• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
bol bol dinlenmelisin başka türlü halsizlik geçmiyor maalesef:(
benimde aynı yere ağrı giriyordu baskı hissediyordum bebek büyüdüğü ve oralarda gezindiği içinmiş canım :)))
canım seninle doğum tarihimiz aynı görünüyo :) allah kızını size bağışlasın maşallah.benimde oğlum olacak.kız olsaydı isim Elis Bade olacaktı da erkek olunca isim düşünmekte zorlanıyoruz.eşim demir istiyo ama soyadımız demirci bana tuhaf geldi yani demir demirci :) o yüzden kararsızım.
Anladım canım tabi en mantıklısı beşik yatak vs.almamak bu durumda. Al canım bence ben beğenmiştim zaten senin paylaştığın uyku yatağını.6 aylığa kadar kullanırsın. Benim yatak odam küçük beşik düşünmüyordum oraya ama bu iki üründen alsam mı yatak odası için acaba,nerde satılıyor masraflı bir beşik mi gören-bilen varmı kızlar:)
Eki Görüntüle 549014 Eki Görüntüle 549015

bende çok beğendim o yatağa monte edilen beşiği acaba kaç aylığa kadar kullanılıyo çünkü masraf etmek istemiyorum pek

canım seninle doğum tarihimiz aynı görünüyo :) allah kızını size bağışlasın maşallah.benimde oğlum olacak.kız olsaydı isim Elis Bade olacaktı da erkek olunca isim düşünmekte zorlanıyoruz.eşim demir istiyo ama soyadımız demirci bana tuhaf geldi yani demir demirci :) o yüzden kararsızım.

Amin canım benim Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeklerimize bizede kolay doğum nasip etsin :) taha talha yiğit erkek olsaydı bunlardan olucaktı demir ismide çok güzelmiş ama soyisim işi bozuo gibi cnm

kızlar bebek nevresımlerınızı neler aldınız?? ben days in colorstan bı tane aldım lila inekli cok sırın bısey:) fıyatıda cok uygun 40 tl:)

bırde yorgan alacagım pamuklu daha saglıklıymıs annem oyle dıyor dısarda hazır satılanlar sanırım elyaf,siz ne dıyorsunuz

biz taçın bjkli nevresimini :)) ve bide cottonbox tı sanırm ordan zürafalı aldık
yastık yorganda cottonboxtan

Günaydın kızlar,
HAlsizlikler sanki geri dönmeye başladı.Sizlerden de bu durumu yaşayanlar var mı.
Birde karnımın altı ayağa kalktığımda ağrıyor :( nedendir acaba

bnm hiç yoktu öle yorgunluk halsizlik ama son 1 haftadır yavaştan başladığını hissediyorum
eve gittiğimde yemek sorası bi ağırlık çöküyo
ayaklarımı uzatıp oturuyorum artık
ama yinede buna rağmen misafirden gezmekten kusur kalmıyorum :9:
bu akşama mesela 10kişiyiz yemekte
18.30da evde olucam bakalım nasıl yetişcem :)

bende çok beğendim o yatağa monte edilen beşiği acaba kaç aylığa kadar kullanılıyo çünkü masraf etmek istemiyorum pek

demir demirkanı düşün :)
onun gibi :))
benim eşimde demir ismini istiyo ama ben farklı istiyorum bakalım :)

Anladım canım tabi en mantıklısı beşik yatak vs.almamak bu durumda. Al canım bence ben beğenmiştim zaten senin paylaştığın uyku yatağını.6 aylığa kadar kullanırsın. Benim yatak odam küçük beşik düşünmüyordum oraya ama bu iki üründen alsam mı yatak odası için acaba,nerde satılıyor masraflı bir beşik mi gören-bilen varmı kızlar:)
Eki Görüntüle 549014 Eki Görüntüle 549015
sana güveniyorum o zman:)) banada mantıklı geldi ama göremediğim için kafamda soru işareti vardı... yaza güzelce odasını da yaparım şimdilik böyle idare edecez artık...paylaştığın resme benzer resimler gördüm ama hiç satan bi siteye denk gelmedim görürsem muhakkak paylaşırım burada cidden çok pratik bi ürün
benim dersanede hocamın adıda selçuk selçuk tu hatta başta dalga geçtiğini düşünmüştüm :)) benim atakan oğuz kaan kerem isimleri hoşuma gider mesela erkekte
o yatakta 6aya kadardır muhtemelen

bu arada belfü yorgunluk durumunu sormuş...bende çok çabuk yoruluyorum..bide alttki gebelik takvimine baktımda ben şuan nefes darlığı durumu yaşıyorum...bide burnum hamile kladığımdan beri tıkalı yara ve kanıyo o yüzden daha şiddetli yaşıyorum nefes darlığını sizde de var mı nefes darlığı ben boğulacak gibi oluyorum bazen son aylar napacam bilmimyorum gittikçe şiddetlenecek çünkü bebk büyüdükçe

Merhaba kızlar,

Bugün bizim de aylık kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 77 tokluk 109 çıktı Allah'a şükür gayet normal. Bebeğim de 697 gr. 30 cm de boyu :nazar: uzun boylu olacakmış güzel kızım, elleri ayakları uzun uzun, patikleri büyük örün dedi doktor :) Biz de karar verdik kızımızın adı "Defne" oluyor inşallah :16:

Kızlar egzersiz yapın bunu tavsiye ediyorum bana dua edersiniz hava soğuk dışarda yurunmuyor ben 3 günde faydasnı gördüm eşimle alışveriş merkezine gitmiştik ay nefes nefese yürüyemediğimi farkettim ama artık yürüyüş sayesinde göbeğimin varlığını hissetmiyorum yapıverin evde tembellik yapmayn

Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube

Düzenli yapabiliyorsan valla şahanesin:) Ben bu aralar bıraktım iyice :(

bol bol dinlenmelisin başka türlü halsizlik geçmiyor maalesef:(
benimde aynı yere ağrı giriyordu baskı hissediyordum bebek büyüdüğü ve oralarda gezindiği içinmiş canım :)))

Allah hepimize kolaylık versin artık çok ağırlaşmadan tamamlarız inşallah hamileliği:(

ceyz canım bu bebedordun ki o kadar basit birşeyki ve havuzlu handa 10 tlye veriyorlar bunu ve bebedorun tüm ürünleride Çin malıdır bilgin olsun.

Aaa bilmiyordum :( Bazı bakım ürünlerini bebedor almıştım :(

bnm hiç yoktu öle yorgunluk halsizlik ama son 1 haftadır yavaştan başladığını hissediyorum
eve gittiğimde yemek sorası bi ağırlık çöküyo
ayaklarımı uzatıp oturuyorum artık
ama yinede buna rağmen misafirden gezmekten kusur kalmıyorum :9:
bu akşama mesela 10kişiyiz yemekte
18.30da evde olucam bakalım nasıl yetişcem :)

Ohh maşallah size :) En güzelini yapıyorsun canım.Bende bugün kadıköy cuma pazarına gittim hem çok yürüdüm hep fazla ağır taşıdım ondan oldu sanırım:(

bu arada belfü yorgunluk durumunu sormuş...bende çok çabuk yoruluyorum..bide alttki gebelik takvimine baktımda ben şuan nefes darlığı durumu yaşıyorum...bide burnum hamile kladığımdan beri tıkalı yara ve kanıyo o yüzden daha şiddetli yaşıyorum nefes darlığını sizde de var mı nefes darlığı ben boğulacak gibi oluyorum bazen son aylar napacam bilmimyorum gittikçe şiddetlenecek çünkü bebk büyüdükçe

Burun tıkanıklığından nefret ediyorum:( Ne kadar temiz olsa da gene de tıkanıyor.Akşam saatlerine doğru sırt ağrılarım ve kaburgaya baskı oluyor nefes almak güçleşiyor.Artık bu şikayetleri yaşamamız çok normalmiş canım

slm kızlar nasılsınız

ben baya uzun zamandır yaşıyorum kamikazecim solunum güçlüğü
çünkü benim burun kemiğimde eğrilik var normalde de zaten hızlı yürüyünce falan ağzım açık nefes almak zorunda kalıyodum
o yüzden şuan gece uyurken falan tam nefes alamıyorum sanırım birden nefes alınca göğüs kafesimde ağrı oluyo sonra ne olucak bilmiyorum :((

kızlar bu yatağa bağlanan beşik nerde satılıyor acaba :)

bu ürün bu sekilde satilmiyo normalde normal besik gibi satiliyo sadece öndeki tahtayi cikarip kendin monte ediyosun yani bu ürünü ararken bu sekilde görmeyebilirsin. incelerken böyle özellik varmi diye bakarsin. ben yurtdisindayim burda toys r us da var ama türkyedekinde varmi bilmyorum.

slm kızlar nasılsınız

ben baya uzun zamandır yaşıyorum kamikazecim solunum güçlüğü
çünkü benim burun kemiğimde eğrilik var normalde de zaten hızlı yürüyünce falan ağzım açık nefes almak zorunda kalıyodum
o yüzden şuan gece uyurken falan tam nefes alamıyorum sanırım birden nefes alınca göğüs kafesimde ağrı oluyo sonra ne olucak bilmiyorum :((
bende korkuyorum son ayları düşünemiyorum bırak hareket yapmayı oturduğum yerde konuşurken bile nefes nefese kalıyorum :(( Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar,

Bugün bizim de aylık kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 77 tokluk 109 çıktı Allah'a şükür gayet normal. Bebeğim de 697 gr. 30 cm de boyu :nazar: uzun boylu olacakmış güzel kızım, elleri ayakları uzun uzun, patikleri büyük örün dedi doktor :) Biz de karar verdik kızımızın adı "Defne" oluyor inşallah :16:

maşallah kızına,ismi de çok güzelmiş

bu ürün bu sekilde satilmiyo normalde normal besik gibi satiliyo sadece öndeki tahtayi cikarip kendin monte ediyosun yani bu ürünü ararken bu sekilde görmeyebilirsin. incelerken böyle özellik varmi diye bakarsin. ben yurtdisindayim burda toys r us da var ama türkyedekinde varmi bilmyorum.

evet bende gördüm hatta resim ekleyim yaptırılabilcek bişi satan yer bulunmasada bence

Eklentiler

• $295400_448164701884327_1187833726_n.webp
    $295400_448164701884327_1187833726_n.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $306725_448164805217650_676870046_n.webp
    $306725_448164805217650_676870046_n.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $480025_448164861884311_1083161764_n.webp
    $480025_448164861884311_1083161764_n.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba kızlar,

Şimdi dikkat ettim de aşağıdaki hamilelik takviminde "Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 790 gr. - Yaklaşık boyu : 34.6 cm. (Baştan Topuğa)" yazıyor. Ne yani bebeğimin boyu kilosu az mı şimdi? Doktor normal dedi ama :((

slm kızlar bayadır yazamamıştım size ama baktımki sorunlarımız neredeyse ortak gibi.heleki yorgunluk ve nefes alamama durumu tam beni anlatıyo maalsef:( bugün dişlerimdeki yoğun iltahap nedeniyle dişçiye gittim tam bira saat boyunca işlem yapıldı iğne yapıldığı için pek bişey hissetmesemde beynime vuran sesler çok rahatsız ediciydi.doktor bebeinde şu an aynı sesleri duyuyo dedi.zavallım korkuyla bugün tanışmış oldu saatlerce hareket etmedi.inşallah iyidir.dahada kötüsü salı günü yine gidcem dişçiye maalesef henüz kurtulamadım.buarada antibiyotik verdi 1000 mg kadın doğumcuma sordum bi sorun yaratmaz alabilirsin dedi.
başka bi konuda benm zıpır ne kadar hareket ederse etsin eşim bi türlü elini koyunca hissedemiyo.sizinkiler hissetmeye başladımı? sabahları özellikle çok hareketli oluyo ama eşim hiç hissetmedi:( ben oda hissetsin artık istiyorum

Şimdi dikkat ettim de aşağıdaki hamilelik takviminde "Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 790 gr. - Yaklaşık boyu : 34.6 cm. (Baştan Topuğa)" yazıyor. Ne yani bebeğimin boyu kilosu az mı şimdi? Doktor normal dedi ama :((

Maşallah bebişine canım ismi çok güzelmiş. O takvimlere çok bakma canım değişik oluyor herkesin ki benim de hiç tutmuyor. Düşük olsa doktorun sölerdi.

Bebek odası için duvar kağıdı düşünen arkadaşlar 1V1Y.COM - Üye Girişi bu adresi bi inceleyin kampanya devam ediyor.

Sevocan tatlım bebişine maşallah.Şeker de çıkmamış gözün aydın :) Sağlıkla gelsin inşallah

Canım o bir haftalık değer.Sıkma canını yok yere her gün daha hızlı büyüyor unutma:38:

bu meslekte olanlar kadar eşleri içinde çok zor cidden...bizde bikaç gün önce üzücü bir olay yaşadık malesef...cidden insanın psikolojisi acayip etkileniyor...bundan çalışan kadar eş de etkileniyor Allah kolaylık sabır versin inş...

aminn canım inş.. evet doğru söylüyorsun bizim içinde en az eşlerimiz kadar zor bir işş...
Bana da 500 yattı,full ek ders mi alıyor canım okul öncesi?niye farklı anlamadım cidden.Rapor falan almış mıydın?
full yatıyor evet canım, hiç rapor vs. almadım. cidden alınan ekdersler şehirden şehire değişiyor resmen yaa hiç anlamadım gitti bu ekdersi... :47:

Back
X