• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Tünaydın kızlar,

Benim dün akşam sırtımda bide göğsümün altı mı desem kaburgalarım mı desem anlam veremediğim ağrılarım oldu, şimdi de arada yokluyor, sanki böyle kemiklerim batıyor gibi :( bebek büyüdüğü için galiba, sizde de oluyor mu böyle ağrılar :(

:d:D selam canım anket vs açsan daha çok yardımcı olur sana aslında,ne tür bir isim arıyorsun . Benm de kızım olacak ismi Elvin. Beril,İnci,Aymir,Aymiray; kuranda geçenlere bakıyorsan da Mina,Azra beğeniyorum.Ama zor iş karar vermek işin zor:)

ewt isim işi gerçekten çok zor bizde elvin koyacaz cennet çiçeği diye geçiyo doğru biliyorum dimi defne ismide çok hoş

Canım ben de bi dahaki kontrole 32.haftamda gideyim diyorum extra bir durum olmazsa,bu çalışabilir raporu vs halletmek için.Ondan sonrakilere de 3 haftada bir ya da 2 haftada bir giderim dr.farklı bişe demezse.

Çok geçmiş olsun ,diyetle sporla atlatılabilecek bişe inş. çabuk atlatırsın canım

Kızlar ya bu göbek deliğinin altından başlayıp aşağı doğru inen dik çizgi varya o herkeste var mı. Annem h.sonu karnımı gördü şaşırdı.Eskiler cinsiyeti şu şekilde anlarlarmış,sadece oğlu olanlarda çizgi olur ve göbek deliği aşağı doğru dönük olurmuş.Ama benm prensesim olacak. Siz de durumlar nasıl

bende 2.aydan itibaren belirdi o çizgi ve zamanla koyulaştı
her hamilede oluyo diye biliyorum ben,doğumdan bi süre sora geçiyomuş

selam kızlar bizde bugün 28 haftalık olduk
sizde nasıl hareketler bilmiyorum ama
oğluşum dünden beri hiç durmadı desem yeridir
1-2 dk ara veriyo hop başlıyo dolanmaya ve dün tüm gün solumdaydı
gece soluma bile yatamadım hemen pıt pıt hareketlenmeye başlıyo
sağımda yattım hep
bugünde sağıma geçti,oralarda horon tepiyo sanki :D
akşam artık oğlum yeter napıyon azcık bi nefes al,dinlen diye konuşmaya başladım D:

günaydın kızlar geçen şeker testim yapıldı şükür bişi çıkmadı ama sınırda gene tatlıya dikkat ediyorum ayrıca oğlumu gördüm maş.doktor 800küsür dedi şuan küsürü hatırlayamadım sizce çok mu küçük yavrum ya

Canım çok geçmiş olsun darısı başımıza diyelim canım kilosu normal bence 25+5 830 gr dı benim birde hızla büyüyorlar bugün 26+4 mesela tahmınım 900 ü geçmiştir hızla büyüyor bebişlerimiz doktorum gününde gidiyor tam sınırda diyor maşallah :nazar::nazar: ben hamilelik takvimine bakıyorum şu altta yazan kilo onla aynı gidiyor ama mesela boyu 31 cm dedi orda 35 cm falan yazıyordu hamilelik takviminde doktorum iyi dedikten sonra 20-30 gr eksik fazla 5 cm az çok önemli değil canım takma kafana maşallah :nazar: bebişine önemli olan vaktinde gelmesi 9 ayı bulduktan sonra sıkıntı yaşamayacağız inşallah :)

gnd bende tiroitte çıktı tekrar test yaptırdım çarşamba çıkacak çok korkuyom şekerde çok yüksek bebeğime zarar olurmu inş heryerita m sağlıklı bi bebek olur

İlkokulcum canım senin şu an kilonu kontrol altında tutman lazım hamur ve şekerden pilav makarnadan uzak durman lazım Allah'ın izniyle düzene sokacağız inşallah canını sıkma önemli olan vaktinde doğsun bebişimiz

Günaydın Şubat Anneleri :)

Yaa bende şeker yüklemesi etmedim.3 Kere kan alacaklarını öğrendiğim an vazgeçtim.Acaba ettirsem mi aslında hem benim hemde bebişim için iyi olur

Canım hiçmi? yaptırmadın. 50 gr da 1 kere alıyorlar çünkü. 100 grda 4 kere alıyorlar aç karnına glikoz sonrası 1er saat arayla 4 saatimiz hastaede geçecek ben yaptırcam önemli olan sağlık aylardır her ay yaptırmadığım kan testi kalmadı 20 tüp toplamda kan verdim şimdiye kadar vitamin testlerinden kan sayımlarına şeker testlerine ama sonuçta kontrol altındayım bu beni rahatlatıyor. Doktorum bile pes dedi bana :) Işılaycım ara ver kendini dinlemeye diye :) şimdi 26 sı 4 tüp kan alınacak şeker için yüksek çıktı çünkü 187 çıktı 50 gr ve bence en önemli test şeker testi Allah korusun bebeği çok etkiliyor arkadaşlar mesela 1 kişi yazmış şeker yüzünden bebeğin ciğerleri gelişmemiş ve bilmem kaç gün küvözde kalmış doğunca herşeyi ihmal etsen bunu etme derim sağlık ocağınada arada bir tam kan sayımı yaptırıyorum

günaydın kızlar geçen şeker testim yapıldı şükür bişi çıkmadı ama sınırda gene tatlıya dikkat ediyorum ayrıca oğlumu gördüm maş.doktor 800küsür dedi şuan küsürü hatırlayamadım sizce çok mu küçük yavrum ya

küçük değil canım bu haftalardan sonra herkesin bebeğiyle aynı olmayabilir klosu yapısal birsey bazen biranda alabiliyorlrmıs kilo yada senin bebeğin 4,5 kilo değilde 3 kilo doğacaktır sağlıklı olduktan sonra klo problem değil

Günaydın Şubat Anneleri :)

Yaa bende şeker yüklemesi etmedim.3 Kere kan alacaklarını öğrendiğim an vazgeçtim.Acaba ettirsem mi aslında hem benim hemde bebişim için iyi olur

canım benimkini tok karna yaptılar ve sadece yüklemeden 1 saat sonra kan aldılar muhakkak yaptır Allah korusun bi problem varsa diyet ve ilaç kullanımı gerekebiliyo hamilelik döneminde.

günaydın güzel anneler.cuma akşamı 4 boyutluya gittim ve korktuğum olmadı,kızçem gösterdi kendini,cd aldık ay inanılmaz bi duygu anlatamam.elleriyle oynuto,boynunu çeviriyo,gülümsedi bile.babası da taktı güleç kızım aferin sana hep böyle akıllı ol:)Allahım tüm isteyenlere yaşat.bu arada kızım 1 hafta önce 900 gramdı,bikaç güne 1 kg olcak inşallah.ben de 70 le hamile kaldım,bu ara abartmaya başladım durduramıyorum kendimi.75,5 kilo falan oldum ama bu kiloların tamamını yaklaşık 1,5-2 ayda falan aldım:)

normal usgde de cok duygulanıyorum heleki 4 boyutluda hergün izliyorum simid bebişimin cd sini kordonuyla oynuyo benim kide zor net görüntü aldı doktorumuz cok hareketli diyor ama bakcaz insallah sağsalim doğsunda oğlusum

Tünaydın kızlar,

Benim dün akşam sırtımda bide göğsümün altı mı desem kaburgalarım mı desem anlam veremediğim ağrılarım oldu, şimdi de arada yokluyor, sanki böyle kemiklerim batıyor gibi :( bebek büyüdüğü için galiba, sizde de oluyor mu böyle ağrılar :(

bebek büyüdüğü için tabi canım hele yemekten sonra duramıyorum hiç ayakat geziyorum oturamıyorum bile

Tünaydın kızlar,

benim sırt ve göğüs altında başlamıştı elevit ilacımı düzgün kullanmuyodum düzene sokunca ağrılarım geçti.bebeklerimiz ihtiyacı olan kalsiyum ve magnezyumu bizden almaya başladılar :) sırt ,kol egzersizleri de işe yarıyor rahatlatıyor

Hepinize iyi akşamlar kızlar,
forumu okumakla epey zaman harcadım.Çok güzel alışverişler yapılmış.Concord Neo yu ben de çok beğendim ve kesinlikle kullanışlı olduğunu dşünüyorum ama çok pahalı.Eşim 3 çocuk olursa hepsini büyütür diyo ama ben nedense çekimserim bu konuda.
Kızlar benim göğüs bölgemde yavaş yavaş çatlamalar başladı,tüm moralin alt üst oldu:(Neyseki diğer bölgelerde yok,hemen yağlanmaya başlayacağım,zaten yapıyodum ama çok da önemsemiyordum açıkçası.Bu arada aranızda kramp yaşayan yok mu?Ben magnezyumu 1-2 gün içmesem hemen bacağımda krampla uyanıyorum.Onun dışında bi şikayetim yok çok şükür.Size tavsiyem mümkün olduğunca yürüyün,evde de yürüme egzersizi linkleri verilmişti,ordan takip edebilirsiniz.

Bizede pahalı gelmişti ama 3-4 yıl kullanacağımızı düşündük birde konforlu olsun istedik kızımız rahat etsin die kıydık paraya :)))

Ceyzcim bizim o renkli ulrtasonlarda 4 boyutlu yaziyor adi sanirim 4 boyutlu renkli ultrason doppler demek cunku birde oyle sor istersen canim

Haklısınız kızlar yaptırmam gerekiyor.Sonuçta şeker bu basite alınmaması lazım.Bu hafta sonuna kadar bu işi halledeyim.Bu Arada Kızlar Doğum izni 6 aya çıkartıldımı bilgisi olan varmı ?

Haklısınız kızlar yaptırmam gerekiyor.Sonuçta şeker bu basite alınmaması lazım.Bu hafta sonuna kadar bu işi halledeyim.Bu Arada Kızlar Doğum izni 6 aya çıkartıldımı bilgisi olan varmı ?

bende su 6 aylık izni bekliyorumda hala komisyondaymıs cıkmamıs daha

Kızlar bu siyah beyaz değil de renkli olan ultrason görüntüleri varya onların ismi renkli ultrason diye geçmiyor mu? Bizim hastanede yok bikaç hastane araştırdım da doppler diye anlıyorlar,doppler detaylı ult.un diğer adı diye biliyorum. Bilgisi olan var mı, kızımın renkli resmi de olsun istiyorum bir tane ama verdikleri fiyatlar çok pahalı,detaylı yaptırmak istediğimi sanıyolar galiba:)

Canım benim burda bir doktorum var devlet hastanesinde senin dediğin gibi siyah beyaz ultrasyon.Ayrıltılı ultrasyonda görelim dediği zaman seni başka bi bölüme gönderiyor ve hatta gün veriyor 1-2 hafta :)) Hadi 1-2 hafta bekledin ayrıntılı ultrasyona girdin kadınla konuşmak mümkünatı yoook cvp vermiyo sadece beyaz bir kağıda sekreterine ölçülerini söylüyo tmm :) bu yüzden bende adam akıllı bi yere gittim adam resmen 20 dk evirip cevirip anlatıyor sorduğum bütün sorulara cvp veriyor.Çok memnunum 20 dk 80 Tl ama olsun oğlum için değer

Canım benim burda bir doktorum var devlet hastanesinde senin dediğin gibi siyah beyaz ultrasyon.Ayrıltılı ultrasyonda görelim dediği zaman seni başka bi bölüme gönderiyor ve hatta gün veriyor 1-2 hafta :)) Hadi 1-2 hafta bekledin ayrıntılı ultrasyona girdin kadınla konuşmak mümkünatı yoook cvp vermiyo sadece beyaz bir kağıda sekreterine ölçülerini söylüyo tmm :) bu yüzden bende adam akıllı bi yere gittim adam resmen 20 dk evirip cevirip anlatıyor sorduğum bütün sorulara cvp veriyor.Çok memnunum 20 dk 80 Tl ama olsun oğlum için değer

canım 80 tl bedava İstanbul'da 250 ye yaptırdım ben 150'den aşağıda yok zaten

Kızlar artık bende bebek arabasını alacagım(tabır artık karar verebılırsem,buraya nasıl resım yuklenıyor bılmıyorum ama ıkı model arasında kaldım

ana kucagımız cybex aton olacak. onun baston arabasını alırsam eger travel set yapabılıyormusum

http://www.ayhancocuk.com/824-5887-thickbox/cybex-callisto-baston-travel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2011.jpg için Google Görsel Sonuçları

dıgerıde

http://www.dermobakim.com/images_buyuk/f38/Chicco-Lite-Way-Puset-Potpourri_8838_1.jpg için Google Görsel Sonuçları

cnm bende Chicco-Lite-Way-Puset düşünüyorum ma 319-TL çoğu yerde bana bu daha kullanışlı geldi.

canım 80 tl bedava İstanbul'da 250 ye yaptırdım ben 150'den aşağıda yok zaten

valla ben yatıp kalkıp dua edeyim 30 lira muayene ücreti ile 4 boyutlu renkli dev ekranda görüyoruz bebeğimizi cd leri fotoları ile.sadece prof.a gittik sorunlar olunca o 250 idi bize cok gelmişti bide :) gayet iyiymiş o zaman

Back
X