Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
herkese günaydın güzel anneler ve onların kuzucukları bir aydır falan kontrollerimizi 15 güne düşürdük sizde durumlar nedir? acaba biz erken mi geçtik 15 günlük kontrollere:26:
Bana da iyi gibi geldi canım kan değerin,benim 10 küsurlarda dolanıyor genelde,doktor söylemeden ikiye mi çıkarsam napsam ilacı:44:

canım doktoruna söylemeden çıkarma da dr.ndan istediğinde arttırır diye düşünüyorum..

canım ben ferplex fol kullanıyorum. şurup.. dediğin ilaçlar hap sanırım fark var mı bilmiyorum ki...:26:

kızlar günaydın sonunda arabamızı aldık darısı almamış olanlara :)
Eki Görüntüle 550466 Eki Görüntüle 550467

Çağlam güzel günlerde kullansın biriciğin :)

Maşallah oğluşuna tatlım :)

Maşallah kuzucuğa.Hiperaktif olacak desene:))

Aslında normalde o kadar hareketli değil. Önceki ultrasonlarda hiç oynamadıgı icin doktor çikolata ye gel demişti, biraz yemiştim onun da etkisi olmuş olabilir:) Artık bir dahakine yemem herhalde:)))

Merhaba kızlar, herkese iyi haftalar

Cumartesi 100 lük şeker yüklemesini yaptırdım ve maalesef yine çıktı. 1.saat 211 2.saat:162 3.saat 71
ama resmen mahvoldum öyle zor bişey ki, son saat artık midem ve başımın dönmesinden bayılacak gibi oldum, kollarım delik deşik oldu.
haftaya cumartesi dahiliye doktoruna gidicem, diyet ya da insülin dedi ama diyetle olur gibime geliyo çünkü 1saat çok yüksek ama diğerleri o kadar değil.
Kısmet artık yapacak bişey yok. Daha önce diyetisyen deneyimim olduğu için hem kendi bildikelrime göre hemde internette gördüklerime göre diyet yapıyorum.
Çok aşırı yemesemde artık elveda tatlılar ...

Tutkuntu canım senin 2 değer yüksek çıkmış 3. cü bayağı düşük çok geçmiş olsun

GEBELİK ŞEKERİ (HAMİLELİK ŞEKERİ) NEDİR?

Slm kızlar 2. tetanoz aşısı oldum çok şükür atlattım devam etmek istersem doğumdan 3 ay sonra imiş 5 taneye tamamlarsak ömür boyu korurmuş şimdi 26 sı şeker yüklememi bekliycem artık heyecanla bekliyorum 20 si eşimin doğumgünü ve ben dayanamıycam ogün yicem yani pasta :))) tutuyorum kendimi şimdilik

kilo durumlarımız aynı :)
bende 70 le kalıp şuan 75 kiloyum
ve aynen dediğin gibi son ayda aldım bu kiloyu

kızlar bu 1v1y de duvar kagıdı var diye yazmış bi ark..
baktımda fiyatları çok ucuzz..
dışarda duvar kagıtları 100 liradan başlıyo 1 rulosu..
acaba bunların boyutları küçük olabilirmi??
buradan alan varmı ???
boyutları sitede 53 cm X 10 mt yazıyor
dışarıda satılanların boyurları ile aynımı acaba sordugumda 1 rulo 5 mt'2 yer kaplıyo demişlerdi

Oyy maşallah kuzucuğuna canımm

Diyetle çözersin canım en kısa zaman da inşallah.

Gözün aydın tatlım.Şekeri de atlattın mı bişey kalmaz geriye :)

Canım bi boyacıya felan sorsan daha net aydınlatırlar seni.

canım maşallah kızına benimde kızımın adı elvin olacak anlamı cennet çiçeği gökkuşağının herbir tayfına verilen isim demekmiş yanlış bilmiyorum dimi

kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum mesajlarınızı benim kızımda 23+4 de 640 gramdı ama boyunu söylemedi doktor son 1 haftadırda hareketlerini baya net hissediyorum şeker yüklememizde iyi çıktı kilolu haile kaldım 88 kiloyla çok korkuyordum şeker çıkacak diye ama çok şükür güzel sonuç sadece kanım düşük biraz şimdi 24+3 günlüğüz herşey yolunda gidiyor öyleki gecenin biş yarısı sert tekmelerle uyanıyorum ve bu benim çok hoşuma gidiyor :)))

kızlar bugün de dora hospital a gittim randevumu iptal edicektim etmedim dedim buna da gideyim:)geçen sadece cd vermişti ama bugün bi fotoğraf verdi ki sormayın gitsin.cd neymiş,benim güzel kızım çok tatlı.ay ben kendi kendimi nazar edicem:)kızım tam 950 gram olmuş 26+1 deyim 26+5 görünüyo.ay çok neşeliyim kimse tutamaz bugün beni:)

Canım ben de bi dahaki kontrole 32.haftamda gideyim diyorum extra bir durum olmazsa,bu çalışabilir raporu vs halletmek için.Ondan sonrakilere de 3 haftada bir ya da 2 haftada bir giderim dr.farklı bişe demezse.

Çok geçmiş olsun ,diyetle sporla atlatılabilecek bişe inş. çabuk atlatırsın canım

Kızlar ya bu göbek deliğinin altından başlayıp aşağı doğru inen dik çizgi varya o herkeste var mı. Annem h.sonu karnımı gördü şaşırdı.Eskiler cinsiyeti şu şekilde anlarlarmış,sadece oğlu olanlarda çizgi olur ve göbek deliği aşağı doğru dönük olurmuş.Ama benm prensesim olacak. Siz de durumlar nasıl

canım o cızgiye dogum cızgısı denıyor her haftada daha cok belirginleşiyor .benımde kızım olacak bendede çızgı olustu.hatta ablamında hamılelıgınde cızgı vardı sımdı prensesı var
a

Kızlar artık bende bebek arabasını alacagım(tabır artık karar verebılırsem,buraya nasıl resım yuklenıyor bılmıyorum ama ıkı model arasında kaldım

ana kucagımız cybex aton olacak. onun baston arabasını alırsam eger travel set yapabılıyormusum

http://www.ayhancocuk.com/824-5887-thickbox/cybex-callisto-baston-travel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2011.jpg için Google Görsel Sonuçları

dıgerıde

http://www.dermobakim.com/images_buyuk/f38/Chicco-Lite-Way-Puset-Potpourri_8838_1.jpg için Google Görsel Sonuçları

Edaa'cım benim 6. ayımdı 4 hafta sonraya verdi doktor çok şükür bir sıkıntı olmadığı için tahminim 7. ayda gidicem 3 hafta sonraya verir herhalde sonra 2 hafta ve 1 haftaya düşer gibi geliyor senin erken başlanmış sanki. Birde benim doktorum muayenehane olduğu için direk tarihi yazıyor şu tarihte geleceksin diye.

Ceyz canım benim erkek ama çok şükür henüz çıkmadı o çizgi göbek bayağı bir gerilince çıkıyor sanırım doğumdan sonra 1 senede gitmiyormuş (

Canım bende de var o çizgi hemde baya bir zamandan beri var yani :) Aynı şeyi benim annem de söylemişti ama benim de prensesim olacak :)

slm hanımlar hamileliğimin başından beri takip ediyorum ancak üye olup yazabiliyorum.çarşamba günü benimde şeker yüklemem yapılacak yapılır yapılmaz paylaşıcam sizlerle.
benim ilk hamileliğim heyecanlıyım :)
ben çatlak kremi olarak babe çatlak kremini(çatlak giderici ve önleyici) kullanıyorum çok memnunum sadece ezcanelerde satılıyor ve bacaklarımda önceden olan çatlaklarımı azaltmış durumda bundan dolayı çok memnunum.
bandırmada oturuyorum ama istanbulluyum aslında ve doğumumu nisa hastanesinde yapmayı planlıyorum dr. fatma ersan oraya giden ve bilgisi olan ve çevresinden önceden orda doğum yapmış birileri var mı merka ettim?
benim oğlum olacak adını Tardu Berk düşünüyoruz.Tardu : 1. eski türkçe;eskiden devletin başına geçen hükümdara verilen lakap,han sultan gibi.2.armağan ,hediye.3. karanlıktan gelen ışık ,anlamları var.
berk: güçlü, dayanıklı demek sizce nasıl ?hep iki isim istemişimdir tardu benim berk te eşimin seçimi :)

bu arada bebek odası olarak Meltem   düşünüyoruz sizce nasıl?
ayrıca geçen doğum yapmış bir hanımla tanıştım bebek arabası concord neo ydu yazdan beri kullanıyorum çok memnunum çok dayanıklı erdek te sahilde kumta taş yolda kullanmış ve sağlam dedi biz daha karar verememmiştik onu görünce bende concord neo almayı düşünüyorum. bebek arabası alan arkadaşlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…