- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
günaydın kızlar.. dün ikinci aşıyıda oldum,ve bütün gece yine ağrıdan uyuyamadım( şimdide işyerindeyim. gözümden uyku akıyor. mecbur çalışıcam bu gün .2 gün önce doktor 1 ay sonra gel dedi kontrole. valla şimdiden özledim oğlumu ,nasıl dayanıcam bilmiyorum ( sizler nasılsınız,umarım bir yaramazlık yoktur ?
butikbebe siparişim kargoya verilmiş yupppiiiiiiiiiii:118::118::118:
arkadaşlar merhaba lierac kullananlar Eki Görüntüle 536371 bundan mı kullandınız ve memnun musunuz benimde bşım dertte göğüslerim de çatlak oldu hepppp
Işılayım ben kakao yağı direk kullanmıyorum. Palmers'in Cocoa Butter diye bi kremi var 20-22 lira gibi bişey onu kullanıyorum.Lierac kremi de kendimce banyo sonrası vücuda daha iyi nufüs edeceğinden göğüslerden diz kapaklarına kadar uyguluyorum.Diğer akşamlarda da Palmers'i kullanıyorum.Bu arada ben lierac kremi eczanemizde.com dan alıyorum.Sürekli indirimde oluyor.Birde not bölümüne anne çocuk bakım ürünlerinin testerlerından istediğinde yolluyorlar.Ya da özellikle belli bir marka varsa direk marka adı vererek ürünlerinin denemelerini isteyebilirsin.Bana lansinoh krem,biotherma ıslak mendil ve sebamedin sampuan,losyon ve sabunu gelmişti.Bebeyağı da süper nemlendiriyor ben yağlı hisse dayanamıyorum sadece :) Bol bol su içmekte de fayda var.
Oda boşaldı mı ard arda gelir tüm işler canım.Bakmışsın herşeyde cuk diye uyuşmuş birbiriyle :) Duvar kağıdı her zaman daha şık duruyor ama az daha maliyetli.Bazı odalarda da tek duvarda duvar kağıdı kullanıyorlar.Örnek bulursam resim eklerim senin için.Herşey gönlüne göre olsun canım:) Bende ekim başı sipariş ettim bayram da araya girince ekim sonu anca odası gelir diye düşünüyorum bakalım artık.
Çok heyecanlı ve çok keyifli hele bebeklerimizi içinde düşününce :)) Sağlıkla gelsinler kucaklarımıza :))
Bana da öyle geliyor canım.Bende çok nazlıydım bebeyken.Yemek yedirmek için masaların üstüne tırmanırlardı :) Kızım da hem yaramaz hem inatçı keçi olavak sanırım:))
Ayy ne güzel yarın kızışını görcen şahane :) Güzel haberler getir bize.
Herşeyleri minnak aldıkça alasın geliyor:) Şimdiden keyifli alışverişler.
Mandalina çok asitli kuzu yeme bence, daha da kötü eder mideni.
Canım ben normal kreminden kullanıyorum.Bu serumu bildiğim kadarıyla
Gunaydin canimmmgecmis olsun daaa sen bugun demi calisiosun, ama fenaymis yaa insallah oglene kadar filandir.. Ne is yapiodun ki seni bugun de calistiriolar ???
hadi gözün aydın mng çok çabuk geliyo ama bizim buraya haftada 1 gün kargocu geldiği için 1 hafta kargoda bekledi benim aldıklarım bu arada penyesi çok güzel söyleyim için rahat olsun...crazy babydi dimi yanlış hatırlamıyorum seninkilerdebutikbebe siparişim kargoya verilmiş yupppiiiiiiiiiii:118::118::118:
slm cnm geçmiş olsun bende geceleri uyku sorunu yaşıyorum önceden deliksiz uyuyan ben artık uyuyamıyorum sağ bacak kalça kemiğim çok ağrıyo uyuyamıyorum bazı akşamlar..sanırım yorulduğum fazla hareket etttiğim günler oluyor...dr.a sölicem bakalım o ne diyecekgünaydın kızlar.. dün ikinci aşıyıda oldum,ve bütün gece yine ağrıdan uyuyamadım( şimdide işyerindeyim. gözümden uyku akıyor. mecbur çalışıcam bu gün .2 gün önce doktor 1 ay sonra gel dedi kontrole. valla şimdiden özledim oğlumu ,nasıl dayanıcam bilmiyorum ( sizler nasılsınız,umarım bir yaramazlık yoktur ?
cnm orada biryerde tahmini teslim günü yazıyordur kampanya bitince hemen göndermeyebiliyorlar o arihe göre takip etHangı gun bıtıyordu kampanya
benımkı 17 ekım kampanya bıtıs ama hala tedarık surecınde:S
Ama bende istiyorum hamile kalmayı ama olmuyo
Allah sanada inş nasip eder cnm hayırlısıyla...ben hiç düşünmüyordum hatta istemiyordum önümüzdeki yaza kadar bulunduğum şehir itibariyle...ama bi kazaya kurban gittimNasıl yapıyorsanız bana da söyleyin tarıfını:))
arkadaşlar merhaba lierac kullananlar Eki Görüntüle 536371 bundan mı kullandınız ve memnun musunuz benimde bşım dertte göğüslerim de çatlak oldu hepppp
Gunaydin guzel anneler ve meleklerbiz suan igrencccc glikozlu suyumuzu ictik ilk bi saatimizin dolmasina on dk.miz kaldi ama o ne fenalik yaaa midem bulanioooo acimmmm uyuyamiorum da ac acina... Bi de kuzucum kan aldirirken nadil korktu kizlar anlatamammm daha once hic bu kadar tepinmemisti yawrum resmen anneeeeee napiolar bizeeee der gibiydi insallah sonuclarimiz guzel cikar aminnn
Simdi gidip ikinci kere kan aldircas soona bi saat sonra da ucuncu kere kan verces ve insallah akabinde kahvalti yapcas cok aciktik
günaydın kızlar.. dün ikinci aşıyıda oldum,ve bütün gece yine ağrıdan uyuyamadım( şimdide işyerindeyim. gözümden uyku akıyor. mecbur çalışıcam bu gün .2 gün önce doktor 1 ay sonra gel dedi kontrole. valla şimdiden özledim oğlumu ,nasıl dayanıcam bilmiyorum ( sizler nasılsınız,umarım bir yaramazlık yoktur ?
Dun gece ruyamda hayirdir insallah cok gusel bi duvar kagidi aliyoduk onu bulabilirsek kesinlikle duvar kagidi yaparim sma ruyamda boyle boyle bisi gordum aynisi sizde var mi desem deli mi bu derler heralde bana
Insallah canim benim hepimizin gonlune gore versin rabbim hayirlisiyla
Ooo hadi bakalim insallah istedigin gibi olmustur prensesinin cicileri annesi
Oyyy Allah kolaylik versin guselim desene anneannesi dejavu yasicak kucuk kuzuyla
guzel gunlerde kullanin insallah tatlimmm. Concord da kaldi aslinda bizim de aklimiz ama acucik pahali bizim icin
Muz yeee guselimmm ben son bi haftadir sutle birlikte muz yiyorum midem yanmiyo cik sukur hem karnimda doyuyooo
Günaydın kızlar selam olsun herkese mıde yanmalarımı başladı sankı bende dunden berı var gerçi çok kek pasta yedım ondanmı yoksa mıde yanmalarımı başladı bılemedım
Gunaydin guzel anneler ve meleklerbiz suan igrencccc glikozlu suyumuzu ictik ilk bi saatimizin dolmasina on dk.miz kaldi ama o ne fenalik yaaa midem bulanioooo acimmmm uyuyamiorum da ac acina... Bi de kuzucum kan aldirirken nadil korktu kizlar anlatamammm daha once hic bu kadar tepinmemisti yawrum resmen anneeeeee napiolar bizeeee der gibiydi insallah sonuclarimiz guzel cikar aminnn
Simdi gidip ikinci kere kan aldircas soona bi saat sonra da ucuncu kere kan verces ve insallah akabinde kahvalti yapcas cok aciktik
Belfucum sanırım benım kakao yagımda palmersın organık bıseydı evde sımdı hatrlayamadım:),ondanda bol bol suruyoruz
Merhaba kizlar, cok yogunum bu aralar o yüzden yzamiyorum pek ama hep okuyorum. Malum ailemin yanindayim :)
Kizlar birsey sorucam size, sizin daha cok bilginiz vardir.
Ailem ve akrabalarimin hepsi benim burda ailemin yaninda ( Almanya'da ) dogum yapmami istiyorlar. Hem cocuk parasi alirsin vs. diyorlar ama bende esimde istemiyoruz. Cünkü dogumuma esimi getirtemem buraya.
Ben alman vatandasi oldugum icin gidip gelebiliyorum ama o öyle kolay gelemiyor. Burda dogum yapmam icinde en az 8 aylikken buraya gelip, bebek 2-3 aylik olana kadar da dönememem gerekir.
Beni ikna etmek icin neler diyorlar, yok orda dogum icin hastaneye en az 2bin lira vericeksin burda dogum yapiyorsun hem ücretsiz hemde üstüne para veriyorlar, ayrica oldu da erken dogum yaptin, gün basi küvez parasi aliyorlar, ödüyemezsiniz altindan kalkamazsiniz felan ( özel hastane oldugu icin ) dogru mu acaba? Yani biz dogum icin 1.5 2bin vericez hemen hemen hepimiz ama bunun icin neler var? Ekstralar cikabiliyorlar mu?
Kafam karisti hep :26:
valla kullananlar memnunsa bende alacagım
Ama bende istiyorum hamile kalmayı ama olmuyo
Nasıl yapıyorsanız bana da söyleyin tarıfını:))
Merhaba kizlar, cok yogunum bu aralar o yüzden yzamiyorum pek ama hep okuyorum. Malum ailemin yanindayim :)
Ailem ve akrabalarimin hepsi benim burda ailemin yaninda ( Almanya'da ) dogum yapmami istiyorlar. Hem cocuk parasi alirsin vs. diyorlar ama bende esimde istemiyoruz. Cünkü dogumuma esimi getirtemem buraya.
Ben alman vatandasi oldugum icin gidip gelebiliyorum ama o öyle kolay gelemiyor. Burda dogum yapmam icinde en az 8 aylikken buraya gelip, bebek 2-3 aylik olana kadar da dönememem gerekir.
Beni ikna etmek icin neler diyorlar, yok orda dogum icin hastaneye en az 2bin lira vericeksin burda dogum yapiyorsun hem ücretsiz hemde üstüne para veriyorlar, ayrica oldu da erken dogum yaptin, gün basi küvez parasi aliyorlar, ödüyemezsiniz altindan kalkamazsiniz felan ( özel hastane oldugu icin ) dogru mu acaba? Yani biz dogum icin 1.5 2bin vericez hemen hemen hepimiz ama bunun icin neler var? Ekstralar cikabiliyorlar mu?
cnm karar senin ve eşinin bence bu konuda eşin ne diyor o da önemli diye düşünüyorum...ayrıca çok bilmiyorum ama davet etme durumu oluyo o şekilde almanyaya gidişler kolay diil mi...babamın gitme durumu oldu da oradan öle biliyorum.bi de küvez parasını çoğu özel hastane ekstra ücret olarak alıyor sgk varsa dahi. ben şimdiye kadar ankarada almayan 1 tane hastane duydum mesela...doğum yapacağın hastaneden bu konuda bilgi alman en mantıklısı...
Canim istek meselesi zor is, yani uzun süren birsey, bizim dogumumuza surda ne kaldi? Hem is yerinden izin almak ayri mesele, bu yüzden istemiyor esim en cok. Ama nette biraz arastirdim da küvez sgkya aitmis, hastaneler talep etsede ödenmemesi gerekiyormus, yasakmis. SImdi kafam karisti ama yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?