bu arada belfü yorgunluk durumunu sormuş...bende çok çabuk yoruluyorum..bide alttki gebelik takvimine baktımda ben şuan nefes darlığı durumu yaşıyorum...bide burnum hamile kladığımdan beri tıkalı yara ve kanıyo o yüzden daha şiddetli yaşıyorum nefes darlığını sizde de var mı nefes darlığı ben boğulacak gibi oluyorum bazen son aylar napacam bilmimyorum gittikçe şiddetlenecek çünkü bebk büyüdükçe
yakınların lafı daha çok dokunuyo gerçekten
boşver canım,sağlıklımıyız evet :)))
mutlumuyuz evet :)))
kim ne derse desin tııııınnnnD biz göbeğimizle bebeğimizle kilomuzlada mutluyuz
Kizlar Demir disinda ki hemen hemen tüm vitaminleri dogal sekilde vicut alabiliyor.
Balik yiyin ceviz yiyin, ben kullanmadim, kullanmayida düsünmüyorum. O yüzden haftada en az bi kere balik yiyorum ceviz yiyorum.
Kendinizi cok haplara bagimli hissedip üzülmeyin. Ben sahsen hic pismanlik duymuyorum.
arkadaşlar bişey sorucam gebeliğimin 3.aydan beri sürekli yatıyorum bikaç haftadır iyi gibiydim.bugün eşim temizlik yaparken yardım ettim ufak tefek yormayacak seyler yaptım bebeğim cok aşağıda hareket etmeye basladı sizde kalkınca oluyo mu bu durum?25.haftadayım suan.
benim göbek üstünde vurmaya basladı yeni yeni.işte bi değişiklik olunca hemen korkuyorum tedirgin oluyorum.benim henüz pek yukarıda hareket etmiyo cnm
genelde kasıklarımda filan hareketlerini hissediyorum
bazende ayağa kalkıyorum tam kasıklarıma bi oturuyo
hareket etmem mümkün değil,taş gibi sertleşiyo
sora hadi annem hadi cnm derken çıkıyo yukarı da bende yoluma devam ediyorum
benim göbek üstünde vurmaya basladı yeni yeni.işte bi değişiklik olunca hemen korkuyorum tedirgin oluyorum.benim henüz pek yukarıda hareket etmiyo cnm
genelde kasıklarımda filan hareketlerini hissediyorum
bazende ayağa kalkıyorum tam kasıklarıma bi oturuyo
hareket etmem mümkün değil,taş gibi sertleşiyo
sora hadi annem hadi cnm derken çıkıyo yukarı da bende yoluma devam ediyorum
suyunu içmek hiç aklıma gelmedi ama kndlerini bol bol yioyrum
severim çok sebzeyi
bu aralar katı meyve sıkacağı arayışındayım bakalım bende :)
hepsinden yiyim derken şişip kalıyorum meyve filan
suyunu içerim en azından :)
insallah bi problem olmazda normal doğum yaparsın ama gercekten cok erken daha.simdiden bunları düşünme hem sancın gelirgelmez hemen doğurmuyosun tatlım ortalama 24 saat bekliyorsun.hatanede de olsan evdede olsan.Kizlar siz doktorunuzla hic dogum konusunu konustunuz mu?
Benim doktorum konusunu bile acmiyor, daha bunlar icin erken diyor, özel oldugu icin bende sezaryanci olabilecegini düsünüyorum.
Bende ne kadar korksamda normal dogum istiyorum.
Bu arada ben Kartal'da oturuyorum, Hastanemde Bostanci'da. Ben sancim gelirse nasil gidicem, kisin her yer kar olursa yollar kayarsa, tikanirsa, trafik cok olursa felan diye düsünüp kendi kendime paranoyaklik yapiyorum. Ayrica esim avrupa yakasinda calisio, o gelene kadar ben kesin dogururum.
Kizlar siz doktorunuzla hic dogum konusunu konustunuz mu?
Benim doktorum konusunu bile acmiyor, daha bunlar icin erken diyor, özel oldugu icin bende sezaryanci olabilecegini düsünüyorum.
Bu arada ben Kartal'da oturuyorum, Hastanemde Bostanci'da. Ben sancim gelirse nasil gidicem, kisin her yer kar olursa yollar kayarsa, tikanirsa, trafik cok olursa felan diye düsünüp kendi kendime paranoyaklik yapiyorum. Ayrica esim avrupa yakasinda calisio, o gelene kadar ben kesin dogururum.
kızlar ya bişey sorucam,şuan yaklaşık 27 hafta oldu.kızımla her konuştuğumuzda vurmuyo,hani bu haftalarda bilinçli cevap verirmiş falan,dün artık eşim dediki,işitme problemi mi var:)sizin bebişlerin sizle iletişimi nasıl acaba?
arkadaşlar bişey sorucam gebeliğimin 3.aydan beri sürekli yatıyorum bikaç haftadır iyi gibiydim.bugün eşim temizlik yaparken yardım ettim ufak tefek yormayacak seyler yaptım bebeğim cok aşağıda hareket etmeye basladı sizde kalkınca oluyo mu bu durum?25.haftadayım suan.
kızlar ya bişey sorucam,şuan yaklaşık 27 hafta oldu.kızımla her konuştuğumuzda vurmuyo,hani bu haftalarda bilinçli cevap verirmiş falan,dün artık eşim dediki,işitme problemi mi var:)sizin bebişlerin sizle iletişimi nasıl acaba?
Kızlar bebişleriniz hangi pozisyonda duruyor karnınızda? Bizim küçük hanım dimdik duruyor! Kafası yukarıda olduğu için kaburgama ve mideme yaptığı baskıyı kelimelerle ifade edemem. Çok zorlanıyorum gerçekten. Mesaneme attığı tekmelerden bahsetmiyorum bile.. İşe gidip gelmek benim için kabus oldu, çünkü öğleden sona kendimi iyi hissettiğim hiç olmuyor göğsümün altındaki baskı yüzünden. O kadar ki göğüs altım hep uyuşuk o baskı olduğu zaman. Sanki kaburgam kırılmış da akciğerime saplanıyor.. Çok rahatsız edici bir his. Tabiki öncelik bebeklerin sağlıklı olmasında ama daha kaç hafta bu şekilde devam eder, büyüdükçe daha rahatsız hale gelecek bu durum diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Bir de üstüne etraftakilerin "ooooo sende bu kadar erken başladıysa sonra naapacaksın?" Konuşmaları.. Sanki ben uyduruyorum ya da böyle olsun istermişim ya da elimdeymiş gibi.. Allahım im ne konuşacağını gerçekten bilmiyor..
Var mı benzer durumlar yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?