Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım tabi en mantıklısı beşik yatak vs.almamak bu durumda. Al canım bence ben beğenmiştim zaten senin paylaştığın uyku yatağını.6 aylığa kadar kullanırsın. Benim yatak odam küçük beşik düşünmüyordum oraya ama bu iki üründen alsam mı yatak odası için acaba,nerde satılıyor masraflı bir beşik mi gören-bilen varmı kızlar:)
Eki Görüntüle 549014 Eki Görüntüle 549015
selam kizlar bisey sorcam, emzirmek yada gögsünden süt gelmesi, sizce abdesti bozarmi?:18:
Sağol canım içime su serptiniz CeYz ile :) Ne evhamlı oldum ben yaaaCanım o bir haftalık değer.Sıkma canını yok yere her gün daha hızlı büyüyor unutma![]()
bu arada belfü yorgunluk durumunu sormuş...bende çok çabuk yoruluyorum..bide alttki gebelik takvimine baktımda ben şuan nefes darlığı durumu yaşıyorum...bide burnum hamile kladığımdan beri tıkalı yara ve kanıyo o yüzden daha şiddetli yaşıyorum nefes darlığını sizde de var mı nefes darlığı ben boğulacak gibi oluyorum bazen son aylar napacam bilmimyorum gittikçe şiddetlenecek çünkü bebk büyüdükçe
cnm çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyileşir hamilelikte özellikle dişler çok önemli antibiyotiğini düzenli kullan ihmal etme sakın.cnm ben kendim ilk hissettiğimde eşimde yanımdaydı o da elini koydu hemen yani beraber hisserttik ilk hareketini:) şimdide dokunmasa bile görüyo karnımın hareketlerinden gece ben uyuyrken bile hisserttiğini söylüyor:)) bizimki çok hareketli maşallah...seninde yakında hisseder bence çünkü bebek artık daha çok büyüdü ve yeri daraldı..slm kızlar bayadır yazamamıştım size ama baktımki sorunlarımız neredeyse ortak gibi.heleki yorgunluk ve nefes alamama durumu tam beni anlatıyo maalsefbugün dişlerimdeki yoğun iltahap nedeniyle dişçiye gittim tam bira saat boyunca işlem yapıldı iğne yapıldığı için pek bişey hissetmesemde beynime vuran sesler çok rahatsız ediciydi.doktor bebeinde şu an aynı sesleri duyuyo dedi.zavallım korkuyla bugün tanışmış oldu saatlerce hareket etmedi.inşallah iyidir.dahada kötüsü salı günü yine gidcem dişçiye maalesef henüz kurtulamadım.buarada antibiyotik verdi 1000 mg kadın doğumcuma sordum bi sorun yaratmaz alabilirsin dedi.
başka bi konuda benm zıpır ne kadar hareket ederse etsin eşim bi türlü elini koyunca hissedemiyo.sizinkiler hissetmeye başladımı? sabahları özellikle çok hareketli oluyo ama eşim hiç hissetmediben oda hissetsin artık istiyorum
keşke yürüyebilsem evde koşu bandı var ama yürüyemiyorum cnm ya...oturduğum yerde bile konuşurken nefes nefeseyim kilomda yok ama burnum kanıyo yara ve sürekli tıkalı bununda etkisi var sanırım...bide benim guatrım var fazla hareket edince kalbim çarpıntı yapıyor.bi de yürüyüş yaptığımda gece kalça kemiğimin ağrısından uyuyamıyorum...bunların hepsi birleşincede yürüyüş bana işkence oluyor dediğin gibi hareket gerek özellikle doğum için çok faydalı ama yapamıyorum malesefNefes darlığı çeken arkadaşlar hiçbişey yapamıyorsanız yürüyün 20 dakka daha 3 ayımız var çok zor olacak helede normal doğum düşünenler yoga yapın bari sabahları falan
Günaydın herkese hayırlı pazarlar.. cuma günü bende şeker yüklemesini yaptırdım sonunda burda okuduklarımla baya bi stres olmuştum. doktorum 75 gr lık yaptırmamı istedi. açlık 75 bir saat sonrada 180 çıktı. tahlil kağıdında 190 ndan küçüktür ibaresi vardı. doktoruma gösterdim. 75 gr lığa göre iyi dedi. herhangi bişey söylemedi başka. kan değerlerimde iyi çıktı. baya kanlı canlısın falan dedi hatta gülerek. bilemiyorum ama doktor iyi diyosa sorun etmeye gerek yoktur heralde diyorum.
OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
çok duygulandımm
58 kıloyla hamıle kaldım ve 72 kıloyum canlar yaaa. ayrıca bacaklarımın on ve arka kısımları mor mor harıta gıbı. daha göbegımde o kadar yok allaha sukur.. ben lıerac aldım ama kızlar zerre nemlenmıyo.yagsız bı jel mı kı bunun özellıgı.. vazelın kullanmaya devam edıcem. bosuna 40 lıra verdım o jele..
gecelerı genelde sagıma soluma dönemıyorum. acayıp şışkınlıklerım ve afedersınız gazım oluyo.. karnım agrıyo.. halsızım... ama oğlusum cok ıı allaha sukur..
hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım ınsaallah...
süt pompası almayı düşünüyorum.. markada kararsızım... sızlerde önerıler var mı:?
slm kızlar
keşke yürüyebilsem evde koşu bandı var ama yürüyemiyorum cnm ya...oturduğum yerde bile konuşurken nefes nefeseyim kilomda yok ama burnum kanıyo yara ve sürekli tıkalı bununda etkisi var sanırım...bide benim guatrım var fazla hareket edince kalbim çarpıntı yapıyor.bi de yürüyüş yaptığımda gece kalça kemiğimin ağrısından uyuyamıyorum...bunların hepsi birleşincede yürüyüş bana işkence oluyor dediğin gibi hareket gerek özellikle doğum için çok faydalı ama yapamıyorum malesef
OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
çok duygulandımm
hadi geçmiş olsun hamilelerin korkulu rüyası şekerden yüzünün akıyla çıkmışsın. gebelikte kan sandığımdan daha önemliymiş benim kanım 11.4 çıktı diye dr. demir ilacını 2ye çıkardı. sınır 12ymiş bana çok düşük gelmedi ama demekki önemliymiş
ben de facebookta görmüştüm bu yazıyı. Allah katında bi nebze olsa yükselebildiysek ne mutlu bize. annelik ne kadar kutsal. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben de 11 kilo aldım (59-70) inşallah doğumdan sonra kolay verilir. süt pompası ben de istiyorum medela diyorlar ama araştırmalarım devam ediyor.![]()
arkadaşlar merhaba öncelikle tüh anne adaylarına Allah kolaylık versin,hepimizi sağsalim bebişlerimize kavuştursun inşallah...ben aslında mart annesiyim muhtemel doğum tarihim 4 mart ama şubatın son haftasıda doğum yapabilisin dedi doktor...şuan 24 haftalık hamileyim...sizleri uzun zamandır takip ediyorum,yazmak yeni nasip oldu...bende sizlerin arasına katılmak istiyorum...sizlere bir konuda danışacaktım yorumlarınız gerçekten çok önemli...benim oğlum olucak ve adını Berke Buğra düşünüyoruz,sizce nasıl bir isim yorum yaparsanız çok sevinirim...