken aynı zorlanmaları yaşadım. şuan 23.haftamdayım geçti çok şükür. geçici bi durum olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…