Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Gunaydin canimmm gecmis olsun daaa sen bugun demi calisiosun, ama fenaymis yaa insallah oglene kadar filandir.. Ne is yapiodun ki seni bugun de calistiriolar ???

Gunaydin guzel anneler ve melekler biz suan igrencccc glikozlu suyumuzu ictik ilk bi saatimizin dolmasina on dk.miz kaldi ama o ne fenalik yaaa midem bulanioooo acimmmm uyuyamiorum da ac acina... Bi de kuzucum kan aldirirken nadil korktu kizlar anlatamammm daha once hic bu kadar tepinmemisti yawrum resmen anneeeeee napiolar bizeeee der gibiydi insallah sonuclarimiz guzel cikar aminnn
Simdi gidip ikinci kere kan aldircas soona bi saat sonra da ucuncu kere kan verces ve insallah akabinde kahvalti yapcas cok aciktik

Belfucum sanırım benım kakao yagımda palmersın organık bıseydı evde sımdı hatrlayamadım:),ondanda bol bol suruyoruz

Gunaydin canimmm gecmis olsun daaa sen bugun demi calisiosun, ama fenaymis yaa insallah oglene kadar filandir.. Ne is yapiodun ki seni bugun de calistiriolar ???

canım bizim duşakabin satış mağazamız var. eşimle birlikteyiz. ben muhasebe+satış yapıyorum o da montaj yapıyor. artık eskisi gibi her gün gelmiyorum. haftada 2-3 gün. ama bayram üstü işler yoğun,montajlar çok old. için mecbur dükkandayım. Allah bol iş versin,sorun değil çalışırım :))) oturuyorum yaw zaten bütün gün

butikbebe siparişim kargoya verilmiş yupppiiiiiiiiiii:118::118::118:
hadi gözün aydın mng çok çabuk geliyo ama bizim buraya haftada 1 gün kargocu geldiği için 1 hafta kargoda bekledi benim aldıklarım bu arada penyesi çok güzel söyleyim için rahat olsun...crazy babydi dimi yanlış hatırlamıyorum seninkilerde
slm cnm geçmiş olsun bende geceleri uyku sorunu yaşıyorum önceden deliksiz uyuyan ben artık uyuyamıyorum sağ bacak kalça kemiğim çok ağrıyo uyuyamıyorum bazı akşamlar..sanırım yorulduğum fazla hareket etttiğim günler oluyor...dr.a sölicem bakalım o ne diyecek
Hangı gun bıtıyordu kampanya

benımkı 17 ekım kampanya bıtıs ama hala tedarık surecınde:S
cnm orada biryerde tahmini teslim günü yazıyordur kampanya bitince hemen göndermeyebiliyorlar o arihe göre takip et
Ama bende istiyorum hamile kalmayı ama olmuyo

Nasıl yapıyorsanız bana da söyleyin tarıfını:))
Allah sanada inş nasip eder cnm hayırlısıyla...ben hiç düşünmüyordum hatta istemiyordum önümüzdeki yaza kadar bulunduğum şehir itibariyle...ama bi kazaya kurban gittim demekki Rabbim şimdi uygun görmüş...sende sabret olur Rabbimin uygun gördüğü bir vakit hayırlısıyla

Selam kızlaaar
Hafta sonlarını çok seviyoruzzBol bol dinleniyoruz oğlumla,salı akşamı da anneanneye gidiyoruz,alışveriş yapıcaz bol bol dönüşte paylaşırım aldıklarımızı=)
Bu arada cinsellikte en kötü olan biziz galiba,doktoruma sormadım,internetten araştırdım gözümüz korktu,yok göğüs ucu uyarılırsa erken doğuma neden olur,plasenta öndeyse kanama olur,tehlikelidir vs vs,onun için tedirgin olduk,bizde faaliyet yok=)

arkadaşlar merhaba lierac kullananlar Eki Görüntüle 536371 bundan mı kullandınız ve memnun musunuz benimde bşım dertte göğüslerim de çatlak oldu hepppp

Ben lierac phytolastil jel kullanıyorum canım,göbeğim baya büyüdü ama şimdilik çatlağım yok.

Sana da günaydın güzel anne=)biz her gün iğne vurulduğumuz için alıştık korkmuyoruz iğneden=)belli oldu mu sonuçlarınız?inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.

Merhaba kizlar, cok yogunum bu aralar o yüzden yzamiyorum pek ama hep okuyorum. Malum ailemin yanindayim :)

Kizlar birsey sorucam size, sizin daha cok bilginiz vardir.
Ailem ve akrabalarimin hepsi benim burda ailemin yaninda ( Almanya'da ) dogum yapmami istiyorlar. Hem cocuk parasi alirsin vs. diyorlar ama bende esimde istemiyoruz. Cünkü dogumuma esimi getirtemem buraya.
Ben alman vatandasi oldugum icin gidip gelebiliyorum ama o öyle kolay gelemiyor. Burda dogum yapmam icinde en az 8 aylikken buraya gelip, bebek 2-3 aylik olana kadar da dönememem gerekir.
Beni ikna etmek icin neler diyorlar, yok orda dogum icin hastaneye en az 2bin lira vericeksin burda dogum yapiyorsun hem ücretsiz hemde üstüne para veriyorlar, ayrica oldu da erken dogum yaptin, gün basi küvez parasi aliyorlar, ödüyemezsiniz altindan kalkamazsiniz felan ( özel hastane oldugu icin ) dogru mu acaba? Yani biz dogum icin 1.5 2bin vericez hemen hemen hepimiz ama bunun icin neler var? Ekstralar cikabiliyorlar mu?
Kafam karisti hep :26:

Günaydın sevdam.. Çok geçmiş olsun canım bunu da atlattın :) darısı bizlere inşallah.
Bende kızımı 1ekimde gördüm en son 3 kasımı bekliyorum sabırsızlıkla

İnşallah bulursun canım ruyandaki duvar kağıdını :))

Günaydın kızlar selam olsun herkese mıde yanmalarımı başladı sankı bende dunden berı var gerçi çok kek pasta yedım ondanmı yoksa mıde yanmalarımı başladı bılemedım

Hamur işleri de tetikliyor canım

Akıllı kuzun maşallah :) guzel sonuclar alırsın inşallah

Belfucum sanırım benım kakao yagımda palmersın organık bıseydı evde sımdı hatrlayamadım:),ondanda bol bol suruyoruz

Sürmeye devam tatlım :) bakalım sonumuz ne olacak

Canım orada dogum yaparsan kuzun da Alman vatandaşı olur.
Bı de hamile olduğunu bilmemeleri gerek diye okumuştum ben 8ay geç olur.
Her hastanenin fiyatı değişiyor , illa kesene uygun bir hastane bulursun canım. Allah korusun küvez soz konusu olursa her masrafı devlet karşılıyor ekstra para talep edemezler.

canım niye 3. kez alıyorlar anlamadım?

valla kullananlar memnunsa bende alacagım

canım ben kullanıyorum ama serum değil jeli ayda 1 bitiyor nerdeyse ama ben göğüslerim çatladı sürdüm durdurdu çatlamayı tamir etti sayılmaz ama bunun dışında göbeğim henüz çatlamadı sabah akşam kullanıyorum bacaklarım çatladı ama ona sürmedim

Ama bende istiyorum hamile kalmayı ama olmuyo

Nasıl yapıyorsanız bana da söyleyin tarıfını:))

Canım olmadıysa vakit kaybetme hemen doktora git testlerini yaptır. Ben tüple yaptım oldu çok şükür :)

Canım öncelikle Alman vatandaşı olması için iyi araştır şimdiden orda bulunmak zorunda olabılırsın örneğim Amerika'Da doğum yapanlar 3 ay önceden gidiyordu ama neden gidiyordu bilmiyorum. Bunun dışında ssk ile doğum yapıyorsan eğer küvez parası ekstra alınmıyor devlet karşılıyor.

Kizlar ben Alman Vatandasi oldugum icin bebegim nerde dogarsa dogsun otomatik olarak vatandasi oluyor zaten. O yüzden problem yok Türkiye'de bile dogar dogmaz alip almanyaya götürebiliyorum. Babasinin Türk vatandasi olmasinin bi önemi yok.
Küveizde devlet karsiliyorsa ( calisan SGK olarak geciyor sigortam ) problem yok o zaman. ALmanya'da dogumumun tek faydasi cocuk parasi olucak o zaman yaklasik 300 euro onuda gözden cikaririm napayim.

cnm karar senin ve eşinin bence bu konuda eşin ne diyor o da önemli diye düşünüyorum...ayrıca çok bilmiyorum ama davet etme durumu oluyo o şekilde almanyaya gidişler kolay diil mi...babamın gitme durumu oldu da oradan öle biliyorum.bi de küvez parasını çoğu özel hastane ekstra ücret olarak alıyor sgk varsa dahi. ben şimdiye kadar ankarada almayan 1 tane hastane duydum mesela...doğum yapacağın hastaneden bu konuda bilgi alman en mantıklısı...

Canim istek meselesi zor is, yani uzun süren birsey, bizim dogumumuza surda ne kaldi? Hem is yerinden izin almak ayri mesele, bu yüzden istemiyor esim en cok. Ama nette biraz arastirdim da küvez sgkya aitmis, hastaneler talep etsede ödenmemesi gerekiyormus, yasakmis. SImdi kafam karisti ama yine

doğrudur cnm ben pek anlamamda o işlerden babamın zaten işadamı mührü olduğu içinde pasaportta giriş çıkış sorun olmuyordu.en iyisi dediğim gibi doğum yapmayı düşündüğün hastaneden bilgi almak...birçok özel zaten almaması gerken paraları alıyor malesef ne koparabilirsek hesabı.ben burada bi yazı paylaşmıştım daha önce şimdi yine ekleyim hatırlatma olsun arkadaşlarada.eşinede hak veriyorum ayrıca ama çocuğun daha iyi şartlarda olmasıda söz konusu tam bi ikilem doğrusu..bende doğuma ankaraya gidecem ya aniden eşim gelmeden kızım gelirse diye korkuyorum eşimde yanımda oolsun istiyorum inş hayırlı vakitte gelir kızım

Eklentiler

• $47896_323825954382573_29130551_n.webp
    88,3 KB · Görüntüleme: 56
kızlar bir şey soracağım
şimdi Allahın izniyle ben doğumdan sonra eylül ayında okula döneceğim ve doğal olarak kimse yakınımda olmadığı için bakıcı bulmamaız lazım
bir velim var onunla konuşmak istiyorum
şuanda da bebek bakıyor
eşim diyor ki şimdiden konuşalım ,kadın da kendini ona göre ayarlasın
belki başkasıyla anlaşır vs
anlaşırsak tabi
sizce şimdien anlaşmak mantıklı mı?

Canim kafamiz rahat olsun diyosan bence konusmalisin ama ozamana kadar daha farkli bi durum olusursa yada baska bi bayan daha cok aklina yatarsa istersen biraz daha bekle ben olsam beklerdim az daha tatlim ama tabi en cok ne icine sinerse

canım, biz de eşimin bir velisine bakıcılık teklif edelim diye düşünüyorduk ama henüz söylememiştik. eşim son zamanlarda o velisinin huylarını beğenmediğini söyledi. kadın öğretmenler arasında laf taşıyormuş. o yüzden iyi ki söylememişiz dedik. siz de öyle bir durum olmayabilir ama eylüle daha çok var bence bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…