Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

bizim 3 tane hast.çıkışımız var 10lu mu 11limi ne
ben aldım 1tane,bide annem ve kvalide aldı
öle 20li filan istemedim ben
hep aynı renkte oluyoya ondan
böle renkli renkli olucak 3ayrı takım:)

ya kızlar bide ben sütü içine bişey katmadan ve şekeriz içemiyorum
şimdi şekersiz süt içmem gerekiyo
kakaoyla falanda acı oluyo biraz
nesquik koysam zararı olur mu sizce az bi miktar

bilmemki bi zararı olurmu
ben şekerli şekersiz hertürlü içiyorum,severim sütü :)

güzel araba canım
bende böle istiyodum ama biraz fazla geldi bize tek araba aldık mecbur
kraft topaz modelini aldık

güzel isim canım hayırlısı olsun
sende 27 haftadasın sanırım
bizde öle :)) ve büyümeye başladı göbeğim baya bi
zaman gitgide azalıyo nasıl geçiyo anlamıyorum
bide kocam eğitime gidiyo 3 haftalığına ( 15 gün sora
gidince yada gelince bende çantamızı hazırlamayı düşünüyoum
ne olur neolmaz hazırda dursun :)

5li takımlardan bende aldım,bide hediyede geldi şimdiden 1 tane:))
crazy baby yi bende çok beğeniyorum,çok güzel ürünleri
hatta dün bi paketim elime ulaştı,çok beğendm hepsini
bide onun kadife ürünleri var henüz çıkmadı nette görmedim
görsem 1-2 takımda onlardan alıcam :)

günaydın hanımlar.dün akşam 3 boyutlu ultrasona gittim,kızımın yüzünü bi göreyim artık diye.yok anam göstermedi.iki eli,bi de bi bacağının ayak parmaklarıyla kapattı yüzünü.babası diyo alya kızım hadi aç yüzünü,doktor dediki sizin alya biraz değişik inat.babası da dediki,aaa demek kızım bana benzemiş:)biraz tombiş bi kız olcak dedi.25+2 dik dün.26 görünüyodu,900 gr olmuş.şimdi tekrar renkliye gitmeye korkuyorum,yine göstermezse boşuna mı gidicem?bi de zaman bana geçmiyo sanki daha çok var,3 ay:)

Günaydın kızlar,
Dün mükellefte idim pek uğrayamadım.Saat 3ü geçincede direk eve gittim.Gündüz uyumak ne şahaneymiş :)

sağol canım :)27.haftam cuma günü doluyo bebeğimi görmeye gittiğimde 28 haftalık olucam bakalım ne kadar büyümüş kilo almış :) büyüdüğünü acıtan tekmelerden anlıyorum zaten de görmek istiyorum.iyiki ultrason var yoksa meraktan çatlardım :) içeride ne yapıyo çok merak ediyorum.senin profil resmi varya göbeğim o kadar oldu 9.ayda nasıl olur ki kalkamam herhalde yerimden :)

Günaydın kızlar, dün öğleden sonra izinliydim şeker yüklemesinden çok korkuyordum ama çok şükür iyi çıkmış açlık 77 tokluk 87 ama tam kan sayımı da yapılmıştı onun sonuçları kötü. Aşırı düşükmüş kan değerlerim,ilk aydan beri içtiğim ferrum fort kan ilacını günde 2ye çıkardı inş. düzelir.Cumartesi de muayene günümüz kızımı özledim. 2.doz tetanoz aşımı da dün oldum o da bitti:) 6 ay sonra yine yapılacakmış 2.yi düşünüyorsan tamamlayalım 5e dedi ben de olur dedim.Oda siparişimizi de verdik bakalım nasıl bişe olacak çok heyecanlıyım. Alya ve demir bebeklere de maşallah isimleriyle yaşasınlar. Biz aymir ya da mina diyoduk ama değişti:) Elvin olacak içimize de çok sindi.nasıl sizce.

Canım set çok iyi ayrı ayrı almaktansa 1 seferde alınır ama pahalı geldi ben disneyin orj.aldım indirim çekim vardı 40 küsüre geldi. Bi tane daha alacam 10lu ama farklı renk olacak.Seninkini de beğendim, çeşit çok.Karar senin canım:)

Canım hoşgeldin istanbulda iyi bir hava yok ama güzel karşılayamadı seni:) Nazar değmesin bebişe maşallah.Şeker yüklemesini baya uygun yapmışlar ben ona 30tl, kan sayımına da 18tl verdim.Farklı testler yapılması bir yönden iyi yukarıda yazdığım gibi ilacımı artırmam gerekiyormuş,yapmasalardı bilmeyecektim.Ama gereksiz olanlar da sırf ticaret için yapılıyor olabilir,dr.dan dışarda yaptırabilirmiyim ya da neden yapılıyor diye bilgi alırdım ben olsam:)

beyazcım araba konusunda ben de kararsızım senin modele bayıldım çok iyiymiş.Bence fiyat olarak da uygunsa sizin için,kaçırmayın derim. Ben de son ay alırım diye düşünüyorum.

Ben olsam 32.haftada ayrılırdım canım senin gibi, servisle gitmeme rağmen zorlanıyorum dolmuş vs çok çok zor olur kış zamanı.Bir de bugün bişe farkettim işyerinde, yerime geçici olarak biri alınacak mı o bile belli değilken bikaç kişi tanıdıklarının cv sini göndermeye başladı benm yerim boşalacak ya, sanki dönmeyecem ya moralim bozuldu belli etmesem de.

Sevocan çok geçmiş olsun 3 hafta grip çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım aynen dediğin gibi ıhlamur,nane limon bol iç, gece terlemeye çalış. Ben son günler artık dayanamadım hiç iyileşmeyince, dr parol ve ateş düşürücü verdi, 2 gün istemeden de olsa mecburiyetten içtim kurtuldum.Tekrar geçmiş olsun

İnşallah kötü bişe olmayacak canım öle düşünme,Allah korur meleklerimizi. Diyet listesi vs verdi mi dr.onlar atlasa da sen sor mutlaka. Diyetle sporu ihmal etme canım

Oda takımınız hayırlı olsun nerden aldın resmini eklede görelim.:))
İsim konusunda ben çok kararsızım.Hamile kalmadan önce kızımız olursa Çağla koymayı düşünüyorduk.Sonra eşim Göksu ismini buldu.(eşimin adı Gökhan benimde Derya sözde isimlerimizin birleşimiymiş öyle diyor.) Arya ve Bade var şimdi benim aklımda ama eşim göksuda takıldı.

canım bende geç ayrılmayı düşünüyordum da baktım çok agrasif olmaya gelen müşterilere tahammül edememeye başladım benim için çalışası bi hal kalmadı bebeğimi böyle etkilemek istemiyorum gergin bir çocuk olur sonra.hem sitres te çok zararlı.hayırlısı olsun bakalım nasıl yapıcam.benimde moralim bozuldu ilk yerime birinin bulunmasına ki o zaman doğum izni gündemde bile değildi düşün daha 5 aylık hamileydim çok bozuldum madem öyle erken ayrılırım dedim bide yerime gelene işi öğretme sıkıntısına giremem yok öyle hazıra konmak ben çok çabaladım oda uğraşsın bi zahmet.doğumdan sonra geri dönünce çıkmak zorunda kalacak zaten

günaydın kızlar
ya şimdi yazdıklarınızı gene okudum gene moralim bozuldu benim ((
sizin şeker 165 çıkmış doktor bebeğe çok zararı olur demiş
benimki 170 çıktı
doktor bana çok aşırı yüksek değil diyetle halledebilirsin dedi nasıl oluyo anlamıyorum yaa
başka doktora da mı gitsem acaba bilemedim ((

Canım o kadar korkacak bişey yok, dikkat edeceksin pirinç patates şerbetli tatlılardan uzak dur. Sık sık az yemek ye kafi. Şekeri 200 ün üstünde çıkanlar çok riskli, benimki 162 çıktı doktor çok tehlikeli vs demedi. Gerçi 100 lükte yaptırıcam bakalım onda ne çıkacak ama yinede çevremde çok duyduğum için ben fazla kafaya takmıyorum.

selam kızlar..dün bütün gün annemle bebek eşyalarına ,beşiklerine vs baktık. beşiğimizi annem alıcakmış :)) bir iki model paylaşıcam sizlerle. ayrıca kapı süsü ve şeker sepetimizide beğendik. bakalım sizlerde beğenicekmisiniz..

tabi pembe olan kurdeleler maviye dönüşücek :)))

Aman ne cic şeyler bunlar, benm yata odama sığsa da bende böyle ufak beşik alsam ekstradan ne güzel olurdu:)

Ekliyim canım baya bir önce yine paylaşmıştım,biri beşik hali,diğeri büyüyünce kardeşi gelene kadar kullanacağı hali:) Biz de isimlerin uyumundan gitmeye çalıştık benim de eşimin adı Gökhan:) baktık olmuyor başka aradık Elvin ismine de ısındım:) inş. onlar beğenirler büyüdükleri zaman.

Foruma uğramayalı epey olmuş,ne kadar güzel paylaşımlar olmuş böyle.Biz de ufak tefek hazırlıklar yapıyoruz oğluşuma.kalanları uygun ve kaliteli pazar ürünlerinde almayı düşünüyorum.Bizim burda türkiyenin 2. büyük pazarı kuruluyor ne ararsan var hem de mağazadakilerin yarı fiyatına.Bu haftasonu yine bir alışveriş tufanı beni bekliyor:)))İnş doğum izni çıkar şu 6 aya da hemen ayrılırım izne:))
Beşikleri çok hoş gerçekten ama ben de Ceyz gibi takım alsam mı diye düşünüyorum.Çok da kararsızım hani.Hangi sitedendi senin takım Ceyz?

Günaydın ceyzim. Adıyla bol kısmetli sağlıklı ömürler nasip etsin :) çok beğendim adını.
Şeker ve tetanozu da atlatmışsın gözün aydın.Kızından güzel haberler getir bize

Hayır geçti dedilerde acaba doğrumu bilen varmı

Hiç bilmiyordum inşallah dediğin gibi geçmiştir canım.

Oyy yerim beşiğini süslerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…