Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

burun tıkanıklığı ve kanaması normalmiş hormonlardan dolayı bende var. nefes darlığıda merdiven çıkınca oluyor bende. yürürken bi sıkıntı yok.

canım balık ve ceviz yemek teyerli olmuyo amerikada gebelikte toksik etki olabileceği için balık tüketiminin yasaklandığı sadece saf balık yağı kullanıldığı seklnde bi yazı okumustum.özellikle kücük balıklar ağır metallerle besleniyo ve bu vücutta birikebiliyomus.birde omega 3 depolanmıyomus vücutta o nedenle hergün 1 tablet kullanmak gerekiyo ne kadar ceviz falan yesende yeterli olamabiliyo yani

arkadaşlar bişey sorucam gebeliğimin 3.aydan beri sürekli yatıyorum bikaç haftadır iyi gibiydim.bugün eşim temizlik yaparken yardım ettim ufak tefek yormayacak seyler yaptım bebeğim cok aşağıda hareket etmeye basladı sizde kalkınca oluyo mu bu durum?25.haftadayım suan.

benim henüz pek yukarıda hareket etmiyo cnm
genelde kasıklarımda filan hareketlerini hissediyorum
bazende ayağa kalkıyorum tam kasıklarıma bi oturuyo
hareket etmem mümkün değil,taş gibi sertleşiyo
sora hadi annem hadi cnm derken çıkıyo yukarı da bende yoluma devam ediyorum

benim göbek üstünde vurmaya basladı yeni yeni.işte bi değişiklik olunca hemen korkuyorum tedirgin oluyorum.

benim göbek üstünde vurmaya basladı yeni yeni.işte bi değişiklik olunca hemen korkuyorum tedirgin oluyorum.

Slm bende tefalin kati meyve sikacagi var esimle haftada bi kac kez aklikiza ne gelirse sIkIyoruz havuctan elmaya kadar diyim her parcasi makinaya giriyo temizligi kolay posasini arkasindaki hazneye atiyo onada poset geciriyoruz hop co derdi de yok tavsiye ederim

Kizlar siz doktorunuzla hic dogum konusunu konustunuz mu?
Benim doktorum konusunu bile acmiyor, daha bunlar icin erken diyor, özel oldugu icin bende sezaryanci olabilecegini düsünüyorum.
Bende ne kadar korksamda normal dogum istiyorum.
Bu arada ben Kartal'da oturuyorum, Hastanemde Bostanci'da. Ben sancim gelirse nasil gidicem, kisin her yer kar olursa yollar kayarsa, tikanirsa, trafik cok olursa felan diye düsünüp kendi kendime paranoyaklik yapiyorum. Ayrica esim avrupa yakasinda calisio, o gelene kadar ben kesin dogururum.

Son düzenleme:
insallah bi problem olmazda normal doğum yaparsın ama gercekten cok erken daha.simdiden bunları düşünme hem sancın gelirgelmez hemen doğurmuyosun tatlım ortalama 24 saat bekliyorsun.hatanede de olsan evdede olsan.

cok acil bişey olursa eşin gelene kadar 112 gelir :) aklında bulunsun.

Bugun konustum dogum nasil olacak diye 37.haftanda cati muayenesi yapicaz ona gore belli olacak dedi.ben yenibosna nisa has.gidiyorum dogum 1 kisi yanima alabiliyomusum ama esime izin cikmadi erkek almiyolarmis internette nefes egzersizlerini basliyim mi dedim onlari yapabilirsin dedi ayrica ucretsiz nefes egzersizleri veren hastaneler varmis ornegin memorial hastanesi. Bir de 14 aralikta lutfi kirdar da anne bebek fuari var 10 tl girisler bilginiz olsun

benimkide erken dedi cnm
32. hafta raporumda belki azçok bişiler konuşurum
allah gönlümüze göre nasip etsin inş
bende normal istiyorum

ve bende sen gibi kar kış olursa 2 saat nasıl geçer o yol diye düşünmüyo değilim

merhaba arkadaşlar.. balık yağı omega 3 falan içme konusu geçmiş bayağı bi. bende içmiyorum doktorumda elevit ve ferrum ford yeterli diyor her seferinde. başka bi doktora giden bi arkadaşım daha var onun doktoruda gerek yok demiş. olabildiğince sağlıklı beslendikten sonra çokta kafaya takmamak lazım

Benim eşim THY de çalışıyor, her gün uçuşta :) ben sanırım doğuma yalnız gidicem, kendimi alıştırıyorum bu fikre.
Bir gidiyor 3-4 gün yok.. Her işimi kendim yapmaya çalışıyorum ama mesela akşam çorabımı çıkaramıyorum koca göbeğimden ve tek başıma oturup ağlayasım geliyor..

aynı muhabbet bizim evde de geçti.. benim oğlum da seslere tepki vermiyor kafasına esince tekmeliyor biz de işitme probleminden korktuk çok da evhamlıyım ama bu kontrolümde dr.a soracağım.. inşallah sağ salim kuzucuklarımıza kavuşuruz

bu haftalarda normal heralde.. benimde çok aşağılarımı tekmeliyor çıkıcak zannediyorum bazen

ben de doğumu sorunca bunun için çok erken dedi doğum ha deyince olmaz heralde baktın bebiş geliyor sancıların sıklaşmasını beklemeden yola çıkarsın

Benim doktorum özel olduğu için hangi hastanede ve kaç paraya yapabiliriz şeklinde konuştuk sezeryan olacak.

malesef cnm benmkide tepki vermiyo dahası eşim henüz hareketlerini bile tam olarak hissedemedi geçen benm eşimde ona benzer bişey dedi gerçekten sağlıklımıdır acaba neden hiç tekmelemiyo dedi.ama zaten babasının senini duyunca sus pus oluyo benm bebekim hiç hareket etmiyo.ama normalde hareket edio özellikle sabahları uyanınca ve öğlen saatlerinde fln.dilerim seninkide benmkide sağlıklıdır cnm ya.belkide bizim bebişlerimiz çok usludur :)

Kızlar bebişleriniz hangi pozisyonda duruyor karnınızda? Bizim küçük hanım dimdik duruyor! Kafası yukarıda olduğu için kaburgama ve mideme yaptığı baskıyı kelimelerle ifade edemem. Çok zorlanıyorum gerçekten. Mesaneme attığı tekmelerden bahsetmiyorum bile.. İşe gidip gelmek benim için kabus oldu, çünkü öğleden sona kendimi iyi hissettiğim hiç olmuyor göğsümün altındaki baskı yüzünden. O kadar ki göğüs altım hep uyuşuk o baskı olduğu zaman. Sanki kaburgam kırılmış da akciğerime saplanıyor.. Çok rahatsız edici bir his. Tabiki öncelik bebeklerin sağlıklı olmasında ama daha kaç hafta bu şekilde devam eder, büyüdükçe daha rahatsız hale gelecek bu durum diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Bir de üstüne etraftakilerin "ooooo sende bu kadar erken başladıysa sonra naapacaksın?" Konuşmaları.. Sanki ben uyduruyorum ya da böyle olsun istermişim ya da elimdeymiş gibi.. Allahım im ne konuşacağını gerçekten bilmiyor..
Var mı benzer durumlar yaşayan?

Canım sanırım aynı durumdayız benim kızımda 27.haftada ama çok sert vuruyo,konusurken,yürürken veya bişi yaparken o kadar çok vuruyoki konsantre bile olamiyorum.bi gün tam hiç durmadan 11 saat hareket etti oturup ağlayasım geldi!
Etrafımdakilerde aynı şekilde daha dur bu bişi değil diyolar ama ablam 2 tane doğurdu bu kadar şiddetli ve acıtmadı diyor.
Allah sonumuzu hayır etsin canım,ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
2 saat hareket etmesin çok telaşlanıyorum,hemen hareket etsin istiyorum Allah sağlık versinde hareket etsin napalım:)
Bende birde rahim dışında 4 cm ile başlayan şimdi 6 cm olan bi MİYOM var oda bebeğimin yerini daraltıyo diyede dünüyorum???

arkadaşlar sizin cinsel hayatınız ne durumda.eşim artık benimle abi kardeş gibi yaşamaya başladı.nadiren haftada 1; 10 günde bir anca oluyo.oda sanki öylesine.eskiden kurlaşırdık, şimdi o kur yapmaları falan kesildi.2-3 aydır hep ben istekli oluyordum ama artık bende sıkıldım.istenmediğim halde kendimi zorla birlikte olmaya sürüklüyo gibi hissetmeye başladım. zaten ben harekete geçmek istediğimde çoğu zaman beni durdurıyordu. bende artık ondan soğumaya başladım. zaten çokta ahım şahım değildi hayatımız.sağolsun kayın pederle kayınvalde bizi kardeş zannedip hep dizimizin dibinde durunca yalnız kalma şansımızda olmadı.daha 1 aylık evli iken adamlar kışı bizde geçirmeye kalktılar.evde hamile olduğum halde artık hizmetçi gibi hissediyorum.kocamın cinsellik hariç tüm ihtiyaçlarını görüyorum.ev işlerini yapmayı sevmez, tv karşısına geçer. kitap okur nete takılır. sabah kahvaltı bile sipariş edebiliyo.her önüne 2,500 lira koyuyorum ohh adam napsın gerisini. Ahh Alllaaahım ahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…