• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
sağol cnm evet biraz hafifledim şeker çıkmayınca ama hala tatlı isteyince çekine çekine yiyorum nolur nolmaz diye. kansızlık çok önemli gerçekten kırmızı et yiyebiliyosan iyi geliyor. bi de ahududu reçeli tatlıyla çok sorunun yoksa arttırıyor diyolar ben kahvaltıda az bişey mutlaka yiyorum.

canım nerdeeee vejeteryanım ben :50: zar zor köfte döner falan yemeye çalışıyorum... şeker de sınırda yükselmesin diye tatlıya da yüklenemiyorum kuru üzüm falan yiyorum işte

58 kıloyla hamıle kaldım ve 72 kıloyum canlar yaaa. ayrıca bacaklarımın on ve arka kısımları mor mor harıta gıbı. daha göbegımde o kadar yok allaha sukur.. ben lıerac aldım ama kızlar zerre nemlenmıyo.yagsız bı jel mı kı bunun özellıgı.. vazelın kullanmaya devam edıcem. bosuna 40 lıra verdım o jele..

gecelerı genelde sagıma soluma dönemıyorum. acayıp şışkınlıklerım ve afedersınız gazım oluyo.. karnım agrıyo.. halsızım... ama oğlusum cok ıı allaha sukur..

hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım ınsaallah...

süt pompası almayı düşünüyorum.. markada kararsızım... sızlerde önerıler var mı:?

çatlaklar çok zor tabi ama biraz bünye meselesi galiba bi de hızlı kilo alımı etkili olabilir yoksa hiçbir krem önlemiyor diyolar. ben bebe yağı kullanıyorum şuanda. ilk hamileliliğimde normal bi nemlendirici kullanmıştım. hiç çatlağım olmamıştı. ama o zamanlar daha zayıf hamile kalmıştım. şimdilik çatlak yok ama daha 5-6 kilo falan aldım umarım bu seferde çatlak olmaz. bi de bol bol su içmeni tavsiye edebilirim. göğüs pompasına bende baktım karar veremedim medela ameda bi de avent kişiden kişiye memnuniyet değişiyor.

arkadaşlar merhaba öncelikle tüh anne adaylarına Allah kolaylık versin,hepimizi sağsalim bebişlerimize kavuştursun inşallah...ben aslında mart annesiyim muhtemel doğum tarihim 4 mart ama şubatın son haftasıda doğum yapabilisin dedi doktor...şuan 24 haftalık hamileyim...sizleri uzun zamandır takip ediyorum,yazmak yeni nasip oldu...bende sizlerin arasına katılmak istiyorum...sizlere bir konuda danışacaktım yorumlarınız gerçekten çok önemli...benim oğlum olucak ve adını Berke Buğra düşünüyoruz,sizce nasıl bir isim yorum yaparsanız çok sevinirim...

arkadaslar bende subat annesi olacağım gibi görünüyor.aslında mart ayı olacaktı ma bebeğimiz 10 gün kadar büyük görünüyor usg de:)Allah kimseye kötü bir gebelik yasatmasın benim cok kötü geçiyor simdi 13.haftadan beri kalkamıyorum hiç.beni tek mutlu eden her doktota gidişimde bebeğimin sağlığında bi problem olmadığını söylemeleri ve onun kalp atıslarını dinlemek oldu.

hoşgeldinizzz:3::3: martın kaçak anneleri:1::1::9: bizim burada paylaşımlarımız çok iyi. size de yardımcı olabilirsek ne mutlu bizeee:54::54:

canım nerdeeee vejeteryanım ben :50: zar zor köfte döner falan yemeye çalışıyorum... şeker de sınırda yükselmesin diye tatlıya da yüklenemiyorum kuru üzüm falan yiyorum işte

off çok fena durumdasın ya et yememek zor tabi o zaman kanın yine bile iyi çıkmış bence. bakliyat bol bol mercimek ıspanak yoğurt katmadan yemen lazım.

selam güzel anneler ve melekleri
nasılsınız umarım herkes i,yidir
dün malum tören vardı Atamızı andık ağla ağla içim çıktı:50:
ya kızlar artık iyice şiştiğimi hissediyorum
bugün bacaklarımı alırken eğilemedim resmen ne olacak yaa
sanırım 11.kilomu da aldım alacağım:50:
60.5-61 oldumm aman Allahım diyorum ben :26:
ama bebeğim iyi olsun da vereceğiz sonuçtaa
dün oğlumun bazı kıyafetlerini yıkadım ütüledim artık yavaş yavaş yapayım ne olur ne olmaz diye
dua ed ede katladım Allahım sağlıkla giydirsin diye
Rabbim hepimize sağlıkla mutluluka kucağımızda göstersin:nazar:

hadi geçmiş olsun hamilelerin korkulu rüyası şekerden yüzünün akıyla çıkmışsın. gebelikte kan sandığımdan daha önemliymiş benim kanım 11.4 çıktı diye dr. demir ilacını 2ye çıkardı. sınır 12ymiş bana çok düşük gelmedi ama demekki önemliymiş

ben de facebookta görmüştüm bu yazıyı. Allah katında bi nebze olsa yükselebildiysek ne mutlu bize. annelik ne kadar kutsal. Rabbim isteyen herkese nasip etsin:5::5:

ben de 11 kilo aldım (59-70) inşallah doğumdan sonra kolay verilir. süt pompası ben de istiyorum medela diyorlar ama araştırmalarım devam ediyor.:27:

Bana da iyi gibi geldi canım kan değerin,benim 10 küsurlarda dolanıyor genelde,doktor söylemeden ikiye mi çıkarsam napsam ilacı:44:

arkadaşlar merhaba öncelikle tüh anne adaylarına Allah kolaylık versin,hepimizi sağsalim bebişlerimize kavuştursun inşallah...ben aslında mart annesiyim muhtemel doğum tarihim 4 mart ama şubatın son haftasıda doğum yapabilisin dedi doktor...şuan 24 haftalık hamileyim...sizleri uzun zamandır takip ediyorum,yazmak yeni nasip oldu...bende sizlerin arasına katılmak istiyorum...sizlere bir konuda danışacaktım yorumlarınız gerçekten çok önemli...benim oğlum olucak ve adını Berke Buğra düşünüyoruz,sizce nasıl bir isim yorum yaparsanız çok sevinirim...

Merhaba canım hoşgeldin,çok uyumlu olmamış sanki iki isim,Buğra Berk falan düşünseniz?tabi sizin içinize sinmesi en önemlisi,sağlıkla alırsın inşallah oğluşunu kucağına.

Kızlar bu arada biz de ufaktan park yatak,puset arayışlarına başladık.Bugün yakın bir ilçeye gidip birkaç mağazaya baktık ve şunlar hoşumuza gitti sizce nasıl?

http://www.civcivbebe.com/u/1009/Pierre-Cardin-Park-Yatak-Ps180-(Yatak-Hediyeli)
PİERRE CARDİN PS-313 ÇİFT YÖNLÜ ARABA

Bir de radyatör almayı düşünüyoruz.Evimiz kaloriferli,iyi de yanıyor ama banyodan çıktıktan sonra ve kaloriferlerin yanmadığı zamanlarda lazım oluyormuş,ufolar çok kullanışlı olmuyor dediler.

beni de uyku tutmadı :S hadi inşallah güzel çıkart test sonucun.

100 lük şeker sonucum iyi geldi Allaha şükür. çok çok çok mutluyum. pirinç pilavından ve beyaz ekmekten uzaklaştırdım kendimi zaten.

şimdi de oturdum bebe mağazalarını geziyorum nette :emir_bebek:

günaydın güzel anneler.cuma akşamı 4 boyutluya gittim ve korktuğum olmadı,kızçem gösterdi kendini,cd aldık ay inanılmaz bi duygu anlatamam.elleriyle oynuto,boynunu çeviriyo,gülümsedi bile.babası da taktı güleç kızım aferin sana hep böyle akıllı ol:)Allahım tüm isteyenlere yaşat.bu arada kızım 1 hafta önce 900 gramdı,bikaç güne 1 kg olcak inşallah.ben de 70 le hamile kaldım,bu ara abartmaya başladım durduramıyorum kendimi.75,5 kilo falan oldum ama bu kiloların tamamını yaklaşık 1,5-2 ayda falan aldım:)

dün eczaneye gittim korka korka tartıldım veee 62 olmuşum :50::50::52::53::18: yani aldığım kilo sayısı 14 oldu yaaa artık bi gariplik olduğunu düşünüyorumm.. ömrümde tartıda 51 kiloyu görmemiştim, ne kadar garipsediğimi düşünün :30: doğuma kadar 80e yaklaşırım herhalde :53::53:

Senle kilomuz aynı şuanda canım:) Cumartesi muayenede tartıldım 9.kilomu da almış bulunuyorum:) Bundan sonrası çift rakamlar:D

selamlar...
ben de nefes problemi yaşıyorum:25: son iki gündür grip sebebiyle iyice kötüleştim:43: kuş gibi ağzı açık geziyorum resmen. bu akşam yemek yerken bile zorlandım. bebiş de nefessiz kalacak diye korkmuyor değilim.:18::18:
hadi geçmiş olsun hamilelerin korkulu rüyası şekerden yüzünün akıyla çıkmışsın. gebelikte kan sandığımdan daha önemliymiş benim kanım 11.4 çıktı diye dr. demir ilacını 2ye çıkardı. sınır 12ymiş bana çok düşük gelmedi ama demekki önemliymiş
Edacım benm de kanım düşük 10 küsürlerde:( Dr önce ferrum fortu ikiye çıkar demişti,cumrtesi günü de ilaç yazdırdığımda günde 1 tane gynoferon yazdırdı anlam veremedim.Bu ikincisi daha mı etkili acaba,sen hangi ilacı kullanıyosun canım.Nefes problemi bende de var 2 aydır burnum tıkalı,normalmiş sanırım bu durum:(

58 kıloyla hamıle kaldım ve 72 kıloyum canlar yaaa. ayrıca bacaklarımın on ve arka kısımları mor mor harıta gıbı. daha göbegımde o kadar yok allaha sukur.. ben lıerac aldım ama kızlar zerre nemlenmıyo.yagsız bı jel mı kı bunun özellıgı.. vazelın kullanmaya devam edıcem. bosuna 40 lıra verdım o jele..

gecelerı genelde sagıma soluma dönemıyorum. acayıp şışkınlıklerım ve afedersınız gazım oluyo.. karnım agrıyo.. halsızım... ama oğlusum cok ıı allaha sukur..

hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım ınsaallah...

süt pompası almayı düşünüyorum.. markada kararsızım... sızlerde önerıler var mı:?
Canım bence çatlak bünye meselesi,benm annem de var ben de 9 kilo aldım göbiş kocaman ama çatlağım yok henüz. Olacağı varsa oluyor,sonradan pişman olmiyim diye pahalı krem almadım.2-3 günde bir bebe yağı,hergün de kakaolu vazelin işimi görüyor:) Süt pompası medelayı düşünüyorum.Bütçen varsa avent en iyisi ama.

arkadaslar bende subat annesi olacağım gibi görünüyor.aslında mart ayı olacaktı ma bebeğimiz 10 gün kadar büyük görünüyor usg de:)Allah kimseye kötü bir gebelik yasatmasın benim cok kötü geçiyor simdi 13.haftadan beri kalkamıyorum hiç.beni tek mutlu eden her doktota gidişimde bebeğimin sağlığında bi problem olmadığını söylemeleri ve onun kalp atıslarını dinlemek oldu.

Hoşgeldiniz mart anneleri:) Burda paylaşımlarımız çok güzel siz de katılın çok seviniriz.Niyeyse benm de doğumum ocakta olacak gibi geliyor içimden ama kısmet. Burda başladık burda devam:D:D

OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi

dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

:5::5::5::5::5: çok duygulandımm

Allah ne güzel lütuflar bağışlamış bizlere.İnş. kendi annem gibi bir anne olabilirim ben de,nasip eder Allah inş. Çok duygulandım okuyunca,eşime de okuttum.

günaydın güzel anneler.cuma akşamı 4 boyutluya gittim ve korktuğum olmadı,kızçem gösterdi kendini,cd aldık ay inanılmaz bi duygu anlatamam.elleriyle oynuto,boynunu çeviriyo,gülümsedi bile.babası da taktı güleç kızım aferin sana hep böyle akıllı ol:)Allahım tüm isteyenlere yaşat.bu arada kızım 1 hafta önce 900 gramdı,bikaç güne 1 kg olcak inşallah.ben de 70 le hamile kaldım,bu ara abartmaya başladım durduramıyorum kendimi.75,5 kilo falan oldum ama bu kiloların tamamını yaklaşık 1,5-2 ayda falan aldım:)

havvam maşallah kızına:) benim elvinim de cumartesi 28+2 ydi, 1293 gr 35 cm olmuş meleğim:) Ağzını gözlerini oynatmasını gördük ilk defa. İnanılmaz derece hızlı kilo alıyorlar bu aylar,1 aydır sık sık gittiğim için anladım:D

Ben de renkli ultrason resmi olsun istiyorum 1 tane. Bizim hastanede yokmuş,Anadolu yakasında nereler var kızlar bilginiz var mı?

Günaydın kızlar, hepinize güzel haftalar :)

selam güzel anneler ve melekleri
nasılsınız umarım herkes i,yidir
dün malum tören vardı Atamızı andık ağla ağla içim çıktı:50:
ya kızlar artık iyice şiştiğimi hissediyorum
bugün bacaklarımı alırken eğilemedim resmen ne olacak yaa
sanırım 11.kilomu da aldım alacağım:50:
60.5-61 oldumm aman Allahım diyorum ben :26:
ama bebeğim iyi olsun da vereceğiz sonuçtaa
dün oğlumun bazı kıyafetlerini yıkadım ütüledim artık yavaş yavaş yapayım ne olur ne olmaz diye
dua ed ede katladım Allahım sağlıkla giydirsin diye
Rabbim hepimize sağlıkla mutluluka kucağımızda göstersin:nazar:

Canım artık normal eğilememiz benim de çok tuhafıma gidiyor :) Kiloyu da çok takma canım.Doğum sonrası gider nasılsa.

Kızlar bu arada biz de ufaktan park yatak,puset arayışlarına başladık.Bugün yakın bir ilçeye gidip birkaç mağazaya baktık ve şunlar hoşumuza gitti sizce nasıl?

http://www.civcivbebe.com/u/1009/Pierre-Cardin-Park-Yatak-Ps180-(Yatak-Hediyeli)
PİERRE CARDİN PS-313 ÇİFT YÖNLÜ ARABA

Bir de radyatör almayı düşünüyoruz.Evimiz kaloriferli,iyi de yanıyor ama banyodan çıktıktan sonra ve kaloriferlerin yanmadığı zamanlarda lazım oluyormuş,ufolar çok kullanışlı olmuyor dediler.

Gayet güzel canım.Radyatörü de çok iyi düşünmüşsün benim hiç aklıma gelmemişti :)

Merhaba kizlarseker testi icin Sabah Doktorda randevum var bakalim sekerim nasil acaba,uyku tutmadi bir Türlü

Güzel haberlerle gel inşallah.

Maşallah güzelliğine :) Annesinin uslu kuzusu olacak demek ki.Kilon da hiç sıkıntı edilecek bi durum yok ki canım gayet iyi kilo alımın.

havvam maşallah kızına:) benim elvinim de cumartesi 28+2 ydi, 1293 gr 35 cm olmuş meleğim:) Ağzını gözlerini oynatmasını gördük ilk defa. İnanılmaz derece hızlı kilo alıyorlar bu aylar,1 aydır sık sık gittiğim için anladım:D

Ben de renkli ultrason resmi olsun istiyorum 1 tane. Bizim hastanede yokmuş,Anadolu yakasında nereler var kızlar bilginiz var mı?

Maşşallah elvin hanıma :) Allah nazarlardan korusun annesi.Medipol koşuyolunda olması gerek diye biliyorum canım.Ama rakam yüksekti sanırım.

kızlar günaydın sonunda arabamızı aldık darısı almamış olanlara :)
Eki Görüntüle 550466 $lCON-ON01154_1.webp

Son düzenleme:
OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi

dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

:5::5::5::5::5: çok duygulandımm
Oyy canım yaa ne guzelmiş:)) iyiki yazmıssın Allah razı olsun

Kızlar biz haftasonu giremedik cuma doktor kontrolümüz vardı, oğlum bu sefer baya hareketliydi doktor çok şaşırdı, hiç yerinde durmadı maaşallah:)) Bu arada biraz yüz pozu verdi sanki babamızı andırıyoruz, tabi babası durumdan mest olmus şekilde geziyor:D

Kilomuz 870 gram, boyumuzda yaklaşık 33cm mış (25+4 haftalık)

Oyy canım yaa ne guzelmiş:)) iyiki yazmıssın Allah razı olsun

Kızlar biz haftasonu giremedik cuma doktor kontrolümüz vardı, oğlum bu sefer baya hareketliydi doktor çok şaşırdı, hiç yerinde durmadı maaşallah:)) Bu arada biraz yüz pozu verdi sanki babamızı andırıyoruz, tabi babası durumdan mest olmus şekilde geziyor:D

Kilomuz 870 gram, boyumuzda yaklaşık 33cm mış (25+4 haftalık)

Maşallah kuzucuğa.Hiperaktif olacak desene:))

çağlacım güle güle kullanın çok güzel görünüyor ben de böyle beraber almayı düşüyorum. Hangi marka bu, taşıma koltuğu arabaya takılıyor mu.

Teşekkür ederim. MArkası Concord Neo cnm.Taşıma koltuğu arabayada bağlanıyor çok araştırdık karar vermek zor oldu ama sanırım iyi bir seçim yaptık.Nette okuduğum yorumlar genelde olumlu.Açması kapaması çok kolay taşıma koltuğunun arabaya takılması vs. oldukça pratik.İnşallah memnun kalırız.

Back
X