Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

evet canım ben de crazy babynin takımlarını aldım gerçekten kumaşı çok güzel
hem Türk malı
1 tane 10 hastane çıkışı 2 tane de 5 li aldım yeter diye düşnüyorum
bu arada dönence bakayım ben de yaaa yatakta var daha güzelleri de vardır piyasada

Merhaba nasılsınız bugün doğum sonrası 6 ay ücretli izin geçtimi meclisten haberiniz varmı

sanırım yok canım,hiç duymadım
bide şirkete sordum izin olayım nedir diye 8hafta önce 8hafta sora dedi

bende henüz canımı acıtan bi tekme hareket yok ama
bazen kasıklarıma doğru bi iniyo taş gibi oluyo orası ve tam rahim ağzında pıt pıt hareketlerini hissediyorum
sanki azcık ıkınsam çıkıvercek gibi
bütün dikkatim dağılıyo
bazen sadece orda hissediyom,dün akşamdan beri oldğu gibi
otururken ayakta yatarken hiç farketmiyo,altımdan bişi dürtüyo sanki
diyom oğlum önü sonu çıkcan nasılsa azcık çık yukarı ne işin var orda

9.ayımı bende çok merak ediyorum :)

bnmde çok hoşuma gidiyo böle beşikler ama çok uzun süreli kullanamıyolar diye hiç düşünmedim almayı
süslerinizde çok güzel canım :)
allah sağlıcakla kullanmak nasip etsin hepimize aldıklarımızı inş

Ihlamuruna falan veya katı meyve sıkacağın varsa meyve suyunun içine zencefil kat bir parça immun sistemi kuvvetlendiriyor.

ya kızlar bide ben sütü içine bişey katmadan ve şekeriz içemiyorum
şimdi şekersiz süt içmem gerekiyo
kakaoyla falanda acı oluyo biraz
nesquik koysam zararı olur mu sizce az bi miktar

Bence yapay bişey yerine keçi boynuzu unu var ya ondan yada muz koysan daha iyi olur gibi geliyor.

canım nerde kuruluyor bu dediğin yer,istanbuldamıydın? demonte mobilya sitesinden bakabilirsin cnm,bir de Alegno mobilyada da çok güzel ve uygun takımlar var.Benm aldığım yer direk üretim yeri olduğu ve ürünler lake olmadığı için uyguna geliyor.Alegnodan mdf ve lake ürünler 1.100-1200den başlıyor

Ceyz ve kan degeri düsük olan diger kizlar,

benim de cok düsük cikti, Ferrum kullandigim halde. Bu yüzden ilacimi ikiye cikarmaktansa aktarciya gidip Keciboynuzu ÖZÜ ( Pekmezi degil ) ve ögütülmüs üzüm cekirdegi tozunu aldim. Ikisini karistirip hergün sabah üc karnina üc kasik aksamda yatmadan önce üc kasik iciyorum. Ikiside demir eksikligine birebirmis. Ayrica doktorumada sordum hic bi zarari yokmus.
Denemekten zarar gelmez, isterseniz deneyin ben bi kac haftaya kan sayimi yapicam o zaman anlicam ne kadar yarari olup olmadigini, yaklasik bi aydir kullaniyorum.

benimde tek umudum dogum izninin 6 aya çıkması ahh ahhhh inşallahhhh

kızlar bu arada sizden fikir istiycemmm
isim hakkında
aklımdaki isimler : gurur , çınar, demir, karan

en son çınara karar vermişken lale devrindeki çınar aklıma geldiği için vazgeçtim..

şimdi aklımda KARAN ismi var..
benim için bi anlamıda varki ben eşimle sevgiliyken ona Karam diye hitap ederdim :)
şimdi oğluma karan ismini koymak istiyoruım..
sizce nasıl bir isim pek duyulmadığı için annem begenmedi bende çabuk etkileniyorum sizce kötümü

Selam arkadaşlar bende şubat annesiyim kızımın sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini dileyerek ona alışveriş yaparak eşimle onun büyüdüğünü hayal ederek zaman geçirioruz çok keyifli bişey Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın mükemmel bişey onun döndüğünü vurdugunu hissetmek :)
Bugün kalbimde çarpıntı var nefes alamıyorum resmen çok kötüyüm 26+5

banada söylediklerin çok mantıklı geliyo canım
ben şekerden bi 20 gün önce kan değerimi ölçtürdüm
11.4 tü,dikkat et kanına dedi
şekere kadar 1-2 hafta dut kaynatıp suyunu içtim
şekerden sonra 11.7 çıktı değerim
dr um 12 nin üstüne çıkana kadar kullan dedi kan hapı verdi
günde 1 tane içiyorum sabahları
ama bazende unutuyorum
dut pekmez üzüm filanda ekstradan devam ediyorum bakalım

Ben ilk resimdekini aldım canım.İStanbuldaysan eğer ebebek ikinci ele bakmanı öneririm.

Ben demir ve karan ismini beğendim canım:)

hayır tatlım İstanbulda değilim ben maalesef.Kütahyadayım.burda tavşanlı ilçesinin meşhur pazarı var ordan alıcam eşyalarımı.ben senin takımını internette görmüştüm de o yüzden siteyi sordum,şimdi bulamıyorumçok güzel bi takım güle güle kullanın inşallah.

Pedagog aynen ben de şimdi doğal artırıcıları okuyordum netten. Hergün pekmez yiyorum ama artmamış hiç.Bunları da not aldım cnm.Sonuçlarını alınca paylaş olurmu.

Hoşgeldin Ahh ah zor aylar artık

Karan isimi çok güzel bence.Biz de Çınar Ege'de karar kıldık.Çınar'ı eşim Ege'yi ben istedim.
Çınar gibi köklü,uzun ömürlü olsun.Ege de yaşadığımız yer ve çok sevdiğimiz bir deniz olduğu için.

Karan ismini hiç duymamıştım anlamı kahraman, yürekli demekmiş.Bence anlamı güzel kulağada hoş geliyor:) Ek olarak çınar ismini de severim.

neeee doğum izni 6 aya mı çıkmış, nerde haniiiiii böyle sevinmeyi çok isterdim ama doğru değil herhalde kızlar, yasa çıkmış olsa duyulurduuu.. ben bi araştırıyım bu izin çıksa hemen izne ayrılacam yaa daha şimdiden 9 aylık gibi oldum, artık eğilemiyorum wc ye oturamıyorum, çoraplarımı bile giymek çokk zor geliyor, hem karnım çok büyüdü hemde erkek bebek olduğu için öne doğru füze gibi gittiği için artık eğilemiyorum

Selam kızlar..
Karnınızdaki bebişlerede selam:)
Ben bu konuyu daha önceden nasıl görmedim çok güzel bi paylaşım olmuş..
Benimde ilk bebeğim Allah nasip ederse ocakta anne olucam inşallah..
Hepinizde sağlıklı sıhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..

Valla ben de havalar uçmak istiyorum yaza kadar bebişimle olmak istiyorum ama hala bir sonuç yok. Benim kızım olacak ama herkes hala erkek gibi duruyor diyo öne doğru sivrileştiği için. Ayakkabı ve çorap işini eşim yapıyor sağolsun,sen de yaptır bence beraber çıkıyorsanız:) Normalde o benden önce gidiyordu işe ama kış sezonuna girdik diye saatlerimiz değişti artık eşimle aynı anda çıkıyoruz.Çook iyi oldu,kar yağınca da yokuştan inerken ona asılmayı düşünüyorumm

Selamlar canım.İnş. hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla bebiş kızmı erkek mi, herşey yolunda umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…