• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
bu arada bebek odası olarak Meltem VRS düşünüyoruz sizce nasıl?
ayrıca geçen doğum yapmış bir hanımla tanıştım bebek arabası concord neo ydu yazdan beri kullanıyorum çok memnunum çok dayanıklı erdek te sahilde kumta taş yolda kullanmış ve sağlam dedi biz daha karar verememmiştik onu görünce bende concord neo almayı düşünüyorum. bebek arabası alan arkadaşlar var mı?

bende Concord Neo aldım

slm hanımlar hamileliğimin başından beri takip ediyorum ancak üye olup yazabiliyorum.çarşamba günü benimde şeker yüklemem yapılacak yapılır yapılmaz paylaşıcam sizlerle.
benim ilk hamileliğim heyecanlıyım :)
ben çatlak kremi olarak babe çatlak kremini(çatlak giderici ve önleyici) kullanıyorum çok memnunum sadece ezcanelerde satılıyor ve bacaklarımda önceden olan çatlaklarımı azaltmış durumda bundan dolayı çok memnunum.
bandırmada oturuyorum ama istanbulluyum aslında ve doğumumu nisa hastanesinde yapmayı planlıyorum dr. fatma ersan oraya giden ve bilgisi olan ve çevresinden önceden orda doğum yapmış birileri var mı merka ettim?
benim oğlum olacak adını Tardu Berk düşünüyoruz.Tardu : 1. eski türkçe;eskiden devletin başına geçen hükümdara verilen lakap,han sultan gibi.2.armağan ,hediye.3. karanlıktan gelen ışık ,anlamları var.
berk: güçlü, dayanıklı demek sizce nasıl ?hep iki isim istemişimdir tardu benim berk te eşimin seçimi :)

ayrıca geçen doğum yapmış bir hanımla tanıştım bebek arabası concord neo ydu yazdan beri kullanıyorum çok memnunum çok dayanıklı erdek te sahilde kumta taş yolda kullanmış ve sağlam dedi biz daha karar verememmiştik onu görünce bende concord neo almayı düşünüyorum. bebek arabası alan arkadaşlar var mı?

İnş. güzel geçer canım, isim ve odayı çok beğendim hayırlı olsun şimdiden:)

esimiseviyorum mrb bana özelden yazdığın msja sayım dolmadığı için cevap veremiyorum malesef.çarşmaba vaktim olursa doldurmaya çalışıcam sayımı o zaman yazarım.

uzun araştırmalarım sonunda haşim işcandan piyasadan 500-600 tl daha aşağı ınglesina avio aldım.Concord neoda güzel joker de setiyle kampanyası vardı 1400 e falan geliyordu şu an devam ediyor mu bilmiyorum.

Canım ben de bi dahaki kontrole 32.haftamda gideyim diyorum extra bir durum olmazsa,bu çalışabilir raporu vs halletmek için.Ondan sonrakilere de 3 haftada bir ya da 2 haftada bir giderim dr.farklı bişe demezse.

Çok geçmiş olsun ,diyetle sporla atlatılabilecek bişe inş. çabuk atlatırsın canım

Kızlar ya bu göbek deliğinin altından başlayıp aşağı doğru inen dik çizgi varya o herkeste var mı. Annem h.sonu karnımı gördü şaşırdı.Eskiler cinsiyeti şu şekilde anlarlarmış,sadece oğlu olanlarda çizgi olur ve göbek deliği aşağı doğru dönük olurmuş.Ama benm prensesim olacak. Siz de durumlar nasıl

canım bendede çıktı o çizgi:) benm oğluşum olucak ama kuzenimdede vardı o çizgi ve onun kızı olmuştu normal yani canım :) bildiğim kadarıyla bütün hamilelerde oluyo o çizgi

Hepinize iyi akşamlar kızlar,
forumu okumakla epey zaman harcadım.Çok güzel alışverişler yapılmış.Concord Neo yu ben de çok beğendim ve kesinlikle kullanışlı olduğunu dşünüyorum ama çok pahalı.Eşim 3 çocuk olursa hepsini büyütür diyo ama ben nedense çekimserim bu konuda.
Kızlar benim göğüs bölgemde yavaş yavaş çatlamalar başladı,tüm moralin alt üst oldu:(Neyseki diğer bölgelerde yok,hemen yağlanmaya başlayacağım,zaten yapıyodum ama çok da önemsemiyordum açıkçası.Bu arada aranızda kramp yaşayan yok mu?Ben magnezyumu 1-2 gün içmesem hemen bacağımda krampla uyanıyorum.Onun dışında bi şikayetim yok çok şükür.Size tavsiyem mümkün olduğunca yürüyün,evde de yürüme egzersizi linkleri verilmişti,ordan takip edebilirsiniz.

günaydın kızlar geçen şeker testim yapıldı şükür bişi çıkmadı ama sınırda gene tatlıya dikkat ediyorum ayrıca oğlumu gördüm maş.doktor 800küsür dedi şuan küsürü hatırlayamadım sizce çok mu küçük yavrum ya

gnd bende tiroitte çıktı tekrar test yaptırdım çarşamba çıkacak çok korkuyom şekerde çok yüksek bebeğime zarar olurmu inş heryerita m sağlıklı bi bebek olur

başım çatlıyor 6. aydayım parol kullansam bişey olurmu kızlar?

Canım ben de grip olduğumda doktorum vermişti parol, mecbur kalmıştım 2 gün filan içtim iyileştim:) İnş. senin de ağrını keser hemen cnm

günaydın kızlar geçen şeker testim yapıldı şükür bişi çıkmadı ama sınırda gene tatlıya dikkat ediyorum ayrıca oğlumu gördüm maş.doktor 800küsür dedi şuan küsürü hatırlayamadım sizce çok mu küçük yavrum ya
Maşallah kuzuya, canım bence ne netteki kiloya bak ne de başka biriyle kıyaslama yap.Doktorun söylediği önemli, kilosu düşük demediyse normal dediyse sorun yok.Biz elimizden geldiğince yararlı şeyler yiyelim yeterki

gnd bende tiroitte çıktı tekrar test yaptırdım çarşamba çıkacak çok korkuyom şekerde çok yüksek bebeğime zarar olurmu inş heryerita m sağlıklı bi bebek olur

Günaydın çabuk atlatırsın inş.cnm geçmiş olsun.Diyet programı verdi mi doktorun şeker için.

Günaydın Şubat Anneleri :)

Yaa bende şeker yüklemesi etmedim.3 Kere kan alacaklarını öğrendiğim an vazgeçtim.Acaba ettirsem mi aslında hem benim hemde bebişim için iyi olur

Günaydın Şubat Anneleri :)

Yaa bende şeker yüklemesi etmedim.3 Kere kan alacaklarını öğrendiğim an vazgeçtim.Acaba ettirsem mi aslında hem benim hemde bebişim için iyi olur

Bence yaptır canım, ben de haftaya yaptıracagım oldukca onemli oldugunu dusunuyorum.

Kızlar bu siyah beyaz değil de renkli olan ultrason görüntüleri varya onların ismi renkli ultrason diye geçmiyor mu? Bizim hastanede yok bikaç hastane araştırdım da doppler diye anlıyorlar,doppler detaylı ult.un diğer adı diye biliyorum. Bilgisi olan var mı, kızımın renkli resmi de olsun istiyorum bir tane ama verdikleri fiyatlar çok pahalı,detaylı yaptırmak istediğimi sanıyolar galiba:)

Kızlar bu siyah beyaz değil de renkli olan ultrason görüntüleri varya onların ismi renkli ultrason diye geçmiyor mu? Bizim hastanede yok bikaç hastane araştırdım da doppler diye anlıyorlar,doppler detaylı ult.un diğer adı diye biliyorum. Bilgisi olan var mı, kızımın renkli resmi de olsun istiyorum bir tane ama verdikleri fiyatlar çok pahalı,detaylı yaptırmak istediğimi sanıyolar galiba:)

ben 4,5 aylıkken 3 boyutlu renkli ultrasyona baktırmıştırdım herhengi bi fazla ücret almadılar. şuan bulunduğum ilde renkli ult. olmadığı için bende il dışına gidip baktırmak istiyorum ama umarım pahalı değildir...

kızım olacak ama bir türlü isim bulamadım...isim önerirseniz çok sevinirim..

:d:D selam canım anket vs açsan daha çok yardımcı olur sana aslında,ne tür bir isim arıyorsun . Benm de kızım olacak ismi Elvin. Beril,İnci,Aymir,Aymiray; kuranda geçenlere bakıyorsan da Mina,Azra beğeniyorum.Ama zor iş karar vermek işin zor:)

Back
X