Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ya kızlar bide ben sütü içine bişey katmadan ve şekeriz içemiyorum
şimdi şekersiz süt içmem gerekiyo
kakaoyla falanda acı oluyo biraz
nesquik koysam zararı olur mu sizce az bi miktar

merhaba anneler masallah bebeklerimizle sorunsuz ilerliyoruz.
bebek arabasi konusunda sizede danismak istedim.
esimle almayi düsündügümüz araba bu

Hauck - Apollo All in One Set, Sky - Hauck - Babies"R"Us

o kadar geziyoruz bakiyoruz solugu bu arabanin yaninda aliyoruz :) fiyat ve kullanim bakimindan bize uygun geldi.
sizce nasil. almadan birde size danisayim dedim :))
bilgileriniz benim icin önemli

selam kızlar :) oğluşumun adını demir koymaya karar verdik eşimle :) inşallah hayırlı bi tercih olmuştur.giderek büyüyoruz birlikte.göbeğim şimdiden kocaman oldu ve doğuma 3 ay var daha ne kadar büyür bilemiyorum :) bir sürü ciciler aldık ona.önümüzdeki ayda doğum çantası için alışveriş yapıcaz ve bebişimin kıyafetlerini yıkayıp kaldırcam güzelce.inşallah sağ salim doğduğunu da görürüz amin.

ismi hayırlı olsun oğlunun canım.biz de kızımızın adını alya koymaya karar verdik.ufak ufak herşeyini alıp son 1 ay sadece göbek büyütmek istiyorum ama son zamana kadar çalışıcam,malum 6 aya uzayıp uzamayacağı belli değil,doğum sonuna birleştiricez

çok sağol canım sizinde isim hayırlı olsun.bende çalışıyorum ama doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta varya onu değerlendiricem canım.çünkü iş yerine dolmuşla gidip geliyorum inan ki zor oluyo yolda bekle dolmuş gelsin bazen de ayakta gidiyorum yer vermeyen öküzler çok.evde di,nlenmek istiyorum bebeğimi de iş sitresinde büyütmek istemem.aralığın ilk haftası gibi oluyo galiba 8 hafta öncesi o zaman ayrılabilirim.doktora sorucam 19unda randevum var hesap yapalım ona göre bende bebişle tatil yapayım :)

çok sağol canım sizinde isim hayırlı olsun.bende çalışıyorum ama doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta varya onu değerlendiricem canım.çünkü iş yerine dolmuşla gidip geliyorum inan ki zor oluyo yolda bekle dolmuş gelsin bazen de ayakta gidiyorum yer vermeyen öküzler çok.evde di,nlenmek istiyorum bebeğimi de iş sitresinde büyütmek istemem.aralığın ilk haftası gibi oluyo galiba 8 hafta öncesi o zaman ayrılabilirim.doktora sorucam 19unda randevum var hesap yapalım ona göre bende bebişle tatil yapayım :)

kızlar bence 20 li takıma okadar para saymayın derim.kendiniz takım oluştursanız daha uygun. eğer uğraşamam diyorsanız bence 1 tane 5li 1 tane de 10 takım yeterli diye düşünüyorum.bir arkadaşımda internetten crazy baby markasının 5 lisini 17tl, 10 takımınıda 50 tl ye almış ve kumaşı vs yumuşacık pamuklu tavsiye ederim. zaten dünya kadar penye çorap eşofman vs alıyoruz. onlar 10 sonra giyilmeyecek ürünler. boşa para harcamayın derim.bende ilk 3 ay için 5 askılı çıtçıtlı,5 uzun kollu çıtçıtlı, 5 eşofman altı, 5 liçorap takımı 5 li eldiven takımı ve 5li şapka takımı aldım.ha birde 5 tane değişik boyutta tulum aldım.zaten size hayırlı olsuna gelenler bi dünya eşya getiriyorlar. ablamdan biliyorum.aldıklarının kimisini kullanmaya ihtiyaç kalmadı şimdi hepside benim oğluma kaldı.

bende 10 lu bıtane alıcamda ılk donem evde hastane cıkısı ıı oluyor dıye dusundugumden oyle alayım dedım,hanı 2 ayrı hastane cıkısı alacagıme bıtane bundan alırım dıye ama sende haklısın cnm

bırde bu takımın ıcınde hastane cıkısı ayrıca seylerde var mesela ust ve alttakı patıksız pantolon bı takım:)
ne bıleyım yelegı var havlusu var extradan:)

ben çok çok beğendim arabayı. sanırım bundan yada muadili bişi alacağım ben de. irem bebe de aynı özelliklere sahip buldum ben de, denedim çok muhteşemdi. 699 tl dedi. sanırım top 1 de o var benim için.

bugün muayenem vardı. tokluk şekerim 165 çıktı. bebeğim 1380 gr. biraz iri dedi. 2 hafta 4 gün de ileride imiş gelişimi. yarın tekrar gitmem gerekiyormuş 100 mg şeker yüklenecek bu seferde, sonra da diyetisyene gidecekmişim. bu şeker bebeğin böbreklerine ve gözlerine zarar verebilir dedi aynı yetişkin insanlara verdiği zarar gibidir dedi dr. 15 kg almışım . 32. haftadan sonra alacaksın kiloyu şimdi acil diyet uygulayacaksın dedi.

tövbe. artık cevizi bademi çamfıstığını azaltıyorum. tereyağını ve ekmeği de bitiricem. sütü de azaltıcam. tatlıyı da bitiricem. çok tırssstımm. bakayım diyetisyen ne liste verecek...

Merhaba kızlar,
Birkaç günden beri boğazım yanıyordu zaten, bugün çok kötüyüm öğlende işten izin aldım eve geldim dayanamadım tüm vücudum ağrıyor zaten sağlıklı besleniyorum, sebze meyve herşeyden tüketiyorum giydiklerime de dikkat ediyorum soğuk almamak için. Ama yine geldi beni buldu bu grip İlaç da içemiyoruz, ıhlamur, portakal greyfurt suyu ancak bunlar nasıl geçecek bilmiyorum valla :2:

Ben de aynı düşünüyorum. 5'li ya da 10'lu bir takım alıp yedek bir takım da kendim oluşturacağım. Öyle daha uygun oluyor. Dediğin gibi 10 gün sonra giyemeyecek hiçbirini 100 lira çok fazla.

Geçmiş olsun. Ben de ıhlamur ve meyveyle atlatmıştım. Bir de dinlenmek çok önemli tabi. Ihlamuru bol limonlu içince çok güzel terletiyor. Sen de öyle yap.İnşallah bir an önce atlatırsın.

Kizlarrr, foruma 2 gundur bisiler oluo, yazmak icin girmeye calisiorum ama hata verio portal. Dun aksam doktora gittik kizimizi gorduk. Hersey yolunda cok sukur. Kuzu 687 gram olmus, koca ayaklarini ustuste atmis takilio icerde. Annesi gibi uzun boylu olacak dedi doktor, ayaklari benim gibi 40-41 numara olmasin yeter dedim :)
Kizimiz ayaklari asagida basi yukari yasli halde duruyormus, doktorum rahatsizlik hissediyorsundur dedi. Bu pozisyon mesanaye fazla baski ve midede rahatsizlik yaratirmis. Daha cok erken ama insallah doner kucuk hanim, bu yuzden sezaryen olmak istemem :)
Benim de 1 ay icinde istedigim zaman gibi seker yuklemesi yaptirmami istedi doktorum. Haftaya gidecegim insallah, umarim iyi sonuclar alirim. O zaman kadar da biraz dikkat etmem lazim acikcasi.. Korkuyorum bu seker olayindan, gerci ne annemde be de ananemde hic bu tip sorunlar olmamis. Genetigin onemi varsa eger, biraz icimin rahatlamasi lazim sanirim ama hic belli de oluyor bu isler..
Benden simdilik bu kadar. Okuyabildigim kadariyla herkes ve bebisler icin isler tikirinda, Allah bozmasinnnnn :)) hepinizi opuyorummmmm

evet canim bende denedim cok kullanisli sürüsü cok rahat. toys r us dan alcam ben yurtdisindayim simdi indirme girdi indirme 270 euro. normal fiyati 325 euro falandi bakalim inditim sonuna kadar yetisebilcem mi :)

Maşallah canım kızına,inşallah şeker yüklemesi sonucun da normal çıkar,ben de çok tedirginim şeker konusunda:18:

kızlar bu gece aranıza yeni dahil oluyorum.zamanla neyi nereye yazacağımı öğrenirim.yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.benim de kafam şeker konusuna takıldı.tam 24. haftada yapıldı yükleme ve değerler 165 çıktı.dr um iki hafta sonra tekrar yapacakmış. iki haftanın son üç gününe bol tatlılı diyet verdi..değeri yüksek çıkıp düşürmryi başaran var mı aranızda..sanırım yaşanan stres yüksek çıkmasına sebep oluyomuş bi bilginiz var mı??

hoşgeldin brcylmz, benim de 165 çıktı. ama düşüreceğim ! birazdan çıkıcam doktora , tekrar yükleme yapılacak sonra diyetisyene gidecekmişim. dönünce paylaşırım olanları ve verdiği diyet listesini.

çok kızgınım zaten. 20 günü geçti şeker yüklemem yapılalı ve yüksek çıkarsa beni arayacaklardı , gidecektim. ihmal ettiler. bu geçen 20 günde düzene sokma şansım vardı. bide bebeğini kör eder, böbreklerine zarar verir dedi dün. aşağıda şimdi bu hafta bebeğimin gözlerinin açılacağını okudum demin sana cevap yazdığımda.. çok fena oldum. o gözlerine ölürüm ben yavrumunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…